Mandelmys!


Idag blev det till att ligga kvar länge i sängen o gosa med Mandel :love: Han o Björn delade sovrum med mig inatt, de två verkar ha funnit varandra, de är softa killar båda två o älskar att gosa! Mandel vill gärna stångas när han gosar, Björn tycker nog att han är lite påträngande med det än så länge ;) Men det går nog över :)

Under dagen har Mandel varit ute bland de andra katterna, han är lite osäker o fräser när de andra kommer för nära, utom för Björn då. Men det händer ju inget annat än lite fräsande, så det ska väl bli bra snart :)

Har kollat på den här filmen idag, vet inte riktigt vad jag ska säga... den var helt okej. Ingen höjdarrulle, men ändå sevärd... o den hängde med i tankarna en stund.

Lagade lite mat med en för mig förvånande styrka! ;)

Husmanskost brukar vara min melodi. Men idag chockade jag mig själv :o Stekte kycklingfilé lite lätt i strimlor, saltade o pepprade. Lök o vitlök stekte jag lite lätt o hade i. Sen i med grädde, thai sweetchilisås, chilisås, paprikapulver, cayennepeppar, hackade färska tomater o kycklingbuljong. Sen fick det puttra en stund innan jag provsmakade. Då upptäckte jag att det var lite starkt ;) Jag hade egentligen tänkt att inte ha nånting till, men nu när det var lite starkare än jag är van vid så fixade jag lite glasnudlar. Det var så himla gött! Krämigt men med sting! =) Det ska jag göra fler gånger helt klart. :love: Vad jag hade för mått på allt har jag inte en susning om ;)

Tack o hej för idag!

Kramar


Grattis & WOW!

Dagen började jag som en utvilad människa, det har då aldrig hänt de gångerna jag sovit över där innan! ;) Ja, om man inte räknar med sist... men det gills inte riktigt, då hade jag ju eget rum i ett annat hus, då gick det oxå fint att sova ;)

Sen blev det ju stora kramen o grattis till lilla Mona som fyllde år idag! :love:

Promenad i det fina vädret blev det sedan, helt ljuvligt ute!!! :)

Finaste Ciara! :love:

Efter mat i magen så var det dags att bege sig av hemåt med Mandelgrynet! Tack för en trevlig helg Mona! :love:

Väl hemma igen blev det till att sadla om till frisör, trimmern kom fram o ännu en pudelfrisyr uppstod med ett efterföljande bad. Mandelpojken var lite tovig o luktade illa av nikotin, vilket är en av de värsta dofterna jag vet, speciellt om det är inpyrt. Men nu är han fin o luktar gott igen! :)

På tal om Mandel... så har han o Aeryn fått fantastiska barnbarn hos S*Räserråttans Här är Gulli, som jag tyckt varit lik Mandel som liten, fast med finare öronplacering, hon var på utställning idag o gjorde finfint ifrån sig o fick till o med BIV :love: Hon är en av mina favoriter i den fina kullen! Bilden har jag lånat från uppfödaren.
Foto: Marre Smeds
En till som var på utställning idag var vackra Greta!! :love:
Inte skulle väl hon vara sämre än syrran... hon gick från klarhet till klarhet hela dagen o slutade med bravur, BEST IN SHOW!!! Så jävla roligt!!! :D Så visst känner man en viss stolthet över att man fått vara med på ett hörn genom pappa katt som är S*Långängens Krokant :love: S*Räserråttans blev även bästa uppfödare o hade bästa kullen på dagens utställning, så ett GIGANTISKT GRATTIS till uppfödare o ägare!!! Så KUUUUUUL!!! :D

Nu har jag suttit här o skrivit ett tag.... nu ger jag mig för den här gången!

Jag har haft en underbart trevlig helg o hunnit med massor med möten med underbara människor!!! *kärlek*

Puss o kram


Hit & dit

Hade inga som helst problem med att somna i natt o vaknade efter 6 härliga timmars sömn av att det viskades i köket. Vilket inte alltid är det lättaste när man inte ens är fyra år ;) Men väluppfostrad som han är den lille knatten så blev han klart godkänd med viskandet iaf. Även om han blev väldigt glad att han slapp viska mer när han insåg att jag var vaken ;) Då skulle det byggas flygplan av duplo-lego (heter det så?), många flygplan blev det :)

En annan av gårdagskvällens höjdare var frukostfrallornas "bakning"... det skulle vara mjöl, socker, salt, frön, vatten o jäst... vissa ingredienser mättes upp väldigt noga, andra inte... ordningen blev inte heller rätt, däremot blev det många garv! :D Sen skulle det hela (kladdig massa) stå i kylen över natten.
Så nu var det ju morgon o de lättbakade frallorna som gärna skulle läggas på bakplåtspapper skulle fixas. Var det kladdigt igår var det ännu värre idag o segare. Det hände väl inte så mycket med jäsningen, men de blev goda ändå! Inte varje morgon man får nybakt bröd, toppen! :) Glömde dock fota...

Efter en härlig frukost o slappande var det dags att fixa till sig innan jag skulle köra vidare. Vilket i mitt fall innebar en dusch. In i badrummet med mig liksom. Det var ju en ny fin duschkran eller vad man nu ska kalla det. Kolla bilden nedan så fattar ni nog på ett ungefär. Såklart var det en kran nedåt oxå som man fyller vatten i badkaret med oxå, där brukar ju vattnet komma först när man sätter på kranen o så brukar man ju på nåt sätt få dra eller trycka på nåt för att få vattnet att spruta ut i duschmunstycket istället. Men hur jag än gjorde fick jag inte vattnet att stiga, utan fortsatte att spruta ner i badkaret, *mutter* visst fanns det ju lite knappar att trycka på o en att dra i, men hur jag än gjorde gick det INTE! And now då? Var ju tvungen att duscha liksom, så där stod jag på alla fyra med huvudet under kranen för att få blött ner håret, fick shampoo i håret o fick sköljt ur det oxå... hela tiden försökte jag samtidigt få klurat ut den där kranen. Näst intill alla kranar (de man vrider på) brukar man vrida vredet liksom "framåt/från sig" vilket oxå funkade här, men då bara ner i badkaret... men plötsligt när jag nästan gett upp, så vred jag vredet mot mig, o se på fan.... vatten från OVAN!! *halleluja moment*

Så jag fick iaf avsluta min dusch stående! *hahaha*

Sen var det dags att packa ihop sig o dra vidare efter en supertrevlig vistelse hos Bed & Breakfast Cindy. Tusen tack för den här gången! I'll be back! ;) :love:

Körde vidare mot nästa destination, Helsingborg o älskade lilla Mona. Pigge Olsson skulle ju liksom få komma hem igen, Mona blev som väntat alldeles tårögd av lycka att få hem sin lille påg igen! Fick lite mat i magen o hann kolla in det nya uterummet som blivit kanonfint!
Sen var det bara att sätta sig i bilen igen... Malmö nästa!

Vi skulle hälsa på Häxan :) Mandelpojken skulle sen följa med mig hem igen. Efter noga övervägande hade vi kommit överrens om att Mandel nog fick mer uppmärksamhet hos mig o mer omvårdnad då Häxan inte riktigt är sitt forna jag o kan sköta om katterna på samma sätt som innan. Det var ingen lätt uppgift att ta honom därifrån, han är väldigt speciell för oss båda o såklart stod vi där med tårar nedför kinderna. Men vi var överrens om att detta var bäst för Mandel :love: Tack Häxan!

Men vi var inte färdiga med Malmö riktigt än. Körde vidare mot Carro där vi fick lite bebismys, mat, prat o utställningstittande på web-tv. Mycket trevligt!! :) Krävs inte så mycket för en trevlig kväll, mätta o nöjda lämnade vi Malmö några timmar senare. Tack för att vi fick komma på visit! :love:

Hemma hos Mona i Helsingborg blev det godissnaskande, uppdaterande om dagens händelser på internet o snattrande ett par timmar till innan vi gav upp. För första gången hade jag "eget" rum... typ. Garderade med öronproppar o somnade ganska omgående :)

Kram o hej


Fullt ös!

Tanken var att jag skulle kliva upp tidigt o fått gjort lite nytta innan jag skulle vara på jobbet klockan tio för ett möte med personalchefen. Så blev det inte ;) Var sååå trött... Men till mötet kom jag. Det var intressant o lät lite lockande med ett liv utanför volvo (vilket säkert hade varit det bästa), men samtidigt helt galet skrämmande o osäkert! Hade jag inte haft lite skulder så hade jag nog inte tvekat. För visst finns ju tanken att nångång göra nåt annat än bygga bil, men kanske inte riktigt än... Det var iaf ett möte som fick saker o ting att börja snurra i huvudet. I två timmar varade vårt samtal, så det var bra med tid utan stress, skönt!

Det som han pratade om är ju att sluta på volvo, med en 15 veckor lång betald "kurs". Där man skulle få hjälp att tänka om o komma på vad man ska bli när man "blir stor", fast nånstans känns det ju som om det hade varit bättre om man redan visste vad man ville bli... nu har jag ju tyvärr ingen sån klar bild om vad jag vill, så därför känns det ännu mer osäkert. 
Kände mig helt slut efteråt, men glad att jag varit där.

Efter det bar det iväg till klädkällaren en sväng innan det blev hem till dammsugaren o svabben. Lite annat plock o packande blev det innan jag kom iväg strax efter 17. Min destination var Falkenberg o min gamla klasskamrat Cindy :) Det var lite olyckor på vägen o lurigt väglag med underkylt regn, så jag tog det lugnt o kom fram hel.

Hade ju Pigge Olsson med mig, han travade in i huset som om han ägde det ;) Katten som redan bodde där tyckte att det var lite i fräckaste laget o försvann fortare än kvickt ut genom dörren. Ville väl in flera gånger men ångrade sig i samma stund som dörren öppnade sig o hon fick syn på Pigge ;)

Det bjöds på fyllda lammfärsbiffar o mango/chili/koriander salsa, mycket mumsigt! :) Det bjöds även på traditionell tequila, skål! ;)

När sonen somnat blev det fototittande med många garv! Hon hotar med att scanna in dem o visa alla på facebook *hehe* Trevligt hade vi o timmarna bara susade iväg!! Vips var klockan mitt i natten o det var väl liksom dags att sussa... slocknade som ett ljus! :)

Kram Lotta


Nähä...

Av nån anledning blir det sällan som man tänkt sig. Dagens plan var ju att gå till jobbet för att testa en annan avdelning. Men se det gick inte... det fanns inget behov just där på dagtid, kanske skulle det eventuellt finnas ett behov om ett tag på kvällstid. Vilket skift det är spelar mindre roll, men jag behöver ju ett jobb NU. Jobbade på ren vilja halva dagen innan jag fick ge upp o gå hem igen. Men nu ska jag inte snacka om det här mer idag.

Fick lite skojiga bilder i ett mail idag. Den här skolådan var nog det mest fiffiga jag sett på länge, smart!

Hihi

En sån här hade man ju behövt mer än en gång!

Nu vet jag ju inte om jag skulle vilja ha ett sånt här förstås ;) Pinsamt eller motiverande?

Efter jobbet fick det bli spikmattan en stund. Solen sken så jag fick lite lust att städa lite smått... tyvärr stod tvättstugan på schemat idag oxå... men nu är iaf täcken o kuddar rena igen, alltid något.
Puss fick sin första lejonklippning för i år, det har hängt över mig ett tag, men jag har inte fått tummen ur förrän idag. Tror att vi båda är nöjda! :)

I morgon bli det först ett möte med en annan personalansvarig, eller om det rent av var deras chef... nåt var det... Ska få lite info om livet utanför volvo. Lyssna kostar ju inget.
Sen ska det packas lite o ses framåt. För helgen ska spenderas söderut! :)
Det ska bli en mycket trevlig helg med många möten! :)

Tja, inget särskilt idag...

Puss & Kram


Smått & Gott

Sista dagen på min sjukskrivning för den här gången. I morgon blir det förhoppningsvis till att testa att jobba på en ny avdelning. Men det har jag ju inte sett än förstås... men hoppas kan man ju alltid.

Idag tog jag det lite lugnt på morgonkvisten, katterna o jag låg kvar o myste i sängen en bra stund :love: En bra start på dagen!

Dagen fortsatte med tvillingmys o fika :)

Prinsen & Prinsessan :love:

Hihi, lilltjejen ser ut som om hon ska ge mig på moppo ;) Så farligt var det ju inte... än iaf ;)
Såklart hade det hänt massor på tre veckor sen jag senast såg dem... de är ju hela 12 veckor nu. Inte precis leveransklara som kattungar är vid den åldern ;) Det blir nog lite längre leveranstid på de här skulle jag tro ;)

Efter trevlig stund var det dags att åka hemåt. Det blev en skön promenad i det fina vädret! :D

I övrigt har det varit lite slappt. Har bokat resturangbesök för hela familjen i mars, ska bli trevligt!

För er som inte har Facebook (konstiga människor ;) ) så måste jag ju visa den här reklamen jag hittade... den bästa nånsin?? *asgarv*
http://www.youtube.com/watch?v=8AyVh1_vWYQ

Ha det gött, snart dags att ladda lite sömn så man klarar morgondagen.

Pöss & Kram


Jobbkoll

Startade dagen med ett svettigt pass på crosstrainern efter frukosten. Det var väl tur jag gjorde det istället för att ta en promenad, för jag upptäckte så fort jag satte foten utanför dörren att det var glashalt!!! *hujedamej* Höll på att stå på örat flera gånger, men klarade mig.

Fick min sista akupunktur idag, känns absolut som om att det hjälper, men det känns oxå som om jag skulle behöva fler gånger... men det gick visst inte... De jobbade iaf på som satan idag de där små nålarna :)

Hade ett kortare samtal med en sjuksköterska på hälsan. Efter det gick jag o hälsade på på mina gamla arbetsplatser på volvo o snackade bort en stund här o var. Trevligt! :)

Sen blev det en liten rundvandring på lite avdelningar för att se om det kunde finnas nåt ställe som kanske skulle kunna passa mig. Det var väl ett lag som såg lite bättre ut, men om det är helt optimalt vet jag inte. Men jag måste ju testa o se.

Är helt slö efter nålarna idag... så det blir inte roligare än såhär idag.

Återkommer med friskare tag redan i morgon kanske ;)

Kram kram

Men jag måste ju bara avsluta med den här historien:

Papegojan knaprade i sig husses alla viagra. Blev heltokig och skulle sätta på allt!
Husse tröttnade till slut och stoppade in honom i frysen, så gojan skulle lungna ner sig. Efter 2 timmar öppnar husse frysen, där sitter papegojan svettig o flämtar.
-Hur fan kan du vara svettig? frågar husse, papegojan svarade hest skrikande - Har du försökt få isär benen på en djupfryst kyckling gubbjävel!!!!!!

:D Garvar ihjäl mig!! :D


Lägesrapport

I fredags morse var det meningen att min chef, jag, personalansvarig o en facklig skulle ha ett litet möte om min jobbsituation. Chefen dök inte upp, fick reda på omvägar att han var på kurs... öh... jaha... :s Bra om man meddelar det då, suck! Nu gjorde det väl inte varesig till eller från på det hela taget, men det var väl mest irriterande o respektlöst.
Hur som helst så ska jag i morgon tisdag, efter att jag varit på akupunktur samt samtal med en sköterska på hälsan, kolla på lite andra jobb på andra banor, inget drömläge precis... men regelboken är tydligen sådan... istället för att jag direkt får ett jobb som jag vet att jag fixar så måste jag testa andra banor först. Jag kunde i princip få testa vilken bana jag ville, det fanns gott om inhyrd personal som isf fick flytta på sig. Det är ju egentligen både positivt o skrämmande!

Dagarna som jag nu varit hemma har det tillbringats många timmar på spikmattan! Jag är så himla glad för att jag faktiskt har en, hade ju blivit tokig rent ut sagt av värken. Men på spikmattan så trollas den värska smärtan bort! :) Promenader har det oxå blivit samt några kortare pass på crosstrainern. Man får liksom inte ge upp samtidigt, även om det många gånger känns som det lättaste...

Ser framåt, för bakåt är just nu inget alternativ!

Ha det bäst!

Puss & Kram


I huvudet på en domare

Söndagen började lite segt, men jag kom upp en sväng på crosstrainern innan jag skulle fixa till mig för att åka på föreläsning. Min kattklubb Spinneriet hade bokat in kattdomaren Hannah Jensen. I huvudet på en domare var dagens ämne. Vi var ett femtiotal som hade anmält oss o förväntningarna var höga, iaf hos mig. :)

Några blev väl lite förvånade att det skulle ta fem timmar att gå igenom. Jag hade väl mest huvudbry över hur min kropp skulle fixa att sitta still så länge... Så jag garderade mig med värktabletter o spikbälte. Det gick vägen! :) Önskar jag hade haft en riktig kamera med mig, men så långt tänkte jag aldrig o mobilkameran är ju allt annat än bra :s

Det var mycket intressant att lyssna på Hannah o få en inblick i hur domare måste tänka, eller för den delen inte tänka. Vi kunde ju ganska snart konstatera att det som står i regelverk o standarder speglar inte alltid verkligheten. Det låter ungefär som på volvo faktiskt, bara för att det står på pappret att det ska göras si eller så o att det ska fungerar, betyder ju inte alltid att det är så.
Vi fick se bilder o jämföra olika detaljer o hade diskussioner om vilken detalj som är "viktigare" än nån annan... inte helt lätt det där. Vissa har ju alltid åsikter o funderingar om hur den katten kunde vinna över "min" katt? Visst har jag tänkt så, allvarligt talat vem har inte det?? ;)
Just i Hannahs bedömningar händer det inte så ofta tycker jag, iaf inte när jag sett på. Vissa tycker nog att hon är lite hård i sina bedömningar ibland, men jag skulle nog säga konsekvent o ärlig. :) Dessutom så motiverar o förklarar hon på ett sätt som är lätt att förstå. Ofta sätter hon ord på sådant som man själv ser men inte kan förklara riktigt. Så man lär sig alltid nåt om man är villig att lyssna, sen om det är en föreläsning som den här eller bedömning av sin ras/kategori spelar ju ingen roll. Det kan till o med vara kul att lyssna o titta på perser/exotic på en utställning,som är en bit från sin egen ras, om domaren är bra att lyssna på.

Vi fick veta en del som vi kan tänka på när vi arrangerar utställningar. Så dagen var ytterst givande o det blev nog en sorts förståelse för hur domare ibland resonerar. Det var en positiv stämning o mycket frågor som diskuterades. Assistentutställning eller bära själv t.ex. Det kommer ju alltid att finnas olika läger i den frågan... men många tyckte nog att en kompromiss var okej. Att själv få bära fram sin katt till domarens burar o att sen domare eller assistent visar fram katten. Funkar för mig. :) Nog för att jag gärna visar mina katter själv, men jag har inget emot domare o assistenter som gör det bra. Det brukar ju faktiskt vara just de som vill ha det på det viset på utställningarna. ;) Fast som vi kom fram till under dagen var ju att alla domare vill ha det olika i sin ring, det får man ju försöka acceptera o lära sig. Vet man inte hur en domare vill ha det, så brukar man ju kolla hur de andra gör, eller fråga nån, det är alltid nån som vet. :) Iaf gör jag det! Sen blir det ju inte alltid så... man kan ju t.ex. helt missa att man ska upp med sin katt o då glömmer man ju det mesta i stressen som uppstår ;)

Kom o tänka på en sak som jag försöker göra när jag har katt på utställning o på bedömning, om jag själv bär fram min katt... jag försöker träna min katt till att bara vara på domarbordet eller för den delen på trimbordet. Sitter katten still eller bara står, låter jag den göra det utan att jag "håller på" för mycket, står gärna en bit ifrån. Björn på bilden ovan är coolheten själv, han kan ligga på trimbordet hela dagen om det så är, helt nöjd med livet :) Nu har jag väl iofs inga riktiga "rymmarkatter" heller... däremot har jag väl en av de sprattligare katterna!!! Jim har ju blivit helt hopplös rent ut sagt... han har väl iof alltid haft en stark åsikt om att han hellre sitter/står fint på bordet än blir utsträckt. Men det har varit hyffsat hanterbart o jag har varit lika envis som honom, men nu bara vägrar han! Det finns en o annan som fixar att sträcka ut honom i några sekunder innan han får tusen ben. Man önskar ju att man visste varför han gör så... kanske är det hämden för att han har fått åka bil som han inte mår så bra av ;)

Men strunt samma, för han är ändå världens underbaraste Jim hur det än går på utställningarna! Det är ju hemma som han är allra bäst!! :love: Ja, det är väl för övrigt alla mina katter :)

Vad ska man då säga om dagen egentligen?
Förväntningarna var som sagt höga o jag kunde iaf lätt konstatera att de överskreds med råge! Dagen gav även mersmak så nu väntar vi på uppföljaren... del två! :D
Det var väldigt nyttigt att ha en dialog med en domare, för alla upplever vi ju kattsporten olika. Förhoppningsvis fick vi alla nåt att fundera över till nästa utställning o en ny förståelse kanske har uppstått inför en domares val till en annan gång.

Om de fem timmarna räckte?? Svar nej!!! ;)

Tack Hannah för en underhållande dag!

Kram Lotta som nu måste göra sina ryggövningar


Flickorna i köket

Ville bara berätta att nu finns det en ny hemsida & Facebooksida att kolla in!


Det görs fantastiska tårtor hos Ann Hansson som står bakom företaget o har tagit fotona för: Flickorna i köket

Så titta in på hemsidan o njut... får bilderna dig inte att le så är det nåt fel!! ;)

Just ja, adressen var det oxå ;) http://www.flickornaikoket.se/
Finns även på Facebook som sagt.
Ha en smaskig titt! ;)

Önskar Ann all lycka på nya äventyr! :D

Kram Lotta


Halvdag

Idag hade jag halvdag, läkare o veterinär inbokad. Men jag orkade inte riktigt hela vägen... ½ timme innan jag skulle gå tyckte ryggen att den jobbat färdigt för idag. Så jag packade ihop mig o fick smita hem lite tidigare än det var tänkt. Vi får se hur det känns i morgon, får ta ett beslut då.

Pigge Olsson är idag kastrat, så nu håller jag tummarna att allt går som på räls med hans o Aeryns väntade kattungar! Jag är sjukt spänd på vad resultatet ska bli, för att inte tala om vilket färgutfall o hur mycket vitt det kommer att bli!?!? Om fem veckor ungefär vet vi förhoppningsvis! :)
Så nästa helg bär det av mot skånelandet för att lämna tillbaka den lånade katten, hans mamma längtar visst efter honom ;)

Trött som bara den idag... ska man bli sjuk månne? Känns lite lurigt helt klart, även om inget i dagsläget är konkret. Vi får se helt enkelt...

Over and out!

Kram


Det tar sig!

Måndag igen då...
Jag får väl säga att den började rätt bra med sju timmars sömn. Inte illa för natten mellan söndag o måndag. Hade lärling större delen av dagen, men på nåt sätt så kändes kroppen "bättre"... bra är väl ett lite starkt ord. Kanske hade det med den nya blandningen av vanliga smärtstillande piller att göra, eller så tog akupunkturen mer skruv sist. Spikbälte på oxå såklart så gick dagen i ett nafs o jag slapp vara så irriterad på smärtan. Så det finns kanske lite hopp för mig ändå! :)

Lyckades ju göra bort mig idag oxå... efter att ha flyttat fram min tandläkartid några gånger hade jag nu alla planer på att gå till tandläkaren idag. Nu blev det inte alls så... glömde totalt!!!! *ohps* Inte mycket att göra åt, bara o betala o försöka vara glad ändå.

Men i morgon ska jag INTE missa min bokade tid... till massage, det ska bli sååå skönt! :love:

Tänkte att jag skulle visa lite grejer jag fick i julklapp/födelsedagspresent. Den här ljusstaken såg jag första gången på Hornbach. Då tänkte jag att den ska jag hålla utkik efter då de har rea efter jul, då den kostade nästan 500 kr. Men den var slut redan innan jul! What?!? :o
Men men... nästa år ska jag minsann köpa den direkt tänkte jag. Så en dag när jag var på Coop, där min svägerska jobbar så såg jag att de hade rea på just en sån här! :D Men det fanns bara röda kvar o det ville jag inte ha. Men så såg jag att de hade ett skylt-ex kvar i vitt. Så då fick svägerskan fixa den till mig, men jag var inte o hämtade den på stört, så det passade fint att jag fick den när jag fyllde år. Väldigt glad för den! :D Tack!

Sen fick jag den här stora lyktan för smala ljus, lite fiffig var den, cylindern är för sig liksom bottenplattan. Gillar den!

Sen fick jag ju en sånhär oxå! :D Tack! Nu ska här fixas! Har aldrig haft någon, men har alltid velat ha en. Men det är väl ingen grej som man gärna köper o prioriterar... inte jag iaf. Men nu bor det en här! :)

Hoppas på en minst lika bra dag i morgon!

Puss o Kram


24 augusti 2006

Fullt ös!

Hann inte med nåt boggande igår...
Badade katten istället o sen slocknade jag!

Veckan har gått rasande fort faktiskt... å innan vi vet ordet av så  e det jul igen!! ;) Tro mig...
Har fått lite klagomål minsann den här veckan... har visst varit alldeles för tyst (det var inte jag som sa det *fniss*), så de började undra vad som stod på... eller som vi säger "va fan e de med dig?!" (sägs sådär lagom tyket oxå!!) Det var väl jag som startade det tror jag...
Det var speciellt till en kille på jobbet, han har specialicerat sig på att använda mina namn till... tja... inte vet jag... det kan bli "Looootta, Lizeeeee-Loooott, Låååååtta"... hur som helst egentligen :o Helst använder han Lize-Lott eftersom han kommit på att jag trots allt heter det... å på det blir det ALLTID någon av dessa svaren.... "va fan e de med dig?! eller "va fan vill du??!" Hur fånigt som helst, om nån ens kan föreställa sig det vill säga... internt skit helt klart! *fnitter*
Men så finns  det ju dagar som jag inte svarar sådär... DÅ undrar de vad som står på... nåt fel e det ju när ett tyket svar förväntas o det inte blir nåt...

Just den här veckan har det variit MÅNGA tankar som snurrat runt... jag hatar allt vad cancer heter!! Jälva satyg!!! :mad: Det känns som om vi alla nångång ska dö i cancer... frågan är bara när?!? Tur är väl ändå att mycket går att rädda nu för tiden... men för de som inte har turen med sig... det är för jävligt... vidrigt rent av... så mycket lidande!! O de som har turen att klara sig, de blir nog aldrig riktigt av med det ändå på nåt sätt... sitter nog kvar i huvudet... tänk om det kommer tillbaka?? Ingen kan ju vara helt lugn verkar det som... Jävla satyg säger jag igen!!! *morr*

Så det har surrat många sådana tankar den här veckan, tanken på döden tycks få iaf mig att fundera kring livet! Det har varit i med lurarna i öronen o musiken på som gällt den här veckan... har inte sagt många ord... Tar nog igen det en annan vecka skulle jag tro *flin*

Idag var jag fan uppe före min tupp... SJU!! Oj oj... skulle ha hit en tjej att titta på kattungarna halv 9, fick ju fixat lite innan o tvättat lite. Kattungarna ja... jösses... nu ringer det mest hela tiden tror jag... har varit lite dött ett tag men så rätt som det är ringer alla på en gång... får väl se om jag lyckas göra alla glada, hoppas ju det! Hade ju varit praktiskt iaf ;)

Men jag har oxå haft fullt upp med förberedelserna inför Scandinavian Winner Show i helgen! Men som jag sagt innan så har jag inga som helst förhoppningar... o skulle Jim lyckas ta sig till panel så lär det ju bli hur tufft som helst!!! Men men... tror inget fören det händer! =) Känns bra faktiskt, jag e inte ens nervös... men jag kan snabbt bli iofs  :D

Imorgon ska det hinnas...handlas lite, bunkra på apoteket, köpa torrfoder o packa alla grejerna innan 10:30.... för då ska jag vara hos Bodil o bli ompysslad i två timmar... ska bli såååå skönt o få klippt sig!!! Länge sen nu, skulle varit där på semestern men då befann jag ju mig på Dalarö... =) Bodil är för övrigt helt underbar o duktig! Vi får väl se vad hon ska hitta på denna gången... jag säger bara ja tack o amen!  *hihi*

Sen bär det av mot NORGE!!! :thumbsup: 
Ser verkligen fram emot att träffa alla, eller ja... nästan alla iaf!! *haha*

Hör av mig när jag kommer fram.... I will be blogging!! =)

Håll tummarna för oss!!! Jim, Mandel o resten.....

Puss o kram


Inget är som väntans tider!


Idag har det promenerats o skottats snö... o slappats! :)
Somnade som en stock redan vid 22 igår o vaknade till liv idag klockan nio, elva välförtjänta timmars sömn, det var nog precis vad jag behövde!

Akupunkturen jag fick igår var ondsint, men var antagligen effektiv! ;) Så jag klagar inte. Önskar jag kunde få mer! Tvättstugan väntade på mig efter det igår... blev inte inlåst den här gången tack o lov ;)

Är rätt så säker på att det "rosa tecknet" är lika med dräktig katt nu!

IC S*Nenya's Aeryn Sun är den blivande modern :love:

S*Ulabrands Pigall " Pigge Olsson" är fadern :love:

Pigge kom hit redan i slutet på november. Mona hotade med att kastrera honom så han fick flytta hit en stund :) Det tog några timmar så var han en i gänget, inte speciellt svåranpassad kille ;) Inte var det nån som löpte heller, så det var ju bara att vänta o se... sen hade vi ju ingen aning om han var gammal nog att fixa en dejt eller ej ;)

Tror de testade alla ställningar när Aeryn äntligen löpte veckan innan jul... men en o annan gång verkade det som om de lyckades iaf.

Det är klart att man blir trött efteråt ;)

Så nu kan vi bara vänta o se, men jag håller tummarna att allt går enligt planerna. För nästa vecka blir han kastrat innan han kan åka hem o terrorisera de sina igen ;) Jag vet en som längtar efter honom iaf! :)

Nähä, nu blir det lördagsmys med snacks o film!

Puss o kram


1½ timme

Ibland blir det ju bara helt upp o ner...
I måndags deckade jag redan strax efter 18 o sov runt, det var helt ljuvligt efter att bara ha sovit 3 timmar mellan söndag o måndag. Så igår tisdag var jag pigg hela dan! :) Det höll i sig hela kvällen även när jag skulle sova... piggelin helt enkelt. Dessutom värkte det nåt så värst i rygg/ben att jag inte visste hur jag skulle ligga bekvämt. När klockan var midnatt så hade jag inte somnat efter att ha försökt i några timmar, det var bara att kliva upp en stund o traska runt här hemma. Vet inte hur många gånger jag försökte lägga mig, men det gick bara inte... sista gången jag tittade på klockan var den 03:20 o väckarklockan ringer 05:00... *znark*

Vaknade dock till ny härlig snö! :) Äntligen var det vitt o fint ute igen!! :love:
Det var nollgradigt i princip hela dagen, så det var inte frost på träden utan snö :) Det hade snöat ungefär 10 cm, alldeles lagom.

Kan väl inte påstå att det var pigg jag kände mig idag, svullen i ansiktet o rätt glåmig... som tur var hade jag även idag en lärling, annars hade det inte gått. Hade oxå lite flax o fick gå hem lite tidigare. Stensomnade i två timmar innan klockan ringde o jag skulle göra mig i ordning till den bokade bion med kusinen.

Vi såg den här filmen med Noomi & Ola Rapace. Det var helt klart en sevärd film. Nog för att man haft en lite jobbig uppväxt ibland, men det finns ALLTID de som har det värre! :( Tragisk o tänkvärd film som man inte kan skaka av sig riktigt... Det finns ju en anledning till varför jag känner mig obekväm runt alkohol ibland.

Sen är ju den här artikeln rätt kul... om man nu inte står vid perrongen o fryser vill säga, hur man förklarar att tåget har blivit inställt ;)
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.528276-taget-som-forsvann

Crosstrainern hann jag med som hastigast idag, vi får väl se hur det känns i morgon... nu får det bli mina sjukgymnastövningar innan jag *ber en bön* o hoppas på lite sömn!

Kram


15 augusti 2006

Tisdag hela dan...

Har inte riktigt fattat att det gick så himla bra i helgen... 3 Best In Show liksom... *shit* Men KUL var det!!! :D

Nu är det bara 1½ vecka kvar till SW oxå... det ser jag fram emot!
Inte för att jag tror att jag ska vinna nåt direkt... även om hoppet är det sista som överger människan ;) ... men det som lockar mest är  ju att få träffa folk, inte minst Lena & Anette... o alla som man inte vet kommer men som bara är där ändå! ;)

Å du Anette, ska jag köpa med mig nåt från "Gunillakiosken" till dig??? Jag kanske kan få ner det i mitt brillehus rent av!!! *asgarv* :D

Vaknade redan efter 10 idag.... fast min dator hade på nåt vis talat om för min msn att jag minsann var vaken långt tidigare o satt mig online redan i ottan!! Hm... märkligt... så här hade det hojtats på mig ett tag... men jag sov så gott såååå!!! =)

Idag har det dock varit en funderingarnas dag... :o
Jobbet framför mig, ljuv musik i öronen.... o tankarna nån helt annan stans...
Ibland funderar jag över livet... o döden oxå för den delen... vad/vem är det egentligen som styr över det?? Varför drabbas vissa så hårt medans andra bara seglar fram genom livet? För visst finns det väl de som gör det?? Eller har alla det lika motigt mellan varven? Hur som haver... så finns det ALLTID de som har det värre!! Jag försöker tänka på det när jag inte känner mig helt ok, även om det inte alltid hjälper, för ibland måste man få tycka synd om sig själv som ingen annan kan... ;) Just då är det iaf skit samma om världen sprängs där o då. 
Just nu är väl livet helt ok, med vissa undantag... döden hoppas jag ju ska hålla sig borta ett tag till... vill ju ha lite mer av livet först... Har aldrig sett mig själv som den som ska bli 100 år.... snarare tvärt om... fast inte än dock! Fast det var ju det... vad/vem bestämmer över det?? Till viss del jag själv, men resten då?

Jobbigt med tankar... de far o flyger hur som helst i 180!
Idag har oxå tankarna varit hos en av de som verkligen har det värrre än de flesta jag känner just nu... å därifrån var det bara ett stenkast till alla mina tankar o känslor som rör  min älskade Mormor som gick bort på julafton 2003... klarar fortfarande inte av att tänka på det utan att bli ledsen i ögat... *suck*  Det gick ju så  himla fort... två veckor från beskedet om all cancer som hon tydligen hade fått... tills det var över... på ett sätt det bästa som kunde hända för hennes del, men jobbigt som fan... så mycket som man ville hunnit säga som aldrig sagts... så många frågor som aldrig kommer att få några svar... så många stunder som man aldrig kommer att få uppleva... visst ska man minnas de fina stunderna man haft o så... men inte gör det än gladare direkt... jag saknar iaf henne mer då! Ont gör det helt klart!
Det ger än oxå lite nya perspektiv på saker o ting...  ta bara en så enkel sak som att tala om för nån att man tycker om dem, det är verkligen inte det lättaste eller det mest naturliga (iaf inte för mig)... men efter Mormor så har jag verkligen försökt att göra det... det går framåt även om det inte går fort... jobbigt är det... men å andra sidan så vill jag ju inte gå miste om det... i morgon kan det vara för sent... man vet aldrig... så det är bara att kämpa vidare... för det är ju värt det varje gång! :love:

Å lilla Mormor... jag hoppas att hon har det bättre där hon är nu o att vi ses igen nånstans... :love:

Muntert det här blev då... men så var det iaf idag... inte mycket att göra åt...

Dagens glada nyhet är dock att jag hittat Carolina Miskovskys skiva!! Fantastiskt bra!!

Nu ska jag ta mina ledsamheter o nana kudden...

Sköt om er!!

Puss & Kram Lotta


Let's see...

I slutet av september 2010 så slutade min kropp att fungera, det var ett jäkla gnäll på den helt enkelt! Axeln, nacken, skuldran o ryggen tyckte jag var värst, men jag hade oxå väldig ont på skinkan o ned i benet typ ischias. Jag blev sammanlagt heltidssjukskriven i fem veckor. Eftersom allt mitt onda sitter på högersidan så kändes det som om jag lutade åt höger hela tiden, väldigt tröttsamt! Nacken o skuldran blev bättre medan jag var hemma. Men resten, not so much. När jag sen började jobba halvtid blev det bra mycket värre i benet/rumpan/ryggen... :(

Tillbaka på halvtid o det redan efter någon timme gjorde minst lika ont i kroppen som innan jag blev sjukskriven, så sa jag till min chef som var alldeles ny (på alla sätt) att detta inte kommer att funka. Jag hade sedan våren varit mycket i ett annat lag på vår avdelning då det alltid saknades folk där, men jag fick aldrig lära mig hela laget utan jag stod fast på ett eller två jobb istället för att rotera på alla, som då var nio stycken. Det sliter ju en del på kroppen. Så jag sa till chefen att jag nog bör lära mig hela det andra laget som inte monterar riktigt lika stora tunga o otympliga grejer som kardanaxlar, avgassystem, bränsletankar mm. Inget hände... mer än att jag till sist inte klarade av mer än två jobb i mitt eget lag heller... då hade jag jobbat fyra veckor på halvtid o blev inte ett dugg bättre eftersom jag fick jobba med samma grejer som jag fick ont av.

Hade börjat hos sjukgymnasten o fått övningar o akupunktur, inget tycktes hjälpa i början... så jag tog mod till mig o gick till en naprapat, efter första besöket kände jag mig "rak" för förska gången på evigheter! Dock kände jag mig svag i ryggen. O just i den vevan fick jag ett erbjudande från chefen att jag kunde få testa i ett tredje lag som var vid sidan av produktionsbanorna. Nu är det ju så att man måste testa på olika jobb inom sin egen avdelning innan man blir förpassad till personalansvarig. Så det var ju bara att testa, dock var det så himla tunga grejer att det helt enkelt inte gick alls. :(

Nu hade jag gått hos naprapaten några gånger o ischiasvärken var iaf borta *halleluja* Men då inser jag att mitt ondaste onda först nu kommer upp till ytan, höften (där den mesta värken kommer ifrån) o värken som går ner på utsidan benet o ner till foten. Ischiasen tog helt enkelt fokus från allt det andra. Den här värken har jag absolut fått från den här avdelningen, då man går i sidled (som en krabba) hela dagarna, oftast åt ett o samma håll. På andra avdelningar står man på en "rullande trottoar" så man slipper gå just i sidled o gå mindre över lag. Sen är det ju nåt med några av mina ryggkotor som inte är helt bra, svullet o ömt!

Men om vi ska återgå till jobbet... Ont om personal gjorde att jag återigen fick stå fast på vissa jobb *suck* innan jag till sist fick gå lärling o lära mig det andra laget. Men efter en vecka så insåg jag att det inte heller kommer att funka... värktabletter, spikbälte o halvtid... trots det inte bättre... så efter 8½ vecka på halvtid o personalansvarig äntligen kontaktas så säger de helt sonika att efter som jag inte har nån mer sjukskrivningstid efter julledigheten så är jag ju i o med det "frisk" o är då inget problem längre, det är bara att jobba liksom. :mad: Var inte särskilt glad just då, bröt ihop faktiskt... allt kändes bara så hopplöst! Hade jag fått testa de olika lagen direkt hade jag ju fortfarande varit sjukskriven o fått lite hjälp. Men nu fanns det ingen personal o inget kunde hända...

I samma veva får jag brev från försäkringskassan som inte vill ge mig några pengar för december då jag är sjukskriven längre än vad man ska för den/de åkommorna jag har... *morr* Så de har skickat tillbaka mitt läkarintyg för kompletering. Ringer läkaren dagarna innan jul halvt hysterisk, får då dessutom veta att han slutar vid årsskiftet *suck* Så nu brann det i knutarna! Snacka om att ha det knapert liksom, knappt sju tusen från jobbet räcker ju inte ens en liten bit... :( Som tur var verkar det som om läkaren gjorde en sista bra insats för jag fick pengar den här veckan!

I fredags var jag hos sjukgymnasten igen, jag var klart bättre i ryggen efter ledigheten. Det var till o med så hon lät lite förvånad när hon sa: nu kan jag känna dina ryggkotor för första gången o du är inte lika svullen o spänd! Hade iofs jävligt ont under ledigheten oxå, speciellt efter de långa bilfärderna... de var då sannerligen ingen lek för kroppen. (Sitta ner är inte helt skönt långa stunder.) Vilket satte sina spår på humör o tålamod. Men med promenader så blev det så sakteliga bättre, även om jag inte kunde göra allt utan smärta.

Höften är o förblir ett problem så länge som jag är på den här avdelningen verkar det som, den snedbelastningen som är konstant passar helt enkelt inte min kropp längre... Eftersom jag fick det glada beskedet att jag ansågs som "frisk" efter ledigheten fanns det inte så många andra alternativ än att gå o jobba så länge jag nu klarade av det o sen sjukskriva mig igen för att få hjälp. Helt rubbat!

Så jag blev smått glad igår när jag kommer till jobbet o chefen kommer o säger att han tydligen pratat med personalansvarig precis o att hon kanske inte kunde hjälpa mig men en annan snubbe som hade lite mer övergripande syn på volvo kanske kunde det. Så jag ska väl få till ett möte med honom verkar det som iaf. Så det är väl alltid en början. Värktabletter, spikbälte o att ha en lärling har gjort att jag trots allt har mäktat med de här två dagarna. Idag kom en facklig representant förbi o snackade lite... man kan väl säga att allt inte gått till som sig bör... men men, bara det blir bra till sist så skiter jag i resten!

Så ligger det till!

Visst är det muntert värre ;)

Nu väntar jag bara på brakförkylningen oxå, har ju umgåtts med en hel hög med sådana ett tag nu o fler finns på jobbet, men än så länge *peppar peppar* har jag klarat mig o jag hoppas det fortsätter så!

Slut för idag!

Kram


Still alive!

Efter endast tre timmars sömn ringde väckarklockan 05:00 *gäsp* Men jag kom på benen o stapplade utanför dörren som Bambi på is, satan i gatan vad is det var!!! Höll på att ramla flera gången på den korta vägen till bilen. Idag var första dagen som jag skulle jobba heltid, kändes motigt o det var motigt. Jag hade iofs lite tur idag, fick en lärling med mig hela dagen, så jag jobbade ju rent tekninskt inte 100% ;) Men som sagt, tur var det, för jag vet inte hur det hade gått idag annars... spikbältet hjälpte till oxå... kroppen tycker inte om bilbyggandet alls längre... :(

Katterna behövde torrfoder, så det blev till att åka raka vägen o handla det direkt efter jobbet. Nu har jag landat i soffan o framför datorn. En kvalificerad gissning är att jag somnat innan 19 ;)


Här är jag i min partymundering i fredags ;) Ett galet spel gjorde att en av deltagarna blev tvingad att skrika i ett kör, vilket han gjorde ofta o gärna, trodde trumhinnorna skulle spricka där ett tag ;)

Kram o gonatten!



Att vara gift med en göteborgska
 
Tre män satt och skröt över vilka uppgifter och krav de hade på sina fruar.
 
Den första mannen hade gift sig med en kvinna från östkusten och han hade bestämt ställt krav att hon skulle sköta disken och städa huset. Det tog ett par dagar utan att han såg något, men på tredje dagen kom han hem till ett rent hus med disken diskad och undanställd.
 
Den andra mannen berättade att han hade gift sig med en kvinna från norra Sverige. Han hade gett frun tydliga order att det var hennes uppgift att Sköta all disk, matlagning och städning. Första dagen såg han inga resultat, andra dagen såg han att det blivit lite bättre.Tredje dagen såg han att huset var välstädat, disken klar och det stod en vällagad middag på bordet.
 
Den tredje mannen hade gift sig med en kvinna från Göteborg. Han hade sagt till henne att hennes plikter var att hålla huset välstädat, diska, klippa gräsmattan, sköta tvätten och varm mat skulle stå på bordet varje dag. Han sa att första dagen såg han ingenting, andra dagen såg han heller ingenting. På tredje dagen hade svullnaden lagt sig såpass att han kunde se lite på ena ögat. ;)

*mohaha*
 


12 & 13 augusti 2006

Yiiiihaaa!!!! =D

Utställning i Varberg. 
Ja, det var en trött Lotta som åkte neråt landet i en knapp timme. Såklart hade jag inte sovit en blund... men humöret var det inget fel på ;)

Idag var det en relativt lugn dag utan några större krockar vid bedömningarna... Jim var förste man till beskådning. Han fick en KANON bedömning av Anne Köhn... *lite stolt då* ;) Han vann juniorklassen och blev BIV U/J... Nominerad blev han oxå lite senare... mycket glad!! :D

Russin fick en kanonbedömning med ett STORT hjärta på av Veikko Saarela... det blev BIV totalt o den gick till en vuxen. Men hon skulle tillbaka till Nomineringen. men blev där slagen av en för stunden mer harmonisk kattunge... visste väl iofs att Russin inte skulle vinna men det gör inget!

Russin!

Mandel så till sist... han fick Hannah Jensen att bli berörd ända in i hjärtat... hon var på väg att smuggla med sig honom hem... men Häxan gick inte med på det... :o Han fick oxå en KANON bedömning o knep BIV U/J.... samt Nomineringen senare... oj oj oj va vi var glada!!!! :D :love: :D

I väntan på panelen stod vi utanför o tog lite luft... kategori 4 började o sen kategori 2... så långt var vi med... men att det skulle gå så hilma fort kunde vi aldrig ha gissat... när vi sen klev in o fick höra att de efterlyste oss fick vi ju lätt panik... Både Mandel o Jim skulle ju fixas lite... så när jag kommer med andan i halsen o Jim på armen så hojtar de att de inte tänker vänta längre.... *panik*...  men jag hittar buren till sist o allt löste sig *puh*... som tur var!! ;)

Det som var aktuellt för oss först var Mandel... han skötte sig finfint i panelen! Han fick två röster... en ragdoll (tror jag) fick oxå två... några av de övriga fick en var... så det blev omröstning mellan Mandel o ragdollen...
5 - 2 till MANDEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BEST IN SHOW!!! :D *GLADA*

Världens bästa Mandel! :love:

Häxan visste nog inte vart hon skulle ta vägen.... du får ta honom hojtade hon... innan hon kom ramlande fram genom stolsraderna *KRAM* TACK Lotta, var det enda Häxan fick kraxat fram ;)  Yiiiiiiihaaaa!!!! Tårarna flödade lite här o var... det var lite mäktigt!! Men vi hann inte ens smälta det då det blev dags för juniorerna... alltså Jim... 

6 - 1 till JIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BEST IN SHOW!!! :D *GLADARE* 
My good säger jag bara... vilken jäkla grej!!!!!

Underbaraste Jim! :love:

Molnen tog oss HÖGT UPP idag!!!! Oj oj oj.... 6:e Best In Show liksom!! :)

Men nu är jag så trött så jag knappt vet vad jag heter längre... eftersom jag inte sov en blund inatt... Så nu kämpar John Blund tappert... o jag ska bara ge mig hän.... ska bli underbart... o så ska jag drömma sött!! ;) :love:

Puss o Kram från Lotta, Jim & Mandel

Som dessutom tackar för alla gratulationerna!! :love:

Fortsättning söndag:


Helt yr!!! =)

Ojojoj.... vilken dag... igen!!! :D

 

Jim var först uppe till beskådning idag hos Hannah Jensen o fick en kanonbedömning!!! :thumbup: Han fick även BIV-Total... o senare även nomineringen... o blev till o med kallad en RR... bilen ni vet ;) Tja vad mer kan man önska egentligen?? *GLAAAD*

Mandel var nästa man på tur hos Veikko Sareela... blev även han Ex1 BIV-Total.... o oxå nominerad!!! :thumbup:
Som dessutom berömde Jim nåt otroligt o hoppades att det skulle gå bra för honom och att han fick en bra domare på SW, sånt gör ju inte ont direkt!!! *hihi*

Russin då... hos Hannah Jensen... Först var det ju färgen då... ;) hon ville inte ha henne som silver... men sa oxå att det var 50/50 silver eller ej hos andra domare... men brydde sig inte om det idag. Hur som helst så fick hon en KALASbedömning!!!! När hon till sist skulle ta ut BIV-total så gick den till Russin *GLAD* Hannah fick se att det var min katt så var hon ju tvungen att fråga om det var systern till bruntabbyn (Mandel) igår... Var ju tvungen att svara ja *hihi* Hon gratulerade till en snygg katt/katter!! :) Hon blev sedan 2:a till nomineringen av 5, så jag var verkligen jättenöjd!!

Panelen hade jag liiiiite bättre koll på idag så idag var jag i tid... :o

Mandel var uppe före Jim idag oxå... han fick en röst... men blev slagen av Jims halvbror, Europas Jazz Uge.... STORT GRATTIS till honom o Caroline!!!

Jazz

Sen var det ju Jim då.............. *nervöst*............... 5 domare i panelen idag... han fick ALLA rösterna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

BEST IN SHOW!!! *JIIIIIIIPIIIIIIIE*  Oj oj oj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vilken jävla grej!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Så jag var en smula STOLT o LYCKLIG när jag åkte hem efter denna superlyckade helg!!!!!!!!!!!!!!
Jösses............

Tack för alla grattis, det värmer!

Kram Lotta


Fniss

Nya krav på att få bli bankkund; Diplomatkunskaper!

Föreningssparbanken, Åkersberga

(Killen i kassan är under upplärning och får hjälp av en kvinnlig anställd).
Tjej 18+: Hej, jag vill lösa in det här utbetalningskortet.
Killen: Jag vet inte riktigt hur man gör.
Kvinnan: Jag visar! (Vänder sig mot tjejen) Har du legitimation?
Tjej 18+: Jag har bara mitt pass från Norge. Men jag har svenskt personnummer om du vill veta det?
Kvinnan (stressat) : Ahaa?!
(Tjejen räcker över passet och kvinnan granskar det).
Kvinnan: Du måste få ett giltigt pass från Norge.
Tjej 18+: Det är giltigt, det går ut 2013!
Kvinnan: Men ändå, du måste förnya ditt pass.
Tjej 18+: Varför då?
Kvinnan (överlägset): Du måste få ett EU-pass.
Tjej 18+: Men hur ska jag göra det för Norge är inte med i EU. Ska jag tvinga dem att gå med?
(Killen börjar garva).
Kvinnan (snopet) : Okej, det är lugnt. Det får gå för denna gång.


Soligt o glatt


Fredag

Vaknade av väckarklockan halv åtta, sååå trött! Hade somnat sent igen. Men tvättstugan väntade samt ett besök hos sjukgymnasten för att få akupunktur. Jag hade rätt ont i högersidan, men efter gårdagens crosstrainerpass visste jag inte riktigt vad det var för värk. Men det var klart mer ondsint i just höger höft/ben/rygg. När jag var klar hos sjukgymnasten hade dock kroppen bestämt sig för att det iaf var mest träningsvärk jag hade. Så det fick bli en promenad ute i det strålande solskenet!

Det var helt ljuvligt ute!!! Plusgrader var inte så tokigt ändå ;) Men det härligaste var nog ändå att fåglarna var så glada, det kvittrades som bara den i varje buske o träd! :love: Det var nästan lite vår i luften! :D Men jag hade gärna haft kvar frost o snö på träden oxå.

När jag kom hem igen var det raka vägen till tvättstugan för att ta hand om den rena tvätten. När jag står inne i torkrummet så är det plötsligt nån som puttar igen min dörr. Det kan man behöva göra ibland om man ska komma förbi i korridoren, men till min fasa hör jag att den stängs o låsanordningen på utsidan dörren skjuts in (där man sen sätter sitt lägenhetslås) :o *hjälp* Rusar till dörren som såklart inte går upp o bankar som en tok o skriker. *panik* Men så plötsligt hör jag att låsanordningen skjuts ifrån, jag stormar ut o undrar va fan hon sysslar med? Oj, jag visste inte att nån var där inne (fast fläkten gick)... men kolla då för fan!!! :mad:

Sen blev jag sittande vid datorn en stund innan det var dags att göra sig i ordning för utgång. Men innan dess skulle jag ju ladda tvillingmys-kontot! :love: Det hade ju hunnit gå tre veckor sen jag såg dem sist, de hade ju vuxit hur mycket som helst o var nyfikna på vad som hände i världen runtomkring. Log fint gjorde de ju oxå sötnosarna! :)

Afterwork stod sedan på schemat. Vi var fem stycken från jobbet som träffades den här gången. Sen blev det att gå hem till ett par o fortsätta kvällen där. Det blev lite olika sällskapsspel o Buzz! Det blev en del skratt o tokigheter av det hela. ;) Timmarna gick i rasande fart o vips var klockan 02:30 :)

*Brumbrum bilen kör* i en vadå var ju frågan?? ;) Det var inte en sväng iaf!!! *mohaha*

Väl hemma vid tre på nattkröken skulle jag kolla min mail innan jag skulle störta i säng. Ska precis stänga datorn när nån katt gör ett avstamp på soffbordet o river ner en skål, papper o kamerna i backen varpå en annan katt blir skraj o ska hoppa över soffbordet... vilket resulterar i ett kraschat glas *suck* Var nog rätt nöjd just i den stunden trots allt, för i vanliga fall hade jag nog gormat en stund! :mad:  Nu var jag lugnare än en spegelblank sjö :o Gick bara o hämtade sopborsten o tog reda på glaskrosset o gick o lade mig... *märkligt*

Idag har det varit lite slött o slappt men gött! Fick av en händelse på serien No ordinary family på tv... o inte fasen kan jag vänta till nästa avsnitt ända till i morgon, så jag tror jag ska kika nu istället! ;) Gillade iaf första avsnittet!

Tack för igår!

Over and out från Lotta som visst har en del träningsvärk! ;)

Pöss


15 & 16 juli 2006

JW JW JW Herrejävlar!!!! :-D

BEST IN SHOW!!!! :love:

JUNIOR WINNER!!!! :love:

OH MY GOD säger jag bara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så mycket annat finns det inte att säga egentligen... man kan bara vara GLAD!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Leendet vill inte lämna fejset... iofs inte nåt ovanligt när det gäller mig ;) Men just idag sitter det extra djupt!!
Med all rätt liksom *hihi*

Oj oj oj... vilken helg...
Började ju redan igår fredag. Första stoppet var ju i Linghem hos S*Syrenbackens för att titta på Harrybarnen, de var så fina o goa!! Det blev lite fotande o fikande innan jag fick guidad tur genom Linköping för att hitta ett apotek som inte hade lunchstängt... vilket inte visade sig vara alldeles lätt.... *suck*
Tack för hjälp o fika o en trevlig titt!! :)

Sen var det att följa nästa vägbeskrivning mot Dalarö. Anlände o installerade Jim... på med slappkläderna... o sen rundvisning i huset. :thumbup: Lena var i matlagningstagen när jag kom... kollade på en stund innan jag började umgås med diskmaskinen... vilket senare har visat sig rätt lyckat... den e min nya vän nu ;)
Pilgrimsmusslor o marulk kom på grillen, det var helt fantastiskt gott!!!!!!! :thumbup:
Annars tog vi det mest lugnt o skönt!

Värmlänningarna dök upp sent på kvällen så det blev inte så många timmars sömn i natt heller *suck* 5 timmar på 2 dygn *gäsp* Jim gjorde dessutom sitt bästa för att inte jag skulle sova.... tjoade o höll på... fick stänga in honom i transportburen för att han skulle bli tyst... *morr*


Utställningen då: Ex1 o Biv-J o NOM... Mitt största "hot" i panelen som jag trodde o kände till var brorsan Hugo... men istället blev det syrran!!! :D Hoppsan liksom! Men det var ju riktigt roligt!! Nu började det bli liiiiiiiiiiiite nervöst... *puh*  Vips så var det dags för panel.. *hjälp* :o Så Jims syrra fick 2 röster o en mco fick 1 o Jim som vann fick 3!!
HERREGUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trodde jag skulle svimma................ såklart så stod man där o lipade som en tok!!! Helt oväntat...NOT!!!!!!! Å inte bara en gång heller.... utan så fort jag skulle berätta det eller bara tänkte på det... jisses anåda!! Lipsill...JAG?? *haha*
Lena vart ju inte mycket bättre *hihi* Kramkalas o grattis for runt hej vilt
LYCKLIGA HELA DAN!! :thumbup:

Nu har vi dock firat med skumpa o ännu en supergod måltid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Men nu går ögonen fullständigt i kors så det får bli nana kudden en stund nu... hörs i morgon!

JW JW JW Herrejävlar!!!!!!

Puss o kram från Lyckliga Lotta med BIS BIS BIS BIS BIS....JW-Jim!! :love:


Fortsättning söndag...

Efter att ha sovit som en prinsessa i hela 7 timmar så vaknade jag en timme tidigare än det var tänkt... :| Men vad gjorde det... :) Pigg o lycklig, vad mer kan man begära!? :D Kändes fortfarande helt ofattbart att det gick vägen igår... :o Men som sagt var så går den känslan inte av för hackor...
I know all about it!!! :love:

Det infann sig en oerhörd lättnad så här dagen efter... det var en fröjd att få ställa ut  "lite som vanligt"... alltså utan den där pressen som har hängt över en den senaste tiden. UNDERBART!!!
Visst gick det bra idag oxå, det ska man inte sticka under stolen med... men det var en helt annan känsla! Ex1 BIV-U/J & NOM... Lena som knappt fattat att det gick så himla bra för syrran Harley, Jim & mamma katt som blev bästa avelshona igår... hade en del att vänta idag oxå :thumbup: Storslam igen!!! Fast den här gången gick det precis så som jag har hävdat det senaste... brorsan Hugo blev Best in show idag!!!  :)
Han fick 4 röster o Jim fick de andra 2... så han blev ju BIS 2:a på riktigt nu (eller hur Malin!? *fniss*)
Jag var inte särskilt förvånad över resultatet... utan snarare SKITGLAD för att det gick vägen för brorsan o Lena!!! Herregud alltså... kunde det bli bättre liksom..!!??? Var sin dag Best In Show, synd att klaga liksom!! Dessutom mamma katt BIS avelshona båda dagarna med 50 poäng, jiha!! n:D
Så med facit i hand så har det varit en helt outstanding helg!!
Extra kul var det ju att allt skedde just här i Stockholm där allt startade o framförallt att Lena fick vara med när det hände!! Annars hade det känts lite märkligt tror jag.. så detta var ju drömläget som gick rätt i mål!!!!
Det fanns bara ett endaste litet moln över oss idag... o han hette "lovespraying male"... vid namn Jim... :o Det gick så jäkla fort... o innan jag hann reagera framme vid domarbordet hade han pinkat på mig!! :o Jädra katt!!!!! Hade dock tur... blev mest på armen!! Sånt gillar vi inte... men det är lungt för det mesta annars så man får väl vara glad för det... ;)

Trötta, hungriga o mycket nöjda åkte vi hem till Dalarö igen. Mat stod överst på listan! Snabbt lätt o gott! Sen blev det en stund i soffan innan vi nattade oss tidigt. Jim var dock inte helt nöjd.... tjoade o höll låda... *morr* så när klockan var strax innan 4 på morgonkvisten så fick jag nog!! Han flyttades raskt över till ett annat rum...

Hej så länge från Lotta & JW Jim

Å TUSEN TACK ALLA NI SOM GRATULERAT, vi bockar o bugar!!!!!!!!!!

Ps. På den här utställningen hade vi alla Kanelpatter!!! *mohaha* Eller hur Camilla Westh?? *fniss* Ds.

Epilog: ;)

Då var den helgen över kan man konstatera. Å vilken helg sen!! Svårt att ta in riktigt... 5 x Best In Show liksom... dessutom gånger 2!! Vem hade trott det för två år sedan? Inte jag iaf... Men vilken grej, inte bara en Junior Winner utan TVÅ!!! *hihi* Å jag är så otroligt tacksam att jag fått förtroendet att äga dessa underbara killarna, TUSEN TACK Helena & Lena!! Ni är GULD värda båda två!! Man kan inte önska sig bättre vänner!! :love: 


10 juli 2006

Äventyrligt...

Vaknade idag o tittade ut... grått, grått...grått... Satte mig vid datorn ett tag. Så plötsligt när klockan var 15 så tittade solen fram! *glad* Så jag gjorde ett ryck o kom iväg. Hade tänkt åka ut till Hönö innan jag jag sansat mig, det fick bli bortåt Björlanda till istället för att köa till färjan i rusningstid. Kippholmen blev slutmålet. Fick parkering o allt, så långt allt väl. Tog första bästa stig ut mot vattnet.. tog en annan stig idag... stor fin stig o kom fram till två underbara stränder... Enda felet med Kippholmen är väl att det inte är saltvatten. Bräckt var ordet... o så är det ganska långgrunt. Men det är fin sand/stenbotten. I plurret for jag fortare än kvickt!!  Det blåste en hel del o det var väl ingen tropikvärme direkt men helt UNDERBART SKÖNT!!!

Sen eftersom jag trodde mig veta vart jag var så tänkte jag att jag går längst ut på udden o sen tillbaka på andra sidan udden. Kul å se nåt nytt liksom. Det gick upp o det gick ner...stigen tog slut.... över stock o sten.... genom buskar, träd o snår... Men till sist kom jag så fram till slutet på udden!! Eller iaf det som jag trodde var slutet *suck* det var bara ännu en vik... :o o udden var minst dubbelt så långt borta..hm... nu började jag ana ugglor... vända kändes inte aktuellt... för det var ingen lek det jag just tagit mig igenom iförd tofflor, inget jag rekommenderar för bergsklättring ;) Men så skymtade jag ett hus uppe bland träden å tänkte att då måste det ju finnas en väg i närheten. Så jag traskade på i riktning mot huset som var som en liten herrgård med massor av uthus o andra byggnader. Låg ju lite ensligt o så men såg välskött o fint ut även om det inte verkade så lyxigt. Men jag ville ju inte prampa in i nåns trädgård precis... så jag försökte ta mig runt, men det var kört... fullt med brännässlor över allt *jädra skit*  Så det var inte mycket att göra en att försöka ta sig igenom utan att bli helt brännskadad *aj aj aj* In på tomten o smög igenom... men den var STOR... fullt med små hus en damm, odlingar o garage mm längs grusvägen som ledde där ifrån... kändes lite läskigt, eller iaf lite overkligt, nästan som om jag fastnat i en sagobok... ;) Efter en hel evighet kom jag så ut till den "stora" vägen o kunde traska tillbaka mot bilen. Den omvägen tog mig nog en timme, men jag fick ju lite motion! Fast även en hel del bett o rivsår.. Men lite får man väl tåla!! *hihi* Vid blien kom jag på att jag gått ut på helt fel stig o helt fel udde... inte undra på att det blev tokigt, så kan det gå! *hehe*


Skojiga träd längs min väg tillbaka...

Sen så tog jag en sväng till IKEA, glodde lite mer på madrasserna... o köpte nya tallrikar! O lite tyg! Så jag kom undan rätt billigt *glad* Värre blir det väl imorgon när madrasserna ska inhandlas.... men det får det vara värt!

Har slängt en massa skit plus den sunkiga sängen i kontainern bakom huset, så befriande alltså!!!
Imorgon tisdag bär det av till Härryda o Helena, där väntar hårt arbete... altanresterna o Helenas privata tipp ska förflyttas till den stora tippen... Släpkärra är bokad o klar så det är bara att hugga i :D
Sen blir det madrasser :thumbup:

I övrigt har det väl kanske inte hänt så mycket... Listan som helst ska vara klar till på torsdag krymper lite iaf, så nån nytta har jag ju gjort *ler* Men det är mycket kvar.
På fredag bär det ju av till el Stockholmo o Dalarö där förhoppningsvis Lena väntar. 
Med ett stopp vid Linköping/Linghem för att titta på Harrybarnen hos S*Syrenbackens, ska bli lite kul o se!!
Spännande helg ska det bli, med utställning o huset vi ska bo i verkar ju helt klart intressant! ;)
Rapport följer efter helgen...

Nu väntar lite smått o gott... sen e det natten!

Adjöss för idag!


Halt!


IC S*Långängens Rosa

Igår lämnade jag Stockholm för den här gången, men jag hann fota lite katter hos Inger innan jag gav mig av.

Rosas vackra son, S*Harley Honey's Cross Bones

(N) Migoto´s Ine Louise

EP S*Sjöhorvan's Albertina, DSM

Hemresan började väl sådär... halt som satan!
Så det gick ju inte precis i vanlig turbofart o tur var väl det. Kom inte längre än till strax innan Nyköping förrän jag ändå höll på att köra in i baken på en bil som plötsligt tvärnitade, vilket iofs inte var så konstigt då det var stående kö... en singelolycka hade inträffat så motorvägen var avstängd i södergående riktning. Jaha liksom... surfade o hängde på Facebook, men så kom jag på att jag kanske borde spara på mobilbatteriet då jag ingen laddare hade i bilen. And now då? *pling* Aha! Jag hade ju ett nytt avsnitt av Desperate Housewifes i datorn, så där satt jag med motorvärmaren, dator, dricka o snacks... hade det rätt okej trots allt ;) Efter en timme lossnade köerna o jag kunde fortsätta min resa hemåt.

Stannade i Linköping för o tanka, då hade jag kört 78 mil på 40 liter diesel, det får man väl vara nöjd med :) Vägarna var rena från snö, men de var verkligen glashala o alla tog det i princip lugnt, särskilt efter olyckan... det kändes väl sådär att det kom hela fyra ambulanser till platsen, man får sig en tankeställare helt klart. Huvudsaken är ju att man kommer hem hel liksom, så att det kördes i typ 90km/tim hela vägen hem gjorde inte så mycket. De tjoade på radion om fler olyckor hela vägen hem o just på den vägen jag körde. Men hem kom jag!
8½ timme (liiite mer än rekordet på 4 tim 20 min) senare svängde jag in på parkeringen... eller vad man nu ska kalla det... har ju fått en ny parkeringsplats precis utanför mitt sovrumsfönster, där finns det bara plats för knappt tio bilar så det är inte värsta trafiken där. Vilket gör att inte snön blir nerkörd. Vilket blir en smula jobbigt när fastighetsskötarna inte skottar parkeringarna det minsta!! :mad: Nu hade det ju dessutom snöat en sisådär 10-15 cm under tiden jag varit borta... så det var bara att börja skotta sin parkering strax innan midnatt... yiha!
Till höger om min parkeringsplats är infarten till fastighetsskötarnas "garage" där plogmaskinen står, dit skottade jag helt sonika min snö *haha* Så idag har de konstigt nog skottat just där, men såklart ingen annanstans! Det är väl inte för inte det här bolaget har så dåligt rykte, men nu är vi visst sålda, så vi får väl se hur det blir... men det kan knappast bli sämre.

Idag blev det inte många knop, mer än en vända på crosstrainern. Svettigt värre! ;) Så dagens städning får helt enkelt bli en annan dag!

Gött o va hemma!

Tjenixen!


Himmel & pannkaka!


Inger fick lite semester idag när det var lite soligt för en gång skull! Så vi begav oss ut till Björkvik på Ingarö o plåtade lite. Kallt som skam men skönt att få komma ut o se sig omkring! :)



En snöängel blev det såklart! =)

Min favorit för dagen!

Efter att ha turistat lite så begav vi oss till affären för att handla det sista till dagens middagsbjudning. Väl hemma var det några timmars pyssel med maten innan jag kunde hoppa i duschen.

Testade att blanda chevréosten på rödbetorna med smör idag... det var inte fel, men inte helt rätt heller. Kanske var det propotionerna som var fel, men det smakade bra iaf :) Kanske ska testa o blanda ut osten med philadelphia?

Tacorulle blev det idag :)

Efterrätten bestod av Banoffie paj, men den fotade jag inte konstigt nog...
Maten verkade gå hem iaf så det var ju bra! :) Det blev en trevlig kväll :) Mätt o belåten fick jag ju sitta här o titta på dagens fotoskörd. Kunde väl ha varit bättre... men det får väl duga.

Dags att plugga in öronpropparna o få några timmars sömn!

Puss & Kram


Kvällsmål


Kvällens smask blev rödbetor med chevré, pinjenötter o honing ;)
Mumsfilibaba!!!

Tror jag tar en mintkola oxå ;)

Puss


Haj på daj!

Det var lite svårt att somna igår oxå... men till slut så... men vaknade inte förrän tjugo i elva. När morgontoaletten var avklarad slog det mig att jag glömt lägga på mer pengar på bilen, den gick ut för tolv timmar sen! *panik* På med paltor o iväg! Jag hade tur, inga böter. *puh* När jag ändå var på benen drog jag iväg för att handla det sista som saknades i affären när vi handlade igår. Fick även handlat öronproppar!!!! ;)

Det blev en liten bit pizza till lunch innan jag började fixa med dagens middag.
Följde det här receptet: http://kocksnack.blogg.se/2009/july/baconlindad-hajmalfile-med-citronsmorsas.html
Sähär blev det...

Hajmalfilé inlindad i bacon, pressad potatis, kungskrabba o egengjord citronsås. Det var en succé!!! Vi mumsade o åt! Använde färsk fisk, den blev så himla saftig o god trots att den inte var kryddad alls... fast jag reflekterade inte förrän efteråt på att jag inte kryddat nåt. Men det funkade som sagt finfint. Får testa kryddning en annan gång. :) Såsen saltade o pepprade jag dock. Men allt gifte sig finfint! :)

Svängde ihop lite aftereightkola oxå ;)
Lite senare blir det nåt annat gött... fortsättning följer...

Tjingeling!


Gör om gör rätt ;)


Inte blev det mycket sömn i natt heller... Mullrandet från rummet bredvid gjorde att jag inte kunde somna. Men jag vaknade strax efter nio ändå... surfade o bloggade i gott o väl två timmar innan Nilssonskan vaknade. Då gjorde jag frukost, äggröra är o förblir en favorit. Idag med julskinka o philadelphiaost, det blev kanongott! Kattis hade skickat med Inger bröd efter nyår, så det fick jag ju testa, gott!

Redan när jag kom igår o tittade runt i Ingers nya hem var det nåt med hörnet där soffan stod som kändes helt galet... men så på morgonkvisten så slog det mig hur det kunde lösas. Sagt o gjort, fick övertalat Inger som iofs inte var nöjd med hur det såg ut heller att börja möblera om... det ena gav det andra... o rätt som det var var det klart =) Det blev så mycket bättre! Nu finns det ju ingen före bild... men så här blev det.

Nu är det väl iofs inte så ljust uppe vid taket eller i skåpen i verkligheten som det är på det här dåliga mobilfotot.

Efter allt fixande blev vi ju hungriga, så vi beslutade att vi skulle göra egen pizza. Så iväg till Konsum o handla lite. Högersidan är min, jag ville ha mina grönsaker färska så jag väntar med dem.

Ingers valnötter blev lite brända... ;)

Såhär blev det... mycket mat... mätt!!!

Inger i egen hög person! =)

Over and out för idag!

Kram


Nyår!


Började dagen med en skön sovmorgon! Tog en promenad i det första soliga vädret sen jag kom till Stockholm den här gången! Kameran var med, några fick ni se i inlägget innan. Det är så skönt att promenera! Sen blev det ett litet bad innan det var dags att göra sig i ordning för kvällens event på Dalarö. Möttes av ett snöigt Dalarö o ett trevligt värdpar, för att inte tala om de goda tilltuggen som serverades. Glömde alldeles bort att foto dem tyvärr...

Men förrätten missade jag inte, det var sååå fantastiskt gott!!! Marinerade grönsaker o skaldjur. Det var så gott att jag åt upp allt av bara farten... ;)

Vilket satte lite stopp när huvudrätten kom på tallriken... inbakad oxfilé med fyllning o hasselbackspotatis... det var oxå smaskens, men här fick jag pausa o innan jag kunde äta upp åtminstone köttet, livet "utan" magsäck är en begränsning helt klart. Men jag ska inte klaga :)

Värdinnan med den supersmarriga glassbomben som serverades som årets sista efterrätt. Med smak av Vanilj, mango, passionsfrukt, citron o annanas... kanske glömde jag nån frukt, men strunt samma, gött som fan var det! :)

Festligt får man väl säga att det var oxå! ;)

Smaskens!

Tolvslaget bjöd på god champagne, raketer o blötsnö i mängder! Alla såg lite lätt dränkta ut när vi kom in igen! ;) Men vad gör det, torkar gör man ju. Klockan två på natten gav vi upp... trötta men nöjda efter en trevlig kväll skulle det bli skönt att knoppa. Men inte fan gick det! Vred o vände på mig till efter fyra på morgonen...

Vaknade till liv strax efter nio, inte allt för pigg... *gäsp* Men efter "hotellfrukosten" kändes det bättre. :)

Vi lämnade Dalarö för att åka inåt stan o sen vidare mot bio, Narnia stod på biljetten idag. Tanken var att vi skulle käka på Food Courten i Kista centrum, men allt verkade minst sagt stängt... så vi hamnade på O'Learys. Det fick räcka med en förrätt till middag, stora härliga nachos med tre dippsåser till, yammi!! Orkade inte ens äta upp den... ;)

Gillade filmen! Fick några goa skratt helt klart!


Snygga var vi oxå... not! ;)

Efter bion drog jag vidare mot Orminge, där denna "hotellsäng" väntade på mig :) Det blev lite sent innan det blev sängdags dock... o när jag väl hamnde där så började väggarna vibrera!!! Snarkningarna från rummet brevid höll mig vaken ett par timmar till innan jag till sist somnade.

Det var mitt nyår det, TACK för ALLT!!! 

Puss & Kram