Vaxholm

Börjar väl från början... av påsken alltså ;)

Skärtorsdagen jobbade jag ju som vanligt, men bara väntade på att arbetsdagen skulle ta slut så jag kunde styra kosan mot storstan. Det var inga som helst problem att komma igenom tingstadstunneln, det var inte ens kö! =O



Åt min medhavda matsäck på mitt stopp vid vättern bland vitsippor och sjöutsikt. Synd att klaga ;) Tanken var väl att jag skulle stanna nån mer gång på resan, men så blev det inte. Jag ångade på och var framme i Orminge hos Inger strax före 21, men hon var inte hemma... så det var bara att sätta sig i trappen och vänta ;)

Vi snattrade väl på i några timmar innan vi gav upp för dagen. Med öronproppar på plats sov jag gott men vaknade redan vid sju...



Vi bestämde oss för att åka till Vaxholm redan dagen innan, men när jag vaknade så regnade det =( Tog det lite lugnt, uppdaterade hemsidan med de senaste bilderna på kattungarna. Men så vaknade solen och vi kom iväg till sist. Första stoppet var hemma hos Ingers far som bodde flott och stort alldeles vid vattnet med en underbar utsikt åt tre håll! Helt fantastiskt!



Vi knallade runt och kikade på omgivningen och affärerna, himla mysigt! De här söta blomlådorna stod längs kajen.



Har varit utan vänster tumring ett tag nu då jag krymt ur de andra, så det har känts tomt och konstigt. Den här kändes lite i minsta laget, men jag köpte den ändå eftersom jag blev helt kär i den. Vilket jag inte ångrar det minsta, nu har tummen accepterat den oxå och anpassat sig till det mindre måttet ;)



"Lyxlunch" på kajkanten var kanske inte det mest exotiska, men helt underbar ändå! Allt blir så mycket bättre vid vattnet liksom =)



TACK Inger för en underbar dag vid vattnet!! <3

Puss & Kram


Påskmiddag

Efter att jag varit och klämt på Krokants bebisar och hittat hem till Liljeholmskajen igen var det dags att göra ett röjande innan kvällens gäster skulle komma.



Lena stod vid spisen och kämpade med nån efterrätt mestadelen av dagen... men nåt glömdes och innan någon hann blinka hade allt åkt i sophinken. =O Men hon trollade ihop en ny såklart ;)



Kungskrabba, mango och tunnbrödschips mm till förrätt, mums!



Huvudrätten fick jag dock ingen bild på... hm... men väl en Vàna <3
Maten bestod iaf av ankbröst, det var en helt ny erfarenhet för mig, men en mycket god sådan! =)



Efterrätten! Yammi!!

Det var en trevlig kväll med mycket god mat!! =)

Kram Lotta


Bebismys!

Dagen började med att jag alldeles ensam trocklade mig igenom storstan för ett besök hos Krokant och hans kattungar. Men jag hittade dit hur som haver =)



Minns inte riktigt vad de hette, men det här är iaf Serrano! <3



Bruntabby kille <3



Tjejen <3



Den andra rödtabby killen <3



Allra finaste Krokanten!! <3 <3 <3



<3



Pussgruka! <3

Tack för titten, de är så himla fina och goa!!!



Grannens underbara katt, en go gammal tant! <3

Kram


Långafton ;)


Efter dagsturen till Vaxholm var det dags att ta det värpta påskägget (Tack!) under armen och styra vidare mot Liljeholmskajen. Där blev det ännu en trapp att sitta en stund i... verkar som dålig tajming på mina besök ;) Men med en dator och internet kan man roa sig fint även om det är i ett trapphus.



Kattungegos och tacos bjöds det på, mums!
Det packades o fixades inför lördagens utställning i Nyköping.



Det var en fantastisk vacker och stilla morgon när vi gav oss iväg vid sju på morgonen, det var som taget ur ett fotografi eller nåt. Det som inte var så upplyftande denna morgon var ju att jag hade fått parkeringsböter! =( Men jag får skylla mig själv när jag hade satt biljetten upp och ner! *suck* Korkat! *dubbelsuck*

Men men...



Utställningen gick kanonbra får man ju säga ;)
Lena hade alla sina tre katter i panelen (finalen) och Sooner avslutade med en Best in Show!! Tjohoo! =) Jag och några till hade  rätt kul när vi tittade på panelen. Det visade sig att alla katter som stod med assistent på höger sida om mitten från där vi stod vann, alla!!! Oavsett det så plockade jag ut alla vinnarna utom en =) Men vi som stod o kollade kunde ju inte låta bli att tycka synd om de katterna som hamnade på vänstersidan, för de skulle ju förlora helt enkelt *haha* Å så blev det ju *fnitter* Men sen klurade vi ut det... det var 4 av Jörgen Jensens katter som vann och 2 av Marie Westerlunds katter som vann, alltså de till höger ;)



Jag tog mig en runda på 1½ timme när vi kommit hem, helt underbart!!!



Blåsippor & vitsippor fanns det gott om!



Kändes som en minst sagt udda parkering... ;)



Jag var inte heller ensam om att vara ute i det fina vädret!



Stockholm är vackert!

Over and out!


Ohps...

Glömde ju säga att jag var sååå duktig på jobbet igår... ;)

Jag jobbar ju med att kontrollera färdiga bilar numer. Igår lyckades jag hitta ett väldigt udda fel. En del bilar har ju en konstig "nyckel" samt startknapp, vi kollar ju lite lampor och annat så vi måste ibland sätta på tändningen. Det gjorde jag på en bil igår, varpå hela alltet försvann in i instrumentbrädan, med "ram" och allt! Öööh?!!?
Snacka om att jag blev snopen!!

Det var ju verkligen inget som brukar hända och vi visste ju inte riktigt hur vi skulle göra. Men efter ett tag så kommer lagledaren och berättar att felet jag hittade var av en sådan natur att det blev STORLARM!! Ohps!

Så nu måste de kolla ALLA bilar i fabriken, i hamnen och gud vet var mer nånstans!!! Fan va jag är bra! *haha* ;)) Undrar vem som får jobba över i helgen??

Men det är ju en hilma tur att sånt här tar på allvar och fixas innan. Men jag tror iofs inte de hittar nån mer..

Over and out!


Well...


Det har varit en hektisk vecka på många sätt... samtidigt som jag varit sååå trött! Fullt ös medvetslös med andra ord ;)

Var och hälsade på Grinchen häromdagen, han hade fått ett ännu större sår, kanske har det blivit infekterat under det undermåliga förbandet! ;)



Har tagit bilder på kattungarna, men eftersom jag reste mot storstan direkt efter jobbet idag har det liksom inte funnits tid till att uppdatera eller nåt annat. Förhoppningsvis blir det imorgon.

Resan gick över förväntan, jag undrade vart bilarna var då det skulle vara sån trafik enligt alla varningar i media. Men det var inte ens kö i tingstadstunneln ju =O Visst var det bilar, men efter Landvetter var det inte mer än annars då jag kör den här sträckan, vilket jag har gjort en väldigt massa gånger... Inga poliser såg jag till heller... lika bra det!

Veckans bästa var när en 20-årig tjej som jobbar extra på vår avdelning gissade min ålder... hennes gissning blev 24 år!!! *asgarv* Höll på att inte få luft där ett tag ;) När vi andra skrattade ändrade hon sig lite... ja, 24-26... eller... men absolut inte mer än 30!!! *magknip av garv* Kanske att jag hade önskat att det är 30 och inte 40 man ska fylla i år (även om det är mååånga månader kvar ;)) så man inte hade haft så mycket krämpor... men nu är det ju inte riktigt så ;) Men jag är rätt nöjd med siffran 40 oxå så det ska nog bli bra =)

Man får glädjas åt det lilla liksom!!! =) Nog för att folk brukar gissa att jag är yngre än vad jag är, men det här var en av de bästa! Iofs var det en annan gång... oxå en yngre tjej på jobbet. Hon frågade hur länge jag jobbat på Volvo, jag svarade väl då 18 år eller så... det tog några sekunder innan hon plötsligt utbrister: men HUR gammal är du egentligen??? =O Du måste ju vara mer än de 23 år (35) jag trodde!!! ;)

Tack! ;)

Önskar att man kunde vakna en morgon och att kroppen kunde kännas som 23-25, nångång ibland iaf ;)

Nähä... nu blir det kudden, imorgon blir det båttur! =)))

Puss & Kram





Toppendag!

Dagen började med en härlig sovmorgon =) Gullade med kattungarna samt fotade dem och uppdaterade hemsidan innan jag hoppade upp på Blixten och svischade ner till Sannegårdshamnen där jag mötte Camilla som är hemma en sväng mellan sina destinationer som reseledare. Den här gången kom hon från Thailand och ska vidare till Grekland. Så det blir inte så ofta vi ses, men det är alltid lika trevilgt! =)



Vi fick några härliga timmar längs kajen och lunch på bryggan, helt underbart! Det blir ju en del att snattra ikapp när vi ses så sällan ;)

Efter att vi sagt hejdå cyklade jag vidare till brorsan i Backa. Det blev lite ihopsättande av köksskåp. Det var inte mycket kvar av deras gamla kök ;) Det ska upp nytt nu i påsk så det är mycket som ska vara fixat o klart innan dess... efter några timmar var det dags att trampa hemåt igen.

Cyklade hemifrån strax efter 13 och kom hem först 21 =) Över två mil på cyklen blev det idag, härligt! =)

Nu är det dock hög tid att sussa kudden... gonatten!

Puss & Kram


Har ju helt glömt...

... att ta kort på kattungarna den här veckan... ohps!
Det får väl bli i helgen då kanske =)

Inga bilrelaterade händelser att rapportera idag, skönt! Ja, om man inte räknar in att de ringde från verkstan och beräknade att Grinchen skulle vara omplåstrad och läkt till den 28:e. Så det var ju bra.



Lyssnade ju klart på Wizards first rule igår, den var visst på 573 sidor, det var rätt många sidor det... men idag började jag på den andra boken, Stone of tears, den är 703 sidor! Det är tur att jag lyssnar och inte läser den på engelska... för då hade det tagit flera månader! Läser inte lika fort som jag lyssnar på engelska om man säger så ;) Nu fortsätter äventyret!! =)



Har tyvärr inte lyckats hålla mig ifrån sockret helt och hållet under veckan som gått. Det är ju för sorgligt, men så är det. Så med start i morgon får det bli en avgiftning med flytande kost. Jag hatar det egentligen, men jag känner mig såpass bra att jag vet att det krävs några dagar på flytande för att bryta mönstren för att sen gå över till mitt LCHF/GI-rejs igen. Trött på det här och mig själv nu! Att man aldrig "lär" sig, när man VET vad man gör för fel gång efter annan... *suck* Men men... det är här och nu som gäller! =)

Är lite extra glad idag, för idag fick jag reda på att det bakas en ny liten varelse! =)

Puss & Kram




Vad fan är det frågan om?!?!

Vilken vecka...

Alltså, att börja tisdagen mitt i natten av hysteriskt filmteam och bilflytt, för att sen hämta nyfixade bilen för att bara komma 500 meter och bli påkörd... nu gick det ju förvisso "bra" och jag hade nära till verkstan och lånebil ;) Men allt meck kunde jag varit utan. Vem vet när jag får se min bil igen... sålänge får jag ju stå ut med den "fattiga" S40:n. Det tristaste med den är ju att det inte finns ett usb-uttag, jag har ju blivit rätt bortskämd med att inte behöva ha cd-skivor i bilen längre. Allt har jag på ett usb-minne, smidigt och enkelt! Hade det inte varit för att jag ska åka till storstan nästa vecka så hade jag väl överlevt. Men på långresor vill iaf jag ha mitt eget att lyssna på. Så det får väl bli att bränna lite skivor, känns ju lite stenålders ;)



Onsdag efter att jag varit och handlat och går med mina kassar över parkeringen så kommer det en och svänger in samtidigt som det är en som ska köra ut... mellan dem är det en återvinningscentral så ingen ser den andre... *pang* Snacka om att flashbacks! Skönt att inte vara inblandad i den smällen, men jag kunde ju inte låta bli att undra varför det hände precis när jag kom? Drar jag till mig skit den här veckan tro?



I morse när jag skulle köra in på parkeringen på jobbet, det är enkelriktat och två filer, i den högra står en buss i den vänstra kommer jag och ska strax svänga vänster. Utan att titta sig för knallar två ynglingar med stora steg ut FRAMFÖR bussen!?!! Hur tänkte de där?? Det är tur man inte kör fort inom området och att jag nu hann bromsa. Kunde ju gått hur illa som helst... jädra typer! Inte bästa sättet att vakna om ni frågar mig!
Ska jag ens sitta i en bil den här veckan??



Som om morgonens bryska uppvaknande inte var nog, toppades den med ett gigantiskt herpesutslag runt truten... *suck*

Dagen i övrigt har väl varit rätt okej. Lyssnade färdigt på första boken av Terry Goodkind - Sword of truth... tur att det inte är sista boken, långt ifrån ;)

Vädret var underbart när vi klev ut från jobbet, så det blev en tur på Blixten efter middagen som idag bestod av torsk med äggsås *mums* På turen cyklade jag förbi skeppet Gotheborg =)

Tjingeling...


En vanlig dag

Dagen började i ottan som vanligt, när jag går till jobbet strax innan 6 så packar filmteamet ihop och åker hem. Inatt fick jag iaf sova hela natten utan avbrott av telefoner och annat. Jag får vara nöjd med det lilla liksom ;)



Idag verkar det vara värsta pådraget med filmen, Vera har första parkett på bänken ;) Ja, jag tittar ut ibland ;) Men jag ser även balkonger och fönster på andra hus från min soffa... nu vet du hur jag vet vilka som glor Helena ;)



Undrar om de ska "gripa" någon idag?? Man kan ju nästan misstänka det iaf.

Dagen idag har varit rätt trööökig faktiskt! Har mest lyssnat på min ljudbok på jobbet och inte pratat så mycket. Men jag har lyssnat på nästan två tredjedelar, så det tar sig och jag njuter! =)

Var en sväng till sjukgymnasten idag oxå. Fick lite tips och trix samt lite förklaringar på varför jag hade ont. Det är alltid bra att få veta hur det hänger ihop. Fick oxå lov att börja lite lätt med mina stavar igen =D Eftersom jag är lite överrörlig så ska jag inte stretcha en massa heller tydligen... ja, med undantag när jag har ont då. Det hade jag inte en aning om. Dessutom sa hon att just stretchandet inte motverkade träningsvärk (enligt senaste rönen) om man nu vill tro på det. Det bästa var tydligen istället att få genomströmning i alla muskler på en crosstrainer eller liknande efter träning.

Vi pratade om min start på ett ev. gym. Helst skulle jag gå till ett som jobbade med sjukgymnast, så vi får väl se... Fick lite tips om vad för slags övningar jag ska ge mig i kast med den dagen det händer och vilka jag bör undvika med tanke på mina bekymmer. Så det var mer ett peppande möte idag än behandlande, men hon tyckte att jag tänkte och gjorde rätt, så jag var på rätt väg iaf. Det har jag ju känt det senaste oxå, det blir bättre och jag blir så glad! =)

Få väl kika ut genom fönstret en sista gång innan sängen ropar ;)

Puss & Kram


Grinchen blöder!

Lämnade tillbaka brorsans bil och hämtade min som nu hade fått sommardäck =) Så långt var ju allt bra. Men trafiken ut till Norrleden från Volvo Tuve är seg och långsam, så eftersom jag inte hade bråttom tänkte jag att jag tar en smidigare väg, alltså mindre trafikerad. Så jag tänkte köra bakvägen till Tuve.



Men kommer inte särskilt långt... svänger i princip runt hörnet från verkstan. Bilar köar mot Norrleden i motsatt riktning från mig, medan det är rent åt mitt håll. Då plötsligt tränger det sig ut en bil från parkeringen på Volvo Lastvagnar, alltså ut mellan bilkön. *pang*



Skrot över hela gatan, den unga killen var lite skärrad och visste inte vad man gjorde. Jag hade det ju hyfsat lätt den här gången iaf, det blev till att ta cykelbanan tillbaka till verkstan. Fylla i papper och få en skruttigare S40 som lånebil. Killen visste inte riktigt vart han skulle ta vägen med sin Saab... inte jag heller...

Jaja, ingen kom ju till skada iaf, det får man ju vara glad för!

Men det går troll i den här bilen tror jag, är det inte det ena så är det de andra... Nu är jag ju rätt oskyldig till det som hänt hittills, utom kanske då jag gled i diket vid första snön, då hände det ju iofs inget mer än att bärgaren fick komma ;)

Är det för att jag har leasingbil som allt detta händer?? Å andra sida är jag väääldigt glad för att jag har just leasingbil, slipper ju stå för fiolerna själv. Bara att hämta "ny" bil och köra vidare.

Men fy vad jag inte gillar sånt här extrajobb... och det lär ju ta ett tag innan jag får Grinchen tillbaka, saknar honom redan!!! =(

Kram


Johan-fucking-Falk!




Igår kväll/natt var gården upplyst som en fotbollsplan kan man säga...

Jag tittade väl ut några gånger men jag stod ju inte i fönstret o glodde hela tiden som en del andra som jag såg. Var trött så jag gick och lade mig strax efter 21. För att sen vakna mitt i natten, helt yr av att mobilen och hemtelefonen ringer... skyddat nummer... nä nä nä tänkte jag och vände på mig. Men det bara fortsatte att ringa och sms dök upp, sen ringde det som fan på dörrklockan oxå... *my good* Så jag fik ju prata med en kille som var helt hysterisk: du MÅSTE flytta på bilen GENAST!!!



Snacka om att vakna på fel sida... %#"%¤")#(/!&#¤!%#&=)½"(#=(&!¤"#/(½#
Jag var inte det minsta medgörlig och fräste nog mest! *apförbannad* Fick ett tillfälligt P-tillstånd så jag kunde stå på besöksparkeringen...

För att krångla till det hela lite extra så hade de ju haft å göra för att få fatt i mig. Eftersom min bil skulle få sommardäck och lite annat fix på verkstan idag hade jag bytt bil med min bror som jobbar på verkstan. Så han lämnade in den och jag skulle hämta den efter jobbet.
Så filmteamet hade ringt ägaren till bilen, vilket var brorsans svärfars mor, så sen fick brorsan telefonsamtal så att de sen kunde få tag i mig... så det var ju inte bara jag som blev väckt mitt i natten *morr*

De hade tydligen bogserat bort flera bilar...

Adjöken Lotta.... som är måttligt road!


Johan Falk

Det är full rulle ute på gården nu vill jag lova!



Det håller på att spelas in 6 nya filmer av polisserien Johan Falk. Det ska vara pangpang och grejer i dagarna tre ;) Ska bli spännade att se vad som kommer med i slutändan. Lite spännade är det =) Det ser ut som om många har fullt upp med att glo på det hela från balkonger och fönster, så även jag såklart! ;)



Det negativa var väl att de hade spärrat av in till en del av min parkering när jag kom från jobbet, men jag kom in iaf... Nu när jag tittar ut har de parkerat hej vilt, så jag får väl hoppas de har flyttat sig tills jag ska till jobbet i ottan.

Slut för idag!

Kram o hej


Härliga söndag!

Vaknade till nångång efter 6, men jag vägrade gå upp fast jag egentligen behövde gå på toa. Så jag somnade om så fint och slog inte upp de blå förrän halv tio!!! Trodde knappt det var sant... hur var det möjligt? ;)

Kivimäki hörde av sig och undrade om jag ville ta en tur till Kungsbacka. Så det blev det. Vi tog en runda på Freeport innan vi drog oss in till centrum för att käka på Wally's. Eller rättare sagt vi handlade mat och gick ut till närmsta lilla park och åt vår mat ute =)



MUMS! Det var lika gött som vanligt! <3

Efter det blev det en vända inne på Kungsmässan mjukglass och skoletande blev det.



Åååh vad jag ville köpe de här! <3
Jag har tittat på dem flera gånger, men idag var det första gången jag provade dem. Det var kärlek direkt! De är gjorda av nåt som har blivit återvunnit och är således miljövänliga. Tror jag fastnade mest för de gröna, 38:an satt som en smäck! Men tyvärr hade jag inte 1100 kr över den här månaden... men man kan ju alltid få drömma! =) Tror nog att de här har man i måååånga år, inget som slits direkt ;) De var tunga som skam o sulan var nåt gummiaktigt. Helena tyckte de var skitfula, men det struntar jag i, de är för mig! <3

När jag kom hem bytte jag om direkt och tog med mig Blixten ut på en tur. Den gick bort till Tuve. När jag skulle tillbaka hade jag svårt att bestämma mig för om jag skulle cykla mot Norrleden eller via Slättadamm... tvekade en stund men tog till sist vägen över Slättadamm. Hann inte cykla så många meter in på skogsvägarna innan jag möter min bror promenerandes med kameran i högsta hugg =) Hur stora är de oddsen tro?? ;) Han hade iaf köpt ett nytt objektiv som han skulle testa. Han hade en kompis med tjej med sig. Så jag hoppade av cykeln och gjorde följe med dem till själva Slättadamm innan jag cyklade hemåt.

Det blev iaf två härliga timmar ute idag, underbart! Njöt av varje minut! =)

Kram på er


Röj med Ellie!


Vaknade tidigt, men det verkar vara mer regel än undantag på lördagar numer =) Men idag gjorde det ingenting alls faktiskt, för det var strålande SOOOL ute!!! =D Snacka om att man blir på mycket bättre humör så fort solen är vaken. Så efter lite tittande på serier så sprudlade energin och jag fortsatte mitt städande och röjande. Det gick ju inte med blixtens hastighet kanske, utan det var mer ett sånt där plock och fix röjande. De har en förmåga att bli långvariga eftersom man hela tiden fastnar i nåt. Från att ha städat i sovrummet står man plötsligt i köket och diskar för att lämna det lika fort för att flytta på nåt till vardagsrummet, och så hittar man nåt där som flyttar focus innan man kommer på att man borde diska färdigt... men plötsligt händer det och allt är klart ;)

Det mesta blev gjort idag, nu väntar det sista fixandet i morgon. Golv ska svabbas och gardiner ska upp och toan ska skuras, men på det hela taget känns det som jag snart är klar med vårstädningen eller vad man nu ska kalla den... den kommer iaf alltid på våren, och alltid när solen skiner så att man riktigt ska se vad som behöver göras ;) Men det känns bra när det är klart!

Idag när jag tvättade fönster så var de helt svarta (efter vad jag såg på trasan iaf)... på insidan! Hm... I wonder why? Har jag eldat för mycket stearin i vinter eller vad? Märkligt var det iaf.



Dagen har förutom städning oxå inneburit att den här skivan har gått varm i musikmaskinen, sååå bra!!! Min första tanke var att hon påminde en del om Lena Meyer-Landrut (vinnaren av ESC 2010) fast med mycket bättre låtar!!! Lustigt nog visade det sig att hon faktiskt skrivit en låt till tyska Lena =)

Jag har inte hört talas om denna begåvade singer/songwriter tidigare, men så hörde jag hennes version av Your Song på radion och blev helt såld, kunde inte gå ur bilen! :)  Hör här. Men jag älskar hela skivan, helt grym!!! *kärlek* Resten av skivan är det lite mer drag i. Ett härligt sound, bra låtar och en grym röst kommer man långt med! De som sägs veta i vilket fack hennes musik tillhör säger att det är en blandning av: electro-pop och indie-folk.. Jag är usel på genre... men jag älskar det vad det nu än är! =)
Döm själva: här eller här =) Det var svårt att välja favoriter... men en liten fingervisning iaf! LYSSNA och njut!! <3



En annan sak som gjorde mig väldigt glad idag var den här fina magneten som jag hittade på mitt kylskåp idag när jag städade bort lite julkort... den måste ha suttit där i tre veckor utan att jag har märkt det. Men så mycket roligare idag när jag hittade den! =) Jag som redan innan undrade om jag fyllde år för tre veckor sen istället för tre månader sen, för jag fick så mycket fint! Tack bästaste du, älskar dig!

Over and out för idag.

Pöss & Kram
 


Tja...

Fredagen kom och har snart gått.



Började lyssna på den här idag. Killen som läser är helt okej, men orginalet är inspelat på gamla hederliga kassettband, men som nu var mp3-filer. Så ljudet var väl inte tipptopp, men det funkar rätt bra ändå. Första boken är 21 filer på 86 minuter vardera... så jag gissar att boken som orginalform är rätt tjock. Jag lär ha att lyssna på ett tag om man säger så.



För att inte säga som så att jag har att göra ett bra tag framöver med tanke på att det finns några böcker ;) Den allra första boken Debt on bones var nog en liten kortis dock, den tog knappt tre timmar att lyssna på och handlade inte riktigt om äventyret som börjar i nästkommande bok.

Jag ser fram emot den här resan genom böckerna! =)

Idag hade jag lite energi när jag kom hem, tvättstugan och lite plock blev det. Var i startgroparna för en städrunda, men den kom inte riktigt igång tyvärr... får väl hoppas att jag får lite ny energi i morgon.

'

Avslutar fredagen med en av mina absoluta filmfavoriter, jag bara älskar den! =)

Puss & Kram alla underbara


Torsdag snart fredag

Den här dagen bara försvann...
Hade totalt glömt att det var fototajm idag, blev alldeles matt bara jag tänkte på det *suck*


Men det blev lite bilder och hemsidan blev ju trots allt uppdaterad. Sen är det ju inte själva fotandet som jag inte gillar, utan redigerandet efteråt samt uppdateringen av hemsidan.



Idag fick jag veta vilken min nya lön blir. Lite mer pennningar blev det väl även om det inte var nåt att höja på ögonbrynet åt direkt. Åh, vad jag skulle vilja ha tillbaka min kvällslön!

Är inte helt sockerfri ännu, men det är klart bättre på den fronten iaf. =)

För er som inte har några planer på att bli sockerfria måste jag ju rekomendera den här påsen:


Snacka om goda! ;)

Men nu är det slut med det!

Kram på er


Andra vändan...

Nu har jag tittat på Legend of the Seeker ännu en gång, men den här gången kunde jag hejda mig och bara titta på ett avsnitt i taget. Alltså inte 44 avsnitt på tre dygn som jag gjorde första gången ;)
Jag bara älskar den!



Idag började jag lyssna på böckerna som serien är baserad på, av Terry Goodkind. Det är någon Sam som läser, han känns helt rätt och har en behaglig röst. Men det verkar vara en Nick Sullivan som läser de tre nästa böckerna, efter det har jag inte kollat. Vi får väl se hur han är i morgon kanske.

Beror lite på vilka jag kommer att jobba med i morgon. Är det roliga människor i närheten så är det lite svårare att koncentrera sig på en bok då jag bara kan ha en lur i öronen då jag "måste" lyssna efter oljud i bildörrar mm.

Idag fick vi reda på att vi blir av med två jobb och att två stycken måste följa med de jobben. Vet inte riktigt vad det innebär för mig personligen. Men jag har inte fått lära mig det jobbet plus att jag är utlånad i tre månader. Så kanske står jag utanför den omstruktureringen. Om inte, så har jag ju anställningsåren på min sida samt rehab-svängen. Men vi får se om det finns frivilliga först...

Å andra sida ska vi få ett nytt jobb, eller egentligen två, men det andra jobbet följer det med en person som ska fortsätta med det. Alltså ska vi andra inte rotera på det jobbet. Det nya jobbet som vi ska rotera på är under bilen (inne där Helena Kivimäki jobbar), så det ska ju bli spännande ;)

Men först ska man ju få vara kvar förstås...

Kram o hej



Nu får det vara nog!


Jag har gjort det förut... slutat med sockret alltså...

Blir så trött på mig själv när jag förstör för mig själv! För det är ju det jag håller på med, så enkelt är det. Är det lika enkelt att göra motsatsen? Självklart inte, varför skulle det vara det???

Jag vet vad jag ska göra, så det är bara att göra det!
Sedan i julas har jag vait inne i en sockerkurva som inte är av denna värld, men nu får det vara slut!
Marabou Frukt & Mandel är ett begär jag haft den senaste månaden... jag som knappt gillar Marabou längre, men ner går det och fort går det!


Jag sköter min mat så länge jag är på jobbet, då har jag liksom alla rätt. Men när jag kommer hem och på helgerna är det en helt annan historia... det får bli ändring på det helt enkelt! *jävlar i havet* Nu kör jag!

Det är tur att jag sköter min motion, även om den kan bli bättre. Men det känns bra med motionen iaf, det är roligt igen och jag kan röra mig utan att ha så ont hela tiden (iaf på fritiden). Nu gäller det att försöka hitta ett ställe där jag kan få lyft lite vikter oxå =)

Så nu gör jag ett seriöst försök att få bukt med det här beroendet igen och hoppas att vågen visar en lite mer positiv utveckling, det är på tiden tycker jag!

Nu kör vi FS!! =)

Kram o tack från mig!


Härliga människa!

Innan Jim gjorde mig sur idag (se tidigare inlägg) så hände nåt ovanligt.

Dagen idag gick rätt så snabbt, kroppen var hyfsat smärtfri. Har börjat använda mina tummar för att trycka på mina ömma punkter på ryggen/rumpan, vilket har fungerat rätt så bra faktiskt. Så jag jobbar vidare med det och ser om det kan bli ännu bättre...

Men nu var det ju inte det jag skulle berätta om just nu =)



Det var såhär nämligen... att när jag stegade mot friheten efter avslutad arbetsdag, kommer en "tant" som jag aldrig har sett tidigare ikapp mig. Hon ber nästan om ursäkt men hon var bara TVUNGEN att tala om hur SNYGG jag var i håret!!! Hon kunde liksom inte sluta, allt var så himla bra... färg och frisyr var bara TOPPEN och passade mig så bra!!! =)

Vad ska man säga? TACK!!! =)))
Hon var ingen galen "tant" heller liksom, bara en som ville att jag skulle veta vad hon tyckte! ;)
Kan man bli annat än GLAD!?! =)

Puss & kram i solen!


Morr!



Jim stod på balkongen och tjoade på mig när jag kom hem från jobbet, sen stod han på skohyllan när jag klev in genom dörren. Brukar få ett glatt mottagande när jag kommer hem. Idag möts jag av att kattungarna hade klättrat över hagen och nu hade tagit sängen i besittning. De var så söta!

Jim följer med och kollar vad kattungarna har för sig. Varpå han helt fräckt sätter sig och pinkar i sängen, ser det inte först, men jag känner det på den speciella doften han har på sitt pink. Får syn på honom och svingar till med armen så han kommer ner på golvet fortare än kvickt, men det är ju såklart redan försent... båda täckena nerpinkade!

*)(")/%#%¤/"¤#/½&#/%"½¤#(½"#(½"&#¤½"(#()=½"%¤&*
Orden som kom ur min mun var inte de vänligaste om jag säger så... *skogstokig* Han var gratis där en stund!

Men nu har jag lugnat ner mig och täckena är nog snart torra efter tvätten.

Nu ligger han här bredvid mig och myser, det är tur det går över... för han och de andra är ju för det allra mesta bara underbara!

Kram o hej


Dimmigt

Hela den här helgen har varit riktigt dyster. Med det menar jag vädret! Grått och dimmig är ju bara förnamnet. Planerna på fix och trix föll platt när inspirationen uteblev helt. Det får bli en annan dag helt enkelt.

Tog mig i kragen och tog mig ut i dimman. Blixten brydde sig inte så mycket om det trista vädret, han var pigg och snabb som vanligt! ;) Så det blev en tur till Slättadamm ännu en gång, gillar slingorna där! =)


När det var snö och is, trodde jag att jag gick den gula slingan men det visade sig idag när jag verkligen kollade efter de gula markeringarna att jag "fuskat" lite... men det tog ungefär lika lång tid som den "egna" slingan jag gått, men den här var lite mer utmanande med backar och så. Man skulle kunna säga att det blev svettigt... härligt! ;) All is på stigarna var borta nu, bara lite is på vattnet kvar.

90 minuters traskande och 40 minuter på Blixten, rätt nöjd med mig själv! =)

Jag måste ju oxå säga att trots det trööökiga vädret så var det riktigt skönt ute!!!

Kram


Tråk!

Stod i tvättstugan strax efter åtta i morse. Inte världens roligaste syssla, men det blev iaf gjort den här veckan. Medan tvättenmaskinerna jobbade blev det lite serier. Borde egentligen ha städat och fixat idag, men den dimman som legat över stan idag hjälpte inte till att få fart på kroppen ett endaste dugg!

Snacka om tråkväder! =/
Hade tänkt tvätta av vintersmutsen ur bilen och putsa på den gamla cykeln så att den kan bli säljfin idag. Men, nä! Det fick bli en liten shoppingtur istället, det enda som hjälper mot det här vädret ;)

Åkte mot frölunda torg och jag kunde genast konstatera att jag är väldigt glad att jag inte bor åt det hållet nu. De håller på med underhåll av Älvsborgsbron så det finns bara en fil mot stan. Det var lördag och mitt på dagen, men det var sådana köer att jag knappt trodde det var sant! =O Jag kan bara tänka mig hur det är på vardagarna vid rusningen från Hisingen... hualigen!

Hittade väl inget särskilt men jag fick ju komma ut och lufta mig lite iaf =)



För att sen komma hem och kasta sig i bingen med en bok. Kattungarna var oxå med och skuttade runt i sängen, man kan ju inte annat än må bra just i den stunden! *kärlek*

Annars händer det nog inte så mycket idag... hoppas mest på bättre väder och inspiration i morgon!

Kram kram


April april...

... eller nåt.

I min värld är det dock en helt vanlig dag, men även en härlig fredag! =)
Hade planerat och packat ned ett ombyte till jobbet idag, så jag skulle slippa åka hem och byta om innan jag skulle vara på plats på salongen hos Bodil. Hastade iväg till jobbet och inser när jag kommer fram att jag glömt väskan med kläderna... *suck*

Det är lite knappt om tid att hinna till utsatt klockslag eftersom de håller på att bygga ut Öckeröleden och trafiken är allt annat än snabb och smidig när alla ska hem från Volvo. Så att dessutom försöka hinna hem innan är ju lite av ett mission impossible. Men just idag så hade jag turen att få gå 10 minuter tidigare då det fanns personal =) Jösses vilken skillnad det är på trafiken bara på de få minuterna! Var hemma på 7 minuter istället för 20. Så jag hade gott om tid att byta om =)


Hade varit förutseende att koka lite extra ägg, som jag fick kastat i mig innan Bodil satte igång. Idag hände nåt märkligt faktiskt... efter att slingorna var klara och själva klippningen skulle till... så var det väl ganska självklart att det skulle bli kortare i nacken igen, även om frågan om det var okej mest är reflexmässig! ;) Sen när jag yppade min fundering om hur det kunde klippas för övrigt så var hon inte sen att "köpa" den idén *what?* Att hon sen försökte få det till att det var hennes idé när det var klart var ju en annan femma! *haha*

För er som inte vet, så litar jag på min frisör till 200% och hon brukar få göra som hon vill, för det gör hon ändå! *haha* Bara Bodil är nöjd så är allt frid och fröjd! *flin* Allvarligt talat, är hon nöjd så är jag det garanterat oxå!!! Motsatsen har ännu inte hänt iaf! Men vi som har vårt hår i Bodils händer brukar skoja rätt friskt om hur vi blir "överkörda" och inte har någon talan eftersom det blir som hon vill i slutänden iaf ;) Men det gör inget!


Snyggranden i pannan är ju förvisso fortfarande kvar efter mössan, men va fan skit i det, är ju håret ni ska titta på ändå ;)

Som vanligt blev det både tårar och skratt. Idag var det mycket av det mesta skulle man kunna säga. Men när hon började köra sin improvisation av en inte helt svensk person höll jag på att garva ihjäl mig, MY GOD!!! *klockrent* TACK Bodil, du gjorde min dag!!! Love you! <3



Kollade ikapp på lite serier när jag kom hem. Det som fullständigt nockade mig var Gery's Anatomy. Jag har nog aldrig lipat så mycket, genom HELA avsnittet i princip!! *Gösta Petter* Sen att det var ett lite udda avsnitt då det var lite av en musikal, men det gjorde inte så mycket. Vissa av dem kunde ju sjunga riktigt bra! Men jösses vilket avsnitt, helt slut efteråt!

Nu är det dags att släcka ned den här dagen...

Puss & Kram alla underbara! <3