Bye Bye Borlänge

Som sagt, sent blev det... men fick iaf ihop fyra timmars sömn, bra sömn till och med. Hade vant mig vid madrasskanten och att Sylvia sov bredvid på den lilla ytan vi hade, allt går! =)
Hade äran att få bo med en av mina absoluta hjärtekatter Billy Biscuit (ovan) hela helgen, katten jag var tokkär i när han var liten, men jag valde Hokus, hade så gärna valt båda... men så blev det inte. Men det är tur jag får njuta av honom ibland på utställningar, han är en dröm och jag gillar honom fortfarande lika mycket!!! ♥
 
Den vita prinsessan tog allt med ro ♥ Det var värre med matte ;) Nerverna satt utanpå liksom ;) Men det gick lika bra idag, faktiskt snäppet bättre. Idag blev det Best in Show med samtliga domarröster!!! =) Helt rätt!!! *GLADA*
 
Mitt vackra barnbarn Greta (ovan, som är mor till Billy Biscuit) blev Best in Show båda dagarna!!! ♥
 
Vackra paret Palle & Mia kollar in finalen ♥
 
En annan favorit, vackra Canadian! ♥
 
Det blev inte lika mycket fotat under söndagen då jag fick besök under utställningen av en kusin med familj. Trevligt att ses var det såklart även om man känner sig lite splittrad. Borlänge är ingen okänd stad för mig, var där många sommarlov ända till gymnasiet tog slut. Har en hel hög med kusiner då farsans släkt kommer därifrån och hans syster startade familj där, Så jag har ett speciellt band med Dalarna och har alltid älskat att vara där! ♥ Tyvärr var det längesedan jag var där bara på besök, de få gångerna jag varit där de senaste tjugo åren har det varit på kattutställningar.
 
Tusen tack till ALLA GLADA HÄRLIGA människor som var med och gjorde den här helgen så fantastiskt bra och underbart rolig och framgångsrik!!! ♥ En massa vackra katter har fastnat i min kamera, som jag hoppas kunna få gallrade och publicerade snart =) STORT GRATTIS till helgens alla framgångar, det har varit en ära att få vara med och dela alla! =)
 
TACK till alla dalkullor för en väl genomförd utställning! Ett särskilt TACK till goaste Maja Karlsson som fixat med boende för oss tossiga kattkärringar och tack för alla underbara garv!!! ♥♥♥
TACK såklart oxå till Sylvia för resesällskap, garv och alla givade samtal! ♥♥♥
 
På återseende Dalarna, love you! ♥
 
Puss & Kram från en lycklig och sliten Lotta

Borlänge Borlänge Borlänge

Det är inte precis sovmorgon när man ska på utställning, upp och hoppa innan tuppen *znark* Men hur lite man än har sovit innan och hur sliten man än är, nog kommer man upp! Dessutom med ett leende på läpparna =) Ja, iaf tills nån säger nåt dumt ;)
 
Men å andra sidan möter man en sån här dalkulla (ovan) så är dagen räddad! =) För vem blir inte på gott humör av dalkullor så säg!?!? ;) Smittsamt glada och alldeles tokiga!!! ♥ Fick kramat Lena lycka till innan hon förvisades till ett avskilt hörn i hallen, där kämpade hon på hela dagen. Var väl där och smög i kulisserna då och då.
 
Självklart hade jag kameran i högsta hugg hela helgen. Det var jag inte ensam om ;) *klick klick klick* lät det överallt, kul!!! =) Dagen flöt på, folk var nervösa, folk var glada, folk grät. Allt var som det ska helt enkelt! Eftersom jag inte själv hade någon katt slapp jag ju de flesta känslostormarna, även om Sylvias smittade av sig lite ;)
 
Den vita vackra prinsessan fick ännu en kanonbedömning!!! Men så är hon ju rasande vacker oxå!!! ♥ Hon hade inga problem att ta sig till finalen... inte precis förvånad ;) *GLADA*
 
Lena klarade sin domarexamen med bravur, såklart! =) STORT GRATTIS bästaste Lena! ♥
Så nu har vi en ny duktig domare i kategori 2 =)
 
Prinsessan blev BEST IN SHOW!!!! ♥ Så jävla roligt och välförtjänt!!! ♥ Men inte heller det var förvånande ;) Hejja Nazilli!!! ♥ Resten av dagen förlöpte med stor glädje, det fanns ingen hejd! =)
 
En annan av mina favoriter gick det oxå bra för, Xantos! ♥ Best in Show, Grattis! Katten  längst upp i detta inlägg gjorde detsamma, grattis mitt vackra barnbarn Greta med ägare! ♥ Ja, grattis till alla andra som det oxå gick bra för! =)
 
Lenas present!
Det blev lite krångel med kvällens middag skulle man kunna säga, ändrade planer hit och dit... vilket resulterade i att Sylvia och jag hamnade på Sibylla, yey eller nåt...
 
Men innan vi kom så långt, skulle vi cykla de tre kilometrarna in till stan... vi kom ca en kilometer. Då tvärvägrade Sylvia cykla längre, så det var bara att trampa hemåt igen på "pullgnuggarn" *flin*
 
Det blev en dyr taxi istället... sen begav vi oss mot kvällens uteställe, Liljans. Det var där middagen höll till... men eftersom vi inte hade nån plats fick vi roa oss i baren så länge =) Det gick väl sisådär stundvis... kunde ha klarat mig ifrån ragget som försökte dränka mig med en öl. Det var tur att jag hade snabba reflexer! Puh!
 
Dagens drink var annars den Brasilianska "sportdrycken"! Tack för den Barbro! Nam nam!
 
Kvällen blev lång och mycket trevlig (trots att Black Ingvars spelade i ena delen), Alla GLADA och NÖJDA på olika sätt!!! ;) Kärleken flödade! =)
 
Långt om länge var det dags att bege sig hemåt. Taxi fixade Sylvia galant när hon tog makten över gatans lagar ;) Lite bubblande vid hemkomsten innan jag tvärsomnade, rätt sliten... Vaknade till efter en liten stund när Sylvia dök upp, plötsligt var jag pigg och höll låda en stund innan vi deckade runt tre på nattkröken...
 
Tack alla för en grym dag!!! ♥
 
 
Puss & Kram
 
 
 
 
 
 

Mot Borlänge

Efter fyra timmars sömn var det en yrvaken Lotta som klev upp, packade det sista. Dammsög och svabbade innan jag packade in det sista i bilen och stressade iväg  till salongen för ett besök hos bästa Bodil strax efter nio. Idag skulle jag inte bara hälsa på, utan barret skulle få en välbehövlig ansning! =)
 
Två timmars babblande avlöpte alldeles för fort, som vanligt hann jag inte reagera på vad som hände under saxen ;) Ja, föutom med luggen litegrann då ;) Som alltid, sjukt nöjd! =) Kort blev det! TACK älskade Boddan! ♥
 
Satte kurs mot Alingsås där jag skulle möta upp Sylvia och lilla Nazilli. Allt gick enligt planen, hann till och med tanka innan vi sammanstrålade på den avtalade platsen. Allt fick plats i lilla Grinchen =)
 
Iväg mot Borlänge! Alla förberedelser och resan till Dalarna var under största hemlighet, då jag skulle överraska Lena (S*Nenya's) som skulle göra sin domarexamen på kategori 2 =)
 
Så jag hade ingen katt med. Men det gjorde inte så mycket, jag körde så gärna ändå =) Stannade två gånger på vägen upp, andra stoppet blev i Örebro på ICA MAXI, efter lite irrande där inne skulle jag köpa mig en korv i kiosken där. Då får jag se de största negerbollarna jag sett någonsin!!! My god!!!
 
Eller vad tycks?? Ni ser väl de normalstora bollarna till vänster? ;) De här var som handbollar!! Vem köper sådana? Hur äter man dem??
 
Men vi kom fram på utsatt tid, kikade in i hallen innan vi installerade oss i huset där vi skulle bo över helgen. Sylvia och jag tilldelades en bäddsoffa på sisådär 120 cm, vi tittade på varandra och tänkte nog *jaha, hur ska detta gå?* men sa det blir bra! ;)
 
Senare på kvällen blev det sightseeing i Borlänge när vi skulle leta reda på Burger King, men till slut så hittade vi. Lena skulle göra sitt skriftliga examensprov på fredagskvällen och vi väntade på ett besked om hur det hade gått. Hade varit inställd på att åka bort till hotellet när det var klart och poppa upp som gubben i lådan hela tiden. Dock blev jag lite tveksam när vi väl var på plats i Borlänge... men Sylvia övertalade mig att vi självklart skulle åka till hotellet, tack! ♥
 
Utan att ha fått något besked om att det var klart lyckades vi pricka in att dyka upp precis när det var klart! =) Så där var vi, gubben i lådan-effekten funkade! ;) Lite smått överraskad och väldigt glad att jag dök upp verkade det som när glädjetårarna kom ♥ Provet hade gått galant, vilket jag aldrig hade några tvivel om. Härligt att träffas igen var det!!! ♥
 
Det blev bara ett kort besök innan vi for hem till huset, stoppade jalapenosarna i ugnen och väntade på att resten skulle dyka upp. Det blev sent även om jag gick och lade mig något tidigare, var sjukt trött! Men kunde jag somna?? Självklart inte! Först och främst skulle jag ju försöka hålla mig på min kant av madrassen utan att ramla ur ;) Slumrade på sin höjd till och från... inte bästa förutsättningarna till god sömn... trångt och med någon man aldrig sovit bredvid innan. Men men, vi var iaf i Borlänge och skulle på kattutställning hela helgen, då klarar man nästan vad som helst! =)
 
Over and out, I'll be back!
 
Puss & Kram
 

Förberedelser

 
Ledig torsdag, tack Volvo. Klockan var ställd på sju, men drog mig till halv åtta. Startade dagen med tvättstugan, hade en del... men dagens to-do-list var lååång!
 
Innan klockan var elva, hade jag: tvättat, badat Puss, städat på toa, tvättat fönstrena, blivit knäckt hos naprapaten och hälsat på en sväng hos frissan.
 
Efter det blev det inhandling av: kläder, jalapenos + tillbehör, present, kattmat, kattsand, mat och slutligen hämtade jag en bok på posten innan jag landade hemma.
 
Då tog jag tag i: uppröjning i resten av lägenheten, bytte sand i lådorna, fixade med tvätten, började packa och förberedde ett kilo jalapenosar innan jag fick avbryta mitt grejande för att göra mig i ordning.
 
Fru Jansson skulle hämta upp mig strax innan nitton för vidare färd mot Mister Tomato, där vi skulle träffa resten av de jobbarkompisarna som skulle med ut och käka.
 
Vi blev lite sena då Fru Jansson virrade runt på gatorna utanför mig ;) Men vi kom fram och maten var kanon som vanligt, alla verkade nöjda! =) Det kändes ju bra då det var en del knorrande om att vi inte skulle äta nånstans inne i stan. Men Hisingen levererade, gött!
 
 
Tanken var att vi skulle kila över till Kvilles biljard, inte för att någon av oss hade spelat förut, men för att ha nåt att göra skulle vi göra ett försök. Vi klev in i en helt annan värld, damerna jag hade med mig höjde nog medelåldern en aning ;) Vi såg nog lite vilsna ut där vi stod, försökte få ett hum om hur vi skulle göra. Men så hittade vi ett undanskymt hörn där det stod lite arkadspel, ett fotbollsspel och ett air hockeybord. YES! Där hade vi kvällens aktivitet, air hockey! =)
 
Ingen av damerna hade nånsin spelat, men alla tyckte att det var lika fantastiskt kul, precis som jag visste att det skulle bli =) Så alla var nöjda, glada och en smula svettiga ;)
 
Det blev inte så sent, jag hade fortfarande tusen saker kvar att göra hemma...
 
Började tillverkningen av helgens present, vilket är anledningen till att jag hållit på som en tok den här veckan med förberedelser och fix. Mer om det senare... Klockan skrek gå och lägg dig när den slog tre på natten/morgonen... lyckades somna trots att jag var uppe i varv, bara för att kliva upp sju igen, yey! ;)
 
Fortsättning följer... ♥
 
 

Love Money Friends

Mina ord blev: Love, money & friends. Vilka blir dina?
 
<3

That's why

Det var ett tag sen nu. Har försökt hålla mig ifrån datorn så mycket som möjligt då kroppen inte tycker om mig så mycket, sen ett tag tillbaka 😠

Skulderblad, nacke, axel och högerarm är vad som bråkar mest just nu, så datorn är inte min kompis just nu. Det är inte precis första gången jag har det här... så nu är det till att vara försiktig så det inte blir värre. Så jag återkommer när det känns lite bättre igen. 😊

Puss & Kram