Smygtittat igen1. Charlotte Perrelli
Själv tycker hon visst att den här är bättre än både Hero och Take me to your heaven, jag håller inte med. Den sätter sig iofs snabbt, men den saknar nåt. Plus att den låter som många andra låtar. Så vad tycker jag då... helt okej! Ska bli kul att se framträdandet live, det brukar höja pulsen ibland! =) Final eller andra chansen.

2. OPA!
Det här kommer INTE att höja pulsen på mig på lördag, det är då ett som är säkert. Hua! Inte min kopp te... det här var första låten jag kände att jag inte ens ville lyssna klart ens på den här minuten man får smygtitta på. Bort!

3. Dynazty
Då var de här igen... pudelrockarna från 80-talet. Alltså, verkligen inget nytt under solen. Sångmässigt lite svajig på den här upptagningen. Andra chansen?

4. Lotta Engberg & Christer Sjögren
Första tanken var, hur tänkte de nu? Klassisk schalger, japp. Första lyssningen gick det tvärbort! Men så vid andra lyssningen hände det nåt... den fastnar!!! ;) Inte min grej sådär, men två stabila röster och en folklighet, så visst är det möjligt. Som sagt, den sätter sig ;) Kan gå hur som helst... ut, andra chansen eller final???

5. Hanna Lindbladh
Catchy och dansant. I det här uppträdandet var det inte rösten som imponerade iaf... vi får se hur det blir i direktsändning. Troligen försvinner den i mängden.

6. Axel Algmark
Eller ska vi kalla honom Håkan Hellströms lillebror??? Om inte, måste han ha honom som idol... för nog är det likt på mer än ett sätt. Helt okej låt, men vidare... tveksamt.

7. Lisa Miskovsky
Det är väl lika bra att jag säger det direkt, jag älskar Lisa och hon är alltid bra! =) Det här är en snygg låt, det är det! Men den behöver några lyssningar helt klart Skulle inte säga att det är en av henns bästa, men jag gillar den. Jag hoppas på andra chansen! =)

8 Danny Saucedo
Finalen med raketfart! Startfältets enda självklara. Men jag hoppas verkligen han får koll på rösten till på lördag, för den var svajig. Självklart gör han allt till max, nåt annat hade man väl inte förväntat sig!? ;) Dansen är cool. Känns som Loreens enda riktiga konkurrent.

Jag står i denna stunden fortfarande fast vid den allra första låten som årets segrare, alltså Loreen! =) Vi får se om det ändrar sig till finalen eller ej...

Tja, det var det... tror inte det blir lika stora rubriker och ramaskrin den här veckan! ;))))

Puss & Kram


De va la på tin!

Alltså, de här senade månadernas kvinnobekymmer har fasen inte varit roliga... det var det inte den här gången heller. Trodde jag skulle gå av på mitten igår av magsmärtor. Ingenting tycktes fungera, började misstänka att värktabletterna hade blivit utbytta till sockerpiller, för jag märkte då ingen skillnad... Smärtorna fortplantade sig i ryggen, men spikbältet hjälpte bara litegrann.

Kämpade mig igenom arbetspasset för att åka raka vägen hem och kura ihop mig i soffan. Skulle ha åkt och tränat, men så blev det inte.

Idag var det aningens bättre stundvis även om magen bråkade på alla sätt den kunde *mutter* De flesta tyckte att dagen segade sig fram, så även jag... det var ett jäkla gäspande heeela dagen! 

Träna stod på dagens schema. Dock bråkade magen som bara den när det närmade sig hemgång så jag åkte hem. Väntade på att magen skulle lugna sig... Medan jag väntade och nästan hade gett upp om att magen skulle lugna ner sig blev jag efterlyst! ;) 

Jag skulle minsann infinna mig på Curves och träna så svetten lackade! ;) Sådan var ordern =) Så det var väl bäst att lyda ;) Magen skärpte till sig någorlunda så jag stilade till mig och tog på mig promenadskorna. Det var så härligt väder! 

Det var tre veckor sedan jag senast tränade... tre veckor!!! Inte bra, men så blev det den här gången. Sjukdom och brist på lust har hållit mig ifrån att träna. Men det var skönt att jag kom iväg idag, tack för sparken!! =) 

Inte gjorde det ont att få en 50 minuters promenix idag heller =)

Over and out!
 Ett mirakel ;)

Det gick som jag gissade... i melodifestivalen igår alltså =) 

Youngblood gick till andra chansen, men jag är inte helt imponerad, efterapning är sällan det.

Webbjokern, tja... det gick inte vägen om man säger så.

Mattias gjorde vad han kunde, men hade tydligen inget att komma med i jämförelse med en del andra ;) Dålig förlorare...

Love Generation kommer mest att bli ihågkomna för sina polkagrisdressar som jag iofs tyckte var lite kul =) 

Carolinas låt gillar jag fortfarande, men hon hade inget att hämta...

Andreas utspel som dålig förlorare och visa fingret är inte precis imponerande! Att låten skulle vara en kopia på nåt annat har jag inte en susning om, har inte riktigt koll på den typen av musik, så det får nån annan avgöra. 

Molly var nog det enda som var riktigt rätt i denna deltävling! Välförtjänt plats i finalen!!! =D Synd att hon kom i skymundan av miraklet bara...

Sist men definitivt inte minst hade vi ju vår älskade/hatade Ranelid! Rena skämtet, javisst! Men vilket roligt skämt!!! ;))) Kan för mitt liv inte sluta flina när jag hör/ser uppträdandet ;))) Hade vem som helst annars gjort den här låten så hade någon knappast lyft på ögonlocket, så är sanningen som jag ser den. Visst textmässigt är den lite speciell, men är det egentligen värre än Babsans insats senast, ge mig en spanjor? Eller Trazan & Barnarne? Allvarligt talat... det är inte första gången vi har skämt med i melodifestivalen! Vi har förvisso aldrig haft en Ranelid förut och kanske aldrig får uppleva det igen heller... men det svänger fint i refrängen och Sara Li sjunger bra.

För den sakens skull tror jag inte den har en suck i själva finalen, vilket den inte ska ha heller. Men jag kommer troligen att skratta lika gott åt mannen som gett apelsinen ett nytt utseende! ;))) Folk kommer troligen att vara ursinniga då oxå ;) Men det är oxå och framförallt för att folk blev som galna igår som jag tycker det är sååå roligt det här!!! ;))) Haha!

Så tycker jag! =)

Heja Loreen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puss & Kram


Smygtittat1. Yongblood
Tja, tralligt, dansant och vi har hört det förut... inte bästa rösterna, men det funkar även om det inte är nåt särskilt... andra chansen?

2. Maria BenHajji
Webbjokern. Bra jobbat! Inte världens bästa hållning, men sjunger bra, låten okej om än lite trist... går lite igenom rutan, men det räcker nog inte. Många ljus är det.

3. Mattias Andréasson
Det här är väl nåt nytt för honom, mycket text! Gillar låten, fixar han uppträdandet har han en chans även om han inte har starkaste rösten. Andra chansen?

4. Love Generation
Snyggaste nummret! Rösterna är inte helt hundra i min smak, men låten är okej. Vill mycket, men når inte hela vägen...

5. Carolina Wallin Pérez
Gillar låten! Men hon lär åka ut fortare än kvickt. Sämsta uppträdandet hittills i år?? Gör nåt!

6. Andreas Johnson
Han sjunger alltid bra även om jag inte är så förtjust i honom. Alltså, han är inte dålig på nåt sätt, men jag går inte igång på honom helt enkelt. Men den här låten är riktigt bra! Finalen!

7. Molly Sandén
TILL FINAL!!! Jäklar vilken låt!!! Nu snackar vi powerballad i modern tappning! Första låten som är en konkurrent till Loreen....

8. Ranelid & Sara Li
Vad ska man säga... E-Type har fått en konkurrent!! Haha! Det är kanske inte nån kvalitetslåt, men kul är det!!! ;) Final? Andra chansen? Eller ut med huvudet före? Kan gå hur som helst! =)

Får väl avvakta och se kvällens uppträdande innan den slutgiltiga domen faller ;)

Hej så länge! =)


Aldrig mer!

Har en del problem med herpes i fejset, det är inget att hymla med, det är så det är. Främst drabbas läpparna eller däromkring. Men även näsan drabbas ofta, oftast ini, men även utanpå... då är herpesen som elakast! =(

Om jag inte hinner häva/dämpa utbrottet har jag feber, ömt käkben och smärtsamt och bultande utbrott. Inget vidare kul alls faktiskt. Men nu är jag ju inte på något vis unik med det här, vi är ju många som lider...

Förr försökte man med olika salvor, men ärligt talat så funkade de aldrig, inte för mig iaf. Så de har jag slutat med.

Sen kom plåstren! =) Compeed var först och var en riktig hjälp måste jag säga. Man blev smått bedövad och det läkte fortare, samt att man slapp vätskande sår. För det mesta vill säga... för vissa gånger tycks inte nåt hjälpa... olika virus??

Förutom plåster, vilket är lösning nr 1 (beroende på vart utbrottet sitter) så har jag även på senare år haft medicin (Valtrex eller liknande) som jag tar så fort jag känner nåt (mest om jag får på näsan), två piller/dag. Det finns sådana man ska ta fem gånger om dagen oxå... men vem orkar?! Funkar inte lika bra heller. Skit samma att de är billigare, de ska ju hjälpa oxå!

Som ett komplement har jag Aloe Vera. Detta universalmedel är verkligen kanon! Ibland är det dessutom det enda som funkar... dämpar, torkar och bedövar och helar! Perfekt när jag har ini näsan, jävligt svårt att få till ett plåster där vill jag lova! ;)

Men nu till detta inläggs verkliga anledning. Herpes plåster utöver de från Compeed. Det här på bilden, Lip care från Salvemed har jag bara en sak att säga om: köp dem INTE!!! 

Sicken jävla skit! Efter att ha varit van vid Compeeds matta och osynliga plåster får man här för en billigare peng några fler... Men ärligt talat, så är det inget jag ska köpa fler gånger. De är för det första högblanka, så ska du använda dem får du göra det hemma. För det andra så fastnar de inte i kanterna. För det tredje måhända sitter de i inte i kanterna, men de sitter då satan där de väl sitter, så det känns som om halva näsan (i det här fallet) ska följa med när man ska ta av dem. Så det ser ut som om man har brännskador. Så, nej... nästa gång blir det INTE Salvemed, punkt!

När jag satt och letade efter andra märken på herpesplåster hittade jag det här märket, tror att det bara säljs på nätet, men jag blev klart nyfiken och testa nya grejer gillar jag. Så det får bli nästa test.

Om det funkar för övrigt så verkar det ju kanon att man kan blöta det om det lossnar i kanterna och det fastnar på nytt =) Att det sen löser upp sig själv låter ju fiffigt.

Kan va nåt!

Nog om herpes på en stund, nu ska den här röda mulen göra nåt annat =)

Kram & hej

 

 

 

 

 


På vift

Började min dag i tvättstugan. Veckans virus skulle tvättas bort. Passade oxå på att tvätta mig själv. Snacka att man går i sin "skit" när man är sjuk. Men så är det nog många som är, lite sluskaktig sådär när man är krasslig, jag är en av dem iaf ;)

Men satan i gatan så skönt det är att duscha efteråt sen! *mamma mia* Hade rent av lite svårt att få håret fräscht igen, det krävdes inte mindre än fyra schampooneringar innan jag kunde kalla det rent. Härnäst står väl lite städning på schemat, men det sparar jag till i morgon ;)

Senare åkte jag hem till morsan, fick stekt torsk till middag *gött* Det serverades oxå stekt lax, men den orkade jag inte... så den fick åka med hem =)

Helt slut när jag kom hem igen, inte van vid att sitta upprätt så länge ;) Men nu är ordningen återställd. Nu är det soffan och jag igen, och här lär jag förbli resten av kvällen! =) Datorn visar en massa klänningar... måste välja snart... alldeles för många och hur svårt är det inte att veta vad sjutton man passar i utifrån bilder... för inte är det ju så att jag köper klänningar varje vecka så att jag har koll på vad som passar mig. Bah! Nåväl, det löser sig väl... och det ska bli kul att gå på bröllop! =)

Puss & kram


MadonnaIdag var det dags. Efter att ha missat Madonna sist hon var här på Ullevi, hade jag inga som helst planer på att missa det i år. Så idag kunde jag köpa mig en biljett =D

Att det blir skralt i kassan fram till lön må väl vara hänt, för jag har en biljett!!! =D

Ska bli grymt kul!!! =D Nu får man ju hoppas att det är nån mer man känner som får fatt i biljett. För hur det än är det ju roligare att gå flera stycken =)

Så vilka ska med??

Längtar!!!

Vilken sommar det ska bli, mycket som händer ;)))

Puss & Kram


Det tar sig...

Idag efter lunch nångång kändes det som om livet återvände litegrann. Eller var det kanske tristessen som gjorde att jag trots allt kände att jag måste göra nåt.

Så vad gjorde jag?
Jo, nåt som jag skulle ha gjort för längesen. Rensa i vardagsrumsbordet på bilden. Ska tillägga att det numer finns två stycken lådor på mitten oxå. Åtta lådor totalt. Det går i mycket skit helt klart... hualigen!

Röjde ordentligt och fick slängt inte mindre än fyra plastpåsar med skit. Härligt!!! =D Ut med det bara! Känns skönt såhär efteråt. Älskar att slänga grejer, men trots det tar det oftast allt för lång tid innan jag verkligen gör det. Varför är det så? Men det är säkert inte bara jag?!

Hur gör ni? Slänger direkt? Hamstrar? Eller en blandning?

Det bästa förutom känslan av frid inombords efteråt är att man kan göra fynd! =) Alttså hitta sådant som sedan länge varit "borttappat". =)

Puss & Kram


<3

Dagen flöt på i samma anda som gårdagen... snor, feber, sömn och serier. Lite nya serier idag. Igår plöjde jag igenom alla Revenge, me like! Idag blev det Ringer och Hart of Dixie.

Kände mig verkligen skitpigg när det ringde på dörren... NOT!
Men så glad jag blev när det kom en liten blomma från hemlige Arne ;) När jag listat ut vem de var ifrån och slapp undra var det bara att njuta =D

Kan inte säga att jag blivit bortskämd med blommor på denna dagen, så det var ju lite extra roligt!

Tack hjärtat! ♥

Puss & kram på er alla rara!Virus

Då var det dags... Förra veckan hade vi en på jobbet som var dödssjuk (som så ofta) och borde ha gått hem... men nejdå!!! Det ska alltid jobbas trots sjukdom *morr*

Vilket resulterade i att jag kände mig lite konstig under fredagen, men okej. Lördagen tog jag mig till Mölndals Folkets hus och hälade på på kattutställningen som hölls där!

Det var fullt av gamla och nya "kändisar" där. Härligt att träffa lite folk och kramas lite med både folk och katter! ♥

Sen när jag kom hem drog förkylningen igång på riktigt... bläk!

Såklart kollade jag på Mellon, inga som slår Loreen so far! =)

Hela söndagen låg jag klubbad på soffan. Men när klockan ringde i morse gjorde jag mig ändå i ordning och begav mig till jobbet. Fru Jansson som oxå smittats hade haft vett nog att stanna hemma, vilket jag med facit i hand oxå skulle gjort. Redan efter 10 minuter hade jag ångrat mig och fick åka hem igen. Hela dagen höll jag mig i soffan, försökte kolla på serier mellan varven... somnade ju stup i ett, feber och herpes på näsan toppade såklart dagen, yey!

Blääää!


Motivation noll

Ända sedan i julas har motivationen till att träna varit som bortblåst, men jag har tränat ändå. Men utan iver om man säger så. Vet inte vad som hänt. Men det började troligen med all skit (socker) man stoppade i sig av alla de slag... det ena ger väl det andra. Sen har det varit trögt för att inte säga omöjligt att bli av med sötsuget igen.

Har tuggat tugimmi på jobbet som en galning dessutom, det hjälper inte precis till det heller.

Med andra ord har allt bara rasat och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att jag ska "snap out of it"...

Blaj!

Det var till och med så illa denna veckan att jag inte ens satte min fot på gymmet och det har inte hänt innan (om jag inte varit sjuk då)... det gick bara inte. Kunde inte förmå mig att gå dit.

Men förhoppningsvis vänder det väl =)

Kroppen är dock ganska snäll nu, vilket är skönt!

Kram


Medicinhistorika

Skulle ha varit på massage idag, men eftersom ryggproblem uppstod blev det inställt. Istället tänkte Jana ut att vi skulle roa oss med nåt annat. Sagt och gjort, det blev ett beök på Medicinhistoriska muséet. Ingen av oss hade varit där. Det var inte vansinnigt stort precis... större lägenhet typ. Första anblicken gav väl inget större upplevelse. Men efteråt har jag tänkt på det vi såg vid flera tillfällen.

Vi konstaterade att det måste ha funnits en hel del tarmproblem, för det "verktyg" det fanns flest av var helt klart lavemangsprutor och dyligt... inga dåliga grejer, mycket vätska som skulle in.

För att inte tala om de otäcka verktygen man tog ut urinstenar med på killar... hualigen! Var glada att ni lever idag grabbar!! ;)

Det var ett intressant besök, men inget jag känner att jag behöver besöka igen. Men ett kul tidsfördriv innan det spontana biobesöket =)

Kram o hej


En gång i Phuket

Ett spontant besök på bio blev det idag =)

En gång i Phuket blev det. Lite smårolig, men långt ifrån en kvalitetsfilm, stundvis väldigt pinsam. Men å andra sidan är det lite så det ska vara med den här typen av film =)

Skadeglad som jag är skrattade jag nog mest åt en incident på gymmet där han skulle stila lite, gick la sådär! Hahaha!

Annars var väl karaktärerna det som var mest kul, "hennes" ena väninna som inte är helt 100 och hennes kroppsspråk är som en karikatyr av en på mitt gym, vilket gjorde det ännu roligare! ;)

Norskan är ju en karaktär för sig själv oxå... för att inte tala om David Hellenius karaktär... my god!

Behållningen är just karaktärerna!
3/5

L8


Mycket gos blir det!

Höll på att bli ihjälgasad innan jag somnade igår... kanske var därför jag somnade så snabbt?!? ;)

Vaknade vid sex i morse och gick upp. Softade med datorn, käkade lite makrill i tomatsås. Skönt med lite egentid på morgonkvisten. Några timmar senare dundrade det in ett helt gäng med "hantverkare" som skulle byta nåt filter bakom emelenten. Jag hade beställt Björkanders äggröra och bacon till frukost, den är fantastiskt mumsig! =D

Det var väl inte allt för stor fart på oss... även om jag höll på en stund och fotade kattungarna. Blider kommer... Ljuvliga små! ♥

Fram på dagen åkte vi vidare mot Inger och hennes fina kattungar. Dessutom var Rosa (min avkomma) minst sagt högdräktig och skulle föda vilken stund som helst.
Härligt snattrande följde en bra stund. Fick även lite skönsång och ett kort. Fick ett strålande bidrag till en ny platt sak. =D =D =D TUSEN TACK Lena, Inger, Kattis & Eva!!!! ♥♥♥♥

Efter trevlig fika och många kramar var det dags att spela bowling. Man skulle kunna säga att det var med blandad teknink och resultat som gjorde att jag minsann kom sist, haha! Men va fan... jag har aldrig varit en särskilt dålig förlorare, inte idag heller. Tycker mest att det är kul att göra nåt =) Bowling är då fasen inte någon snygg sport, haha! Men kul är det!! =D

Sen bar det av "hemåt" där det redan hade börjat tillverkas tacosgrejer... tv:n var på, idag började årets cirkus. Melodifestivalen alltså, om det nu skulle vara någon som lyckats missa detta ;)

Så vad tyckte jag idag??
Ja, det är ju frågan... Klart bäst tyckte jag att Loreen var, hela nummret och låten var klockren! Me like! =D

Kan väl inte påstå att jag förstod Torsten och hur i helvete han kunde gå vidare... MEN, jag tyckte nog att han var lite bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig, men bra?? Nja...

Marie Serneholt, tja... snygg och klarade faktiskt sången bra mycket bättre än tidigare försök. Men allvarligt talat... kroppsdräkten??!

Dead by April... helt okej, även om jag inte alls förstår de gapiga bitarna.

Afro-Dite hade en käck och klassisk dänga som man såklart smådiggade lite till. Men egentligen inget nytt under solen.

Bananen vill jag inte gilla... men fasen vet om man kan stå emot ;)

The Moniker... znark!

De där tjejerna med felorna har jag redan glömt namnet på...

På det hela taget är jag nöjd med kvällens resultat! =D

Lite snacks och Sherlock Holmes, adjöken!

Toppendag! ♥


Struligt...

För ett tag sedan så fick jag en förfrågan om jag kunde vara chaufför till Stockholm. Det kunde jag välan tänka mig =) Alltid trevligt att besöka storstan. Det planerades och bokades. Jag frågade dessutom en annan vän om hon ville med på resan, vilket hon ville. Så alla planerade vi på sitt håll och alla såg fram emot resan  =)

Men i tisdags började det... då blev själva anledningen till varför vi skulle still Stockholm avbokat av en tråkig anledning. Eller tråkig var kanske helt fel ord, ledsamt var det nog mer. Men så blir det ibland tyvärr och inget man kan göra något åt. Så här stod vi nu utan anledning att bege oss på utflykt... Men va fasen, vi åker väl ändå... eller?!

Efter lite tvekande så beslutade vi oss för att åka och umgås i storstan trots allt. På torsdagen sportar den andra tjejen och gör sig så illa i ryggen att hon akut måste besöka kiropraktorn och får order om att ta det lugnt, promenera... men absolut INTE sitta still i en bil i flera timmar... jävla skit! Aja, inte mycket att göra åt, hon fick vara hemma och kurera sig. Det får bli en resa en annan gång istället. Har en aning om att det kommer att bli många resor just till Stockholm i år av nån anledning... ;)

När jag stod på jobbet idag och jobbade min halvdag så undrade jag vad som mer skulle hända. För det kändes helt klart som om det gick lite "troll" i den här resan. Snökaos och elände kablades ut i medierna, men va fasen... vi kör!

Halv ett kom vi iväg och tog det väldigt lugnt, ingen fara på vägarna. Lite snö mellan Ulricehamn och Jönköping, men det var ingen fara. Jobbigast var att det sandades på vägen, så det var en lång karavan som körde i 40 km/tim. Men men... Stannade och shoppade i Jönköping och fick i oss lite mat.

Halv sju anlände vi vårt mål. Då hade vi fått lite snö precis när vi kom in i Stockholm, det var i princip allt av nederbörd vi fick. Så man ska inte klaga =)

God mat och en massa gosoga kattungar mötte oss när vi kom fram! ♥

Puss & Kram


Trekant...

Idag på rasten höll jag på att bryta ihop... av garv alltså! ;)

Jag visade den här bliden till höger för mina kollegor och skratt utbröt. Fru Jansson säger skämtsamt: Att de inte skäms! ;) Varpå jag svarar... ja, och en trekant dessutom! ;) Men jag hinner knappt prata till punkt när fru Jansson fortsätter... det hade vi där vi bodde förut... längre kommer hon inte innan jag fullständigt bryter ihop, fru Tussadå hajjar galoppen direkt och hänger på...

Nog för att i de lugnaste vattnen... haha!Summan av ord blev... En trekant hade vi där vi bodde förut! Även om det nu var nåt helt annat hon skulle säga så spelade det föga roll, "skadan" var redan gjord... det var mycket idag som det garvades åt. Det var en sån dag helt enkelt som det mesta var roligt. Me like! =D

Vad skulle jag göra utan mina underbara glädjespridare på jobbet?! ♥

Kram & Hej