Wow!

Började min dag redan 03:00 då klockan ringde... Men jag hade iaf fått ihop 4,5 tim sömn, så man får vara nöjd med det. En timme senare var jag på väg mot Kungälv där vi som skulle samåka hade bestämt att sammanstråla. Förutom jag var det devon rexen Mars, ragdollarna Armani & Boss... Samt deras ägare. Det började med att Armani som är en SMULA bortskämd skulle sitta invirad i ett lakan i knät på den som satt i baksätet. Den här gången var det inte jag... ;) Inte för att det verkade funka sådär himla bra, tjoade gjorde han hela vägen ändå ;) Men söt är han ❤
 
Resan gick lysande och det var lätt att hitta till utställningshallen, dock var det lite svårt med parkering, men vi lyckades finna en av de sista. Puh!
 
Mitt mål med dagen var att få ett cert, det var allt jag kände att jag behövde, allt annat var oviktigt. Idag var det dags för ännu en ny domare för Maccans del. Efter en liten titt i katalogen konstaterade jag ganska snart att han var ensam i sin klass, så cert skulle han få (så kaxig är jag ;) ). Efter ytterligare tittande inser jag att för vidare tävlande skulle jag möta en röd Maine coon, visste inte vilken i den gruppen, men så såg jag katten närmast domaren och tänkte... Den där ska jag tävla emot, helvete! ;) Inte den minsta eller den fulaste katten precis...  Men som sagt, hade siktet inställt på cert så det gjorde liksom inget. 
 
Kommer fram med min katt till domaren, han får en granskande blick och det första som sägs är -Men det här är väl inte din katt?!?! Öh.... JOOO!!! ;) -Men men... Är det inte norskans katt?!? NÄ! ;)
Nog för att de är lika och även lite släkt... men nog är det min katt alltid ;) Han får iaf en strålande bedömning och oxå sitt cert, GLAD! :) 
 
Han skulle upp till nomineringen och visst var det katten jag fruktade han skulle möta som han skulle tävla emot... Jaha, det var det... Men så fel jag hade, Maccan vann och jag tappade hakan! GLAD! :) Nu är det ju så att han varit i finalen många gånger tidigare, men det har alltid varit nån annan katt som tilltalat domarna mer även om de tycks ha gillat Maccan. Så med det i bagaget har jag lite släppt det där med en eventuell vinst, inget konstigt med det. Så är det ibland och jag är verkligen jättenöjd med hans resultat såhär långt!!! ❤
 
I finalen står jag således där och väntar på att få gå fram och hämta min katt, vilket jag oxå får göra.. men först efter att jag hämtat upp hakan från golvet när jag helt i chock inser att han vann hela schottaballongen!!! 
Jävlar i helvete... BEST IN SHOW!!! Med fem av sju röster!!! :)
*GLAAAAAAAAAAAAAAAAD* 
 
Resan hem efter en trevligt dag på utställning gick i ett nafs. :) Armani var jätteduktig på hemvägen och låg och sov i sin bur hela vägen hem, han klagade knappt ens. :) Armani fick röster i finalen oxå, men föll på målsnöret... 
 
TACK ALLA för en fantastiskt trevlig dag i Norge!!! ❤
 
Puss & Kram
 
 

SYTYCD

Äntligen har bästa programmet startat over there igen! ♥
Säsong tio verkar bli ett riktigt bra år såhär långt, så förväntningarna är på topp. Men jag har hittills inte blivit besviken på det här programmet och jag tror inte jag kommer att bli det den här säsongen heller =) Tittar du???
 
 
 
 
 

Trance

Idag skulle det bli en bio. Det var inte så mycket att välja på i filmväg, så det fick bli  den psykologiska thrillern, Trance som hade premiär idag. Det var inte direkt fullsatt på salongen. Men jag tyckte den var riktigt bra! Sådär bra då man egentligen inte vet hur det ska gå, när man tror att man fått grepp om filmen tar den en ny vändning... så fortsätter det... vet inte om jag riktigt fattat filmen än ;) Lite som filmen Inception. Men det är absolut en film jag tänker se en gång till. Musiken är helt i min smak också! ♥

Filmen handlar om: Auktionsförrättaren Simon slår sig ihop med ett kriminellt gäng för att stjäla en tavla värd miljoner. Efter att ha slagit i huvudet under kuppen hamnar han i koma och när han vaknar upp kommer han inte ihåg var han gömt tavlan. När varken fysiskt våld eller tortyr hjälper honom att minnas anlitar gängets ledare Franck hypnotisören Elizabeth Lamb för att dyka ner i Simons undermedvetna.

En kritiker säger bla: "Inget är uppenbart eller enkelt i Trance. Det finns alltid flera tänkbara scenarion och sidor av myntet. Hur du än har tänkt dig att den här filmen kommer att sluta så har du med största sannolikhet helt fel. Nej, Trance är verkligen ingen lätt film, den är bångstyrig och jobbig och alldeles underbar. Den har visserligen inte samma hjärta som många av Boyles tidigare filmer men med sin galna intensitet och sitt heta sex-appeal kokar den likt en förbjuden drog i silversked och trots att allt är så fel det bara kan bli känns det här ändå så förföriskt rätt."
 
Se trailern:
 

3½/5

Söndag

Söndag och ledig, jippie!
Solen sken och det var så varmt att jag ville åka och bada... eller INTE! Så himla typiskt när man nu var ledig. Fram på eftermiddagen klarnade det dock upp så jag drog iväg till Slättadamm.
 
Det blev en åttio minuters promenix, det doftade härligt grönt i skogen! Insåg att jag tappat flåset under den senaste månaden när allt varit lite lätt kaotiskt inför kattutställningen och lite annat skit, vilket har gjort att träningen kommit lite i skymundan. Men nu är det ny månad och nya tag! =)
 
Det kändes gött att ha gjort rundan! =)
Träffade de här små ursöta fågelbäbisarna på vägen ♥
 
Puss & Kram
 

Het lördag

Lördag och övertid... yey... not! Var dessutom fortfarande irriterad över tidigare händelser i veckan, så jag var inte direkt munterheten själv om man säger så ;) Jag fick ta mig ett snack med bossen, det tog en stund... blir det ingen form av förändring snart så får det vara för min del helt och hållet, det tar för mycket energi från mig och det sa jag oxå. Det verkade komma lite som en chock... samt hur läget egentligen ligger till...
Tycker inte om sånt här, jobbigt. Men det kändes iaf bra att ha sagt det igen.
 
Det var 29 grader varmt i fabriken idag där jag jobbar... det är inte kul någonstans faktiskt! Så direkt efter jobbet åkte jag till Knarrholmen och tog mig ett svalkande bad, idag stod det 18,5 grader på termometern, härligt!! =)
Det mullrade över havet och var sol över stan idag oxå. Men jag fick iaf en hel timme på klippan idag, löve it!
 
Sen blev det verkligen inte mycket mer den dagen... hej soffan!