Gösta-Petter!

Idag hade jag tid hos läkaren för en årlig kontroll och för att fylla på mina recept. Det var en svettluktande äldre herre, som var helt ute i det blå... jag fick förvisso det jag ville ha (hoppas jag!), men jag kanske inte ska ropa hej än. Han hade inte en susning om vilket diabetes intyg jag var tvungen att ha för att få lov att köra bil, eller hur man fyllde i det *suck* Jag hade varit där tidigare och lämnat lite prover, så de skulle ju vara klara, eller??? Han hade ingen susning *dubbelsuck* När han väl fick fatt i provsvaren så var de väl ytterligare lite sämre än innan... men med tanke på hur sporadiskt jag tagit mina tillskott det senaste så får man väl säga att det kunde varit värre ;) Men det är ju inte precis nåt som tar livet av mig så... det får bli lite skärpning på den fronten och nya prover om tre månader.

Värmen på jobbet är stabil, om inte än värre idag... trodde seriöst att jag skulle tuppa av sista timmen innan hemgång, blev helt yr och illamående. Ingen lek! Sen räcker det med att gå 50 meter och komma ifrån vårat lilla hålrum som är lika upplyst som ett kärnkraftverk för att känna flera graders skillnad till det bättre. Så om jag nu fått ett bättre jobb, så nog sjutton är det mycket varmare!!! *baaah*



Efter jobbet blev det tvättstugan och världens skönaste dusch!!! Lite slappande på soffan, dagen hade tagit ut sin rätt mer än väl kan man säga! Så det var med stor möda jag fick kommit på benen igen och fick på mig lite kläder. För idag var det ju "sommarfest" på Curves =) Det bjöds på smaskiga tilltugg, "föreläsning" om fötter, svår tipspromenad (vann INTE!! *haha*) utlottning av priser och trevligt samkväm helt enkelt =)

Jag antog även en ny utmaning: 30/30 (under juli månad)
Det innebär att jag ska aktivera mig/träna minst 30 minuter om dagen i 30 dagar! Det ska la gå!! ;) Lagom till semestern och allt, då har jag ju all tid i världen! =)
Kör så det ryker!

Jordgubbarna är slut... dags för kudden!

Puss & Kram


Jösses vilken dag!

Trött som en gnu efter alldeles för få timmar sömn. Men kom iväg till jobbet i god tid trots allt. Testade att parkera på ett nytt ställe idag, kändes helt okej. Värmen som slår en i ansiktet när man kliver in i fabliken strax efter 6 på morgonen är fasen inte kul... 25 grader att starta med är inte behagligt, speciellt inte den äckligt fuktiga luften, URK! Idag låg det väl på 27-28 grader större delen av dagen. Extra kul är det att kontrollera i motorrummet på de varma bilarna *puh*

Hade lite god sallad till lunch idag oxå *njöt*

Trots värmen så får man ju kämpa på, men allt man önskar är att få semester och åka till havet och svalka sig med ett salt bad! 2½ vecka kvar...



Igår fick jag ett glatt telefonsamtal som erbjöd mig två nyfångade makrillar, snacka om att bli glad! Jag bara älskar makrill!! =) Stuvad spenat är ett måste till den stekta fisken. Får väl inte riktigt till det så som morsan... men jag har väl övat för lite kanske ;) Men gött var det!!! Tack till Björköborna för fesken! <3



Idag var det dags för träning igen, var lite seg pga värmen och sömnbristen inatt. Dessutom var sista passet nästan som ett träningspass, det var ett jäkla spring och massor att göra på en och samma gång, var helt slut på alla sätt när det väl var dags att lämna jobbet.

Men när jag loggat in mig på Curves stod det att jag skulle vägas och mätas idag. Vilket mest var förväntansfullt =) Jag har lyckats att låta bli att väga mig hemma under de här tre veckorna jag har hållit på, så jag var minst sagt nyfiken! Jag har ju känt, framförallt på arbetsbyxorna att det har hänt grejer, men man kan ju aldrig vara för säker att det verkligen är sant. Men nu skulle jag få det svart på vitt liksom.

Vågen bestegs först, -4.3 kg! What?! Trodde knappt det var sant... på tre veckor! =) Sen skulle det ju mätas både här och där... och alla siffror sa minus! =)

Jag kan ju säga att träningen gick som en dans idag =)))) Tror att jag hade ett stort leende i fejset hela tiden! =)
När jag svettig och nöjd var klar med mina maskiner och hade stretchat klart fick jag en lapp med alla mina diagram och uträkningar på. Där stod alla mina mått från första gången och från idag och vad som hänt med måtten.

Men det som gjorde mig mest glad var siffran som sa att jag sammanlagt hade minskat med 19.5 cm!!!! Ibland får man säga det... Fy fan va jag är bra!!!! ;)

Dagens minus var väl att nån tjongat upp sin bildörr i min dörr och lämnat en stor fin färgöverföring av rött... ingen buckla eller så, men så störigt... men det får vara. Men inte ens det kunde få min positiva dag att bli dålig! =)

Puss o kram på er!


Mums!



Efter träningen igår blev jag så himla sugen på jordgubbar, mozzarella o serranoskinka. Så det inhandlades plus lite annat snaskigt. Blandsallad, pinjenötter, paprika, vårlöksblast o tomater hamnade i blandningen oxå. Snacka om att det var mumsigt!!! <3 Det räckte till idag oxå =)

Tror det kommer bli mer av denna varan i sommar!! =)

Det blev en tur till Frölunda torg efter jobbet, fyndade lite linnen, det behövdes verkligen! Efter det blev det att styra Grinchen mot Sätila. Kattmys, grillat och trevligt sällskap! Dessutom fanns det ju en hög med goa och vackra kattungar att beskåda, man blir ju helt såld =)

Så det blev inte precis tidigt i säng... men det tog å andra sidan inte så lång tid att somna ;)

Puss & Kram


Vilken jävla grej II!

Den här är absolut min nyaste bästa kompis!

Det är en uppblåsbar svankkudde, typ... Snacka om att den är toppen i bilen!!!! <3 Bara att pumpa upp till rätt storlek. Det är helt sjukt att det kan göra sådan skillnad att ha ryggraden i RÄTT läge!!

Läs mer på: www.pakvis.com Det är en helt grym sida med en massa fiffiga grejer för en ömmande kropp!

Kram


Vilken jävla grej!

Hade med mig mitt senaste fynd till kalaset igår... Backnobber II. Den är ett fantastiskt hjälpmedel om man har ont och inte når att hjälpa sig själv. Att hitta sina ömma punkter och få igång cirkulationen i musklerna är ju verkligen bara toppen!



Nu kan den väl förvisso inte ersätta den mänskliga faktorn i form av massage och sådant, men det är absolut en hjälpande hand när man så önskar. Jag är jättenöjd!



Den gick laget runt på kalaset, syrran ser lite grisk ut, men det är nog mest "ont-skönt" =)

Om du tror att det är nåt för dig, kolla då in den här hemsidan: www.pakvis.com

S på er! =)


18-års firande

Dagen började med en 80 minuters promenad med kusinen i Hisingsparken. Gött svettigt blev det! =) Härligt att börja dagen i skogen... med strålande sol, kämpiga backar och trevligt sällskap! =)

Lite slappande innan jag for mot Svenshögen till mor & far.



Middag med familjen för att fira Emma som nyss fyllt 18 bast. Det bjöds på två olika sorters middag idag, det är väl för övrigt nåt som aldrig hänt att vi haft förut... De flesta valde oxrullader *mums* men det fanns oxå lutfisk. Det kändes inte riktigt som nåt man vanligtvis äter såhär års, men men ;)



Fotade lite bland grönskan, lade mig till och med platt på mage på gräsmattan. men det tog inte många sekunder förrän jag hade besök... ;)





11-åriga S*Långängens Liam (efter Klockargårdens Marlene & S*Ewkala's Carito), kom helt sonika och parkerade sig på min rygg ;) Han gosade och myste samt tvättade mitt hår, han är underbar den gamla gubben! <3



Självklart blev det ju mumsigheter innan jag styrde hemåt igen ;)

För fler bilder kolla här!

Kram o hej


Livskvalité!

Började min dag med en liten sovmorgon, ända till tjugo över nio minsann ;) En hög med jordgubbar blev det till frukost, så borde det vara varje dag! Intog soffan med datorn på magen och började äntligen gå igenom alla 350 olästa blogginlägg som jag legat efter med... tog mig igenom alla, men orkade inte kommentera nåt, ville bara "igenom" dem. Men nu är jag iaf ikapp igen och kan ta nya tag.


Idag har jag hunnit med denna film. Den var romantisk, varm och väldigt söt! Med tjejen som var med i Mamma Mia the movie. Grabben i filmen var ju rätt söt oxå ;)

Men innan jag kollade på den var jag tvungen att leta mig till havet igen...


Idag blev det Hönö och "Rödberga" <3


Kaprifoler så långt ögat når, älskar det!! =)

Klicka på bilden nedan för att komma till albumet för fler bilder! Eller klicka här!



Jag kan inte med ord beskriva hur bra jag mår av att vara vid havet, en inre frid och ren njutning! <3 Det gäller året om faktiskt! Det är jag säkert inte ensam om iofs... ;) Idag var det blåsigt som bara den, men vad gjorde det när solen sken och havet blev härligt levande! =)



I skrivande stund kollar jag för första gången på Michael Jacksons This is it-filmen (eller vad det nu är). Den visas ju idag då det är två år sedan King of Pop gick bort. Två år!?! Hur fort gick inte det?? Man kan väl inte annat än säga att han har gjort så himla mycket bra musik! Snacka om att den här showen hade varit något utöver det vanliga om den blivit av! Vi lär väl inte få så mycket ny muisk från MJ, men den musiken han givit oss är odödlig!

Länge leve King of Pop! <3

Puss!


Midsommarafton

Som jag skrev tidigare så blev det tyvärr ingen storstadstripp denna helgen. Det blev inte så mycket annat idag heller faktiskt. Men det är helt okej, är inte så mycket för storhelger över lag, med undantag för en nykter jul då...

Hade tänkt ta en tur till gymmet och tränat idag oxå, men så blev det inte. Istället blev det nittio minuters traskande i Hisingsparken, nog så svettigt upp och ner för backarna ;) Härligt! =)



Efter det hade jag värsta partyt för mig själv, knäckte till och med ett gäng Pepsi Max ;)
Get myself together med Robyn gick varm (länk i bilden ovan) idag, helt grym! Det bara spritter i kroppen och jag kan INTE sitta still!!! Efter det gick jag loss på trance-musiken, så här har det varit klackarna i taket idag! =) Man skulle kunna säga att det var så långt från traditionella "små grodorna" jag kunde komma! ;))


Den här filmen kunde jag inte sluta titta på. "Tre kvinnors öden flätas samman i deras livs största utmaning - om moderskap, familjeband och den starkaste av kärlekar." Klart sevärd, men kanske inte någon traditionell må-bra-film. Den lämnar ett litet avtryck helt enkelt.


Sen fick jag lust att ta mig ut med kameran, så det gjorde jag. Havet var en självklar destination. Visste inte riktigt vart jag skulle åka, men hamnade hur som helst vid Lilla Varholmen. Satan i gatan vad det blåste!!!

På det hela taget har det varit en bra dag! =)
Hoppas att ni haft detsamma!

Over and out!

Puss & Kram


Gubbar!

Kunde i skrivande stund ha varit i storstan och firat denna storhelg som jag gjort några gånger de senaste åren. Men ibland får man lyssna på kroppen... den riktigt skriker när jag ska köra bil tyvärr. Så nån långkörning är inte på tapeten den närmsta tiden. Trist, men så får det bli... det blir till att stanna hemmavid istället. Det blir nog rätt lugnt och skönt trots allt =) Kanske hinner jag läsa ikapp alla blogginlägg från de senaste två veckorna... ;)



Men jordgubbar blir det!!! Är inte så sugen på så mycket annat just nu faktiskt... ;)

Ha det gott alla och hoppas att någon får lite fint väder iaf! ;)

Kram på er!


Hej & hå!

Gårdagen kom och gick, tur det. Trött, sliten och med alldeles för mycket tid att tänka... Då det händer lite mycket runt mig just nu gjorde det mig inte precis på ett sprudlande humör, snarare kändes allt rent skit faktiskt. Ont som bara den hade jag dessutom =(

Men fram på dagen lättade det iaf lite och efter träningen var det rätt okej. Men några samtal senare var det på noll igen... men men, det blir väl bättre.

Dagen idag började mycket bättre, trots att det var svårt att få upp de blå idag. Som en arbetskamrat säger, vi måste hitta våra positiva energier redan i spegeln på morgonen ;) Kanske gjorde jag det... ;)

Men nog hjälpte det att få en kram och present det första när jag kom till jobbet idag! Hade visst varit snäll... Jag?!? ;))) TACK söta! =) Boken ovan fanns i paketet, den har jag läst om faktiskt och tänkt att jag skulle läsa, så det passade ju fantastiskt bra att få just den! =D Dessutom var det idag full rulle på snattrandet mestadelen av dagen, det lättar ju alltid upp! =) Värken hade tagit 50% semester idag oxå, så på det hela taget var det en mycket bra arbetsdag helt enkelt! =)


Det kändes såpass positivt idag att jag åkte och tränade idag oxå! =) Både igår och idag var instruktörerna på mig och pushade på, samt trimmade in tekniken. Jag har absolut inget emot att de står över mig och "tjoar" att jag ska kämpa och ta i, det gör ju bara att man gör bättre ifrån sig! *HÄRLIGT*


Satsar på ett pass i morgon oxå ;)

Ha det gött!

Puss & Kram


Alingsås II

Ny utställning nya utmaningar. Vi var uppe innan klockan ringde, men på nåt sätt var vi ute i absolut sista stund... rallykalle tog oss till Alingsås i ösregnet. För en (mig) som gillar att vara ute i god tid kändes det lite jobbigt att komma insladdande med andan i halsgropen. Men nu gick det ju fint trots allt den här gången.

Det blev ännu fler kort tagna idag... de här ögonen är ju bara sååå vackra!!!!

Co-Co chillade som vanligt dagarna igenom... =)

Idag hamnade en del "konstiga" katter i kameran oxå ;)

Fina Caramia med sina underbara öron!!

Ibland fäller hon ner "vingarna" =)

Stort grattis till vackra Xantos som idag blev Supreme Premier!!!!!
Megagrattis till BEST IN SHOW x2 oxå!!!

Lena gick domarelev idag, hon skötte sig kanonbra som vanligt! =) Här med S*Restless Nevermind, som fick alla domare att le stort!! Ännu en lillebror till Fox =)
 
Co-Co fick en kanonbedömning idag oxå och vann sin klass, BIV ungdjur fick med! =) Som om inte det vore nog... så blev hon nominerad till finalen!! *GLAD*

Tack Lena för en trevlig helg! =)
Tack ELK och alla andra som var där o förgyllde helgen! =)

Till er utan facebook (måste ju skriva det ;) ) kolla in söndagens bilder här!

Puss & Kram




Alingsås

Hej & Hallå!

Dagen idag började med att klockan ringde halv sex *gäsp* Det packades in katter i burar för färd mot Alingsås. Som ni kanske har gissat så var det det dags för utställning igen.
Co-Co pep bara lite i bilen men tystnade snart tack o lov. Inte heller pep hon på utställningen =)

Hon fick en kanonbedömning och vann sin klass, I BIVen blev fick hon se sig slagen av Fox snygga lillebror...

S*Restless Zooropa

Men jag var lika glad ändå! =)
Dagen flöt på, kameran klickade väl mest hela tiden tyckte jag ;)

Stort grattis till Sooners BEST IN SHOW!!!!

Dagen var kanonkul och trevlig som vanligt på elfsborgskattens utställningar! Enda minuset var banoffiepajen som inte alls höll måttet, tyvärr... =/ Men men, jag ska väl inte äta sånt iaf så.. ;)

Tja, kul hade jag!
Album från lördagens utställning finns på facebook ;)
Klicka här!

Ta en titt! =)

Puss & kram


En liten rapport

Det blev inget skrivet om Örebroresan i helgen som gick... hade ingen lust helt enkelt. Kände inte att jag hade tiden heller, men det kommer.

Är nu inne på min andra vecka på Curves och jag trivs jättebra! =) Gillar träningen och allt runtomkring. Man ger gänet i 30 minuter sen är man klar, även om jag kanske kör lite till. Svetten lackar vill jag lova, härligt! =) Det är så att man vet att man lever efteråt ;)
Träffar alltid nån ny att snattra med runt stretchningsställningen. Personalen är kanon, även om tjejen som vi träffade första gången verkar kvarstå som favoriten med ett helhetstänk, engagemang och med en stor portion positivitet! Sånt gillar vi, det är liksom smittsamt! =)

Nu ser det väl inte riktigt ut som på bilden. Det är kanske inte fullt lika prydligt uppställt som på bilden... ;) Men principen är densamma. Personalen peppar och ser till att man gör rätt, så det blir lite som en personlig tränare, vilket inte är en nackdel.

Jag trivs helt enkelt. Enda nackdelen är att min kropp börjar protestera på de ställena som jag haft problem med under det senaste året, det känns minst sagt surt! =( Men jag kämpar på och hoppas verkligen att det kommer att ge med sig. Jag fick lite andra stretchövningar av "vår" tjej som är extra bra för mig och mina besvär, så jag hoppas att jag kan få bukt med det igen. Det känns lite extra surt då jag var i princip symtomfri i 1½ månad...

I helgen som kommer är det ju utställning i Alingsås, det ska bli skojsigt! Storstadsbesök får jag oxå, så det ska nog bli en trevlig helg! =)

Samtidigt som jag bloggar kollar jag på en minst sagt konstig film... Låt den rätte komma in... en svensk fim av Daniel Alfredsson. Den är inte helt frisk om man säger så... men jag kan inte sluta titta heller, klart märklig! Inget som jag rekomenderar.

Puss o kram


Örebro...

Hello, några dagar sen sist... det lär dröja några till faktiskt innan jag bloggar ordentligt igen. Tänkte bara dela med mig av lite bilder från helgen som gick i Örebro. Ja, iaf till er som inte har Facebook (det verkar faktiskt som om det finns sådana... märkligt! ;)) så kommer här en länk till mitt album på just facebook.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150277714007329.378866.783707328&l=78d66f6dc8


Ett lite mer utförligt inlägg om helgen i Örebro kommer förhoppningsvis i helgen... men till dess går det ju bra att titta på bilderna! =)

Puss & Kram