Uppföljning var det ja!

Vaknade redan strax efter sju, trots att jag somnade först halv två i natt. Är det åldern?? ;) Men jag var pigg och utvilad så det var bara att kliva upp. Fortsatte att kolla på serien -Lost Girl- medan jag käkade frukost, ägg och bacon =)

Fixade till mig och begav mig mot Curves, brukar inte träna på lördagar, men nu skulle jag ha uppföljning, och det har jag hitintills bara gjort på förmiddagarna, så då får jag offra mig ibland. Men det är ju inte så ofta, så det är helt okej.

Jag har den senaste 1½ veckan känt att det har hänt nåt med kroppen, byxorna sitter lösare på jobbet om inte annat. Jag känner mig stark som en oxe!!! Fast det har iofs några redan uppfattat mig som innan oxå ;)

 Tänker bland annat på det när jag gör övningar i squat-maskinen, som jag iofs bara gör hälften av gångerna då ryggen inte alltid tycker det är kul. Men då gör jag "statisk stol" mot väggen istället. I början var 30 sekunder en plåga rent ut sagt. Idag "satt" jag i 1½ minut utan att det blev direkt jobbigt, bara de sista fem sekunderna som var lite jobbiga. Så nog har jag fått lite muskler den här senaste månaden. Känns bra!

Men för att återgå till månadens uppföljning då. Några centimeter här och där hade jag tappat, medan några var detsamma som förra månaden. Men så fanns det även de ställena där jag gått upp några, men kanske inte där man först hade trott... utan armarna och låren hade växt. Det var å andra sidan på de ställena som jag hade tappat mest under perioden jag inte tränade så mycket. Kroppsfettet i procent hade minskat lite iaf. Så det verkar helt klart som om att det är muskler på gång =)

Det som faktiskt förvånade mig mest och som jag inte var beredd på var att jag hade gått upp runt ett kilo. Absolut ingen katastrof, men jag var inte beredd på den med tanke på hur det känts i kroppen det senaste. Men men...

Inga av dagens resultat påverkade mig negativt på något vis. Jag vet att jag inte skött maten nåt särskilt den senaste månaden men att träningen iaf har funkat bra. Men jag kan ärligt säga att jag känner att jag är på G nu!!! Jag känner det i hela kroppen liksom =) Solen och vädret har såklart påverkat positivt. Cykeln har kommit fram and I love it!!! Nu tänker jag inte längre så mycket på var jag ska göra efter jobbet eller vad jag ska äta... nu är det mer, vad ska jag träna/motionera mig med idag? Hur mycket hinner jag idag? ;) Träningsdjävulen har vaknat så smått, hääärligt!!! =)

Så jag ser fram emot nästa uppföljning lite mer, den blir förhoppningsvis lite mer "rätt". Det gör ju absolut inget att det är en ny tävling nästa månad -Fler är bättre än 1- Det är bara att spotta i nävarna och köra! =D

Nu får det bli nya tag med mathållningen igen, skärpning Björklund! Men jag känner att det oxå är på G... det hänger väl ihop med hur det känns för övrigt just nu... jag är på väg UPP UPP UPP!!!!! =D

Efter uppföljningen tränades det så svetten lackade! =) För att sedan direkt fortsätta att cykla 1½ mil, över både Götaälvbron och Älvsborgsbron. Härligt, även om det blåste i mesta laget över den sistnämnda.

Trött och lite frusen hamnade jag sedan i soffan och fortsatte med -Lost Girl-

Det fick räcka med motion för idag. För skrubbande av badrum räknas inte va?! ;)

Jag vill passa på att nämna att Curves har haft en matinsamling den senaste månaden, till räddningsmissionen och målet var satt till 1 ton. Idag var sista dagen och målet hade klarats av med råge! Det är mycket mat det till de hemlösa! =) Tror även att Kyrkbytorget slog de övriga Curves i Göteborg samt Kungsbacka =)

I morgon är det ny månad och nya tag! Det kan bara bli bättre, eller hur!!??!! =)

Pöss & Kram


Tur & Retur

Igår höll jag mig förvisso vaken igår kväll, men troligen lite för länge... aldrig blir det riktigt bra ;) Hur som helst, så hann jag planera för dagens cykling till jobbet.

Det gick snabbare än jag tänkt att komma fram trots att jag inte riktigt visste vart vägen gick då de håller på att bygga om hälften av vägen. Så det blir en liten omväg mot Arendal innan man kommer tillbaka på den riktiga men ack så byggarbetsplatslika vägen igen. Det lurigaste var ju att jag inte visste riktigt hur vägen gick och hur underlaget var. Det är inte precis ljust ute halv sex för tillfället och belysning var väl inte helt hundra, cykellampan är inte precis nån strålkastare heller...

Men runt 20 minuter tar det till jobbet, på hemvägen är det lite småstopp pga trafiken och korsningar. Men det var riktigt skönt att cykla! =)

Cyklade direkt till Curves och körde ett pass innan jag trampade hem igen. Totalt cyklade jag 1,5 mil idag, gött! =)

Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Unforgetteble. Det får bli lite tidigare i säng idag, hoppas jag iaf! =)

Puss & Kram


Framåt

Skulle ha cyklat till jobbet idag, men eftersom jag somnade så tidigt på soffan igår, kom all planering av sig helt. Det fick bli Grinchen trots allt.

Jobbet knatade på och bjöd på ett och annat garv ;) Men som vanligt är jobbet som bäst 15:24 när signalen ljuder, som säger att nu får vi gå hem! =)

Benen har varit tunga och trötta den här veckan. Men så har vi inte fått tillbaka våra gummimattor sen de målade om golvet (plåt)... så det är en smula hårt.

Vet inte om jag vågar skriva det... men ryggen är ganska snäll med mig nu! =D Sedan jag började att sätta mig ned och sen vrida in båda benen i bilarna på jobbet och använda magmusklerna istället för som man vanligen gör (in med höger ben, sitt ned o in med vänster ben). Det måste vara det som gjort skillnad. Känns på nåt sätt som om det onda jämnat ut sig mellan höger och vänster sida, istället för att bara sitta i högersidan. Det måste väl vara bra!? Hoppas jag! =) Men det känns bra iaf! =)

Väl hemma blev det klädbyte och iväg igen. Cykelrunda med däckpumpning innan jag landade på Curves. Eftersom jag redan var uppvärmd, blev jag påjagad direkt, haha! Bra! =) Fullt ös innan jag cyklade en liten omväg hem. 

Energin visste inga gränser, så jag röjde en sväng, slängde skit, diskade och putsade fönstren... jag kan se ut nu!!! Halleluja moment! =)  

Det fick räcka för idag.

Morsning och goodbye
Pöss


30???

Den härliga tokan på bilden (som jag lånat) som tränar med de undrande kossorna är Jana =D Idag var det hennes dag som skulle firas, 30 bast liksom! Inte för att det syns precis =)

Det hela började med magdans eller nåt sånt för tjejerna. Men jag vet inte vart min tid blev av för plötsligt var jag sen! Inte likt mig... så jag missade dansen, men jag såg lite av slutspurten, de var duktiga! =)

Sen bar det av mot Kville och mat skulle inhandlas. Jag hade köpt kycklingsallad strax innan, resten köpte sushi. Höll på att inte bli av med en kille inne på resturangen... komplimanger haglade, det fanns inga gränser för hur väl han ville, kanske inte helt nykter ;) Vilket funkar sådär på mig...

Men till sist gick han, vi fick maten och klev in i den festklara lägenheten. Hur mycket av maten orkade jag??  Typ en tredjedel... men resterna av grönsakerna åkte i bingen medan kyckling sparades.
Det filmades en del under kvällen skulle man kunna säga ;) En hel del tokigheter fastnade alldeles säkert, haha!

Hade inte en tanke på att ta med mig kameran när jag åkte hemifrån tyvärr, så det blev mest mindre bra mobilbilder... =/

Det blev smaskig skumpa, rosa bubbel och några Bacadi Breezer =) Oj, glömde ju nästan... smakade på whiskey med kanelsmak... fireball tror jag den hette. Den gick förvånande nog att dricka! What!? ;)

Massor av folk, ingen kände nån... typ =) Men det gjorde inte så mycket, det blev kanonkul ändå!! =D
Till och med så kul att grannen kom och gnällde över volymen... ;)
Konstigt nog (!?!?!) började skallen att snurra sina egna varv och jag kände att det var dags att dra mig hemåt när resten skulle dra till stan. Det var inte en helt angenäm resa hem med vagnen, men det gick fint som tur var =)

Slocknad ganska omgående vid ett-snåret. För att vakna strax efter SJU!!!! Va faaaan!!??!! Inte gick det att somna om heller... det var bara att kliva upp.

Mådde prima =D
Frukost och slappande i soffan blev det i många timmar... men sova, nej!

Pysslade lite och kom iväg till Härryda skogen där det väntade en katt som beställt rakning ;) Efter frisering och bad blev det premiärgrillat!! GÖTT!! Det blev efterrätt oxå, men det gick la sådär... kom i retur... så bara! Men men... det var gott så länge det varade iaf ;) Tack! =)

Det var härligt med lite sol i fejset! ♥

Helgen kom och gick i ett nafs... men vilken helg! =D
Tack och grattis igen tjejen!!! ♥
Grymt firande du fixade! ;)

Kram & gonatten!


Premiär!

Hade glömt min träningsväska hemma i morse... så när jag åkte hem i det underbart soliga och härliga vädret bestämde jag mig för att det skulle bli premiärdags för mig och Blixten. Så jag struntade helt enkelt i inomhus träning idag, ville bara UT!!! =)

Efter lite pyssel var det dags att pumpa däcken, den här gången fick det bli för hand. Men det får bli en tur förbi en riktig pump i cykelaffären någon dag snart. Han ska lämnas in på service snart oxå.

Cyklade mest runt och njöt, mer än "tränade", det är verkligen härligt att glida fram. För det är det man gör på Blixten!

Rullade fram längs kajen på Eriksberg på min färd mot Kville. Skulle hem till soon-to-be-30-åringen! =)

Planen var att det skulle bli jalapenosar, men det verkade vara omöjligt att få till... fanns inga att få fatt i. Så efter lite funderande blev det istället bacon och ostfyllda dadlar. Kanske inte riktigt detsamma, men gott det med. 
Trött efter en lång men trevlig dag trampade jag hem igen och störtade i säng.

Kramen














Tiden gick...

Ja jösses, det var ett tag sen jag skrev nåt nu... en hel månad sen. Har varit på väg flera gånger men det har kommit annat i mellan.

Från i julas och till i slutet av februari hade jag noll lust att träna... fast visst tränade jag, men något mindre.

Men så fick jag lite pepp och hade en uppföljning på Curves. Resultat var väl inte toppen, men det var inte riktigt så illa som jag befarat. Men det är bara att ladda om och kämpa vidare! =) Den senaste månaden har det varit lättare och roligare, pepp är bra! Tack!

Några av katterna har fått sig lite frisering ;) Både jag och katterna tycker det är mysigt!

Jag har varit i örebro på kattutställning! Tog nästan 2000 foton...
Lördagens bilder här! ♥ Söndagens bilder här! ♥ Söndagens paneler (finaler) här! ♥

Har även hunnit med en helg i Borås och Sveraks (kattförbundet) årsmöte. Det var trevligt och intressant. Mycket mat var det oxå, känns inte som om vi gjorde annat än mumsade. Vilket i vanliga fall passar min mage bra, att äta ofta alltså. Men jag fick magknip varje gång jag åt, plus menssmärtor från en annan planet, så jag var kanske inte världens lyckligaste, men det gick bra iaf.

Lite annat finns väl att berätta oxå, men det får bli i andra inlägg.

Kram o hej