Hoppsan hej

Jösses vad tiden har gått sen jag var här och skrev nåt... det var inte planerat, det bara blev så. Så vad har jag då gjort sen sist?
 
I början av december hade jag storstadsbesök =) Vi drog iväg till Ullared och gjorde slut på en massa penningar... ohps! Kattkärringar på besök hann jag med oxå. Hur kul som helst, mera sådana aktiviteter! =)
 
Hann med en hel helg på Ädelkatten med superresultat, är så stolt över finaste Maccan!!! Det är sååå roligt att ha nåt att ställa ut igen! =) Innan utställningen är slut längtar jag redan till nästa =)
 
 
Det gick jättebra för finaste Kay och Nettan oxå!! =) 
Med  toppensällskap hela helgen  blir det ännu roligare och det bjöds på glada tillrop mest hela tiden! *vita vita vita, blå blå blå* ;) ♥
 
Liseberg i julskrud är ett givet besök i december, självklart blev det "lappkebab" *mums*
 
17 dagar ledighet väntade i juletid, det var nåt som jag såklart hade sett fram emot, men först skulle jag försöka lära mig lite nya saker då jag tackat ja till nya arbetsuppgifter... *hjälp*
 
Julafton kom, den var väldigt känslomässigt jobbig i år. Saknade mormor lite extra, nio år sedan hon reste vidare till Nangijala på julaftonsmorgonen. Det blev lite speciellt eftersom jag i år fick julklapp från mormor... fick en av hennes gamla linnedukar. I övrigt var det rätt lugnt. Valde dock att åka hemåt för jag mådde inget vidare.
 
Det skulle visa sig att jag fick feber och förkylning som gjorde att jag var helt matt i 1½ vecka, *yey* Lyckades ta mig utanför dörren en stund för Millas födelsedagsgalej, å när jag ändå var ute passade jag på att besöka Bettan oxå. Sen var all energi slut... Gott Nytt År liksom.
 
Hann se fantastikt mycket filmer medan jag var sjuk iaf! Upside Down blev en favorit! Fick några dagar på slutet av ledigheten då jag kunde roa mig lite... passade på att gå på bio ;) Ingen har väl dött av för mycket film *flin* Tom Cruises nya film, Jack Reacher var kanon!!! =)
 
7 januari var jag tillbaka i verkligheten... har hunnit bli diplomerad lådbilsbyggare ;) En heldag på kurs som var hur kul som helst.
 
Sen blev en tjejmiddag en parmiddag, utan att någon egentligen visste hur det hade gått till eller vem som egentligen var bjuden... ;) Bjuden blev jag iaf på ett eller annat sätt ;) Tjo & tjim! =) Längtar redan till nästa, som ska vara en tjejmiddag från början till slut den här gången ;)
 
Rätt som det är är vi inne på sista veckan i januari! Hoppsan liksom. Veckan som jag skulle vara lagledare för första gången på egen hand, trots att jag var långt ifrån upplärd *gulp* Men den som ska vara det i vanliga fall var på kurs (och ska var i två veckor) så det var ju bara att köra även om jag kände mig som Bambi på hal is.
 
Det första som händer är att en ringer och sjukskriver sig. Men det gick ju att lösa iaf. Sen ringer chefen som var min backup och sjukskriver sig... kände mig smått gråtfärdig, lätt panikslagen och aningen förvirrad... men det var det ju bara att ta tag i dagen iaf. Det var bara att kasta sig ut...  Dagen gick rasande fort! Jag var såååå trött av alla intryck och uppgifter. Men eftersom jag skulle ha besök på kvällen gick det inte att krypa till sängs i tid... sov dessutom som en kratta...
 
Dag två och tre på egna ben kändes mycket bättre, så när chefen väl kom till jobbet på torsdagen klarade jag mig i princip själv ;) Hade hunnit fixa en massa grejer som rör laget och fördigställt en ny lagtavla.
 
Detta var en lite resumé!
 
Puss & Kram