Pilgrim

 
Snacka om att jag fick ett stort habegär idag när jag sprang på de här armbanden på Åhléns! ♥
 
Även i rosa såg jag på internet...
 
De här hade jag inte tackat nej till heller ♥ De fanns även med matchande örhänge och halsband, då bara med ett hjärta på en kedja.
 
Märket är Pilgrim och är danskt.
 
Puss & Kram
 
 

Förvaring

   
Det börjar ta form... många lådor är det ;) Det ska till två plastbackar till bevid de andra fyra på den högra bilden (istället för kartongerna). Ordning och reda känns finfint! Det brukar vanligtvis hänga draperier/gardiner för den här förvaringsväggen men de har inte kommit upp än... men bara så ni vet ser det ut såhär bakom skynkena ;)
 
Puss & Kram

The Amazing Spider-Man

Andra superhjälten på bio den här veckan, dessutom i 3D, me like! =)
Spindelmannen är dessutom lite utav en favorit. De senaste tre filmerna innan den här har jag sett några gånger om man säger så ;) Så det var med lite blandade känslor som jag klev in i salongen denna kväll, men se den skulle jag definitivt!
Blev glatt överraskad av humorn, den hade liksom "glimten i ögat" under stora delar av filmen. Den skiljde sig helt klart från de senaste tre filmerna, men det var på ett bra sätt. Jag gillade det! Grabben som spelar Peter Parker var verkligen klockren och kändes fräsch. Tjejen var en annan och som nästan från början redan visste att kärleken var spindelmannen. Klart sevärd!!! =) Jag vill se fortsättningen NU, inte om två år...
 

4½/5
 

Viken dag ;)

Blev upphämtad strax efter fyra på eftermiddagen, just då öppnade sig himlen!!! Ja, det har väl inte undgått någon att det regnade en smula?? ;) Bara att hitta en parkering var ju ett äventyr... för att inte tala om hur vi fick vada genom vattnet! Tur vi inte hade tygskor ;)
Planen var att gå på Texas Longhorn, men där var sjukt mycket folk så vi traskade vidare genom ösregnet och vattenpölarna bort till bion för att käka på Danilo, resturangen inne på bion. Vi fick vänta en stund för att få ett bord. In kom maten, en blodig cheesburgare... så jäkla god!!! Jag var vrålhungrig, vilket gjorde att jag knappt kunde äta... fick pausa redan efter några tuggor.
Men jag fick i mig hamburgaren, liten bit bröd och några pommes och var ganska nöjd när jag var klar... men det är knappt så att det syns på tallriken att jag ätit klart ;) Gött var det iaf!
 
Vi var rätt så tidiga idag, så vi fick sitta ner och vänta en bra stund. Men vi hann ju bunkra inför bion iaf och tjöta bort en stund i våra halvfuktiga kläder.
 
Bion va kanon, men mer om det i ett annat inlägg.
 
En mycket trevlig eftermiddag kväll, där jag dessutom blev bjuden på både middag och bio! =D TACK vännen! ♥
 
Puss & Kram
 

Hotter than july

AW på Greyboo Ranch, alltid lika trevligt att vara där på besök! =)
Värdparet fixar efterrätten =)
Jag hoppade efterrätten då jag inte funkar så bra ihop med chokladmousse, men å andra sidan var jag lika glad ändå! =)
Hittade min egen efterrätt...
...den var mycket mumsig! =)
Molly höll mig sällskap när jag mumsade på min efterätt =)
De små alpackorna hade växt på hur mycket som helst sen sist!
 
Tack för en som vanligt trevlig tillställning! =)
 
Puss & Kram
 
 

Nyansad

Idag var det äntligen dags för en  välbehövlig ansning av barret =) Sjukt nöjd! Är iofs alltid nöjd, men ändå kanske lite extra nöjd idag =) Men som vanligt har jag ju som någon annan sa "The hairwhisperer" till frisör så det är kanske inte som om jag blir förvånad över resultatet ;)
Andra sidan =)
Eller så kan man ha det bakom örat...
... såhär... vilket som funkar för mig! =)
 
The Hairwhisperer hittar ni här: Salong Black & White
Tack bästaste Bodil! ♥
 
Puss & Kram
 

SOMMAR!

Den här senaste veckan har verkligen varit toppen!!! Fika i Borås, möhippa i storstan, bio, minigolf och framförallt SOL & BAD samt frissan!!! =D Lycklig som ett barn på julafton! =D Det kan inte bli bättre, eller jo, hade kanske önskat mig närvaron av vänner jag inte ser så ofta, det hade såklart gjort det hela ännu bättre! Men jag klagar väl inte direkt, det är bara så ljuvligt dessa dagarna med vackert väder, vackra vyer och salta bad!
Tankar, tankar, tankar D-vitaminer flera timmar om dagen! =) Det är knappt så att jag vill planera nåt utifall det blir bra väder och raka vägen mot havet, det är prio ett just nu. Den här veckan har jag spenderat på Björkö, har en fantastisk klippa där! =D
 
Men den här toppenveckan är långt ifrån slut... strax väntar AW i Gråbo, i morgon blir det middag på stan med biobesök igen! Life is good! ♥
 
Puss & Kram

Tips!

Jag tillhör kategorin som oftast väljer att polera mina naglar hellre än lackar dem. Men innan poleringen använder jag alltid Depends glasfil, vet inte hur många år sedan det var som jag ens klippte naglarna sist, glasfil is da shit!! =)
 
Men nu var det ju inte det jag skulle tipsa om utan om ett poleringsverktyg. I vanliga fall använder jag poleringsfil i 3-4 steg, ja ni vet säkert. Men det blir oftast nån del av nageln som aldrig blir riktigt blank.
 
Men nu har jag hittat Depends Supershine i 2-steg. Nu snackar vi verkligen superblankt!!! Det ser verkligen ut som om man har ett genomskinligt lack på! =) Det roligaste var att jag hade en tumnagel som jag testade ett genomskinligt lack på som skulle göra att nageln såg frisk och fin ut, i jämförelse med de polerade naglarna såg den bara smutsig och gul ut...
 
Snabbt som attan gick det oxå!
 
Rekomenderar starkt att ni testar den här som kostar runt femtio spänn om ni inte redan gjort det vill säga!
 
Kram & hej

Batman The Dark Knight Rises

Efter 2 tim 45 min i biomörkret kom jag ut och var alldeles lyrisk, så jävla bra!!! =)
Action javisst, men så mycket mer!
Tror inte jag ska skriva så mycket mer, ord är överflödiga... SE DEN!!! =)
Jo, jag kan säga såhär... efter att ha sett trailern till filmen var jag kanske inte helt i extas men jag visste att jag ville se den iaf och att jag ville se den på bio. Så biljetter fixades. Men så mycket bättre den var än trailern! =)
 
En sak till, jag vill inte gå till den kiropraktorn de hade i den här filmen, det är ett som är säkert! ;)
 

5/5

Hippa

Svensexa och möhippa på samma dag för det blivande brudparet var inplanerat. Inte helt lätt att hitta folk som kunde undvara en ynka dag mitt i sommaren skulle det visa sig. Eller att ens få folk att svara... Nåväl, vi blev fyra tappra kvar plus den blivande bruden och vi hade det toppen! =)
Efter lite lugnare aktiviteter på förmiddagen samt god lunch blev det lite tuffare tag på Laserdome, det blev tre svettiga matcher som vi förlorade stort till olka gäng av smågrabbar, vi hade inte en suck! ;) Men det var kul som fasen!
Efter picnick i en solig park begav vi oss vidare mot Centralbadet (som vårt Hagabadet ungefär). Nu är ju inte offentliga bad något som jag brukar besöka frivilligt. Har nog inte varit i ett badhus sen gymnasiet skulle jag tro, det är väl sisådär 23 år sedan. Men vad gör man inte för en lyckad dag =) Som vanligt funkade: Just do it!
Det var några härliga timmar i vattnet =) Den blivande bruden fick en välbehövlig massage och kom tillbaka alldeles salig =) Vi andra var lite avis... ;)
   
Att hitta någonstans att äta verkade minst sagt vara en tuff uppgift mitt i sommartider. Vet inte till hur många ställen det ringdes till innan vi till slut hamnade på Resturang China. Men vilket ställe det var! Nu snackar vi inte vilken kinaresturang som helst, det här är en av de få riktiga kinaställena som finns i det här landet. Alltså kinamat som det ska smaka i Kina, inte vår västerländska variant.
Eller vad sägs om ankfötter och gristarmar? Låter väl smarrigt så säg ;) Många av rätterna stod det starkt eller mycket starkt efter... inte riktigt min grej. Menyn bestod av bilder och text, mycket fiffigt, men jag hade minst sagt svårt att hitta något att beställa eftersom jag inte gillar stark mat så himla mycket, men jag beställde till sist starka revben (ovan). Vi beställde oxå, helstekt kyckling, lamm (ovan revbenen), bläckfisk samt nån variant av fläsk med löksås. Nog för att lammet och revbenen var starka så var de ändå smakrika och sååå goda!!! Bläckfisk har aldrig varit min grej, inte idag heller, men jag smakade iaf. Fläsket var helt okej. Den helstekta kycklingen var underbart mör! Men det var tur att vi hade lite sås från de andra rätterna.
 
Det var liksom ett lite annorlunda sätt att äta mat här, det blev lite av en buffé, de kom in med  två rätter åt gången som vi alla åt utav, så det var verkligen jättetrevligt och framförallt väldigt gott!! Är du i krokarna så tveka inte, testa det här stället! Efterrätterna var inte heller att leka med....
 
Mätta, belåtna och väldigt nöjda med den långa dagen beslutade den blivande bruden att en hemfärd var det som stod näst på tur, så fick det bli!
 
Puss & Kram ♥
 
 
 
 

Blött

Gårdagen bjöd på strålande sol, vilket det inte bjuds på idag precis... regnet bara öser ner...
 
Det har redan gått en vecka av semestern, vips! Idag var första dagen som jag inte behövde ställa klockan, sov jag längre för det? Njae... ;)
 
Idag är det hög tid att röja upp det sista från renoveringen/omorganisationen som pågått det senaste. Men nu ska det sista ut!!! =)
 
Så med den planen gör det inget att det regnar idag. Senare i eftermiddag väntar massage, ska bli gött!
 
Så det är bästa jag sätter fart nu! =)
 
See ya!
 
 
 
 

Stora Varholmen

Vaknade till ännu en solig dag! =) Visserligen har inte den där sommarvärmen som vi alla så hett efterlängtat infunnit sig än och det blåste en hel del... men ändå en helt underbar dag!
Isakssonskan hämtade upp mig i båt på Hjuviks brygga, flott värre. Inte var dag jag åker båt liksom =)
Fick en rundvandring i det underbara lilla samhället, så himla gulligt med en massa små hus överallt längs den anlagda "vägen".
Det blev en ljuvlig dag i sol och lä! Trevligt sällskap och charmiga tvillingar! ♥
Alltid en charmör! =)
Sötnosen! =)
 
Tack för en härlig dag! ♥
 
Puss & Kram

Lä!

Hämtade upp Ulrika i Tuve för en dag på Hönö. Men nånstans innan färjeläget blev det ett snabbt byte till Björköfärjan. Vilket visade sig vara ett vist beslut i blåsten.
Vi valde helt rätt då vi hittade en klippa utan allt för mycket blåst, snacka om tur! Det var inte jättevarmt, så en plats i lä var ett måste. Vi njöt! =)
Vi var övervakade mestadelen av dagen, det var speciellt en mås som höll sig i närheten. Inte på nåt jobbigt sätt, Ja, tills de började gapa iaf ;)
Frampå dagen blev de modigare, bara någon meter bort...
 
Efter dryga fem timmar begav vi oss av hemåt. När vi skulle knalla tillbaka över bergen och kom upp på höjden fick vi nästan en chock, satan vad det blåste! Då blev vi ännu mer tacksamma över att ha hittat en plats i lä. Vi hade inte klarat en halvtimme i den blåsten.
 
Lite sightseeing på vägen hem, innan det blev grillat hemma hos Ulrika. Så det var en solmosig, trött, mätt och belåten Lotta som åkte hemåt =)
 
Sol & Kram

Halv storm...

...men SOL!!! =D
Tänk att det lilla kan göra hela dagen! =)
 
Sedan innan var det planerat att åka till havet idag om vädret så tillät. Vilket vi kom fram till att det gjorde. Hämtade dagens sällskap som var Jana och vi som till en början hade tänkt dra till Hönö, insåg att det blåste lite väl mycket, så vi tog av mot Knarrholmen istället. Plus att det är den årliga kristna högtidsveckan på Hönö och det kryllar av folk, många av dem skulle troligen hemåt idag. Så det kändes som ett smart drag att hålla sig på Hisingen idag. Å det var väl en jäkla tur att vi INTE cyklade idag... herregud, hade ju aldrig kommit fram i den här blåsten! ;)
Det var inte precis vindstilla på Hisingen heller... ;) Men vi lyckades iaf hitta en klippa som det inte blåste fullt så mycket på. Så stundvis var det riktigt skönt i solen. Räkor hade vi såklart! =) Just på denna bilden ser det nästan ut att vara helt vindstilla, det var det INTE! ;)
 
Bada gjorde jag givetvis! Lyckades skrapa benen på flera ställen, verkar vara en sådan vecka...
 
Det blev några timmar och det känns om inte annat i fejset såhär efteråt, fint det! =)
 
Har jag sagt att jag är skadeglad?? ;)))) *mohaha*
 
Soliga Kramar

Katstrofen tar nya tag

Idag var det dags för katastrofen Lotta att dra fram i Härrydaskogen igen ;)
Tigersågen är en bra kompis =) Helena kör gärnet för att få bort en balk.
 
Själv roade jag mig med att slita upp golvet *hehe* Men innan vi kom så långt var det några tankenötter som skulle knäckas... 2-3 olika golvhöjder skulle helst bli en.
 
En sjuhelsikes massa spik var det, en del var riktigt rejäla doningar som knappt gick att få upp ens med kofot. Men skam den som er sig ;)
 
Kan man ens tro att det ska bli ett kök här?? Inte just nu iaf ;) Men ett kök är beställt, så det vill till att ligga i och få det klart innan köket dyker upp. Änna en del kvar om man säger så... ;)
 
Men jag är övertygad om att det blir kalasbra när det är klart, även om det kanske inte känns så just nu när allt är helt upp och ner liksom ;)
 
Tur man gillar utmaningar och inte är rädd för att testa nåt man aldrig gjort förut (gäller tyvärr inte allt i mitt liv), tycker det rent av är riktigt kul! =) Klura på nya lösningar är nåt av det roligaste, speciellt om det blir bra =)
 
Idag fick jag dessutom skapa kontakt med verktyg som jag inte använt tidigare. Den där tigersågen var lite kul helt klart. Men roligast var nog fasen den elektriska hyveln =)
 
Båda grejerna drevs med batteri, så jävla fiffigt alltså! Kände ett stort "ha begär" =)
 
Är väl troligen lite skadad som går igång på verktyg och maskiner (ja förutom de som bara vibrerar då *haha*) ;) Nog för att jag fixar och grejar en del här hemma, så är det kanske inte varje vecka som jag skulle behöva alla de maskinerna som jag skulle vilja ha. Så det vill till att hejda sig =)
Inget arbete utan svordomar... för satan i gatan vad ont det gjorde! Inte nog med den här tån lyckades jag få en smäll på den andra storpotätan oxå, men det gick lite bättre. Men det som inte dödar, härdar sägs det  ;)
Lite extra stöd skulle på plats.
Sen lunch blev det... gött!! Har jag sagt att jag älskar räkor??!! ;) ♥
 
Vi jobbade vidare i omgångar, Helena ville smita heeela tiden! men det blev inget med det! ;) Grillat blev det oxå, mumsigt värre! =) När jag sent omsider åkte hemåt kändes det inte som om vi hade fått gjort ett skit. Men det får vi väl ändå hoppas på att vi fick gjort.
Fast dagens bästa var nog de här kontakterna som el-nissen satt dit... Ugn, absolut... men kommer man till HELL om man råkar sätta i kontakten fel?!?! *asgarv* Vi får hoppas Helena köpt rätt HÄLL!!! ;)
 
Over and out, katastrofen dyker upp igen när man minst anar det ;)
 
Kram och hej
 
 
 
 

Vill ha!

Haha, inser nu att jag hann med hela sju blogginlägg igår, det har nog aldrig hänt förut. Det lär kanske inte hända nån mer gång, men iofs så vet man aldrig... inget jag försöker satsa på iaf =)
Fastnade för lite andra grejer när jag var inne på Guld & Silverbutiken, så jag kikade in på en av hemsidorna och fann lite fler "vill ha" grejer =) Kolla här!
Skojig!
 
 
 

Gott & Blandat

Nu kommer det sista inlägget från dagens Ullaredsbesök, bra va?!? ;)
Ett av dagens bästa köp, fläktplatta till laptopen. Har tänkt ända sedan jag köpte en ny dator att jag skulle skaffa en, men det har liksom inte blivit av... förrän nu! =) Heja! =)
Bunkrade lite... klarar mig nog över semestern iaf ;)
 
Ja... ni ser ju själva... jag har "åkt dit"... är nu ägare av två sparkdräkter ;) Mys! =) Nej, jag ska inte gå med dem på stan! ;) Katterna undrar förvånat vad sjutton det är förstås ;) Sen hittade jag faktiskt en softcell-jacka som för det första passade, bara en sån sak =) Sen var det lite längd på den, alla andra (då menar jag verkligen alla andra) jag testat slutar i höftbenshöjd nånstans, vilket på mig blir lite dumt. Har man som jag lite mage, så hamnar nederkanten precis där magen är som störst och vid minsta böjning hasar den upp över magen, vilket känns sådär... men den här jackan var som sagt längre och slutade nedanför både höft och mage ;) utan att vara för lång, nöjd! =)
 
Over and out för idag då ;)
 
Puss & Kram

Shoes

Var såklart inne en runda på Sko-Boo oxå, det är alltid livsfarligt! ;)
Sommarskor, ser kanske inte så kul ut på bild, bättre i verkligheten och väldigt sköna.
I realådan hittade jag de här =) Uddan namn har de oxå ;)
 
Så, nu ska jag väl klara den här sommaren oxå skulle jag tro! =)

Till köket

Jaha då ska vi se... Hittade lite grejer till köket i det stora varuhuset såklart ;)
Var på jakt efter en klocka, så hittade jag den lilla och den var ju perfekt i form och färg och för 29 kr var det ett kap! =) Men så gick jag runt hörnet och fick syn på den större klockan för 159 kr. Jag fick minst sagt problem med att välja, som ni förstår så köpte jag båda, jag får helt enkelt känna mig för ;)
 
Min lösning med stereon i köket i den röda hyllan var inget som egentligen skulle vara, utan jag skulle skaffa en liten radio var tanken. Hittade dock ingen då... därav att de gamla grejerna blev kvar. Men nu hittade jag en, kanske inte riktigt en sådan jag hade sett för min inre syn, men för 149 kr funkar det! =) Så det blir oxå något att fundera över...
 
En duk och några hjärtliga kökshanddukar blev det. Samt 6 st. Sia-tallrikar, det syns inte så bra på bilden, men de är liksom lite "hamrade" i ytan. Kan inte påstå att jag behövde nya tallrikar, men jag kunde helt enkelt inte hejda mig ;) Speciellt som de knappt kostade 15 kr.
Tja, lite städgrejer blev det oxå... =)
 
Puss & Kram

Örhängen

De här fick dock följa med hem ♥
Tyvärr hade de inte det matchande halsbandet... men men...

Armband

Kunde inte låta bli det här armbandet i butiken utanför Gekås! ♥ Där finns hur mycket fint som helst!
Bracelet, stainless steel expandable with swarovski crystals.
 
Fast det här arbandet var det oxå nånting med, dock en helt annan prislapp... en annan gång kanske... =)
 
 
 
 
 

Klocka

Hittade en gigantisk klocka!! =)

Resmål Ullared

Klockan ringde vid sju, upp och hoppa första semesterdagen =) Laddade med en bra frukost och gjorde mig i ordning för vidare färd mot första anhalten, Kållered. Inte som en annan gång, då jag på utsatt tid stod hemma vid Helenas avfart i Härryda och undrade vart hon var?!? ;) Det lär jag få höra så länge jag lever ;)
 
Idag var Helenas syster med på resan. Hon hade lite datorproblem, på nåt sätt lyckades jag lösa det och hon vart väldigt glad! =)
Fyra timmar lotsade jag runt min vagn inne på Gekås. Med tanke på att notan blev i princíp densamma som nummret på min kundvagn så är jag glad att jag inte tog en med ett högre nummer ;)
Alla tycks vara galna i det här porslinet, det är ju inte orginalet, men vad sjutton gör det om det bara är likvärdigt. Gillar såklart de hjärtformade grejerna, mest för att de just är hjärtformade då det är min absoluta favoritform/symbol.
Det fanns bra billiga grejer till djuren =)
Skojiga lampor.
Älskade den vita till vänster! ♥
Men den här med träden var hur cool som helst och hade passat fint i mitt kök bland de andra träden ;) Den ser lite vit ut på bilden men det som lyser är egentligen silvrigt.
Hihi ;)
 
Trevlig tripp, tack tjejer! =)
 
Puss & Kram
 
 

Semester!!!

Sista arbetsdagen var helt okej faktiskt, hade kontorstjänst hela dagen, så jag ska absolut inte klaga =) Det var dessutom inte så varmt i fabriken idag, vilket var skönt. Att vi sedan kunde sitta ute i solen och käka lunch gjorde oss väldigt glada! Det krävs inte så mycket =)
 
Sista rasten bjöds det på jordgubbar och glass med tillbehör. Skulle definitivt ha låtit bli mashmellows och maränger. Tog inte speciellt många, men det var tydligen tillräckligt plus att jag åt fort... som ett brev på posten vart jag tvungen att rusa på toa, inte hjälpte det... kallsvettig, yr och alldeles illamående... dumping a'la mega, yeah! =/ Gick ner för räkning och fick gå och lägga mig en stund, helt skakis. Men efter 40 minuter var jag hyfsat på benen igen och kunde hjälpa till med det sista innan vi kunde stämpla ut och ta SEMESTER!!!! =D
 
Firade med ett svettigt pass på Curves =) Innan jag åkte hem och fortsatte fira i tvättstugan ;) Yey! ;)
 
Puss  och välkommen 4½ veckors ledighet!!! ♥

Inte idag heller...

Inte blev det någon högvinst den här gången heller... men väl 25 riksdaler, yey! ;) Bättre lycka nästa gång liksom! ;)

L8

Två av tre

Om jag trodde att jag var slut som artist igår, var det verkligen ingenting mot hur det var idag... my god! Helt kaputt och trött som aldrig förr, vad hände? Det blev väl iofs lite lite sömn i natt oxå, hade en del att fundera på...
Men tydligen somnade jag väl till sist. Men det blev ingen direkt kvalitetsömn, vaknade stup i ett. Sådär lagom tröttsamt minst sagt. Så det var riktigt tungt att kliva upp när klockan ringde.
 
Blev inte precis bättre när jag började jobba... hade jag kunnat hade jag lagt mig rätt på golvet och sovit en stund, var knappt kontaktbar. Så efter frukost blev jag avlöst och fick gå iväg till kiosken. Det fick bli en bit daim och en pepsi max. Det ihop med avbrottet från jobbet och den lilla promenaden fram och tillbaka gjorde susen. Tröttheten kom och gick hela dagen. Lite nya arbetsuppgifter eller kanske snarare omstrukturerande av de jobben vi har, det har gjort att jag nu har ont igen, än så länge är det väl "okej", men det ska bli skönt med lite massage snart och framförallt semester!!! =)
 
Träna skulle det göras idag, men jag var bara tvungen att åka hem för att uppsöka muggen innan. När jag ändå var hemma passade jag på att brassa på lite korv till middag. Plötsligt befann jag mig i soffan och hade tokdeckat!
 
Vaknade med ett ryck 45 minuter innan Curves skulle stänga. What to do? Det ville till att ta ett snabbt beslut om jag skulle hinna träna innan de stängde. Men det gick rätt fort även om jag kände mig som en zombie ;) Masade mig helt enkelt iväg.
 
Det var kanske inte mitt mest energiska pass, men jag var iaf där och det är jag fullt nöjd med! Fick träna alldeles själv idag, men jag blev iaf underhållen med en resumé av helgen som gick =)
 
Willys hemma fick sig ett litet besök innan jag hamnade framför ett av mina favoritprogram, Bygglov! ♥ Idag var de extra bråkiga med varandra, de gnabbas och kivas mest hela tiden. Det märks att det är äkta och precis som det ska vara när människor trivs ihop! =)
 
Over and out, en dag kvar!!! =)
 
Puss & Kram

En av tre

Idag var första dagen av tre innan årets semester, det  var en svettig sådan. Men det är bara att stå ut och se glad ut iaf ;) Dagen gick iaf hyfsat fort och bjöd på en del snattrande, har ju haft lite ledigt så det var lite som skulle ventileras sen sist =)
Men så skönt det var att stämpla ut och bege sig mot havet!
Det blåste en hel del, hindrade det mig från att kasta paltorna och hoppa i plurret? NEJ! *plums* Det var härligt efter en svettig dag på jobbet!!! =D Trött och sliten gjorde att jag deckade på min klippa ;) Vaknade med ett ryck av att det regnade!! *va fan liksom* Det var bara att packa ihop sig i världens fart för att inte bli helt dränkt!
Men innan dess var det ju super ;)
 
Kände mig inte på topp när jag väl kom hem. Planen var att sticka iväg till Liseberg, men jag fick skippa det tyvärr... det får bli ett nytt försök nästa vecka! =)
 
Två dagar kvar... =D
 
Puss & Kram

Söndag

Vaknade till en halvmulen dag, men det gjorde inte så mycket då jag inte direkt är sysslolös efter renoveringen. Efterdyningarna som blir efter en renovering, iaf hos mig, är att jag tycks röja, röja, röja!!!
Det ena ger det andra. För att få plats med sakerna på mindre ytor, måste det till omstruktureringar. Vilket brukar sluta men släng, släng, SLÄNG! Så nu ryker grejer som jag bara förvarat de senaste åren.
 
Vad sägs om en jättelåda med videoband? Vem spara på sån skit? Jo, jag tydligen ;) Ut åkte oxå gamla tidningar, är det troligt att jag kommer att läsa de nångonsin igen? Nä!
 
Men det är inget problem, jag älskar verkligen att slänga saker, befriande! =)
 
Åkte till IKEA för att införskaffa lite förvaringslådor så omorganiseringen kunde fortsätta. Men så blev det ju ett så himla härligt väder att jag inte kunde vara inomhus. Grenslade Blixten och trampade iväg mot Arendal. Har aldrig varit nere vid vattnet vid Arendal innan, men det var jättefint. Satt i solen en stund alldeles vid vattnet innan jag cyklade hemåt igen. Tog en omväg hem, gött med en genomkörare! =)
 
Tre dagar kvar att jobba innan semestern väntar den kommande veckan, det ska väl gå! =)
 
Puss & Kram
 

Hachiko- A dog's story

Kunde inte låta bli...
En sann historia om tro, tillgivenhet och odödlig kärlek. En vän för livet.
Så nu sitter man här med fejset i tårar och snörvlar så det stod härliga till ;) Det var faktiskt ännu värre den här gången, nu när man visste vad som komma skulle... hualigen! Men samtidigt blir jag alldeles varm i hjärteroten av denna fantastiska historia. *snyft* Har ni inte sett den? Isf gör det!!!
Detta är Hachiko, orginalet.

4½/5

Sommarlogga

Det var dags nu... den lite dystra loggan som tillhörde den här designen har jag tänkt att byta ut länge nu. Men det har liksom inte blivit av, förrän nu. Inget märkvärdigt, bara lite somrigare =)
 
För övrigt gillar jag de nya funktionerna som numer finns på den här bloggen =) Iofs inget som ni som läser ser, men ändå =) Om jag bara kunde få väck den jäkla länken i loggan utan att adressen försvinner... typ...
 
 
Kram

Bebismys

Gårdagens fantastiska väder sparkade bakut idag. Regnet har VRÄKT ner hela dagen!!! Hur mycket regn finns det egentligen?
Men det gjorde inte så mycket då vi var ett gäng som skulle iväg och klämma på lite kattungar just idag =) Fritsla var dagens destination, där finns en hel hög vackra och ljuvliga kattungar att pussa på ♥
Hallongrädde över kladdkaka bjöds det på till snattrandet =)
 
Själv satt jag väl iofs mest på golvet med kattungarna, det är där jag brukar hamna, där jag trivs bäst! ;) Inte svårt alls att "fastna" på golvet när det finns kattungar =)
 
Tack för idag alla!
 
Kram & hej
 
 

Konsten att tala med en änkling

Doug har träffat sitt livs kärlek, och förlorat henne. Knappt trettio år gammal är han en deprimerad, alkoholiserad änkling. Han vill helst vara ifred men motarbetas av sin tvillingsyster, sin tonåriga styvson och stans alla singelkvinnor.   En varm, humoristisk roman om sorg och kärlek. Om att släppa och gå vidare, och lita på dem man älskar.

Jonathan Tropper, ofta omnämnd som en amerikansk Nick Hornby, har även skrivit manuset till den planerade filmen.  "som en bra amerikans komedi, där man skrattar och gråter omvartannat" Lotta Olsson, Dagens Nyheter

"Fick en jävligt bra bok igår ska jag säga er, jävligt bra (...) Sen läste jag resten och bölade." Pelle Tamleth, Nöjesguiden

"Humorn och den där äktheten som gör att tårarna väller upp i ögonen under läsning får mig att fortsätta läsa. Och läsa. Och läsa ut dryga 300 sidor på en förmiddag." Eva Emmelin, Skånskan

"Bara att gratulera om du har den här boken oläst!!" Bloggen Doras bokprat

Det här ÄR min nya favorit. Jag blir så nöjd varenda gång jag läser en bok av Jonathan Tropper. De är alltid preciiiis som jag vill att de ska vara. Åh, upptäck! Bästa blandningen av relationer, lite sorg, lite sentimentalitet, toppat med 30+kriser, allt i smart förpackning. Helt perfekt underhållning med hjärna. Johanna Lindbäck, bokbloggen Bokhora  En oupphörligt underhållande bli-glad bok om sorg. Jon Jefferson Klingberg, författare.


 

Jag kunde inte lägga den här boken ifrån mig när jag väl började läsa. Jag vet ärligt talat inte när jag köpte den, men den har stått i bokhyllan länge. Jag bara tog en bok i hyllan. Det komiska var att jag för några veckor sedan köpte jag en bok till en vän som skulle opereras. Sju jävligt långa dagar hette den, hon gillade verkligen den boken. Vi pratade om den och jag pratade om den här boken, vilket då visade sig att det var två böcker av samma författare =) Så nu ska jag kasta mig över nästa bok av denna underbara författare! =)

 

LÄS!!!

 

Puss & Kram


Paradiset

Idag vaknade jag efter 5½ timmes sömn, hyfsat mör, men fortfarande glad efter gårdagens äventyr! =)
 
Grannen frågade igår om jag kunde köra henne till stan idag, men jag var verkligen inställd på att bara vara och åka till Hönö för sol och bad hela dagen. Men jag hade ju fått göra det ändå. Men så kom det ett sms att hon tog spårvagnen istället, erbjöd mig att köra henne på fredag istället, när jag ändå hade annat inplanerat. Hon svarade okej, så jag trodde att det blev så, men hon hade åkt idag iaf.
Jag njöt verkligen i fulla drag av det otroligt underbara vädret!!! Sol sol sol!!! En massa bad blev det oxå såklart, det behövdes för det var varmt och svettigt! *puh* Hur varmt det än var på min klippa så var jag väldigt glad att jag slapp vara på jobbet idag, fick en rapport om att det var så nära 30 grader man kunde komma på jobbet idag. *hualigen*
 
Efter fem härliga timmar begav jag mig av hemåt för att göra ett träningspass på Curves. Det vart inte mindre svettigt i den kvalmiga värmen, men gött var det! Lite röd i fejset är jag väl idag, men bränt mig har jag inte. Det brukar räcka med en bränning.
 
Nöjd med denna dagen oxå, vilken endorfinpåfyllningsvecka det har varit och inte är den slut heller! =D Plus lite D-vitamin påfyllning på det, livet är bra! =) Vann 50 spänn på triss oxå, yey! =)
 
Over and out, i morgon väntar nya äventyr! =D
 
Puss & Kram
 
 
 

Queen of Pop

Då var dagen som jag längtat efter i flera månader äntligen här!
Hade tänkt åka till havet idag, men det var lurigt mulet hela dagen så jag blev hemma och gick igenom skåp och hyllor. Skönt det med då jag fick slängt en hel del gammal skit! Gott för själen liksom! =)
Såhär såg scenen ut, även om inte detta är från Ullevi. DJ Martin Solevig spelade allt han kunde, skönt drag av House/Techno! Eftersom jag gillar sånt så blev jag glad så fort som jag klev in genom portarna *party* =D Det enda trista med hela kvällen var att jag fick titta på allt ensam, Syrran plus sambo hade sittplatser högt upp under takåsarna och jag hade på planen. Men efter ett tag kunde jag leta mig upp på läktaren, men inte ända upp till syrran tyvärr... men men, det var ändå Madonna jag var där för att träffa, så det fick gå ändå! =)
Lite segt var det att vänta på egen hand att det skulle starta... så länge som Dj-nissen spelade var det lugnt, men sen blev det de senaste hitlåtarna som spelades upp ett bra tag. Väntan... men samtidigt förstår jag det, med tanke på showen och effekterna så krävdes det att det var lite mörkt ute... änna andra gången den här veckan som jag suttit ute och väntat på mörkret ;)
Vad än kritikerna säger, så njöt jag av varje minut av den nästan två timmar långa showen. För SHOW var det verkligen!! Det där med konsert... jag vet inte med det känns inte riktigt som om det är rätt ord längre, framförallt inte i Queen of Pops fall. Det var glädjande att läsa recensionen från aftonbladet (torsdag) som hade sett Madonna i Köpenhamn i måndags och som nu tyckte att showen hade blivit bättre. Läs här! 
Sen ska man ju ha i åtanke att showen är baserad på senaste skivan MDNA. Har man inte lyssnat in sig på den och väntar sig gamla hits då lär man vara besviken efteråt. Men jag hade gjort min läxa ;) Det är absolut inte Madonnas starkaste skiva, långt ifrån. Men det finns en del höjdpunkter och efter ett tag blir även de lite mindre attraktiva låtarna helt okej, man vänjer sig liksom ;) Madonna är ju aldrig tråkig på det sättet att hon alltid låter likadant, det är en av de sakerna jag gillar med Madonna!
De tre första låtarna var som gjorda gör mig, två av de bästa spåren på MDNA (Girl gone wild och Gang Bang) samt låten Revolver, bara älskade det! *NJÖT* Jävligt snygga övergångar var det mest hela tiden. Bildspelen i bakgrunden var grymma!
Dansen satt där den skulle, full fart hela tiden! Jag kan ju inte annat än beundra kvinnan som håller på med värsta träningspasset i nästan två timmar och samtidigt sjunger utan att det märks! Nu snackar vi kondis!!! Där ligger man liksom i lä... ;)
Sångmässigt tyckte jag det var så bra som det kan vara, Madonna är kanske ingen Whitney Houston i sina glansdagar, men hon gör det kanon ändå! Blir bara lite jobbigt i den temposänkta Like a virgin när hon ska sjunga lite lägre, men jag tyckte det funkade ändå. Publiken tycktes älska just den versionen, det var inte nån favorit för min del. Men jag gillade i princip alla de andra tolkningarna av gamla hits, men så är jag ju en sucker för remixer oxå! ;)
Men höjdpunkten för min del blev som i recensionen från Aftonbladet... VOUGE!!! Jag har älskat den låten sen jag första gången hörde den!!! MÄKTIGT!!!
Jag tyckte hela showen var effektfull, MAFFIG, imponerande, häftig och PROFFSIG!!! Jag ÄLSKADE varje minut!!! ♥ Men som sagt, jag förstår att man kan vara lite besviken om man väntat sig en nostalgitripp, men det är väl ärligt talat inte Madonna? Nostalgisk alltså? För som hon sa själv är hon ju en "crazy person from America" ;) Fullt ös medvetslös!!! Jag satt iaf inte still en enda stund ;) Jag fick sån lust att röra på benen att jag efter lite mer än halva showen lämnade läktaren för att steppa runt nere på planen, det var omöjligt att stå still =D
Hon sparade inte på krutet det minsta!!! Men visst hade det blivit ännu bättre om hon blivit nostalgisk och kört lite mer gamla grejer, för snacka om att hon har en låtskatt som är lite utöver det vanliga, men trots det var det värt varenda öre! Och jag tycker definitivt att den hårda kritiken hon fått inte är rättvis, men jag kanske är partisk?! ;)
 
Var så rent ut sagt lycklig efteråt att jag gick hela vägen hem (omväg via avenyn bara), det tog 1 timme och 50 minuter... Men vad gjorde det, det behövde jag efter att ha suttit i så många timmar, jag fortsatte självklart att lyssna på Queen of Pop!!!!
 
Madonna är alltid Madonna!
 
Somnade glad, trött och lycklig strax efter 3 på natten 
 
♥ I LOVE MADONNA!!! ♥
  
Puss & Sång
 
 
 
 

Äntligen på väg...

Efter att ha röjt, flyttat runt och slängt grejer hela dagen är jag nu äntligen på väg!
Glömde iofs biljetten, vilket jag kom på när jag redan satt på spårvagnen... Suck!

Gör om gör rätt!
Nu är jag strax framme i stan... Madonna väntar! :-D

Ha det bäst!

Johan Falk på Marstrand

En smått seg dag på jobbet (antagligen för att det var sista dagen den här veckan) som iofs var helt okej och stundvis underhållande =) Men vi tog oss igenom den, åkte för att handla lite mat och sand till katterna. Lite mat till mig blev det oxå.
Hem och konka in allt, fick lite mat i magen. Jobbade undan lite grejer innan jag bytte om och begav mig mot Curves, dock inte för att träna den här gången. Jag skulle hämta upp Jana för vi hade siktet inställt på en tur till Marstrand =)
Tog oss en liten sväng i Kungälv innan vi kilade in på MAXI och köpte lite tilltugg innan vi rattade vidare. Var lite orolig att vi inte skulle hitta en parkeringsplats, men det var inga som helst problem. Kanske för att vi var såpass tidiga. Men det var kanske tur då vi höll span på toaletterna en bra stund ;)
Picknick på gräset framför den stora skärmen =) Humorn var på topp... eller hur det nu var... låg?!? Haha! Det var ett band (som var känt bland några av oss) som spelade i väntan på att filmen skulle börja. De fick spela länge då det var för fint väder ;) Alltså, det var alldeles för ljust ute!
Men så nån gång efter 22 började det bli dags... Johan Falk himself var på plats för en liten intervju innan filmen startade. Filmen har inte premiär förrän senare i höst, så det var verkligen ett lite speciellt tillfälle detta =) Att sen sitta på en filt i gräset i sisådär 3½ timme var kanske inte det skönaste för kroppen, men det var iaf väldigt mysigt, så det var det värt! Fast en annan gång får det bli stolen (som låg kvar i bilen...) tror jag =)
 
Lite stela och kalla startade vi vår resa hemåt, backen man får gå uppför på ditvägen var lättare än att gå nedför, satan så brant! Vi tog färja nummer två från ön, vilket visade sig ha panikfart tillbaka till ön med räddningstjänsten och brandbilen, det var knappt så att vi fick gå av. Undra vad som hände där liksom?
 
Trötta men nöjda med en trevlig kväll var vi hemma vid halv två på natten... raka vägen hem i bingen *znark*
 
TACK för idag! =D
 
Puss & Kram på er
 
 
 
 
 

Varför sluta?

Igår tog jag mig en loppisrunda på dagen. Kollade även efter nya bord. Slagbord är det allra bästa för mitt kök plus att jag då lätt kan bära ut det i vardagsrummet om det behöver fällas ut helt. Bra och smidigt alltså. Mitt slagbord är tre platser på varje långsida, men nästan alla andra slagbord är två platser på varje sida eftersom det oftast finns lådor i mittsektionen.
Men så hittade jag det här halvhöga bordet och blev tokförälskad! ♥
Det var dock alldeles för dyrt för min plånbok... 5000 kr för bordet och 1500 kr/stolen. Det fanns skivor för att göra bordet större på kanterna. Stolarna var jättesköna och i lagom" kliva på höjd" liksom. Vill ha!!! Men nä... iaf inte nu.
Det här var det enda jag hittade på min loppisrunda ;) Men å andra sidan var det hög tid.
 
Istället för nytt bord blev det till att måla det jag redan har och hoppas att det duger en stund. Hittade även den här otroligt söta ljuslyktan på RUSTA. Det var första gången jag besökte den nyöppnade butiken på backaplan, me like RUSTA! =)
 
Idag har jag fortsatt att röja/slänga/omorganisera i köket samt fortsatt måla köksbordet. Så jag är inte precis sysslolös, långt ifrån... nya projekt dyker upp hela tiden ;)
 
Over and out för nu... see ya!
 
Kraaam