Ännu en dag

Vaknade idag och kände mig rätt utvilad, inte helt fel.

Vi har ju börjat med rullande avlösningar på jobbet, med andra ord så rullar det heeela tiden, vi får rast två och två alla raster utom på lunchen då de faktiskt stannar bandet. Det gör att man får olika rasttider varje dag. Idag hade jag första rasten, ingen höjdare precis då jag får frukost redan efter en timme och sen ingen rast på tre timmar. Likaså en timme efter lunch hade jag rast, hur hungrig var jag då på en skala? Inte ett dugg! Så när man väl blir hungrig får man slänga i sig nåt medan vi jobbar, vilket vi egentligen inte får... men vad ska man göra?

Matintaget på dagarna blir helt enkelt uppfuckat *ogilla*
Magen funkar inte som den ska då heller =( På lunchen kämpade jag för att få i mig mitt kebebkött med fetaost. Hade lite jordgubbar och eftersom jag är svag för dem så kunde jag inte låta bli fast jag kände att det var fullt, så det slutade med illamående och ett besök på toa för att få upp dem igen, när ska man lära sig att är det fullt så är det... synd på fina jordgubbar!


Det var underbart väder ute idag, blåste inte ens och solen strålade så skönt!
Så jag var lite tveksam hur jag skulle göra idag, gymmet eller promenad? Men det blev ett pass på gymmet, full fart! Där var rörigare än någonsin, då hantverkarna var där och fixade, men det blir nog bra när det blir klart. =)

Det blev ett ägg och några kamben till middag, proppmätt! Så jag fick vila lite ;) Men vädret lockade genom fönstret så jag beslutade mig för att ta en cykeltur på Blixten, men däcken var inte helt luftfyllda så det fick vara. Så det fick bli en timmes promenad istället, härligt!

Har för övrigt känt mig lättare till sinnet idag, iaf så länge jag är bland folk. I ensamheten kommer ledsamheten över mig, men det är inte lika intensivt nu. Det hjälper ju såklart att ha fler katter runt sig! ♥

Puss & Kram


Dagen efter...

Hade hyfsat svårt att somna igår... men med lite hjälp gick det.
Vaknade och kände mig inte bara som ett ras, jag såg ju ut som ett oxå... bah!

Men det var bara att ta sig en dusch och bege sig mot jobbet. Ögonen la sig under dagen och för det mesta gick det bra att vara på jobbet. Visst hade jag några svackor, men det är lättare när man har människor omkring sig, man har inte tid att gå in i sig själv och grubbla. Så det var faktiskt skönt att vara på jobbet.

Planen var att träna efter jobbet, men jag hade verkligen ingen lust alls!
Grinchen tycktes köra till Curves av egen fri vilja trots det ;) Men det kändes fortfarande tveksamt, så jag satt en lång stund utanför på en bänk i solen innan jag till sist beslutade mig för att kliva in genom dörren.

Vet inte om tvekandet i sig hade att göra med att jag alltid är glad när jag är där, vilket jag iofs brukar vara annars oxå, men idag visste jag att jag inte skulle fixa just den biten och det kändes jobbigt. Jag har verkligen inget pokerfejs!

Det gick iaf bra att träna. Körde 1½ pass på full fart idag, det kändes skönt och lättade sinnet en aning. När jag stod och stretchade efteråt var det en annan kvinna där oxå, hon kämpar alltid på trots att hon har nåt fel på sin högerarm, den är stel på nåt vis... nåväl, plötsligt säger hon att jag har så vackert hår! =O What? Nu har jag iofs inget problem med mitt hår och är nöjd med det, men att få den komplimangen när håret är slitet, blött och lockigt av svett är då fan inte illa! ;) Tack! =)



Efteråt gick jag över Kvilletorget till pizzerian Gigante (en av mina favvisställen), där köpte jag mig en kebabsallad med fetaost (mycket mat är det, blir lunch i morgon oxå ) och tog med mig ner till Färjenäs. Så jag hade en fin utsikt, god mat och en sol som strålade. Trevligt!

Har gratulerat brorsan över telefonen som idag blir 25 år! Grattis brorsan!

Nu blir det nåt avsitt eller två av Haven innan jag ska försöka mig på lite skönhetssömn, om det nu är möjligt...


Tusen tack för alla kramar, stöttning och värmande ord angående Harrys bortgång, jag uppskattar det! ♥

Puss & Kram


R.I.P.



HAN ÄR MIN!!!!!!!!!!!!! ♥♥♥ Var det enda jag skrev när jag fick veta att han skulle flytta tillbaka till Helena då de förra ägarna inte ville ha honom då han var för kelig och väckte dem på nätterna för just kel... fattar än idag inte varför man väljer bort en sådan katt?!?!

Nåväl, tur för mig, för han blev MIN!!! =) Blir jag kär så blir jag! ♥
Så vem är han då? Jo, IC S*Millenniums Sheraton, JW.... eller mer känd som Harry.



Han är katten som tog sin Junior Winner titel med minsta möjliga marginal, med endast några timmar ifrån att gå upp i vuxenklassen, det var rätt svettigt skulle man kunna säga ;) Men det gick! =)

Han har varit katten som främlingar fått jobba lite för att få hans godkännande, men har man väl fått den så är det mycket gos och mys som gäller! Stångande och buffande samtidigt som han pratade på.... för snacka kunde han sötisen!



Idag fick min gosegubbe somna in då levern lagt av... vi har kämpat ett tag, men det ville inte vända... så hela dagen har varit som i dimma eller nåt. Tårarna rinner mest hela tiden... ibland stilla nerför kinden eller helt hysteriskt! Fan vad jobbigt det ska vara, vill inte! Jag kommer att sakna min myspropp så otroligt mycket!! ♥

Ingen rolig dag precis...

Tack Helena för att han blev MIN!!! ♥

Tack underbaraste Harry för de sju åren jag fick, du är fortfarande MIN, fast bara inte här...

 
Puss & Kram








Veckan bara gick...

Måndag till torsdag gick i ett nafs! Fredagen gick däremot i slowmotion, iaf på jobbet. Har haft tvättsugan två (!) gånger denna veckan... roligare kan man ju ha!

Träningen har varit intensiv i veckan, maten har funkat kanon, känns som om jag är på G nu, tjohoo!! =)



Jordgubbar, haricots verts (stavas det så??), laxburgare med mozzarella hamnade på min assiett en dag.



Härryda falukorv, mozzarella, serranoskinka och självklart lite jordgubbar! =) Man tager vad man haver!



Äggröra med ost och persilja, härrydas falukorv och melon *yammi frukost*



En klassiker... kokt torsk med äggsås! ♥



Avslutade veckan med en kesovåffla, mums! Receptet finns här.

Det blev visst ett inlägg om veckans mat ;)

Kram Lotta


Ett år...

Känner att jag ligger lite efter här i bloggen... igår var jag och firade systersonen, Noah, som fyllt sju år. Vart tar åren vägen? Men det får bli mer om det i ett annat inlägg.

Förra året vid den här tiden slutade jag med trutvalla (lypsyl och dyl.) som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Jag tänkte starta ett nytt mål och se vart jag hamnar om ett år.

Jag tänkte såhär... hur mycket kan jag förändra min kropp på ett år?
Har inga direkta mål i vikt eller så, även om tvåsiffrigt hade varit najs nån jäkla gång! ;) Men nu känns det som om jag hittat "tåget" och maten verkar komma till dit där den borde vara. Så det känns som en bra start iaf!

Så det blir fortsatt träning och jag hoppas kroppen är med mig och inte bråkar för mycket. Nu kör jag så det ryker! ;)

Om nån vecka startar en ny sorts månadstävling på Curves, vi får väl se vad det kan bli...

Kram på er!


Noah 7 år

  

Noah (systersonen) fyllde hela sju år den 16:e, så idag skulle det firas med presenter, middag och tårta såklart! =)
Det första jag fick göra var att handla lite på vägen till Ljungskile då syrran glömt att handla en del grejer, bla jordgubbar till tårtan...

 

Yngsta syrran, Emma, testar sin kamera och objektet verkar sammarbetsvillig =)



Salladen tog form...



Barnbordet =) Clara & Noah ♥



Middagen bestod av risotto (jag fick utan svamp ♥) och älgfärsbiffar med bacon *mumsigt*



Jordgubbstårtan blev gööörgo!! =)

  



Kikade runt lite med kameran i högsta hugg =)









Det var en trevlig eftermiddag! Om en månad är det Claras tur! =)

Kram


Fredag!

Kände mig lite bättre idag, så på eftermiddagen styrde jag mot Härryda och plockade upp Helena för vidare färd mot Fritsla.

Sist vi var i Fritsla, så hittade vi knappt dit... trots GPS! Men så är det ju ingen större ort heller ;) Vårt mål den gången var ett ställe som hette Strands. Deras egen slogan säger "bättre än Ullared".... skulle INTE tro det! ;) Nåväl, vi fyndade inte precis den gången. Vi hade oxå sett en skylt till ett annat ställe, tygvarulagret eller nåt sånt, men vi hittade det aldrig.

När vi nu kom från ett annat håll, så hittade vi galant, både till Fritsla och till tygvarulagret =) Det var ju toppen liksom =) Men det lustigaste var ju att när vi svängde ut från parkeringen och svängde in på gatan bredvid, å vad ligger inte där?? Strands! Hahahahaha! Snacka om att ha varit NÄRA målet första vändan ;)))

Vi hittade fram till kakorna och katterna hos S*Little L
Ja, okej då... vi hälsade väl för all del på människorna oxå ;)) Vi fick dessutom god mat, men kakorna var svårslagna! *mums*

Å för er som fått för sig att maken i familjen gör ALLT, kolla en gång till! ;)) Ombytta roller minsann ;))
Tack för trevliga timmar och många garv!!! =)

På vägen hem vådgästade vi ett par vid Sandsjön, Helenas gamla sommarstuga som ett par kattungeköpare till mig köpt. De hade byggt ut lite grann, men jösses vilken skillnad det gjorde! Blir nog toppen när det blir klart =)

Det blev en lång men kanontrevlig dag!


Kram Lotta


Bad Teacher

Elizabeth är en uppkäftig och vulgär junior-high lärarinna som försöker hitta en rik man som kan ta hand om henne och hennes dyra vanor. I en vild jakt efter pengar för att göra en plastikoperation, lär hon sig bit för bit vad det egentligen innebär att vara lärare.



Jag måste säga det... vilken skit!
Knappt tidsfördriv om ni frågar mig. Inte Cameron Diaz bästa insats om man säger så. Sen kan man ju undra vad Justin Timberlake hade att göra i den? Det hjälpte liksom inte till... Det finns så mycket bättre filmer i det här facket, så strunta i den här. Det är iaf vad jag tycker!

1/5


L8

Submarine

Precocious Oliver struggles with being popular in school but when a dark-haired beauty takes interest in him, he's determined to become the best boyfriend in the world. Meanwhile, his parents' already rocky relationship is threatened when his mother's ex-boyfriend moves in next door. Oliver makes some unorthodox plans to ensure that his parents stay together and that Jordana still likes him.



Har varit på ännu en förhandsvisning. Det var en udda film helt klart, lite såfyndig sådär. Skulle tro att filmens dialog och skådisarna är det som är bra. Men det hjälpte inte riktigt... antagligen förstår jag inte storheten med den eftersom den fått så bra kritik som på bilden. Kan ju trösta mig med att jag inte var ensam om det isf, det var flera stycken som lämnade salongen innan filmen var slut.

Jag tittade färdigt. Det blir ju lite annorlunda med en film som är inspelad lite dystert sådär... jag kan inte säga att filmen är kass, men jag vet inte heller till vem jag skulle rekomendera den till. Absolut ingen film som man behöver se på bio.

2½/5


L8


Trutvalla & gifter

Ända sedan min syster gjorde en skoluppgift för några år sedan om vad som finns i olika hudvårdsprodukter. För det är ju en hel del... och en det är ingen vacker syn... minns såklart inte all skit som kan finnas i, men det är MÅNGA nasty things!!! Dessutom är det beroendeframkallande. Läs mer här. Efter syrrans uppläxning har jag väl försökt tänka mer på det där, även om det inte är helt lätt, för visst vill man ha grejer som luktar gott och känns skönt. Men egentligen borde man väl enbart använda typ olivolja, kanske med citronsmak för doften skull ;)

Hur som haver så är det rätt läskigt hur mycket gifter man täcker sin kropp med! 

Något som jag lyckats med... 



är att det gått ETT HELT ÅR sedan jag senast använde trutvalla (cerat eller dylikt) och det känns kanon! =D  Det var tufft i början, annat kan jag inte säga. Det var efter semestern förra året som jag la av. Luften på jobbet är speciell, den gör att läpparna känns som fnöske. Så även om man klarat sig hyfsat under semestrar så var cerat ett måste när jobbet drog igång igen. Jag är glad att jag härdade ut förra året, det tog bara några veckor så var beroendet borta! =)

Numer ägnar jag inte det en tanke, läpparna har väl hittat sin egen balans i livet och ropar inte längre efter smörj, fantastiskt skönt!

Helt sjukt att det ens är möjligt att kunna bli beroende av nåt så fånigt som trutvalla!

I vintras hade jag någa dagar som läpparna tyckte kylan var lite ondsint, men lite olja fixade det. Nu på sommaren har jag iofs använt solskydd på näsa och läppar, men inte i syfte att "smörja" utan att skyda mig från herpersutbrott, så det gills inte riktigt tycker jag.

Back to Basic, tycks vara mitt nya motto, om det så gäller mat eller smörja! =)

Ha det bäst!

Puss & Kram från sjuklingen


Still alive!

Klockan fem skrek mobilen att det var dags att kliva upp *stön* Jag hade åtminstone samlat på mig fem timmars sömn, det var ju inte så illa med tanke på att det var första jobbdagen efter semestern. Var tveksam in i det sista om jag skulle komma iväg, mådde allt annat än bra... snoken täppt, halsen hostig och pannan lätt febrig... men att vara hemma från jobbet första veckan efter semestern skulle kännas allt annat än bra, speciellt som jag var sjuk och helt deckad 1½ vecka innan semestern. =/

Så det var bara att pilla i sig lite värktabletter och bege sig. Som vanligt när man kliver in genom dörrarna efter semestern så känns det som om man bara haft en långhelg, allt är precis som vanligt liksom... på gott och ont ;)



Det var kul att träffa och snattra med jobbarkompisarna igen =) Första passet var det hur lugnt som helst, så det fanns gott om tid att bubbla, även om jag mest kraxade ;) Dagen gick fort och jag orkade med trots allt, även om det var rätt segt i skallen efter lunchtid, frågan är väl hur mycket man missat idag...

Någon träning blev det inte tal om idag även om jag hade velat. Men det känns som om det är bästa att ta det lugnt tills jag mår bättre.

Trodde jag skulle decka på soffan så fort jag kom hem, men nu är klockan 19 och jag är fortfarande vaken, men troligen inte så läge till ;)

Över & ut

Lotta


The Roommate

The Roommate follows Sara (Minka Kelly), an Iowa girl who has moved to Los Angeles to study fashion at college. She's assigned a roommate, a wealthy Pasadena art student named Rebecca (Leighton Meester). At first, they seem like they're going to be BFFs. But quicker than you can say Single White Female, Rebecca soon starts to show her crazy true colors.



Tja, lättsmält tidsfördriv får man väl ändå säga. Inte precis så läskig som de troligen hade tänkt. Men Leighton gör sin ganla tjej bra, för frisk är hon inte!



Filmens höjdpunkt är väl ändå snyggingen Cam Gigandet... my god vilken hunk!!! =))) Lika snygg i den här som i Burlesque jag såg förra helgen. Undrar om jag ska titta vidare på Priest eller nån annan film där han oxå medverkar ;)

2½/5


L8

Water for elephants

På en cirkus någonstans i 30-talets USA hittar Jacob ett nytt liv efter att hans föräldrar dödats i en olycka. Där finner han också kärleken i cirkusens stjärna Marlena men för att kunna vara tillsammans måste de bryta sig loss från det enda liv de känner till.



Härligt att se herr Pattinson med lite färg på kinderna för en gång skull och är mänsklig, passar honom fint. =) Gillade filmen. Gillade inte den elaka mannen som är dum med djuren... men det hör väl till på nåt vis. Hämden är ljuv ;)

3½/5


L8


Sjuk...

Vaknade före tuppen idag, men lyckades somna om efter toabesök. När jag sen vaknade till liv var klockan nästan elva och jag hade i princip sovit i tolv timmar! Kraxande var det enda som kom ur min hals, pannan var varm, magen värkte och näsan var lite rinnig plus lite nya herpesutbrott... jihaa, så kul då! =/

Så jag kan inte precis påstå att jag är på topp idag, piller hjälper ju en del och the med honung lenar lite. Så himla typiskt att bli sjuk nu... jobbet väntar ju på måndag. Hoppas verkligen att jag är kry nog för det, ingen hit att var sjuk första veckan. Så håll tummarna att det vänder snabbt!

Har längtat ut i det fina vädret hela dagen, men det är brist på ork liksom... så jag har suttit här och bloggat ikapp veckan som gått, alltid något...

Magen kurrar, kanske dags att styra upp nåt... sen blir det senaste Huss-filmen.

Ha de!


Toppendag!



Strålande sol idag, drog raka vägen till Hönö!



Det såg lovande ut redan från start om man säger så ;)



Lite bättre väder än i måndags när jag senast var här...



Blått blått blått



Magiskt vackert! ♥



Det blev fem härliga timmar och några härliga dopp i det blå, det var något kallare i havet idag, men lika skönt för det! =)



Efter mina timmar på klippan var det dags att bege sig mot stan igen. Tog ett pass på Curves. Idag har dock halsen känts som om jag svalt sandpapper... irriterande!



Hem och duscha innan jag åkte vidare mot Gråbo. Monica & Janne hade bjudit in till After holliday-before work... lite grillat och trevligt sällskap. Det blev en strålande kväll vid lidret! Underbart! ♥

Så på det hela taget måste man ju säga att det har varit en toppendag!!! =D

Kram!


Slappt!

Torsdagen var en riktig slappardag! Var inte ens utanför dörren. Hittade en ny serie -Switched at birth- som hade hunnit sända tio avsnitt, så jag hade inga problem att få tiden att gå. Det var väl ingen "måste" serie, men lite småcharmig sådär... i brist på annat liksom.



Tells the story of two teen girls who discover that they were accidentally switched at birth. Bay Kennish grew up in a wealthy family with two parents and a brother, while Daphne Vasquez, who lost her hearing as a child due to a case of meningitis, grew up with a single mother in a poor neighborhood. Things come to a dramatic head when both families meet and struggle to learn how to live together for the sake of the girls

Kram på er


Lödöse

Idag var det dags att hämta ut nya förhandsbiljetter, den här gången till en film som heter Submarine. Vi får se nästa vecka vad det kan tänkas vara ;)



Efter det styrde vi mot Lödöse för lite kattungegos och en del bubblande. Det blev ett gäng trevliga timmar innan vi körde hemåt igen.



Lena var färdigpackad och drog direkt hem mot storstan... dagarna gick alldeles för fort... kom snart tillbaka! ♥

Det blev minst sagt tomt efter att ha haft full fart sen i fredags, så jag kom helt av mig och blev kvar på soffan resten av dagen.

Hade dessutom huvudet fullt med nya uppgifter som jag inte hade hundra koll på, så det var bara att surfa runt för att få lite info. Det blir nog bra när det är klart! =)

Kram o hej


LISEBERG!!! =D

Vaknade strax efter sju, kilade ner till tvättstugan och tjuvstartade. När Lena vaknade fick hon ta över ;) Lite frukost i väntan på att tvätten skulle torka. Vid 11 fick tvätten vara klar varesig den var torr eller ej, Liseberg väntade ju! =)



Det första jag åkte var den här nyheten... lika bra att få det gjort liksom ;) Högt över havet kan man väl säga att det var! *hualigen* Men själva resan mot toppen var rätt okej, utsikten var fantastiskt vacker helt enkelt!
Väl uppe började det att pirra i magen när man visste att nåt skulle hända... Lena hade precis innan jag kilade iväg för att köa sagt att på Grönan tiltar de stolarna framåt *gulp* Så när jag nu satt där uppe i det blå och funderade på om stolarna skulle tiltas eller ej... kunde jag bara tänka, tiltar de stolarna nu så DÖR jag!!! ;) Nu gjorde de inte det som tur var. Sen släpptes vi iväg med en fart av 110 km/tim, allt var över inom 3 sekunder och jag kunde andas ut. Det var på lätt vingliga ben som jag klev av, men jag var samtidigt hyfsat nöjd med att ha gjort det! =D



Tror minsann vi åkte det mesta, även om jag åkte de två första själv. Men dagens bästa och mest åkta var den här, SPINROCK!!! ♥ Så jävla skön!!! ♥

Vi hade en fantastisk dag på Liseberg, lagom med folk, toppenväder, popcorn, airhockey,stjärnvinst på Toblerone, glass, trevligt sällskap och en massa karuseller!!! 10 timmar senare var vi rätt möra, även om jag lätt hade kunnat åka några rundor till, om man sluppit köa vill säga! ;)



Älskar Liseberg, så enkelt är det! ♥

Vi tog en tur upp på Ramberget efteråt och njöt av utsikten =) Inte precis nåt som mobilen kan göra rättvisa på långa vägar...



Puss & Kram... I'll be back! =)


Besök!

Igår söndag efter att jag kommit hem från Falkenberg och haft mitt städröj, fick jag besök =) Lena kom direkt från Gotland. Eftersom helgen mest bestått av skaldjur så fortsatte jag på den vägen... mer räkor blev det till den sena middagen, men det är ju så hilma gott så det gör ju inget. =)



Tittade på filmen Burlesque, se att annat inlägg.




Stack iväg till gymmet på morgonkvisten idag, när jag kom hem igen var det Hönö som stod på agendan, vädret var väl inte helt hundra men vi chansade. Stannade till på ICA på Hönö och handlade lite lunchaktigt... serranoskinka, jordgubbar, oliver (inte för mig), bullkrans och lite dricka. Himlen var rätt mörk, det blåste en del så havet såg nästan svart ut... men paltorna åkte av i en rasande fart iaf och plums i vattnet för mig! =)



Hade definitivt inte räknat med att badkrukan Lena skulle följa efter ;) Men hör och häpna... det gjorde hon!! =O Det var knappt någon utav oss som trodde det var sant, och än mindre att hon tyckte det var helt okej när hon väl kommit i ;) Så det fick ju bli bildbevis, ingen skulle tro oss annars ;)



Det mullrade, blixtrade och regnade en del på håll medan vi satt där och intog vår "lunch". Men efter ett tag blev det oroväckande mörkt så vi packade ihop och begav oss tillbaka mot bilen... vi kom knappt halvvägs innan regnet hann ifatt oss. Rätt blöta hann vi bli =/ Men när vi var på väg hemåt sken solen igen, så dags då... ;)

Hem och byta om och få lite mat i magen...



Efter maten som bestod av ungsbakad kycklingfilé med getost och grejer, bar det av till Kungsbacka och kattungetittande hos Camilla. Mysiga kattungar var det!!!! Ja, självklart fina oxå! ;)



Efter några timmars bubblande for vi in till Kungsbacka centrum och käkade på Wally's. Mätta och belåtna åkte vi hem och glodde på var sin serie innan vi deckade *gäsp*



En härlig dag trots det varierade vädret, men trevligt sällskap väger ju upp! ♥

Puss & Kram

Burlesque

En ung kvinna flyr undan sitt förflutna genom att uppträda på en neo-burlesque klubb i Los Angeles.

The Burlesque Lounge har sett sina bästa dagar och hotas nu av nedläggning. Ägarinnan Tess, en före detta dansös, jagas av skulder och en affärsman som vill köpa klubben. Ali anställs som servitris men hennes ambitioner är att äntra scenen själv. Uppbackad av sina kolleger på klubben lyckas hon uppfylla sina drömmar och hennes liv tar en dramatisk vändning när hon blir klubbens huvudattraktion.



Ännu en film som jag haft liggande ett tag, började dagen med att lyssna på soundtracket. När jag så sen fick besök och musiken var på, då kom liksom filmen på tal och vi satte på den. Jag gillade den! Det är tydligen nåt med mig och "musikfilmer" ;)

Underhållande och grym musik! =)

4/5


Lotta som ska blogga ikapp mig om helgen så fort jag hinner ;)

Falkenberg

Ankom Falkenberg 20:45 på fredagskvällen. Då hade jag stannat i Kållered för att handla lite på Coop (det var iaf tanken...), nu blev det inte riktigt så. Plockade åt mig varorna som jag skulle ha och begav mig mot kassan. Tjejen som satt där var en smula närgången när hon pratade med de som var före mig i kön, kände bara att betala och dra var det som skulle bli min melodi... När min tur kom och jag drog fram mitt Medmerakort och drog det i apparaten säger den att kortet är trasigt och daterat, jaha... tittar förvånat på tjejen i kassan och undrar om de bytt kort och jag missat att få ett nytt? Då säger hon att det där kortet funkar inte här, det gäller på Coop. Öööh??!? Var är jag då???? På Willys! *hahahaha* Ohps! ;)))



Det första som händer när man kliver in genom dörren är att man får ett varmt välkomnande... hehe... det är ju inte jag på bilden, men det skulle lika gärna kunna vara det ;) Katla som hunden heter var helt galen i att slicka på folk, överallt och hela tiden! Alltid lika glad liksom =)



Det blev räckmackor till mat medan vi snattrade på, vi var lite trötta så det blev en hyfsad tidig nattning. Dessutom skulle klockan ringa vid 6 på morgonkvisten...



Lite soft och laidback medan färgen blandades ;)

  

Det målades på som bara den i 10 timmar! Färgen tog slut två gånger... spriten tog dock aldrig slut! ;)



Rött och fint blev det! Som belöning blev det hemkokta kräftor!



Muuuuuuums!!!!!!!!!!!



Kors i taket

  

Abslout Svea luktade fantastiskt gott av äpple och ingefära, men smakade päck som snaps!!! Jag kan dock tänka mig att den är god i drinkar.



Det var ju inte precis som om vi bytte om från målarkläderna, men vi var lika glad, mätta och belåtna ändå! =D



Senare åt vi upp en hel plåt med jalapenos, här väntar de på att få svettas i ugnen *hehe*
 


På söndagsmorgonen blev jag väckt av vovven som ville mysa! Så det blev lite skedande på morgontimmarna ♥

Åkte hemåt på förmiddagen.

Det var en härlig helg i Falkenberg helt enkelt, TACK för den!!! ♥

Väl hemma hade jag värsta energin och fick röjt upp ordentligt, äntligen! Härligt när det var klart =)

Puss & Kram


Here we go...

Började dagen i tvättstugan, medan tvätten torkade kilade jag iväg till gymmet. Dusch. Dra vidare till morsan, middag. Skjutsa syrran med pojkvän till Kungälv på vägen hem. Packa. Mumsa lite godis. Nu vidare mot Falkenberg. Där ska vi skoja till det med att måla en lada ;) Fast det får fasen sluta regna först!

Ses när vi ses, ha en go helg alla!

Kram Lotta



Kan hända det slinker ner nåt sånt här... ;)


Jag saknar dig!



Det var dags för ännu en förhandsvisning idag, ännu en svensk film. Jag är inte särskilt impad av skådisarna, mycket som var överdrivet. Men så har jag inte varit just en sådan fjortis... den här gången var det nog en riktig tonårsfilm.

En av tvillingsystrarna omkommer i en bilolycka, det är det första man får veta. Hur överlever man när en del av sig själv dör? Många av oss saknar någon och vet hur det känns, kanske är det just därför som tårarna sakta trillar nedför min kind stora delar av filmen. Så trots filmens svagheter och haltande dialoger så är det nåt som berör och jag är helt slut efteråt.

Nåt som var riktigt bra i filmen var dock musiken, det är inget som jag vanligtvis brukar ha full koll på. Men den här AiluCrash, my god! Sjukt snygg är bara förnamnet på killen!! *dreggel* ;) Det roligaste var scenen i kyrkan, kan man verkligen sjunga att man hatar gud i just kyrkan?? ;))



Klicka på bilden för att höra låten från filmen!! Do it!!! Kan väl tillägga att innan filmen hette de: The Coloured Office Paper.

2/5



Kram L8

Full fart!



Började dagen med en sådan här frukost innan jag drog iväg till Curves för ett pass. Det var segt som bara den idag, maskinerna blinkade ilsket orange mot mig istället för grönt på alla maskinerna, men trots det fick jag "godkänt" i systemet, även om jag inte nådde målet... aja, vad gör det om hundra år, jag var ju där iaf! =) Men det var lite märkligt att träna på morgonkvisten, kändes inte som om kroppen riktigt vaknat.



Efter träningen och mina extra stetchövningar bar det av raka vägen ut till Hönö. Fick ta en annan klippa idag, men det gjorde inget. Det blev vattengympa på djupt vatten, medan man håller på så ploppar det upp nya övningar, så nu har jag ett gäng att gå igenom varje gång jag hoppar i plurret, jag gillar det!
Det hanns bara med tre timmar idag då jag skulle möta en vän i stan.



Vi hamnade på Dubliners, resturangdelen. Den heter väl egentligen nåt annat, men på kvittot och servetter stod det The Dubliner... smått förvirrande, men väldigt gott!!! Dit går jag gärna fler gånger =)

Efter det var vi på en förhandsvisning, mer om det i ett annat inlägg.

Kommer hem och katterna är som iglar på mig, ah.... matskålen är tom ;) Fyller på och slår mig ner i soffan, då kommer Jim upp i soffan och slår sig ner på min filt... och pinkar ner hela den *suck* Snacka om protest, om det var för att skålen varit tom eller om det var fel mat vet jag inte...

En film kanske?

Kram Lotta


"Om du känner något hårt i munnen o blir blöt i skrevet, då har du vänt vinglaset åt fel håll..." Haha, flabbade gott när jag läste det här på Facebook! ;)


Jordgubbar



Var på stan och käkade middag idag, ärligt talat så var det ingen höjdare... men men... köpte iaf 2 kartonger jordgubbar utanför saluhallen. Gubben som sålde dem lät som om han ville imponera på mig med att säga att de var svenska (som om jag inte såg det på kartongen)... jag vet inte om det är så imponerande så här långt in på säsongen, snarare tvärt om.

Har den senaste veckan köpt jordgubbar på Willys Hemma, de är från tyskland eller nånstans rätt nära. De smakar mer än svenska gör nu. Dessutom har det en STOR fördel, de är inte lika ömtåliga och fastare, med andra ord är det minimalt med svinn i en kartong. Det är nåt man aldrig skulle kunna säga om svenska jordgubbar...  

Svenska jordgubbar är guld när de är som bäst så missförstå mig rätt. Men det är oftast ett ofantligt stort svinn tyvärr. Av mina två kartonger fick jag slänga hälften! Så för det första är det ju fruktansvärt trist, för det andra så smakade de ingenting, för det tredje kan man ju säga att kilopriset fördubblades! *ogilla*

Så framöver håller jag mig till mindre svenska jordgubbar, för jag kan inte vara utan =)


Puss & Kram


Never say never



Kan inte säga att jag känner till den här killen, kan ju vara så att jag hört honom på radion men inte haft en susning om vem han varit. Killen är troligen alla tonårstjejers våta dröm, å visst är han både söt som socker och charmig. För att inte tala om begåvad! Hans musik är i mina öron rätt så mainstream och inget som sticker ut. Inte dåligt på nåt sätt, men inget som får igång mig.

Filmen som är lite av en dokumentär, visar en riktigt begåvad kille som börjar med trumpinnar redan vid två års ålder... han känns lite som killen i filmen August Rush som jag såg för ett tag sen. Han spelar massor av instrument, dansen sitter där den ska, han har det perfekta håret med tillhörande luggskakande enligt fansen, han kan sjunga... tja, det verkar inte som om det är någonting han inte kan göra! ;) Han kan till och med fylla historiska Madison square garden på 22 minuter!!! Det är en fantastisk resa han gjort med tanke på att han började sin karriär på youtube... helt galet egentligen.

Efter att ha sett filmen vet jag vem han är, men jag kommer nog inte skrika hysteriskt vid någon konsert framöver ;) Men han har absolut en ljus framtid och kan bli hur stor som helst!

2/5



L8


Vilodag?

Jösses vad seg jag är idag, det blir inget morgonbad idag... får se om det blir lite senare idag... troligen ;) Vem vet, det kanske inte blir nåt vettigt gjort idag alls, det ger sig antar jag. Men just nu slötittar jag på 7th Heaven,  det måste vara en av världens snällaste och raraste serier.



En smaskig frukost fixade jag. Äggröra med ost såklart, melon och serranoskinka. Det kan inte gå fel liksom =)


För er som undrade så är det innehållet i den här flaskan som jag ringlar över min mat, funkar verkligen till allt och är väldigt gott! Läs mer på ZETA 

Hej så länge!

Solvarma kramar


Hej hopp!

Slutet på förra veckan och helgen var jag inte precis på topp, rent låg faktiskt. Så är det ju ibland... Den här veckan känns det dock bättre, det gör liksom inget =)



Här har jag avnjutit många timmar på min semester, jag bara älskar mitt Hönö och min klippa! ♥ Det börjar synas på skinnet nu ;) Har lyckats hålla mig ifrån att bränna mig trots många timmar per dag, bara en sån sak! =)
Friheten är precis hur stor eller liten som man själv önskar på sin klippa, badkläder eller ej, valet är fritt. Kan inte påstå att jag har några solränder ;) Men som sagt, det är inte precis nån som stör... förrän idag *haha* Det kom ett ragg till min klippa idag ;)) Det var trevligt med sällskap hur som helst =)

Vattengympan tar fint oxå kan jag säga, axelrullningar med utsträkta armar och "fjärilsim" baklänges känns rätt rejält i axlarna idag, gött! Träningspass på Curves efter sol och bad har det blivit i två dagar nu... det har varit sjukt varmt och svettigt! Mest för att den nya luftkonditioneringen fortfarande inte är inkopplad... störigt!! Igår såg det ut som om jag hade badat med kläderna på ;)

Fått ytterligare lite övningar att göra, så nu ligger man och sprattlar som en strandad val på golvet efter träningen oxå ;) Nåja, skit samma, jag bjuder på det! =) Jag är nöjd bara det ger resultat. Har tyvärr fått ont i rygg och ishias igen =(



Efter träningen blev det en god middag. Stekt fläskytterfilé med mozzarella och jordgubbar! Fan vad jag älskar jordgubbar, passar till allt!! ♥

Nu kollar jag på folk som samlar på skit... det är ju inte utan att man blir lite mörkrädd. Men å andra sida så känns det rätt bra, för hur stökigt man än har så är det aldrig så illa som hos den för typen av människor, thank god!

Puss & kram i värmen


Veckan i film...



En småcharmig film om den bedragna och nyskilda mamman med 2 barn. Kan man bli kär i den unge "nannyn"? Han är ju väldigt söt och rar, så varför inte? ;)

3½/5




Ett drama, om fadern som blivit änkling och inte är helt kry, som ser fram emot att få hem sina fyra barn. Alla får förhinder... då bestämmer han sig för att överraska sina barn som bor lite utspridda över USA med ett besök. Det blir inte riktigt som han tänkt. En varm film som jag gillade.

3½/5





För det första, det är en del countrymusik. För det andra, är lite impad av sånginsatserna. För det tredje, helt okej film. Om livets strid som superstjärna, vilket antagligen inte är helt lätt. Jag har inget emot musiken, även jag inte så ofta lyssnar på just country, oavsett så funkar det som film.

3/5



Cool kille som åker runt i sin bil och hämnas sin brors mord... njae funkar inte för mig...

1/5



Skulle du göra vad som helst för att din dotter ska få de organ som hon behöver för att överleva? Vet inte vad jag ska säga... förstår problematiken, men hur naiv får man bli? Knepigt slut med tanke på filmens mål. Det skrämmande är väl att det finns verklighetsanknytning med svarthandel av organ.

2/5


Författaren som får fatt i en drog som inte gör honom hög, utan smart... smart som fan! ;) Han blir ett stjärnskott och tjänar massor av stålar. Det finns såklart nackdelar, såsom död om det vill sig illa... Helt okej film, gör ju inget att han är snygg heller ;)

3/5



Sonen har förolyckats. Filmen handlar om hur man ska gå vidare... lät som en film för mig. Men den lunkade på och var inte särskilt känslosam. Inte precis dålig, men inte heller jättebra.

2½/5


Det har inte riktigt blivit så mycket film den senaste veckan då solen lyst på mitt skinn mest hela dagarna! ;) Men några har det ju blivit... ingen riktig höjdarfilm, men det kanske kommer innan veckan är slut =)

Soliga kramar!