Vad har jag gjort?

Måndag idag var minsann ingen vanlig dag. Först och främst var det första dagen tillbaka på jobbet efter att ha varit ledig i 1½ vecka. Ja, eller iaf ledig och slappande i 1 vecka, resten av ledigheten gick ju till att slita med kattutställningen.
Hur som haver, tillbaka till verkligheten liksom ;) Ärligt talat så kändes det rätt gött att få komma igång igen. Ryggen uppskattar faktiskt inte min latmask... ;)

Eftersom jag inte ventilerat nåt om saker och ting på jobbet på ett tag hade jag ju lite att ta igen... Det trista denna dag var ju att den jag brukar babbla på mest med var hemma och sjuk =( Så jag kom liksom av mig lite, visst kunde jag snacka lite med de andra, men det var knappast samma sak... så det blir till att vänta med snattrandet ett tag till =)



Men den stora händelsen idag var ju det som väntade efter jobbet. Mötte en vän på Kyrkbytorget där vi skulle på ett introduktionsmöte hos Curves. Vi hade inte en susning om vad vi hade att vänta oss. Men det var en hel del frågor, diverse mätningar av kroppen och vikten/fettmängden. Vi fick testa lite hur maskinerna fungerade och svara på lite fler frågor. Det slutade iaf med att vi blev medlemmar båda två. Så nu jädrar ska det bli åka av! =)

Efteråt gick vi till bästaste pizzerian, idag blev det en mumsig kycklingsallad med smulad fetaost. Gött! Vi satt där en stund och snattrade en stund... den mest återkommande tanken var dock... va fan har vi gjort?? ;)

Jag tror det blir kanonbra bara vi får satt igång! =) Här ska tränas!!

Tjohej vad det ska gå!

Puss & Kram


Morsdag

Halv elva var första spekulanten på cykeln här. Han tog några varv och slog till ganska så omgående! =) Jag kan inte påstå att jag klagade ;)

Så nu har den här gamla trotjänaren fått ett nytt hem. Ett bekymmer mindre... på mindre än ett dygn. Det gav ju lite mersmak, så plötsligt hade jag lagt ut en annons om min gamla systemkamera oxå. Det var inte lika stort drag efter den, men å andra sidan, de som hörde av sig var ju intresserade. Så det tog inte mer än ett dygn så var den oxå såld. Känns bra att få gjort slag i saken med lite grejer som har hängt över mig ett tag.

Syster

Sen bar det av en sväng till brorsan för att kolla hur hans köksrenovering går. Det går inte fort men det går långsamt ;) Men det blir nog bra när det är klart! =)

Vidare mot morsan för lite försenat födelsedagsfirande och morsdag. Det blev grillat, gött! =)

Dagen kom och försvann liksom... 

Kram 


Middag o kattungegos!



Under lördagen fick jag äntligen tummen ur och fick putsat lite på den gamla cykeln samt lagt ut en annons. Telefonen gick varm och mailen likaså... Det blev typ kö för att komma o kika på den på söndagen ;)

Senare på dan var det dags att bege sig till länsmansgården, där det vankades mat! Gött va det! =)

Sen blev det mer kattungefotande... =)

Tack för en trevlig kväll och god mat Merlyn... och Lotta =)


Tjing!


Semester!



Foxen, lika trött som jag ;) <3

Idag var det dags för lilla Mona att åka hem till Helsingborg igen efter att ha varit här i några dagar. Det har varit trevligt med lite sällskap, även om vädret kunde gjort vistelsen ännu trevligare. För fy farao vilket väder det har varit den här veckan. Hade det inte blåst så förbaskat hade det varit okej att vara ute ändå, men nu frös vi bara vi stack ut näsan utanför dörren ju...



Idag när hon skulle åka hem blev det lite bättre väder, är inte det så himla typiskt så säg...

Kattungarna är idag 13 veckor, bilder på hemsidan kommer senare, för idag har jag verkligen inte gjort många knop. Kollat ikapp lite serier och hämtat hem Blixten från servicen. Det fick bli en liten runda i samband med det.



Kattungarna är verkligen goa nu! Samtidigt som de är som huliganer med apgener!! ;)



Mys med Björnen <3



Over and out!

Pöss!


Bebismys =)


Onsdagen började med att jag svängde ihop en banoffee paj (hade en färdigkokad burk klar) redan efter frukost. På schemat idag stod det ett besök hos Helena och tvillingarna. Mona och jag var iväg redan innan tio.



Mor & dotter <3

Som de hade växt, jösses! Det var alldeles för länge sedan jag såg dem kände jag, det går ju så hiskeligt fort... De hade ju hunnit bli 6½ månad nu, vart tar tiden vägen? Lika goa som vanligt!



Glad som en lärka idag! <3

Vi mumsade på banoffee pajen och snattrade på som vanligt. Alltid lika trevligt att ses! =)

 

Gullungarna! <3

Efter besöket åkte vi en tur till Alingsås, vi hade sett framför oss att vi skulle sitta ute vid ån mitt i stan och käka lunch. Inget avancerat, bara på korvarn. Men fy för bövelen vad det blåste och var kallt, gick ju rätt in i märgen kändes det som. *brrr* Så vi satte oss i bilen istället, mycket skönare! =)

Sen hem till soffan en sväng innan vi tog med Blixten på en promenad till Åkes sportservice, där han skulle få stanna över natten och få en genomkörare.

Onsdagsmys och gonatten!

Puss & Kram


Tisdag


En massa timmars sömn i natt oxå, underbart! Underbart med semester! =)

Vi tog det lite lugnt på förmiddagen innan vi fick lite fart och åkte mot Ljunskile och syrran. Hon var lika "pigg" som jag var igår ;)

Millan & Findus skulle få sommarfrisyrer. Millan fick vi slita en hel del med då hon filtat ihop. Hon måste haft väldigt ont. Det satt som berget så det tog sin tid, men så skönt det måste vara för henne nu efteråt!



Vi svängde ihop middag lite på måfå, det blev så himla lyckat!! Kyckling, rödlök, tomater, ost, kryddor o grädde. Vi njöt i fulla drag med sallad till!! <3

Sen lämnade vi en trött syster och åkte hemåt. Vi hade tänkt titta in i Flunsåsparken en sväng på vägen, men det blåste ju halv storm och vi hade inte tillräckligt med varma kläder för att det skulle kännas skönt att vara ute... men det får väl bli en annan gång =)

Nu är det snacks o tvn som gäller...

Ha de! <3


Utställningsbakis


Vaknade efter nio härliga timmars sömn, men kände mig tröttare än på länge! Det kändes som om jag varit på galej hela helgen, men det kan man ju knappast säga att jag varit ;)

Seg seg seg!!!

Det blev inte många knop innan jag var tvungen att samla ihop mig och åka mot centralen för att hämta upp lilla Mona som ska stanna i några dagar. Vi handlade lite mat och käkade lunch innan vi åkte hem. Mona var såklart spänd på att träffa sina barnbarn efter Pigge olsson ;) Det blev en del kattungegosande men inte så mycket mer...



Men lite smaskig middag såhär på en måndag fick vi svängt ihop ;)

Kram Lotta


Det är över nu...

Gösta-Petter, jag har överlevt! ;)

Det var iofs inget som var självklart i torsdags när det bara var två stycken från klubben på plats när det var dags för killarna i det inhyrda bandylaget att bygga upp alla burar till kattutställningen. Det gick rätt bra trots allt även om det hade underlättat att vara fler som kunde peka vart burarna skulle stå... så just där och då kändes det rent ut sagt jävligt tungt och jag bröt ihop flera gånger under dagen... men så hade det ju varit tufft ett tag innan oxå, så detta var bara droppen efter allt slit. Så att vara på plats i princip själv kändes surt helt klart. Jag var helt under isen...



Det är tur man kunde åka hem och få lite kärlek! <3

Fredagen hade jag fullt upp hela morgonen, så jag hämtade inte upp Ulrica C förrän senare. Lite mat i magen, sen var det att jobba järnet i utställningshallen. Det var glädjande att se att det var lite mer folk i hallen idag. Så det hela flöt på rätt så smidigt faktiskt!



Dessutom fick jag den här underbara lilla gåvan som gjorde halva min dag! <3 Tusen TACK Sylvia!
Så dagen blev mycket bättre än jag först hade trott, vilket absolut inte gjorde nåt!

Lämnade hallen för att åka hem och ta emot Lena som kom från storstan. Det blev väl inte så väldans socialt, utan mer hej och gonatt ;) Iaf för Lena. Själv hade jag huvudet fullt med grejer som skulle fixas, så det slutade med att jag fixade med det, försökte sova... men det gick bara inte. Dessutom hade jag värk som inte gick att koppla bort efter att fix och trix. Så det slutade med att jag la mig på soffan med spikmattan och kollade lite serier, slumrade till i 20 minuter *yey* =/



Lördagen svischade förbi lika fort som jag for på min sparkcykel fram och tillbaka ;)



Det var inte bara jag som var trött och sliten tydligen ;) <3

Söndagen var det väl lite missar vad gäller planering och liten sånt, jag missade att ta fram ett bord till panelen... jag räknade domarna 2-3 gånger och kom fram till 6 st... men plötsligt fattades det ett bord *gulp* Det var visst 7 domare, men vi hade tur då det fanns ett bord i närheten *puh*

Det var väl lite annat som gjorde att man fick skämmas lite vad gäller planeringen, iofs inget som jag var inblandad i, men man kände ju ändå av det liksom...



Men det roligaste som hände på söndagen var i panelen då jag hade fixat banoffie paj till domarna bla. Jaana Jyrkinen fick en bit på sin tallrik och blev ju helt tossig! ;) Rusade runt och undrade vem som hade bakat den där syndiga kakan??!? När hon fick klart för sig att det var jag kom hon stegande och ville absolut ha receptet ;) Hon var så till sig att tvingade de andra domarna att provsmaka ;) Som om inte det var nog, så glömde hon att hon skulle titta på katterna i kategori 2, så plötsligt rusar hon upp med tallriken fortfarande i handen och tittar på katterna, utan att släppa tallriken *haha*

Lite kan jag ju förstå, den är ju lite beroendeframkallande! ;)

Vi var klara tidigt och det gick fort att packa ihop. Ulrica, Göran och jag packade in grejerna i förrådet och var klara 21:30. Vilket är rekord tror jag! Inte allt för sliten efter en lååång helg!

TUSEN TACK till er som trots allt hjälpte till!!! Ni är guld värda!!! <3

STOR KRAM till alla som gjorde helgen!


Hoppsan så skadeglad!


Clara drygt 4½ år, syrrans yngsta.

I lördags var jag och hjälpte syrran att flytta in i nya lyan. Det som från början kändes som ett kyffe blev rätt bra ändå, även om det är i minsta laget. Men det kommer nog att funka =)

Det som gav flest garv den dagen var när Sarah och jag skulle lyfta undan en liten frys. Eftersom min rygg är lite känslig så greppade jag den upptill och Sarah undertill. Vi kom dock inte en millimeter... för när hon lyfte undertill så lyfte hon i själva dörren som genast for upp och knockade henne med handtaget rätt mellan ögat och ögonbrynet ;) Jag höll ju på att gå ned för räkning jag oxå... av garv!!!!! ;)))) *mohaha*  Det tog inte många sekunder innan det svullnade upp!!! *haha*

Ni som kanske inte känner mig så bra har väl åtminstone gissat att jag är en smula skadeglad ;) Men det är lugnt, det går i familjen om man säger så ;) Så jag har en del att ta igen eftersom det oftast är jag som gör bort mig och slår mig. Glömmer aldrig den sommaren då jag vurpade när vi varit ute och badat...



På väg till bilen gör jag en praktvurpa på grusvägen, men kommer såklart upp fortare än kvickt och undrar om nån såg mig? Såklart såg Sarah mig ;) Så hon fick sig ett gott flabb! Benet såg ungefär ut som på bilden (något brunare dock) som är från när jag ramlade i vintras. So far so good liksom...
Då vi kommer fram till bilen är det lite skräp som ska slängas på andra sidan den grusiga parkeringen i soptunnan som står där, det faller på min lott. Vet än idag inte riktigt vad som hände, men halvvägs över parkeringen stod jag på örat, IGEN!!! Trodde syrran skulle pinka i brallan som hon garvade!! Själv låg jag kvar på backen och svor, skrek samt flabbade... så jävla dumt!!! Än idag kan hon bara tänka tanken och så bryter hon ihop ;) Självklart ramlade jag så att jag skrapade lite mer på benet jag nyss rivit upp, inte skönt!



Snackade just om att tabba sig med en på jobbet idag, såklart kom ju allt detta upp... ;) Men hon bidrog med en skön själv oxå! ;)

Hon brukar kallas för "fort & fel" när hon håller igång... så i våffeltider var allt på G samtidigt som grädden skulle vispas. Eftersom eluttag vid köksdelen var upptagna och propparna lätt gick om man belastade med för mycket apparater, så fick hon sätta sig på en stol vid ett annat eluttag. Med elvisp i handen och bunken i knäet gick det ju fint, en micropaus är ju aldrig fel heller ;) Hur som haver börjar bunken glida ur knäet och reaktionen var ju såklart att rädda bunken med grädden... det slutade dock med att hon lyckades trassla in handen mellan visparna!!! *iiiiiih* Mannen fick göra en utryckning och resultatet var två väldigt krokiga vispar *hahaha*
Handen blev lite flådd och mjukdelarna mådde väl inte så bra ett tag efter det, men hur är det ens möjligt att få in en hand mellan visparna??? ;) Ja, jösses vad vi garvade idag!! En härlig fredag med andra ord!! Det är tur man har likasinnade runt omkring sig! =)



Efter en dag med laddande av endorfiner var det rätt lätt att åka hem till tvättstugan =) Kattungarna fick oxå föja med dit, det är perfekt miljöträning med alla konstiga ljud och som bonus blir jag ju tryggheten. Co-Co har inte verkat gilla mig så värst mycket hittills, men efter dagens övningar så har hon nu legat tätt intill mig i soffan halva kvällen! <3



För det var ju inte nog med miljöträningen i tvättstugan heller... sen blev det ju lite fotande ute idag oxå. Det var ju lite läskigt helt klart, men det gick bra efter en stund. De är hur lätthanterliga som helst trots osäkerheten som uppstår, så det är ju positivt! Det ska nog bli katter av de här chokladbitarna oxå! ;)

Nu får det vara bra med den äkta glädjen för den här gången ;)

Pöss pöss