Ett år senare

 
I helgen var det ett år sedan jag skadade fingret på en prisbuckla. Trodde jag skurit av mig halva fingret, satan vad läskigt det var. För att inte tala om allt blod!!! 
 
Att ta mig till soffan med en binda lindad runt fingret var en prövning då jag inte visste om jag skulle klara av stegen ända fram utan att svimma. Inte bästa tänkbara senariot en fredag efter midnatt när jag hade en hel utställningshelg framför mig. 
 
Efter minst 15 minuter på rygg i soffan hade smärtan avtagit och jag hade slutat darra. Det var tid att se hur allvarlig skadan egentligen var... Samlade kraft och tog mig till toaletten. Virade upp bindan och tittade på det stora djupa jacket...
 
Vaknade upp på tröskeln till toaletten med bultande finger, vatten och blod överallt! Fattade ingenting! Första tanken var: vad skulle jag göra här?? ;)
 
Det tog en stund innan jag fattade vad som hade hänt. Toaletten var helt krossad, halva bakstycket hade ramlat av. Hittade som tur var vredet till vattnet så jag inte fick översvämning iaf. Det sargade fingret kvarstod dock. Mådde inte prima och ville inte köra bil, så jag hittade mina "strips" som man drar ihop sår med och plåstrade om fingret efter bästa förmåga och gick och lade mig.
 
Ringde sjukvårdsupplysningen på morgonen, det hade antagligen gått för lång tid för att sy då, så det var bara att fortsätta med tejpen. Utställningen rullade på ändå, jag kunde mest peka ;) Kunde inte riktigt räta på fingret, för gjorde jag det fick jag en enkelstöt... typ. Vilket hände mer än en gång!! AJ!
 
Det tog en stund innan det läkte ihop, men till sist gjorde det ändå det. Men jag hade ingen känsel på den sida fingret. Det var lite läskigt. Ett år senare ser det fint ut och syns inte så mycket, jag tänker inte på det själv längre.
Men känseln är inte bra, den har blivit mycket bättre, men är långt ifrån bra. När det är kallt fryser det fingret extra mycket. Men det ska väl bli bättre hoppas jag. Diabetessköterskan sa att nerverna växer långsamt, ca 1 mm om året!! 
 
Det är ändå skönt att det gick såpass bra ändå, jag får lite ont i magen när jag tänker på hur illa det kunde gått, ensam hemma och allt. Jag kunde lika gärna ha skurit upp mig jävligt illa om toaletten spruckit på något annat vis. Jag får vara tacksam över att jag lever rent av.
 
Med livet i behåll traskar jag vidare...
 
Puss & Kram
 
 

Back in business

 
Det var ingen pigg Lotta som väcktes tjugo över fem... *gäääsp*
 
Det tog sin lilla tid att komma iväg till jobbet idag. Men jag kom i tid och allt =) Kändes nästan som om jag varit borta från jobbet längre än de här tre dagarna. Lite skönt var det att vara tillbaka, konstigt nog ;) 
 
Det tog sina timmar att vakna till liv någorlunda idag, så seg... inte helt återhämtad efter helgen än. Det blev inte bättre av att det var lite dålig fart på jobbet. Så jag hade inte riktigt samma fart under skosulorna idag. Hoppas på en snabbare morgondag! =)
 
När jag kom hem hände nåt konstigt, efter att ha varit trött hela dagen, fick jag plötsligt någon konstig energi... Fram kom både dammsugaren och svabben. Katternas nya toalådor blev invigda... vad hände?? Kommer det en sådan energikick igen så får det bli en tvätt av fönstrena, det skulle verkligen behövas! 
 
Hoppas på tidig dejt med John Blund ikväll, för trots eftermiddagens energikick så är jag inte så värst pigg nu heller faktiskt ;) Tre arbetsdagar kvar sen är det helg igen, yey! =)
 
Gonatten... ZzzzZZzzzz
 
Puss & Kram
 
 
 
 
 

Mumsigt

 
Alltså, när Camilla hörde av sig igår och undrade om jag ville käka middag nånstans, svarade jag givetvis ja direkt även om planen var att ligga på sofflocket! =) Slapp liksom laga mat då ju ;) Vi hade dock ingen aning om var vi skulle äta. Men eftersom vi varit på väg hit en gång förut, bestämde vi att nu skulle det här besöket bli av! 
 
Vi är så glada att vi gjorde det, för satan så gott det var!! 
Jag tog ett mumsigt lammspett med ris och potatis! ♥
Så har ni vägarna förbi Wiselgrensplatsen och är hungriga, så tveka inte, kliv in och njut!!
 
Det är inte sista gången jag käkar där, bra priser oxå.
 
Jag tog mig en liten promenix hem efteråt, det var skönt när jag var proppmätt.
 
Puss & Kram
 

Återhämtning

 
Somnade så fort jag lade huvudet på kudden igår runt midnatt. Den känslan är så skön. 
 
Vaknade strax innan åtta. Hade velat sova lite till på min lediga dag, men nej, så blev det inte... bytte sängen mot soffan i några timmar innan jag fick lite fart.
 
Var på språng i 1½ timme ungefär. Hann lämna kompletterande blodprover på vårdcentralen som jag egentligen skulle ha gjort i fredags, men glömde.
 
Bunkrade lite kattsand. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den nya "lättare" systenet på internet. Det är bara att registrera sig i affären för att få uppfödarrabatterna så slipper man alla stämpelkort och sådant. Låter ju jättebra, men det var ingen som sa att man skulle vara tvungen att göra det i varenda jävla affär! *mutter* Namn (ja, jobbig stavning som ingen fattar), stamnamn, adress, telefon, mail, vill du ha mailutskick o personnummer... allt samlas på webben... synka skiten för helsike så jag slipper stå och vänta på att allt ska knappas in gång efter annan med väntetider som följd!
 
ICA fick sig ett litet besök innan jag åkte hemåt igen för att hämta ut ett paket. Böcker! ♥ Nu är sommaren räddad =) 
 
Efter denna rush var jag helt slut, hem till soffan igen. Utställningsbakis i sin allra bästa form... eller nåt... Det blir inte mycket mer gjort idag skulle jag tippa ;) Men det gör inget, jag vet hur man slappar =)
 
Hoppas på ny energi i morgon när Volvo väntar igen. Känns överkomligt med fyra arbetsdagar =)
 
Hej så länge, ses säkert i morgon igen.
 
Puss & Kram
 
 

Spinnerihelg del 2

 
Glädjeyra i natt då Måns fick mig till tårar när han och Sverige tog hem hela tjottaballongen i ESC!!! ♥♥♥
Så jäkla häftigt!!! =) Vi tog glädjen med oss till utställningshallen efter att ha sovit alldeles för lite... men vad sjutton gjorde det? VI VANN!!!! We are the Heroes of  our time!! ♥
 
Det var inte bara vi i klubben som var glada för en lyckad gårdag och en vinst i ESC. Underbara tossiga "danskan" Helle kom instormande på morgonkvisten och kastade sig om halsen på mig och skrek: MUMS MUMS VANN!!!! HAN VANN!!!! =)  Höll på att ramla baklänges av framfarten *haha* 
 
Det blev ännu en lyckad utställningsdag, på alla sätt faktiskt. Allt flöt på som det skulle, det var inte något som strulade vad jag upplevde. Det fortlöte dessutom snabbt så vi kunde börja finalen tidigt och oxå avsluta utställningen redan klockan fyra på eftermiddagen. Grymt bra jobbat alla inblandade! =)
 
Resultatmässigt gick det lika bra som gårdagen för min lille Johan ♥ Han var ensam i klassen, men fick en fantastisk bedömning och blev BIV total (bäst i den färggruppen) samt även nominerad till panelen (finalen)! *GLAD*
 
Nog för att det går bra och det är jätteroligt, så är det bästa ändå att Johan tycker att utställning är helt okej. Han är så go, glad, snäll och cool! ♥ Är så stolt, tacksam och glad att ha honom i mitt liv! ♥ S*Dalkullans Don Juan ♥
 
Trött, nöjd och glad att årets utställning flöt på så bra! Det verkade vara många som var extra nöjda i år, även om vi själva tyckte vi jobbade på som vanligt ;) Men det är trevligt att jobbet uppskattas såklart! =)
 
Som alltid har vi "Herre på täppan" på våra utställningar. Det är alltid ett uppskattat inslag =) Man tar sin katt, pimpar den eller/och sig själv. Sen ställer sig alla i två led, tre "domare" väljer en av två. Den som blir vald ställer sig sist i kön igen, den som inte blir vald åker ut... å så håller man på till det bara är en katt kvar. Den vinner en massa priser och får titeln "Herre på täppan" =)
 
På bilden här kan ni se hur det kan se ut ;)
 
Utställningen stängde redan vid 16 som sagt, vi jobbade på bra med rivandet och var ute ur hallen klockan 20, det kändes fint! =)
 
Tusen tack alla inblandade för denna lyckade helg! ♥
Ses igen nästa år! =)
 
Puss & Kram

Spinnerihelg

 
Jaha, då var det dags igen. Spinneriets årliga kattutställningshelg är här. Förarbetet har gått förhållandevis smidigt utan några större problem, det är nästan lite förvånande faktiskt. 
 
Fredagen startade jag på jobbet, hade egentligen tänkt att vara ledig hela dagen, men jag tänkte om eftersom jag kände att jag hade läget inför utställningen under kontroll. Jobbade fram till lunch innan jag begav mig hemåt.
 
Hann till och med slappa en liten stund innan jag begav mig mot utställningshallen. Allt gick otroligt smidigt, inga större bekymmer. Visst hade vi lite tur med några grejer, men det hade å andra sidan löst sig ändå. =)
 
Trots att vi börjar sent och byggkillarna kom ännu lite senare, så hade vi gjort allt klart till klockan åtta, 20:30 åkte vi hem! Sånt gillas *tummen upp* Lokalen är inte så stor, utställningen är inte störst i landet, men allt finns där och vi har fått lite rutin på grejerna.
 
En sak som jag funderar på varje år, varför är alltid vaktmästarna besvärliga och tjuriga?? Spelar ingen roll alls i vilken lokal man håller till i, det är likadant överallt känns det som! Någon som håller med eller har en toppen vaktmästare? 
 
Idag var det inte heller någon sovmorgon, hallen väntade på oss redan klockan 6 i morse. *gäsp* Det mesta gick hur smidigt som helst idag. En liten miss med burarna, men bara för att vi gjorde en allra sista ändring under fredagen. Men det löste sig snabbt. Känns alltid skönt när ens åtaganden fungerar som det är tänkt. Nöjd liksom =)
 
Nu kunde utställningen börja på riktigt!
Johan skötte sig exemlariskt som vanligt, underbara fantastiska katt! ♥ Det resulterade i en fantastisk bedömning, Ex1, bäst i variant & nominerad tll panelen (finalen)!! *GLAD* 
 
Det blev lite nervöst minst sagt, även om jag inte trodde på vinst. Johan fick elevens röst + en till, brorsan Da Vinci fick två röster =) Vann gjorde en ragdoll med 3 röster. *jättenöjd* 
 
Vi lyckades även i år att avsluta utställningen i god tid. Var hemma strax efter 18. Hur härligt är inte det? =) Det har varit en bra dag, inte lika många steg som en jobbardag på volvo (25-30000 steg), men jag har stått på fötterna hela långa dagen, det känns *ajajaj* Fick "bara" ihop 14000 steg ;) 
 
En utställningsdag återstår! =)
Längtar till min VILODAG på måndag! ♥
 
Nu ESC, heja MUMS!!! =)
 
Puss & Kram

Klappat & klart

 
Igår fick jag äntligen ett besked om hur det blir med mig efter semestern. Jag har ett utlåningskontrakt (som jag iofs aldrig sett) på ett år, vilket är slut efter sommaren. Så jag har liksom undrat vad som ska hända med mig efter semestern?
 
Det kommer nya projekt i höst, vecka 44 drar vi så smått igång med nästa stora projekt, S90 & V90. Men det är ju några veckor mellan semestern och dit, så skulle jag tillbaka till min vanliga arbetsplats eller inte under de veckorna?
 
Har frågat men inte fått svar, flera gånger... men så igår kom det ett mail. Tanken är att jag ska vara kvar, redan okejat med min "vanliga" chef. Under förutsättning att jag ville vara kvar såklart. 
 
Om jag ville? Hell yeah! =)
Så det verkar bli minst ett år till med den här cirkusen ;) Kom igen bara, jag är redo! Fast först ska jag försöka till få en riktigt lååång semester, det är jag värd! =) Men det har vi ju inte riktigt sett ännu, men hoppet lever! 
 
Nu gäller det att hålla tummarna för att min kollega inte drar vidare riktigt än, det funkar ju så fantastiskt bra när vi är i farten =) Igår lämnade jag dessutom in lite omdömen om alla som jobbat med oss på XC90 de senaste månaderna. De flesta är inhyrda från Lernia och EUP, så deras framtid är allt annat än självklar tyvärr. Men jag har gjort vad jag kan för att försöka få ha kvar de som visat sig vara mest värdefulla för fortsatta projekt. Så nu är det bara att hålla alla tummar och tassar för att det går vägen! 
 
Ser fram emot hösten! =)
 
Puss & Kram
 

Incheckning

 
På dagens agenda stod att sortera incheckningslapparna till lördagen. Söndagens incheckningslappar skulle kompletteras med nummerlappar, det var några stycken om man säger så.
 
Som tur var hade jag hjälp av bästa Nettan, TACK! ♥
Dessutom kom jag hemifrån en stund, det är ju alltid trevligt =) När allt var klart och vissa missar var åtgärdade och det var färdigsnattrat för idag, var det dags att åka hem och bada katten...
 
Det hände inte! ;) 
Jag hade verkligen ingen lust. Att åka på kattutställning är fantastiskt roligt på alla sätt, men det där badandet kunde jag verkligen vara utan, för att inte tala om fönandet efteråt... 
Men det får bli morgondagens problem ;)
 
Det ska bli roligt med utställning i helgen, även om det är mycket mer att göra när man är arrangör. Men jag känner mig lugn som en filbunke fortfarande. Saker kan fortfarande gå fel eller strula till sig. Bara den där containern med alla burarna står på rätt plats i år har vi inga omöjliga problem... man kan alltid hoppas att de har lyckats! 
 
Håll tummarna för oss! =)
 
Puss & Kram
 

Dagarna går

 
Plötsligt och bara sådär har det hunnit bli vecka tjugoett, vad hände? Innan man vet ordet av är det väl semester... om vi nu får någon semester i tid i år. Parkeringen inne på Volvo ska vara tom innan vi går på semester fick vi höra häromdagen. Kul, eller nåt. Jag fattar såklart att det är så det måste bli, men håller tummarna att vi fixar att tömma parkeringen innan semestern! 
 
Volvo har laddat för en 6-dagars arbetsvecka, själv laddar jag för en 7-dagars jobbvecka... jag ska väl på nåt sätt alltid vara värst *haha* Nåja, det blir 4 dagar på Volvo och 3 dagar med arrangerande av egen kattutställning. Vanligtvis tar man ledigt för att just vara ledig, det har inte riktigt varit min melodi de senaste månaderna ;) Men det jämnar nog ut sig vad det lider hoppas jag =)
 
Dagarna rullar på så att säga. Jag mår riktigt bra för tillfället, maten är med mig, kilona är med mig å till och med fötterna är med mig, vilket inte gör någonting alls faktiskt. Det är verkligen så skönt att det mesta bara är bra liksom, det räcker så långt. Jag är tacksam för det jag har och för människorna i min närhet! ♥ 
 
Visst finns det alltid saker att önska att ens liv fylldes utav, men man kan inte få allt... men å andra sidan är det liksom inte för sent ännu, hoppet finns alltid! ♥ 
 
Hoppas ni har en fin dag!
 
Puss & Kram
 
 
 
 

Helg

 
Lördag = tvättdag, den som jag undvek häromdagen. Såhär i efterhand var det ett mycket bra beslut att ta tillvara den fina dagen, för idag var det inte så muntert ute, vilket passar bra ihop med tvättstugan. Regn regn regn!
 
Tvättsugan avklarades, sen var det dags att styra mot Svenshögen för att fira morsans födelsedag. Hade sällskap med brorsan och hans sambo. Det bjöds på grillat, gött! 
 
Blev dock lite för mätt för mitt eget bästa för att det skulle kännas okej. Mådde mer eller mindre illa resten av kvällen. Det blev ett par kakor efter middagen oxå, vilket inte direkt hjälpte... Har skött mig med det mesta de senaste veckorna, så jag är lite känsligare för socker nu, vilket är bra men det blev ingen bra kombo när jag åt gott plus kakor helt enkelt... men det var sååå gott!
 
Söndagen började med sovmorgon, slog inte upp de blå förrän efter åtta! ;)
 
Fick nästan väckt min utställningssekreterare så jag kunde svänga förbi och hämta lite nummerlappar att sortera inför kattutställningen nästa helg. 
 
Handla hann jag oxå med när jag var ute på morgonkvisten. Satan i gatan vad det blåste ute idag, fick blunda för att inte få grus i ögonen. 
 
Efter några timmar med nummerlapparna fick jag ett litet litet ryck. Plättar gjordes och köket fick sig en duvning, sen tog orken slut. 
 
Snoken droppar lite irriterande fortfarande, men jag mår i alla fall bra. Det har varit en hyfsat bra förkylning, tack och lov! 
 
Lugn helg, som avslutas med lite film.
 
Ha det bäst!
 
Puss & Kram
 
 
 
 
 
 
 
 

Klämdag?

 
Under alla mina år på Volvo, snart 26 år, har jag vad jag kan minnas aldrig jobbat på denna klämdag. Kan i och för sig ha fel, men är tveksam till det. Nåväl, dagen avlöpte smärtfritt och var snart avklarad. 
 
Gick några minuter tidigare för att jag skulle hinna hem och byta om innan mitt besök hos Black & White. Förra gången var bästa Bodil sjuk, men idag var hon på benen och laddad med saxen! =) Som vanligt hade jag ingen aning om vad som var på agendan. Men plötsligt var det bestämt att jag skulle bli blond igen, jaha... då var det väl så ;) 
 
Det lär ta en stund att få ordning på allt det mörka jag har, men det är på gång nu. Det blir ett nytt besök om bara några veckor för att se över det mörka igen. Det är ovant med den lite "fjuttiga" färgen där det var mörkt, så det ska bli skönt när det blir ordning på det hela vad det lider. 
 
Kort blev det oxå, underbart! =) Tack för trevliga timmar som vanligt bästa Boddan! ♥
 
Var inte riktigt sugen på att bara åka hem efter att håret var fixat. Så av nån anledning hamnade jag överraskande nog i Ryaskogen. Det är en liten oas mitt i industrier och annat, känns nästan lite overkligt och magiskt.
 
Där finns några gömda skatter oxå, men hittade ingen, men så hade jag inte riktigt tålamod att traska där det behövdes. Det räckte att jag trampade i geggan en gång och förlorade dojjan med ett slurp... uack! Det får bli ett nytt försök en annan dag, när det har torkat upp.
 
Så jag gav upp helt enkelt. Hem och jobbade inför utställningen istället. Det tog sina timmar... Men nu är det värsta gjort, om det nu inte dyker upp en massa överraskningar, vilket det mycket väl kan göra... =/ Då kan det sluta med att jag får börja om från noll... så håll tummarna!!
 
Kollade även på veckans avsnitt av Greys Anatomy, Revenge & The Vampire Diaries medan jag jobbade. Alla tre serierna tycktes säga farväl... hm... det är kanske på tiden, men kändes ändå märkligt. Tiden får utvisa, men det är många serier som sagt adjö det senaste.
 
Puss & Kram

Tjejdag

 
Efter att ha blivit ledig på riktigt idag, kände jag att jag skulle vara just ledig och fånga dagen! =)
Förmiddagen bestod i att titta klart på serien Life unexpected, jaha, då var det lilla roliga slut... å nu då? Veckans avsnitt av Castle avklarades oxå innan det kändes som om jag borde bege mig ut i det fina vädret.
 
Solens strålar värmde skönt idag där vinden inte hittade. Helt underbart väder att strosa runt i, vid Eskils kanal i Önnered. Spontandejt med bästa Linda och liten prinsessa för att inviga dem i geocachingvärlden, eller skattjakten som vi oxå kan kalla den. Det var kanske inte full utdelning på vår lilla runda, men det var skönt att vara ute och strosa vid vattnet.
 
Runda gav två nya skatter i bagaget, det fick vi vara nöjda med för denna gången. Prinsessan tyckte i och för sig att fikat var det bästa på hela turen, kakorna var smarriga helt uppenbarligen ;) 
 
Det verkar som om skattletandet föll sällskapet i smaken, så nu har världen blivit en mugglare mindre i och med detta! ;) Kul!
 
Några trevliga timmar senare var det dags att åka hemåt. Tack för sällskapet! ♥ Ser fram emot kommande äventyr =)
 
Tvättstugan hägrade vid hemkomst, behovet var stort. Men jag hade verkligen ingen lust, så när jag kunde boka om till lördag morgon så tvekade jag inte. 
 
Istället bokade jag en ny spontandejt! =) 
Målet var Stora Höga, där fann jag Jana & sötaste lilla Cornelia ♥
 
Det var alldeles för länge sedan som jag var där. Vi fick pratat ikapp lite i alla fall, mellan varven. Full fart på lillskruttan var det =) Ja, på mig oxå tydligen... stöp på arslet med snyggaste vurpan *hahaha* Jösses amalia, det kunde gått illa, men jag landade mjukt och lyckades undvika en bowlingeffekt, får vara glad för det lilla. ;)
 
Det blev några trevliga timmar med god mat och härligt sällskap. Det är ju aldrig fel faktiskt, tack för det bästa Jana! Ska inte dröja så länge till nästa gång... =)
 
Det blev verkligen en toppendag på alla vis denna lediga torsdag, fler sådana tack! 
Det blev även värsta barndagen idag ju =) 
Underbara härliga små människor! ♥
 
Nu blir det natten, jobb väntar i morgon...
 
Puss & Kram
 
 
 
 
 
 

Bowling

 
Jobbet svishade förbi i en rasande fart igår, massor att göra även om kanske inte resultaten sa riktigt detsamma. Hade ett långt möte på morgonen om hur den här sista delen på resan på jobbet har varit, vad vi har lärt oss och vad vi kan göra bättre till nästa gång. Det knepiga med det är ju att när vi till synes jobbar mot samma mål, men har olika syn på hur det ska göras. Min kollega och jag har hyfsat klart för oss hur vi skulle vilja att det skulle vara. Men det är frustrerande när det inte är så, det ska bli oerhört spännade att se hur det ska rättas till vid nästa stora projekt. Många blev tagna på sängen över hur stort projekt detta skulle komma att bli och hur mycket folk som det skulle komma att kräva. Folk är inget problem att få fram, men kompetens är inte alltid lika lätt att finna, därav den tuffa arbetsbördan de senaste månaderna.
En del saker som kom upp efter mötet gjorde mig en aning förbannad minst sagt. Människor kan väl bara hålla näbben stängd ibland, det kommer ju ändå inget bra ur truten! *mutter*
 
Efter lite slappande efter jobbbet var det dags att svida om för en tur till Star bowling för att möta upp folk från jobbet. Skulle väl inte säga att det gick skitbra även om det gick hyfsat stundvis. Men kom i alla fall inte sist ;) Men det är strunt samma egentligen, för dålig förlorare är jag väldigt sällan. Det är förvisso alltid roligt att vinna, vad det än är. Men det är inte det som är det viktigaste, det viktigaste är att ha roligt och umgås under tiden. 
 
Å roligt var det!! =)
Skrattade konstant tror jag, fick kramp i käkarna ju *haha* Tack för det! =)
 
Glad i sinnet hänger kvar idag! Tror det är dags att ta sig ut i det fina vädret.
 
Puss & Kram
 
 
 
 

Yey me!

 
Efter den kämpiga gårdagen skulle det bli så skönt att få sova, letade upp kudden redan vid 21. John Blund lös dock med sin frånvaro till långt efter midnatt... ZzzZZzzz 
 
Fick max ihop fyra timmar skulle jag tro *yey* Inte piggast i stan när klockan ringde i morse. Vet inte vad som hände innan jag kom iväg till jobbet, men det var inte många rätt, så mycket kan jag säga! ;) 
 
Kom fram till jobbet utan mobil, kändes lite naket. Men det var inte hela världen, har inte tid att titta så ofta på den ändå. Men det är trevligt att veta vad klockan är ibland.
 
Det blev en mycket bättre dag idag! =)
Lugnare tempo, kryare, rätt inlånad hjälp, bästa medarbetaren på plats igen. Ordningen återställd helt enkelt, det hjälper. =)
 
Det rullade på hyfsat smärtfritt under hela dagen innan jag smet iväg några minuter tidigare för ett besök hos diabetessköterskan.
 
Jag vet såhär i efterhand inte riktigt vad jag gjorde där? Hon hade lite svårt att motivera det själv tror jag.
  
Fick med beröm godkänt på alla mina provsvar. De hade dessutom blivit bättre! *tummen upp* Jag ligger i gränslandet för "frisk", så för att vara "sjuk" ligger jag så bra till som det går. Tyvärr verkar det inte som om någon kommer bli friskförklarad på riktigt från diabetes, även om det visar sig att värdena blir som hos en frisk person.
 
Så jag lär bli kallad till diabetessköterskan framöver i alla fall. Det hela gick väl ut på att fortsätta som jag gjort, det funkar bra! Jaha liksom... så för att ha koll på mina tydligen ännu minimala förändringar på ögonbotten så kunde jag inte göra någonting mer än att försöka hålla sockerkurvan nere. Plus tätare ögonbottenfotograferingar. 
 
De senaste veckorna har jag skött mig rätt så bra, det ger resultat på mer än ett sätt! =)
Det svåraste är att hålla fast vid att sköta sig, en månad är inga problem, sen blir det knivigt och man börjar slappna av... behöver jobba lite på det.
 
Hepp, puss & Kram
 
 

En så där dag

 
Vaknade alldeles för tidigt. Trött. Förkyld. Hängig. Mensvärk. Väl på jobbet var det lite personalbrist så det skulle bli mycket att göra idag. Jobbet rullade på, det gör det alltid ;)
 
Kämpig dag, som blev ännu lite kämpigare när jag insåg att det var den 11:e maj. Mormors födelsedag. Det finns några dagar på året som det känns lite jobbigare, den här dagen är en sådan. Julafton är en annan sådan, det var dagen då hon gick bort, det var 2003, men känns som nyligen. Vissa dagar kan jag knappt tänka på minnen/saknaden, än mindre prata om det, utan att bryta ihop en smula.
 
Mormor var min bästa vän och stöttepelare som alltid lyssnade. Som alltid har funnits där. Hon är en av personerna som varit allra viktigast för mig under min uppväxt och i livet i stort. 
 
Så att säga att jag saknar  henne är en underdrift, även då det har gått 11½ år nu. Jag har fortfarande kvar telefonnummret i mobilen... jag önskar så att jag kunde ringa ibland. 
 
Hon var inte så lång min lilla mormor, som synes på bilden =) Mormor uttalas för övrigt Morrmorr i vår familj/släkt, det kommer säkert från ö-mål - Hönö mm (har faktiskt inte funderat så mycket på det)... men så är det nog.
 
Så det har varit en lång, kämpig dag, ska bli skönt att lägga huvudet på kudden.
 
I morgon är det tisdag, kanske inte veckans roligaste dag, men den slår troligen denna hur som helst. Det blir bra! =)
 
Over and out...
 
Puss & Kram
 

Instagram

 

Alltså, hittade den här sidan när jag sökte på langangens instagram på datorn, ink361.com tror jag den hette. Aldrig besökt, men hur det nu var så hamnade jag där för att jag ville ladda ner några bilder till bloggen (ja, jag vet att det går att göra direkt i bloggen, men inte i valfri storlek tyvärr). Det var lite kul att se en sammanställning på det här viset av sitt eget konto.
 
Det som slog mig var att det fanns en flik för album. Kan man göra det i instagram???
Inget som jag sett i alla fall, någon som vet?
 
Instagram är för övrigt där jag håller till mest numer, så häng med du också om du inte redan gör det. Trivs bra där! =)
 
Puss & Kram
 

Hoppsan, helg igen!

 
Det blev en kort vecka för mig då jag var ledig i måndags. Den blev ännu kortare när jag slapp jobba övertid idag lördag. *jippie* Trodde knappt att det var sant igår när jag fick reda på det. Men det var det! =)
Det passade mig väldigt bra då jag inte kände mig helt hundra. Öronen värkte, halsen var alldeles sträv och det kändes som om jag skulle bli förkyld. Men mådde ändå bra för övrigt, så det var inga problem att jobba. Full rulle och två mil under skosulorna som vanligt liksom ;)
 
Så hur fira ledig helg?
Tvättstugan såklart! *flin* Fredagsnöje när det är som bäst ;) Nåväl, det var snabbt avklarat. Efter det blev det fredagsmys med bär *mmmmmmmm* Så gott! (Passar även väldigt bra ihop med chips ;))
 
Det fick bli tidig dejt med John Blund igår. Vaknade hyfsat pigg efter en god natts sömn. Men nu rinner snoken också. *yey* Tur det finns nässpray (otrivin comp är den bästa!) att ta till. Halsen kändes dock bättre idag, kan ha varit husmorskuren (hopkok av riven ingefära, honung och citron) som jag smuttat på sedan igår, hur som helst så tror jag att jag fortsätter med den en stund till.
 
Lite lätt febrig och nu med herpes under snoken (som för övrigt är en usel kombo när man är förkyld) tar jag det lugna gatan idag. Ingen hosta har dykt upp än, hoppas den håller sig borta!  
 
Men har hunnit Spinnerijobba lite och förberett för burarna i kattprogrammet Aladdin, vilket alltid är spännade... eller nåt ;)
Serier från soffan på agendan idag, vem vet, jag kanske måste börja på en ny?!?! *ohps* Katterna håller samma profil som mig idag... ZzzZZZzzz
 
Vilken är er bästa "tv-serie"?
 
Min lista är låååång, men Vänner, Gilmore Girls, Parenthood, Castle, Greys Anatomy, Suits mfl funkar alltid!
 
Hepp, nu ska jag ta mig en häxbrygd till och kurera mig, härlig ledig helg att njuta av! ;)
 
Ha det bäst där ute! =)
 
Puss & Kram
 
 
 
 
 
 
 

Vem är jag?

 
Jag är jag, fast lite mer än så skulle det väl kunna formuleras till.
 
• Född 1971
• Stenbock
• Jobbat på Volvo sedan 1989.
• Har 2 systrar & 2 bröder, jag är äldst.
• Älskar havet, året runt! ♥
• Största drömmen är ett hus vid havet =) Kom igen nu lottovinsten!!!
• Älskar djur, framförallt katter... otippat va?! ;)
• Scout under hela min uppväxt, går det någonsin ur?!
• Har 1 tatuering, so far...
• Var ett öra-näsa-hals-barn, inga större men i dagsläget, men blir oftast förkyld i halsen istället för snoken...
• Har i princip kämpat mot kilona hela livet. 
• Plastikopererad i årskurs 3 & 4, hade ett stort födelsemärke på hakan, inte många som märker mitt ärr trots att det är stort.
• Älskar att renovera, snickra, och greja!! Renovera och sälja hus hade varit ett drömjobb! 
• Geocachar gärna, alltid trevligt att vara utomhus på skattjakt.
• Har inga kända allergier (om man bortser från den mot korkade människor ;))
• Fyller oftast min lilla balkong med mängder av blommor sommartid.
• Är en bra förlorare.
• Tycker om att fotografera, men är inte lika road av redigerandet efteråt längre...
• Har alltid haft katter. Köpte mina första Norska Skogkatter 1990
• Är GBP-opererad utan komplikationer, med bättre självkänsla som största bonus förutom kilona.
• Diabetes 2 - just nu i gränslandet och på nedåtgång.
• Sockerberoende, som jag försöker hålla i schack, går sådär periodvis.
• Långsynt.
• Är en trofast vän! ♥
• Älskar jodgubbar, kan äta det till allt! ♥
• Är periodare av Pepsi Max.
• Trivs bäst utomhus.
• Var nog pyroman i ett tidigare liv, jag verkligen älskar att elda! ;) Mäktigt!
• Musik lyssnar jag ofta och mycket på, det mesta funkar, men gärna glad musik.
• Är en jävel på att göra kalops *mums*
• Bio roar jag mig med så ofta tillfälle ges.
• Tv-serier är en last! Många serier är det... ;)
• Samlar på äldre och/eller udda spargrisar i porslin.
• Har oftast ett leende på läpparna =)
• Kontrollbehov javisst, utom med människor som jag litar på.
• Älskar allt med hjärtan, formen.
• Pysslar titt som tätt.
• Har aldrig rökt eller snusat, tänker inte börja heller ;)
• Älskar december och julbestyr, pynt, ljus och mys
• Hade gärna haft en affär som till hälften var blommor och hälften presentartiklar. Positiv arbetsplats!
• Kramas gärna och ofta! ♥
 
...tja, det var väl lite om mig.
 
Puss & Kram
 

ESC givna finalister

 
Sen har vi de som är i final sen innan.
 
1. Australien - har inte riktigt fattat varför de är med, men låten är grym!
 
2. Österrike - zzzzzzzzz
 
3. Frankrike - det bästa är väl att bannaden är på franska, fin
 
4. Tyskland - ingen vinst till Tyskland i år... men okej
 
5. Italien - inte riktigt min grej, men det kan nog gå bra ändå ;)
 
6. Spanien - bra, ännu en tjej, på spanska
 
7. Storbitannien - hur tänkte de nu? Lite smårolig och klämmig... men njae...
 
 
 
Sammantaget, det blir nog en bra final! =)
 
En snabbgenongång av givna finalister:
 
 
 
Puss & Kram
 
 

ESC semi-final 2

 
Vi tar väl semi-final 2 då...
 
1. Litauen - nja... de försöker tralla på... men nej!
 
2. Irland - trist balld
 
3. San Marino - påminnet om någon låt, i övrigt tvksam
 
4. Montenegro - typisk låt... inte min grej, men den får säkert röster...
 
5. Malta - helt okej, men hur många tjejer av den här typen klara tävlingen?
 
6. Norge - skulle inte tro det... även om den tar sig lite när man har hört den någa gånger
 
7. Portugal - förvånar inte! Tror inte de vill vinna... jag kan inte minnas att de nånsin haft något bra.
 
8. Tjeckien - sticker ut lite med en kille som har en manlig röst, fast det finns en tjej oxå ;) Kan gå hur som...
 
9. Israel - kom igen katten, det svänger ;) Svårt att sitta still! Till final och till toppstriden.
 
10. Lettland - ännu en tjej som gastar... ingen favorit, får det nog svårt.
 
11. Azerbajdzjan - power! Final.
 
12. Island - brukar funka för mig, så även i år!
 
13. Sverige - heja! Trots kopierad låt och streckgubbe, är det bra! =) Topp 5!
 
14. Schweiz - tro det eller ej, men här kommer ännu en tjej ;) Helt okej, men inget särskilt
 
15. Cypern - skön röst, fin låt, men räcker det?
 
16. Slovenien - cool röst! Gillar!
 
17. Polen - nämen, en gastande tjej till... ;)
 
 
 
Något som slår mig är att det är väldigt mycket tjejer med starka röster som tävlar i år. Väldigt många gastar dock...
 
Snabbgenomgången kommer här:
 
 
 
Det var semi-final 2, i morgon tar jag mig an de som alltid är final oavsett... undantag Australien i år då.
 
Ha det bäst till dess!
 
Puss & Kram

ESC semi-final 1

 
 
Snart är det dags för ESC, första semi-finalen, så några tankar kring det kommer här ;) Baserade på videor och inte på framträdanden. Vilket kan ge helt olika utfall, på nåt sätt är det ändå live som det avgörs.
 
1. Moldavien - modern låt som fastnar, påminner om något, fötterna diggar.
 
2. Armenien - ballad som tagen ur en disneyfilm
 
3. Belgien - kanske ingen vinnare, men refrängen sitter. tveksam om det håller live. 
 
4. Holland - det här är en favorit från första stund, trallvänligt så det förslår =)
 
5. Finland - vad ska man säga... finns inte ord! Udda grupp får man ändå säga... förstår inte finska, men det kan inte vara någon svår text ;) Undrar om låten bara är 1½ minut live oxå?? Sorry, ingen final!
 
6. Grekland - Hon verkar iaf kunna sjunga, vackert men trist, händer inte mycket.
 
7. Estland- mellanmjölk, inte dålig inte bra
 
8. Makedonien - gillar videon, okej låt!
 
9. Serbien - lär få en del röster, helt okej, får se hur det tar sig live
 
10. Ungern - bortkastat intro...vackra röster, fin låt, men den får nog svårt.
 
11. Vitryssland - går troligen till final, poppigt
 
12. Ryssland - säga vad man vill om Ryssland, låten är det inga större fel på
 
13. Danmark - svänger ju!
 
14. Albanien - gillar, men måste hon gapa så mycket?
 
15. Rumänien - en av få låtar på modersmål men går över i engelska, refrängen funkar, går säkert vidare.
 
16. Georgien - en av mina absoluta favoriter i år, gillade den direkt! Funkar den här live går det nog riktigt bra, men tror tyvärr det faller lite platt live... *håller tummarna*
 
 
 
Rent allmänt lär det bli svårtippat i år, inte så många som sticker ut... å gör de det så är det inte på det bra sättet om man säger så ;) Det är hyffsat bra kvalité och väldigt jämt, i alla fall såhär på video. 
 
Snabbgenomgång kommer här:
 
 
Tankar om semi-final 2 kommer i morgon, ses då! =)
 
Puss & Kram

På äventyr i Ljungskile

 
Planen för gårdagen var att åka till Ljungskile och hälsa på syrran med familj, inte så mycket annat. Innan jag hann bege mig hörde brorsan av sig och undrade om jag skulle med på en geocachingrunda i Torslanda? Det ville jag såklart, kanske skulle jag hinna båda aktiviteterna idag.
 
Det blev lite meddelanden fram och tillbaka, undrade om de inte skulle med till Ljungskile? Kanske fanns det cacher där oxå? Men jag uppfattade det hela som om vi skulle ta rundan i Torslanda och sen skulle jag dra till Ljungskile. 
 
Jag var nästan vid Torslanda torg när brorsan ringde och undrade vart jag var? Öh? Det visade sig att det fanns en runda även i Ljungskile, det var ju toppen, två flugor på smällen liksom! =)
 
Så det var bara att leta sig hem till brorsan och hämta upp honom och sambon. Vi styrde mot rundan som började vid Lyckornas camping, underbar vy. 
 
Den första hittade vi inte, koordinaterna stämde inte helt vad vi kunde utläsa, men vi struntade i den och gick vidare. Det var  ett jäkla traskande mestadels på vägen, med avstickare in i skogen över stock och sten. Rundan hette "Vätterundan" så varje cach hade en liten vätte/tomte som antingen visade vägen eller låg ini skatten.
 
Det var en vacker runda med mycket bokskog. Just bokskog är väldigt vackert tycker jag, både när den är grön och fin, men oxå när den har höstens härliga färg. 
 
Det var rätt så backigt, mest uppför såklart ;) Nog för att jag traskar rundor på jobbet, men det är inte direkt backigt där. Det slog heller aldrig fel att när vi skulle upp för backarna, då sken solen som mest... hm... blev lite varmat där några gånger.
 
Runt kom vi till sist, jag lyckades även ta mig upp för ett berg, det var värsta bergsklättringen rakt upp, men det gick! *nöjd*
 
Väl framme på campingen igen letade vi efter den där första som vi inte fann. Efter många om och men, hittade vi den!! =) Den låg inte ens i närheten av vad koordinaterna sa. Men skam den som ger sig. =) Tretton nya fräsha cacher till kontot, gött! Saldot ligger nu på 136 =)
 
Efter det blev det lite mat inne i själva Ljungskile innan vi åkte hem till syrran och fikade och tjötade ett tag, trevligt! 
 
Blev en bra dag, med en hel del steg i bagaget!
 
Puss & Kram
 
 

Tack!

 
Mitt varmaste tack till alla kommentarer och kramar! ♥
 
Puss & Kram
 

Hur gick det sen?

 
Nu har det gått sisådär 1½ år sedan jag erkände hur jag egentligen mådde och var mitt i en kris. Men vad hände sen? Läs hur det var då: HÄR
 
Jag vet inte riktigt hur jag ska börja...
Lättnaden över att ha blivit av med älskade bilen går inte riktigt att beskriva annat med en stor *SUCK*  Det gick riktigt bra att åka kommunalt igen. Det var faktiskt helt befriande och mindre stressigt även om alla förflyttningar tog dubbelt eller tre gånger så lång tid att ta sig från A till B. Det var inget jag kunde styra, skönt. Jag hade mycket god hjälp av vänner med bil, så jag kunde fixa med sand och mat till katterna, vilket var det största gisslet utan bil. Men ekonomin gjorde glädjevolter av lycka över att inte ha bil.
 
 I augusti 2014 kunde jag inte hålla mig längre efter ett år utan bil. Brorsan hjälpte mig att hitta en gammal golf, Frank ;) Så han bor på min parkering. Han är rätt duktig, men inte alls så dyr som Grinchen. Vi kommer bra överrens han och jag än så länge. Men jag är ändå lite sugen på att testa att vara utan bil igen. Det finns bilpool i närheten, det skulle kunna funka.
 
Efter att fina bilen försvann kändes det lite lättare, men jag mådde ju inte per automatik bättre för det tyvärr. Jag hade ju gått och burit på all skit så länge vid det laget att jag inte visste vad jag skulle börja...
 
Jag har verkligen inte lätt för att prata om mig själv på det sättet med så många även om jag har nära vänner, jag har några ytterst få som ens kan få mig att prata. Jag är lite besvärlig på så sätt. Kämpar och håller emot in i det längsta, så har det alltid varit. Det kan verka som om jag bjuder på mig själv och det gör jag oxå om jag känner mig trygg, men det där allra sista får man verkligen kämpa för att få ur mig. Det är inte så många som orkar det, eller ens vågar det. Jag fattar det. Det är inte roligt att försöka dra något ur någon, jag känner fler... ;) Många gånger kan det vara lättare att skriva ner det än att prata om det. Ibland är det riktigt jobbigt att vara en känslomänniska... Men jag har som tur är en vän som vet precis vad hon ska säga, men så har vi tragglat i några år innan vi hamnade här där vi är nu, det är jag väldigt tacksam för. Bara den där känslan av att man inte kommer att bli "dömd" för de tankar, funderingar man har eller idiotiska grejer man gjort. När man kan säga vad som helst och det är ändå okej. Skadar ju inte att hon är en logisk människa som ser lösningar på problem som man själv inte ser. Så tacksam! ♥
Jag har i och för sig blivit bättre med åren, man får vara glad för det! =)
 
En del i läkningen gick även ut på att rensa bland alla måsten, för det var ingenting som jag klarade särskilt bra alls faktiskt, blev bara matt, orkeslös och fick panik. Så jag sa upp min plats i kattklubbens styrelse, det gjorde gott. Jag fixade inte ens att vara tärna på min systers bröllop, det var lite surt, men det var ett klokt beslut trots allt. 
 
Jag satte mobilen på ljudlöst, försökte ignorera den så mycket som möjligt för att inte var tillgänglig hela tiden, det funkade ganska bra. Det är även något som jag har fortsatt med. Slutade även att scrolla tillbaka i flöden på facebook och sådant. Orkade inte, missade säkert massor, men det gjorde inget. Det handlade ju liksom inte om mig.
 
Gjorde bara saker som jag verkligen ville! Även om man ibland fick tvinga sig för man visste att det skulle bli roligt. Men det var tufft att inse att man inte kunde  komma iväg även om man ville en del gånger med. Jag som sällan säger nej till att hitta på saker gjorde ändå det.
 
Det tog sin kraft att ta sig igenom arbetsdagarna som var frustrerande på så många vis... människor säger jag bara! Jag klarade att jobba för det mesta trots allt, jag fick inte tänka på något annat än på jobbet, annars gick det inte.
Jag har vanligen inget pokerfejs, men jag inser att jag har förmågan att vara "jag" även om jag mår skit. Fast känner man mig väl så fattar man, men sådär rent allmänt kommer jag nog undan med en hel del. Med ett bländande leende kan man dölja en hel del. Sen väljer man väl på något vis för vilka man orkar visa hur man mår litegrann oxå.
 
Sen går det ju upp och ner med hur man mår, det gör det ju för alla. Men dagarna som var bra var inte så väldigt många, men det blev bättre.
 
Sommaren 2014 hjälpte massor. Det var jag, solen, havet, klippan, böckerna och räkorna =) Jag bara var. Tog alla möjliheter som bjöds till att bara vara i nuet. Inte ens försöka tänka.
Att inte tänka är väl en av de allra största utmaningarna man kan möta. Speciellt som man inte gör något annat ;) Jag tänker på en underbar chef jag hade, han sa alltid: Man ska inte tänka så mycket, det hjälper inte! Försöker att annamma det om jag trillar dit. Jag tar en timme eller två och mår skit, sen är det dags att försöka rycka upp sig.
 
I takt med att jag mådde bättre kändes ensamheten mindre jobbig. Den är fortfarande där, men den är hanterbar för det mesta. Men det är fortfarande inte särskilt kul att göra det mesta själv, vilket det oftast blir. 
 
Ensamheten är lite dubbelbottnad oxå, för många gånger är det precis vad jag behöver, som att bara åka till havet och andas om det är det jag behöver. Älskade ventil! ♥
 
Nytt jobb efter semestern förra året gjode susen, plötsligt fanns det en mening. Att dessutom få jobba ihop med någon som var lika funtad som en själv gjorde ingenting alls och gjode oss till värsta powerduon =) Vi gick från klarhet till klarhet, tror de vet vilka vi är nu i vart fall där uppe bland takstolarna ;) Det blev plötsligt roligt att jobba igen, det var ett tag sen... Hoppas det håller i sig! 
 
Stausen idag då?
Tja, den är rätt så bra, får inte längre panik av måsten även om jag inte gillar dem. Jag funkar på det hela taget bra även om det är lite tungt mellan varven. Men just nu finns det inte ens tid att känna efter knappt med tanke på jobbhetsen.
Trodde ett tag när jobbet tog en ny vändning här i februari och ökade arbetsbelastningen rätt rejält plus en massa övertider att jag skulle trilla dit igen. Jag var helt slut både fysiskt och mentalt. Men jag försökte ignorera det så mycket jag bara kunde.
 
 
Lyckades kanske inte alla gånger att hålla mig lugn och sansad... fast det hade jag kanske inte gjort även om jag varit på topp ;) Jag är ju liksom ändå som jag är *hehe*
 
Men jag tror det vände där nånstans i påskas på utställningen. Trots att jag jobbade häcken av mig (och älskade det!) så gav helgen mig så mycket mer. Minnen, kärlek och en massa massa kramar! Må-bra-kontot laddades till max! TACK! ♥ 
 
Sen var jag ju i och för sig ett ras resten av den jobbveckan efter, men det är ju nåt helt annat =)
 
Jag känner mig just nu rätt så tillfreds även om folk tycker att man är en toka ibland, men det bjuder jag på! =)
 
Även om jag känner mig nere ibland, så är jag ändå stark i mig själv på nåt märkligt vis, det är som om jag vet att det kommer att lösa sig, det gör det alltid! Sen skadar det absolut inte att ladda må-bra-kontot med kramar varje dag heller ♥
 
Så nu laddar jag för nya tag, semestern närmar sig! ♥ 
 
Nu får det vara nog för idag, blev änna långt, men skönt.
 
Hörs snart igen!
 
Puss & Kram ♥
 
 
 
 
 

Ute och traskar

 
Började gårdagen i tvättstugan eftersom jag helt glömde av min tvättid i torsdags. Men jag var ändå vaken innan åtta så det var lugnt. Trist att vänta på att det skulle bli klart bara, ville ut!
 
Men ut kom jag till sist. Hade som mål för dagen att hitta lite skatter, vilket jag oxå gjorde. Geocaching är bra grejer, det tar mig till ställen som jag kanske inte varit och framförallt till platser som bjuder på underbara vyer. Jag gillar ju att vara utomhus, så den här "sporten" passar mig perfekt. Ibland traskas det en hel del, andra gånger är det bergsklättring som gäller. Tycker om att det är så varierande och att varje cach är en utmaning. De gångerna som cachen inte kommer fram är dock lite frustrerande... men det kan vara så att det behövs en stege, klätterutrustning eller annat hjälpmeddel för att få fatt i skatten. Det är helt enkelt inte möjligt att finna alla som man skulle önska.
 
Igår tog jag mig en geocachingrunda i Arendal här på Hisingen, nära och bra. Solen strålade underbart hela tiden, snålblåsten hade jag i och för sig klarat mig utan, men jag bor ju på västkusten, det hör liksom till på något vis. Nåväl, underbart att vara ute och ha kommit igång med skattjakterna lite mer. Hur det än är så är det trevligare under de ljusare och varmare månaderna =)
 
Jag fick ihop tre härliga timmar vid havet, me like! ♥
 
Funderar på om man kan spela krockett här? Det var liksom inte igår jag gjorde det, men jag tycker det är like roligt faktiskt =)
 
Hepp, det var allt för nu, återkommer i kväll med ett nytt antagligen väldigt långt inlägg... 
 
Puss & Kram
 
 
 
 

Minnen

 
Senaste tillskottet på facebook är tillbakablickar med minnen från tidigare statusar. De är riktigt underhållande mellan varven faktiskt =)
 
Som häromdagen: 
Hjälper syster med flytt... skrattade gott när hon lyckades knocka sig själv med frysdörren och fick en blåklocka *mohaha*

Alltså, det var så jäkla klantigt att jag höll på att garva ihjäl mig =) Syrran garvade rätt bra hon med =) Ska väl tillägga att vi garvar rätt så bra åt varandras klantigheter! 
 
Nu brukar det väl i och för sig vara jag som klantar till det eller står på örat nånstans, *smack* rätt i backen! =) Så hur mycket jag än skrattar åt syrran så skrattar hon mest åt mig! Jag har några riktigt goa klassiker i bagaget helt klart *hahaha* Fast jag har blivit stadigare på benen på äldre dar, kan vara en försvarsmekanism må hända, man kan ju bryta något! :-O Har hittills klarat mig. *pepparpeppar*
 
Fler minnen från facebook väntar... jag ser fram emot det! =)
 
Puss & Kram
 
 

Kammade noll

 
När jag ändå var ute passade jag på att gå på skattjakt. Hade tyvärr ingen lycka denna gång. Men det var riktigt skönt att vara ute efter att det regnat. Friskt och skönt!
 
Det får bli en ny runda någondag snart, det var längesen jag tog en dag för geocaching, men så har jag haft fullt upp med jobbet det senaste... har inte direkt varit motiverad att traska vidare när jag väl kommit hem.
 
Nu känns det faktiskt som om det lättat en smula. Traskar fortfarande runt två mil om dagen på jobbet med skavsår på tårna, men förutom det känner jag mig faktiskt rätt pigg sen två veckor tillbaka eller så.
 
Så det finns hopp för skattjakt även på vardagar nu =) För frisk luft skadar väl aldrig =) Ser hur som helst fram emot nya skatter! 
Målet ställt på 200 cacher innan sommaren är slut, just nu har jag 120 stycken, men det ska väl gå. Får väl haka på brorsan med tjej nåndag med, då kan det bli några stycken. =)
 
Hej hopp!
 
Puss & Kram
 
 

Sanningen

 
Kunde inte hålla mig ifrån att ta reda på vad badtemperaturen egentligen var igår. Trots att det regnade gav jag mig ut en sväng. Det slutade dock att regna lagom till jag kom fram till Krossholmen, passade mig fint. :-)
 
Jag tippade på 14-15 grader igår vid premiärdoppet, hade lite fel på min inbyggda termometer verkade det som såhär i efterhand... det var idag mellan 10-11 grader så det borde ha varit nåt liknande igår.
 
I och för sig kvittar det vad termometern säger. Det kändes verkligen inte som bara 10 grader igår. Det var inte ens så att kroppsdelarna domnade. Fast det ska jag väl erkänna, längtar till det blir lite varmare i havet än det är nu. Det kan liksom bara bli bättre nu! ♥
 
Tror det ska bli ett dopp i veckan framöver om vädret tillåter. Fatta att jag kommer tycka att jag är vid medelhavet till sommaren efter att ha vant mig vid kalla dopp fram till dess ;-)
 
Puss & Kram