Inte min dag

Aningens mer sömn i natt, men hade gärna fått ännu mer. Idag var verkligen inte kroppen med mig, så det blev spikbälte på ganska så snart. Just idag hade jag tydligen en lägre smärttröskel än vanligt, vilket fick sin förklaring av lingonveckan som dök upp. Höften är tillbaka och bråkar med mig, likaså bröstmusklerna *suck* Kände mig rent bedrövlig stundvis idag och var på vippen att börja lipa flera gånger, allt kändes verkligen bara skit!

Men det har även funnits stunder som jag skrattat gott, så det har inte varit nattsvart heller. Men det har varit svårt att bortse från smärtan idag och bara le.

Vi räknade lite på hur många bildörrar vi öppnar och stänger på en dag just nu. Det var skrämmande 900-1000 st/dag!!!!!! Är det att undra på att man får ont i kroppen??? Innan vi ändrade om på jobbet öppnade vi i snitt 600 dörrar på en dag, så det är en avsevärd skillnad.

Dagens pass på Curves gjorde gott och jag studsade nog runt som en tok idag ;) Det känns tack och lov alltid bättre efter ett träningspass =) Återstår dock att se om höften låter mig sova i natt... men jag hoppas såklart på det.

Kram & hej


Mörbultad

Kom i säng senare än jag hade tänkt igår vilket resulterade i lite för lite sömn en natt till. Vaknade till några gånger i natt och det var inte för att jag hade ont som det oftast är annars, utan jag kände mig ovanligt smärtfri vilket fick mig att le för att sen vända på mig och somna om =) Märklig känsla, men en bra sådan! =)

När väl klockan ringde hade jag inte ett leende på läpparna... en stor gäsp var nog det enda jag kunde åstakomma. Startade igång kroppen och kom iväg till jobbet. Märkte så fort jag börja arbeta att jag var en smula öm på sina ställen... eller om jag ska vara helt ärlig, så kände jag mig helt mörbultad faktiskt!! Förstår inte det... fick inte jag massage igår?! ;) Men det är en skön smärta till skillnad från annars =)

Var väl inte helt smärtfri från den vanliga värken, men det kändes annorlunda och bättre. Men lite "trött" i ryggen har jag varit när jag stått upp, vilket vi gör en hel del, men tröttheten över lag spelade säkert in oxå. Behövde faktiskt inte använda spikbältet idag, ett framsteg! =D Mer framsteg tack!

Träningen idag gjorde att ömheten/träningsvärken lättade en aning, gött! =) När jag klev in igenom dörrarna på Curves var det knappt en kotte på plats, när jag drog igång mitt pass var jag helt ensam. Men när mitt pass började nå sitt slut var det nästan fullt i ringen.

Idag fick jag mig ett gott garv minst sagt. Jag stod utanför en bil, vid bakdörren medan fru Jansson jobbade inne i bilen på förarplatsen med stängd dörr. Jag väntade tålmodigt... men så till sist öppnade hon dörren, då stack jag bara fram mitt huvud lite lätt och sa faktiskt ganska snällt: BÖ! Jag trodde hon skulle svimma så rädd hon blev, viftade med armarna inne i bilen som en tok och lyckades tydligen sätta igång vindrutetorkarna och spolarvätskan, men just den biten såg inte jag. Så när jag ser vindrutan trodde jag att det var hon som sprutat ned rutan inifrån. Behöver jag säga att jag stod dubbelvikt och garvade!?!?! ;D När jag sen berättade vad min teori om den blöta rutan var blev fru Jansson faktiskt osäker och var tvungen att gå och kontrollera. *hahaha*  Att jag missat att hon var så väldigt lättskrämd ända till nu? Det är ju så roligt att busa med folk! *hehe*

Det var allt för idag, ha det bäst!

Puss & Kram


Fröken oktober

Det blev lite si och så med sömnen i natt, inte så många timmar som jag hade hoppats på. Men det gick bra under dagen ändå.

Helgens slappande och långledighet från jobbet gjorde gott för kroppen. Det lättade en del, vilket inte gjorde nåt.
Trots att jag känner igen symptomen från förra året så känns det inte som om de får riktigt fäste, och jag vill inte ge dem tillfälle att göra det heller. Så idag hade jag tid för massage hos Jana, som driver Jana's Massage & Friskvård. Snacka om välbehövligt! Det var första besöket för mig och min ondsinta kropp. Det fanns väl lite att ta tag i... så det var mer än en gång som jag glömde av att andas då de ömmande punkterna fick vad de tålde ;) Det är en skön smärta!

Har varit på massage av olika innan och det har varit bra, men det har kanske inte varit anpassat för mig eller vad man nu ska säga. Det kändes det som jag fick idag, hon hittade punkter som ingen hittat innan och som uppenbarligen behövde få sig en omgång *pang* så fick jag en armbåge i ryggen ;) Fick nästan kämpa för att hålla mig kvar på britsen ;) Så med andra ord var det ingen avslappningsmassage som jag fick... och det var absolut inte det jag behövde eller ville ha heller. Jag fick faktiskt det jag trodde att jag skulle få. Efter all hjälp jag fått på Curves, med ryggövningar och tips av just Jana så visste jag att det finns en omtanke och ett helhetstänk, det fanns det här oxå! TACK för att du är du! ♥ När jag sen kom på benen hade jag inte ont nånstans även om jag var rejält yr i mössan en stund, så nog hade det tagit skruv alltid. Det var en mycket nöjd Lotta som åkte hem och käkade för att sedan köra ett pass på curves enligt ordination från massören.

Sprang på bästaste Bodil när jag kom dit och fick tagit några ord, alldeles för få bara... ;)

Det blev ett svettigt pass, härligt! =) Mina extra övningarna kunde jag oxå bocka av. Sen blev det visst uppsatt lite lappar på en vägg där de väljer ut någon som har gjort nåt bra eller så. Å se på fasen, jag blev visst fröken oktober! =D TACK snälla vad ni är rara! ♥

Jana, TACK för den ondsinta och gottgörande behandlingen, I'll be back!!! =D

Puss & Kram


Fynd

Efter hemkomsten från jönköping igår var jag allt annat än pigg. Magen var fortfarande dum och höll på som bara den när jag ätit minsta lilla och gjorde ont. =/ Så det blev inte så mycket med nåt resten av lördagen. Dator och serier klarar man sig rätt bra på =)

Söndagen började i samma anda som lördagen slutade, helt seg! Men rastlösheten började göra sig påmind, så frampå dagen när jag blev tillfrågad om att följa med till Emmaus så var jag inte sen att tacka ja! Hittade den här Kosta Boda "skålen" eller vad man nu ska kalla den. Den tilltalade mig bara som saker gör ibland, vet inte riktigt varför... Men den blir antagligen fin med sand och ljus i sen =) Efter det blev det ett besök på Ö&B, en liten ljusslinga blev det, men den får vänta med att packas upp till nästa år, då antagligen den jag hängt upp i år är död av en eller annan anledning ;)

Sen vart det visst ett stort katt-abstinensanfall för Jana som helt sonika bjöd in sig själv på ett besök. Så så vart det =) Nu hör det förvisso inte till vanligheterna att folk får komma på besök för första gången utan att jag helst har varit hemma innan och har lite koll på hur det ser ut och vad katterna hittat på. Men va fan, sket väl i det just idag tydligen ;)
Vet ärligt talat inte vem som var mest nöjd med besöket, katterna eller Jana?!? Men det kan ha varit människan ;)

Efter trevligt besök så blev det bloggande och matlagning. Köttkorv med pepparotssås, så nu finns det lite matlådor, mycket bra.

Kram & hej


"Min" dag!

Vaknade runt åtta igår fredag, vi var lediga från jobbet, skönt! Stack iväg till Curves för ett pass. Skulle ha vägt och mätt mig idag inför en grej. Ställde mig på vågen och insåg att jag inte ville veta... det var ingen positiv siffra den här gången. Blir sur och besviken på mig själv. Vill helst inte se åt en våg innan det "känns" bättre igen. Så jag tränade och begav mig iväg för att börja bocka av på min to-do-list.

Shoppade kläder, kattmat, kattsand, mat, gåvor, rastat snabeldraken, svabbat, packat och fixat mig i ordning.

Halv fem parkerade jag Grinchen hos brorsan och blev upphämtad av syrran. Jag hade inte en susning om vart jag skulle, visste bara att jag skulle vara borta över natten.
Vi for fram längs riksväg 40 i det minst sagt regniga vädret. Borås passerades, likaså Ulricehamn... hur långt skulle vi egentligen. Spännande! =) Syrran hade svårt att hålla sig från att avslöja vart vi skulle. Men till slut så kom det fram att vi skulle bo på Elite Hotell. Det började bra, syrrans kort funkade inte, så jag fick betala parkeringen ;) Hotellet var så jäkla stort att vi först inte hittade vårt rum, haha!

Mousserande vin som var riktigt gott hade Sarah med sig, skål! =D Dock hade vi inte tid att njuta av det i lugn och ro innan vi skulle hasta vidare. Vad skulle vi då göra i Jönköping på "min" dag?
Jo, vi skulle visst besöka det helt nybyggda (sen två veckor) kulturhuset. Vad vi skulle göra där? Jo, vi skulle lyssna på Melissa Horn. Min första tanke var, say what?? Jag vet vem hon är till namnet, men that's it. Nu är det tydligen så att det är syrrans stora "idol". Syrran insåg att det kanske inte var nåt jag hade valt att gå och lyssnat på själv, så det var okej om jag inte var eld och lågor, puh! ;)
Sen kom det fram att hon egentligen skulle ha tillbringat den här natten med en hon dejtat, men eftersom de inte ses längre så fick jag åka med. Jaha liksom, "min" dag var alltså sen länge planerad, haha! ;)

På väg till kulturhuset blev det ett litet stopp på Sibylla (ja, eller Gunillakiosken som en del kallar den, haha!) som var precis utanför hotellet. Syrran tyckte dock att hon såg i syne... för plötsligt försvann Sibylla... men det var bara en buss som ställt sig ivägen och skymde allt! ;)
Det blev två kokta med dressing och 4 chilicheese, blev proppmätt! Syrran betalade och vi rusade vidare, vi kom en kvart för sent och fick fråga oss fram vart sjutton vi skulle, det var seriöst stort det där stället. Den ena killen vi frågade tyckte Sarah att hon kände igen (seriöst, vem kan du känna i Jönköping hann jag tänka...), killen såg lite besvärad ut och visste nog inte vad han skulle säga... men jodå, Sarah jobbade förut med att ta hand om och vattna växter som företag hyr. Å visst hade hon vattnat "hans" blommor... haha!
Vi fick iaf hjälp att bli insläppta. Det var en stor sal eller vad man nu säger, med en massa balkonger. Mycket bra planerat verkade det som. Vart man än satt så såg man bra såg det ut som. Melissa Horn då... ja, vad jag kan förstå så lät det precis som på skiva. Det var hon, hennes stativ och sina olika gitarrer som hon bytte stup i kvarten. Samt ett litet band. Jo, det var spektakulär ljussättning oxå... eller nåt ;) Men visst kunde hon sjunga, hade behaglig röst och en del fina låtar. Kanske var det inte nån partystämningshöjare, men helt okej! =)

Efter att vi lyssnat klart begav vi oss tillbaka till hotellrummet, den här gången hittade vi ;) Resten av bubbelvinet slank ned innan vi gick igenom hotellet och in i puben The Bishop Arms. Syrran skulle bjuda på nåt drickbart och mat ♥ Härligt på "min" dag! Men vad händer, jo hennes kort funkar inte igen och jag fick betala, va fan liksom! ;)
Eftersom det var "min" dag så fick jag såklart all uppmärksamhet! Eller?? Det hade man ju kunnat tro... haha! Nädå, syrran är i dejtingtagen och hade fullt upp med att sms:a heeela kvällen! ;)

Jag fick iaf njutit av maten som var en mumsig plocktallrik med en massa godsaker. Ja, iaf några minuter innan magen slog volter och betedde sig allmänt ondsint =( Så det var bara att vänta ut syster så hon kunde äta klart innan det blev hotellrummet igen och toaletten... fy bövelen som magen höll på! Trots toalettbesök så var den allt annat än nöjd, härlig avslutning på "min" dag... not! Innan klockan hade slagit midnatt sussade syster, jäklar vilka partybrudar vi är, haha!

Sovit gott fick jag ju iaf... inte! Satan i gatan vilken mjuk säng, värsta hängmattan. Vilket inte passar så bra om man sover på magen och har en kass rygg. Så det kändes mest som om jag bara vände och vred på mig fram till fryasnåret, då var det dags för muggen igen... Slumrade fram till sexsnåret, då gav jag upp, låg och surfade på mobilen i närmare två timmar.
Tappade upp ett bad och låg i plurret både länge och väl, det var riktigt lyxigt då jag inte har badkar hemma längre! ♥

Fixade mig i ordning innan jag väckte syster med hennes försenade födelsedagspresent ;) En bok... =)  Utsikten från rummet var inte fy skam =)

Efter det väntade hotellfrukosten... jösses vad grejer det fanns att välja på! Du kunde grädda dina egna våfflor, plättar och gud vet vad! Allt såg så himla gott ut! =) Åt jag sånt som jag inte brukar, japp! Fick jag njutit? Ja, ungefär i tio minuter... sen skrek magen igen, helvete! =/ Upp på rummet och vila en stund medan magen hade jordbävning eller nåt.
 
Vi fick iaf packat och drog på stan med vår packning. Att det var mysigt nere i den gamla innerstaden var det ingen tvekan om. Under gårdagskvällen när vi knallade igenom stadens gator hittade jag en del affärer som kändes som givna besök idag. Det blev två små tomtar, syrran hade dock spenderbyxorna på sig och hade händerna fulla med kassar.
Jag hade varit mer än nöjd om jag hade haft en kasse med det här halsbandet (ovan) i, jag såg det i skylfönstret och blev fullständigt tokkär!!! *djup suck* Efva Attling kan hon. Men jag hade liksom inte 3000 spänn över... tyvärr! hade jag haft det hade jag slagit till direkt! ♥ Limited edition oxå... 1500 finns det... har inte fattat riktigt om det är de där man får en cd med låten som inspirerat till smycket som bara finns i detta antal eller om det är total sett... nåväl... man kan väl få drömma ♥

Efter en mysig stund på stan i Jönköping så rattade syrran i rasande fart hemåt igen! ;)

Tack kära syster för "min" dag! ;) =)

Puss & Kram

 


Kungskatten

Igår när jag satt i soffan så började det mullra bakom mig, det var Fox som var på myshumör ♥ Sedan jag trimmade hans kropp fri från allt hår han alltid har, så har han blivit värsta mysproppen! Med det sagt så var han ju inte precis otrevlig innan ;) Men nu har han all tid och lust verkar det som, det gillas! =)
När han blir sådär extra mysig ska han tvätta mig i håret, han höll på i gott och väl tio minuter, vilket resulterade i vattenkammad frisyr ;) Han verkade nöjd iaf! =) Jag vet inte om man tänker på det, men kolla in hans tass, den täcker en del av min skalle helt klart, det är inte precis som om bilden ljuger heller ;)

Han är som en mellanstor hund den katten alltså, med sina nio kilo =)

Det är kanske inte för inte han blev kallad för Kungskatt på Ädelkattens julutställning förra året ;) Minns ni det? Äh, jag tar det igen =)
Jag hade bett om en dubbelt så stor bur till den stora katten, efter lite letande och hjälp från klubben fann vi en stor bur. Katten packades in efter att buren dekorerats med julattiraljer. Publik från allmänheten strömmade till. Fox stod på en hylla som jag hängt på utanpå buren när det kommer en äldre dam som stannar till och tittar på när jag fixar med katten. Nyfiken som hon var ville hon såklart veta vad det var för ras, fast hon visste väl iofs det redan, men det är ju hövligt att fråga ;) Så hon säger ganska säkert - Det är en sådan där KUNGSKATT va!?!? Jag visste inte vart jag skulle ta vägen så roligt det var, men fick försöka hålla god min, medan mina vänner skrattade bakom tantens rygg, hahaha! Hon ville inte direkt lyssna när jag försökte förklara att det var en Norsk Skogkatt heller... ;)

Det var sjukt roligt och ryktet gick över utställningshallen om den fina Kungskatten... så titt som tätt dyker hans "egentliga" ras upp till ytan och vi inblandade garvar lika gott åt minnet än! Hahaha! Nåt som inte var lika roligt den helgen var när jag totalt misslyckades med trimningen av hans fejs att han såg helt sjukt ful ut, det var nog nåt av det värsta jag upplevt under alla mina år i utställningssvängen, snacka om ångest! Men men, pälsen växte ju ut igen och den senaste trimningen höll jag mig till kroppen, fast å andra sidan blev det jävligt kort!! ;)

Härligt stora och underbara Fox! ♥ Inte alla som har en helt unik ras, såsom en KUNGSKATT! ;)))

Nospuss & kramDumle...

Idag har jag testat Dumle med pepparkakssmak, kan inte låta bli att testa nya grejer. Tog bara några stycken, resten åker med till jobbarkompisarna i morgon.

Vad smakade de då?
Jo, det ska jag tala om... de smakade som en mjuk pepparkaka, alltså som en sockerkaka med pepparkakssmak, en sådan där som man kan köpa färdig. Eller så kan man kanske likna dem vid pepparkaksdeg. De smakade således inte alls som andra pepparkakskolor som jag ätit tidigare. Inte precis äckliga ;) Även om jag föredrar de andra kolorna. Men nu har jag testat dem iaf, det räcker så.

Kommer ni ihåg pepparkakorna jag köpte på mässan när jag var i storstan, Kronans pepparkakor. Jag hade med mig en burk till jobbet och de gjorde succé även där! ;) Så nu har de luskat fram var de kan få fatt i dem. Det blir huggsexa om de pepparkakorna nu, alla ska ha! Haha! Men så var de ruskigt goda oxå!!! ♥

Kram


Det är tur...

... att jag har mina spikbälten alltså. Annars hade det varit outhärdligt att jobba. Men med bälte på känns det helt okej faktiskt. Det finns dock en liten nackdel... det kan bli rivmärken efter "spikarna". Står och går jag hela tiden är det hur lugnt som helst. Det är när man måste sitta ned och resa sig, ut och in i bilarna som det kan rivas lite, skulle kanske haft nåt "vulkanskydd" som gjorde att det satt lite mer still, så det blir riktigt inborrat och gött! ;) Men det rifsiga är lätt värt det vilken dag som helst! Det är en sådan befrielse =) 

Idag mot slutet av dagen kändes det som om det lättade en aning, men det kanske är önsketänkande ;) Det återstår att se. Ny dag i morgon, nya prövningar.

Fixade med lite ärenden idag direkt efter jobbet, lyckades tyvärr hitta lite skumtomtar på vägen oxå. Dock straffade det sig och jag fick ropa på ulrik, men det räckte inte med det idag, fick ta igen mig en stund innan jag fick dragit på mig träningskläderna och kilade iväg till Curves. Det fick bli tre varv idag som straff ;) Det var ett bra pass idag, mycket bättre än gårdagen! Härligt! =)

Räknade lite häromdagen, målet på 100 pass på Curves innan årsskiftet kommer nog inte bli något problem. Om jag tränar fyra dagar i veckan som jag gjort ett tag nu så har jag fått ihop 100 senast den 23 december! =D Målet att vara under 100 kg innan annandagen ser det dock värre ut med tror jag, har iofs inte kollat än, men det känns verkligen inte så... alldeles för mycket frestelser såhär års =/ Får vara nöjd om jag inte går upp helt enkelt ;)

För er som inte har Facebook eller har missat... kolla in Tug Toner, nu snackar vi träningsverktyg! Haha!

Gonatten, två arbetsdagar kvar den här veckan =D

Puss & Kram


Jämmer & elände

Hela helgen har varit en strid mot kroppen. Den har varit rejält ondsint =(

Ledsen, förtvivlad, uppgiven, arg, rädd, trött, less och förbannad... jävla kropp att hålla på!

Det värsta är att det jag känner nu är hur det började när jag blev dålig på riktigt för drygt ett år sedan, vilket såklart inte känns vidare roligt. Inte alls roligt! Det var ett tag sedan jag kände värk ner i benet, men nu är den här igen... and I hate it!!! *morr*

Nog om den här skitkroppen, gah!

--------------------------------------------------------------------------

Helgen i övrigt bestod av adventsfixande. Fönstertvätt, gardiner, ljusslingor, balkongröjning, tapetsering (hallen igen!), kattfrisering och allmänt röljt... men jag vet inte hur det alltid blir... städa tycks innebära att jag stökar ner en massa innan det blir fint igen ;)
Bilder får komma en annan dag när jag är klar med alla ljusen =)

Seg dag idag... snart dags för bingen.

L8


Frestelser

Jul jul strålande jul... lalalala...

Hej å hå vad mycket grejer som ploppar upp i affärerna lagom till jul. Då menar jag inte ljusstakar, glitter och kulor... utan de där grejerna som de vill att vi ska stoppa i munnen. Tyvärr är det väl så att de där godsakerna är nåt som tilltalar mig.

Det finns många olika godsaker som smakar pepparkaka utan att vara just en pepparkaka... fil, kladdkaka, kolor och godis. Skumtomtarna ska vi väl inte ens nämna ;) Sen till alla godsaker som man kan göra själv. Risbräck, chokladpraliner, knäck, kola, fudge, lussekatter och hur mycket mer som helst! Gillar ju inte bara att äta dem, utan dessutom att tillaga godsakerna. Så det är ett gissel. Hur ska det gå???

Jag har iaf slutat med Pepsi Max (enda lightprodukten i min värld... ja tuggummi oxå iofs) igen. Är en periodare av lightcola, helst Max då. Den senaste tiden har det ofta blivit en burk om dagen när jag kommit hem från jobb/träning. Inga större mängder, men det påverkar mig mer än jag egentligen vill erkänna. Det är väl ingen nyhet precis att drycker av detta slaget, oavsett om det är light eller inte, startar sötsug. 
Jag har perioder då jag dricker mer av denna varan, men rätt som det är så har jag fått nog och lägger bara av. Då smakar vanligt vatten fantastiskt gott! Den här gången kan jag inte säga att jag har konsumerat en himla massa, men jag känner ändå att om jag ska komma igång med vikten igen som stått och stampat den sista månaden så fick det bli såhär. Inget jag ångrar, för vips känns allt mycket lättare. Bye bye sötsug! =D

Kvarstår gör ju alla julens frestelser förstås... *hjälp* Ska verkligen försöka att inte svänga ihop nåt smaskigt. Fortsättning följer...

Smask & kram

 


Äntligen fredag

Det blev lite senare än jag tänkt efter gårdagens bio och sen fastnade jag vid datorn. Så det var lite gäspigt under dagen. Men inte som tidigare i veckan... Vi pratar med fasa om måndagens svacka på jobbet, ALLA var verkligen aptrötta då!!! Idag gick det liksom an att vara trött, det var ju freeedag! =) Vi hade iaf en riktigt rolig dag på jobbet stundvis, för vissa var den en smula virrig oxå *haha* Klart underhållande! ;)

Lyckades idag att hålla igång armen/axeln hela dagen faktiskt, det tar sig liksom! =D Ryggen hade spikbältet så det har varit rätt bra på det hela taget.

Träningen efter jobbet gick galant. Min träningspolare Mariette firade 100 träningspass på Curves, vilket innebär en tröja, grattis! =) Själv har jag skrapat ihop 80 träningspass, så vi får väl se om jag når mitt mål på 100 till årsskiftet, men det är ju fullt möjligt iaf! =) 

Nu när jag suttit här framför datorn en stund känns det lite besvärligt i rygg/rumpa... dags att röra på dököttet månne?! =)

Men först måste jag visa en bild (till er som inte sett den på Facebook alltså) som fick alla på jobbet att brista ut i garv idag!  *fniss*


Raka puckar liksom! Hahaha!

Hej på er


Breaking Dawn 1

Idag var det dags! Första delen av Breaking Dawn =)
Bella hade vuxit till sig och kändes mer vuxen. De hade dessutom gjort vampyrerna lite "varmare" i tonerna, inte lika vita och bleka som tidigare. Det kändes lite konstigt. Men det gjorde väl varesig till eller från egentligen.
Förvånande nog var filmen lite mer komisk och lättsam än tidigare filmer i serien. Men den bjöd även på lite tårar här och där ;)

Filmen är klart sevärd och tiden gick fort, även om den kändes lite som en startsträcka för vad som komma skall, men så är det väl oxå. Snyggt gjord! Älskar slutsekunden!

Å ni får säga vad ni vill, men varulven är snyggast och har varit hela tiden!!! ♥

3/5

L8


Längtar

Dagen gick rätt fort idag, vilket inte gör nåt. Armen var ondsint ett bra tag, men sen lyckades jag på nåt vis få liv i den hjälpligt iaf. Får vara glad för de små framstegen =)

Med ryggen kan jag iaf ta hjälp av spikbältet, det är värre med armen och axeln... svårt att få till spikbältet  där liksom ;) Får väl ta och utnyttja mina sista friskvårdskuponger till nåt bra för de ömmande kroppsdelarna snart. Innan de går ut om inte annat. 

Snart är helgen här, tänkte att jag skulle tjuvstarta med "julgardinerna" och ljusstakarna då nästa helg som råkar vara första advent, är en stor hemlighet som jag inte vet nånting om... och inte fasen får jag reda på nåt heller... :o
Så det är bäst att vara ute i tid. Hoppas vädret tillåter mig att putsa fönstrena bara. Ser hur som helst fram emot att få lite mys i lägenheten! =)

Träningen gick fint idag oxå, om inte lika energiskt som igår, men helt okej!

På återseende, kram!


Lurigt!

Mycket piggare idag! =D
Kanske inte så konstigt med tanke på att jag somnade halv åtta igår ;) Vaknade förvisso till redan efter några timmar, men jag somnade om så fint igen. Vaknade härligt pigg helt enkelt =) Sen att det blev en smula gäspigt under dagen gick inte att göra så mycket åt ;)

Att armen/axeln/nacken var lika störig idag oxå var mindre kul, ryggen hakade på... men armen hade jag stora planer på att hugga av helt *mutter* Försökte få liv i armen under dagen, stundvis gick det hyfsat. Att det ska vara så jävla svårt att vara bra i kroppen. Har haft en vecka här och en där de senaste månaderna, vill ha fler!!! 

Inte för att det hjälper att gnälla om det... det blir som det blir ändå. Å jag är hyfsat glad ändå och kämpar på vidare! =) Hur det än är nu är det ändå mycket bättre än det har varit, så jag beklagar mig mer än gnäller... det är bara så störigt liksom!

Fick åka och köpa en ny rulle tapet efter jobbet... förgrymmade kattskrälle! =/ Jag får väl sätta upp nytt igen och hitta ett sätt att täcka den väggen till han glömt sina exter... *morr*

Vidare mot Curves och dagens träning, armen gav med sig en smula medan jag höll igång, skönt. Halva första varvet var segt, men sen släppte det och jag körde 1½ varv extra på full fart, GÖTT!!! =D Fast bäst är ändå mina extra övningar, känns alltid bättre efteråt.

Fick ett lurigt sms av syrran häromdagen... skulle visst vara tillgänglig nästa fredag, den 25:e med övernattning... det är allt jag får veta, lurigt! ;) En tidig 40-års present tydligen. Är inte det minsta nyfiken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *gah*

Har velat hit och dit om jag ska ha något 40-års galej eller ej. Jag hade gärna haft ett, men frågan är bara när fasen då??? Det är ju inte helt lyckat att fylla år på annandag jul ur den synpunkten, annars har jag inget emot det. Men att dra ihop nåt under julhelgen är ju dödsdömt innan det ens formats i tankarna, det är liksom en av helgerna som folk är som mest upptagna liksom. Sen är det nyår... och nytt år, jaha liksom. Innan jul känns inte som nån höjdare heller i julstressen. Så kvar blir väl nästa år ;) Trettonhelgen kanske?

Jag är väl hemmavid i jul iaf. Kanske drar på stan på juldagen och firar lite =)

Nu väntar spikmattan och kudden... gonatten!

Kram
I don't do mondays...

Jösses amalia vilken dag. Vet inte ens om jag sovit i natt. Känns mest som om jag slummrat hela natten. Så man kan säga att det knappast var en pigg Lotta som tog sig till jobbet idag. Trots att jag hade bästa sällskapet stundvis så gick dagen i slowmotion. Men av någon konstig anledning var jag inte ensam om att vara helt slut. Mer eller mindre alla hade samma läge idag. Så det var ett jäkla gäspande till höger och vänster ;)

Arbetsdagen tog hur som helst slut och jag åkte iväg för att träna. Vilket jag hade sett fram emot hela dagen. För det har inte varit helt bra för mig att sitta still i bilen i så många timmar i helgen, för hur trevligt det än var så strejkade kroppen. Det blev inte så mycket tränat under helgen heller (1 långpromenad), vilket såklart inte hjälpte till. Traskande på mässan satte sina spår oxå... Men men, det är bara att ta nya tag! =)

Dagens värk i högersidan med fokus på arm/axel/nacke idag har varit irriterande, men efter träningen kändes det lite bättre. Så det är bara att kämpa på!

Har precis kollar på en tjej som var med i programmet, Extreme makeover weightloss, hon kämpade sig ned 73 kg på ett år, vilken tjej! =) Så det är väl bara att sätta fart! ;)

Dagens träningspass var väl inte det mest energiska jag gjort, men jag gjorde det iaf, är nöjd med det. Förhoppningsvis blir det bättre i morgon.

Gonatten!

 


Borta bra men hemma bäst

Lördagen bjöd på Älvsjömässan. Det var mat, vin, hälsa, båt och vintermässa. Lena och jag travade runt i nästan fem timmar. Det kändes i kroppen efteråt... Det fanns en del att titta på och smaka på.

Hittade de här fantastiskt goda pepparkakorna! Vid första tuggan var de tjocka och stenhårda... men så kom smaken... my god så goda! Lite av en blandning mellan pepparkakor och kolasnittar/kakor... livsfarliga ;)

Köpte även en kul grej som man gör skruvar av morötter och potatis med, sjukt kul även om jag inte lär använda den så ofta när jag inte äter sånt så ofta, men den dagen jag kommer att göra det lär det bli skojig mat! =)

Sjukt mycket folk var det stundtals, ändå lyckades vi träffa på Jana & co mitt i allt =) Vi letade efter nåt ätbart, efter lite velande och letande beslutade vi oss för att testa kroppkakor. Ingen av oss hade någonsin testat det, men de var faktiskt riktigt goda! =) Traskade på en stund till innan vi till slut gav upp och åkte hem och vilade en stund innan det blev middag. Vilket idag bestod av kycklingfilé i ugn med "gojs" och nåt så fiffigt som blomkålsris.

Jag som egentligen inte gillar blomkål var ju tvungen att testa iaf, och hör och häpna... det var rätt gott faktiskt! =) Enkelt var det oxå. Man ska riva blomkålen och sen steka på den i ca 10 min, salta och peppra, klart.

Vi var bjudna på galej på kvällen, men blev kvar i soffan då Lena hade ont efter dagens traskande. Det blev tv, popcorn och film istället. Somnade så fint och fick sovit ut för första gången på över en vecka, skönt!

Lena fixade smarrig brunch innan jag packade ihop mig och åkte för att hämta upp Jana för vidare färd hemåt igen. Mycket garvande, en del gäspande och väldigt trevligt hade vi! Tiden bara försvann, snacka om att tiden går fortare med sällskap, vips var vi hemma =)

Tack Stockholm, Lena, Inger & Jana för en härlig helg! =D

Pöss & Kram, på återseende!

Ps. Att jag sen blev hyfsat putt på katterna när jag kom hem för att de rivit stora bitar av den nytapetserade tapeten i hallen, är ju en helt annan historia... *morr*


Grattis grattis!

Först och främst... ett stort rungande GRATTIS till min underbara syster som fyller år idag! Älskar dig allra käraste syster! ♥ Bilden är tagen av Kristin Wiktorsson.

Hade sett fram emot en sovmorgon idag och lite mer än ca: 5 timmars sömn per natt, så blev det inte. Man skulle kunna säga att dörrarna i den här lägenheten är lika effektiva som ett papper vad gäller att dämpa ljud. Lena och hennes sambo skulle jobba idag och morgonbestyren utanför dörren gick inte att undgå. Så det var bara att kliva upp ;) 

Fixade frukost och kollade på ett avsnitt av Parenthood, det var ett blödigt sådant. *snyft* Älskar den serien!

Lagade till en ny omgång av gårdagens succé, morotstsatziki. Lena kom hem och käkade lunch med mig, trevligt =) Sen bar det av på en promenad längs vattnet, traskade vidare över bron till Eriksdal (tror jag) och sen vidare längs gatorna för att sen komma tillbaka till Liljeholmskajen igen. En härlig promenad på drygt 1½ timme. 

Rotsaker skulle rostas i ugnen till middagen, så jag förberedde det. Fixade mig i ordning innan Lena dök upp och resten av middagen fixades till. Ihop med rotsakerna blev det helstekt kyckling i ugnen.

Inger dök upp och vi mumsade i oss all mat, jag höll mig till morotstsatzikin och kycklingen *mums* Klockan går fort när man har roligt så plötsligt var det dags! =)
 
Lena Philipsson bjöd på en kanonshow, snacka om att vara en entertainer!!! Det var full fart från början till slut. Dansarna var inte nåt man kunde blunda för precis, de var fina att se på helt klart ;)

Lena bjöd på sig själv och stundtals var det så roligt att jag fick hostattacker medan jag garvade!! =D Balettscenen var helt outstanding!!! *asgarv*

Hit efter hit radades upp och det fanns inget att klaga på. Scenen var rund och stod mitt ute bland publiken, vilket var rätt lyckat får jag säga. Hela showen  kändes genomtänkt och maffig. Lena är kort och gott ett proffs!

Även om man inte gillar Lenas musik, så har man troligen en underhållande stund ändå. Det höll på i 1 tim 40 min, men det tog slut alldeles för fort, vips!

Läste nyss att hon kommer till Göteborg (Rondo), jag kan gott tänka mig att se den igen! =D

Så nu har vi sett och njutit av Lena Ph med den snygga benen! ;)

 
Jag får kanske ta och berätta historien om benen... ;)

I torsdags snackade jag med en kille på jobbet om att jag skulle iväg och kolla på Lena Philipsson, han var nog lite smått avundsjuk, mest för att vi skulle iväg och titta på den SNYGGA Lena liksom ;) Nog om det, jobbade vidare, det gick ett tag. Sen säger han plötsligt: Så du ska titta på Lena med de snygga benen!
I mitt huvud spelades det upp en helt annan version än i hans... i mitt huvud tänkte jag på min vän Lena, som jag nu bor hos... skulle jag titta på hennes snygga ben??? Öööh, det är inget jag brukar göra?!?! Fick inte ihop det alls på några sekunder förrän det slog mig, han menar förstås Lena Philipsson! Haha! Det blev ju en smula komiskt helt klart... ;)

Detta har jag sedan berättat för några, självklart även för min Lena. Så rätt som det är inflikas just Lena med benen, vilket får oss att garva en runda till. Så även idag när vi bänkade oss på Cirkus för att titta på just Lena med de snygga benen! ;)

Kolla, kolla, där är de... de snygga benen! ;) Kan inte säga att jag tänkt på hennes ben såhär mycket innan precis. Men visst var de snygga alltid! =) Ja, hela hon är väl snygg iofs om man nu ska va sån. Även om jag hellre hade plockat med mig dansaren Pjotor hem istället förstås!! *hot hot hot*

Förväntningarna var höga! Besviken? Inte det minsta! Nöjd? Mycket!

Nu är klockan alldeles för mycket igen och klockan ringer tidigt i morgon, det väntas mässor =)

Tack för idag!

Puss & Kram, kanske drömmer jag om ben inatt ;) Eller kanske Pjotor ;)


El Stockholmo

Började dagen med att arbeta halva dagen. Åkte hem och satte på ugnen, de förarbetade jalapenosarna skulle i ugnen för att vara färdkost på resan mot storstan. Bilen packades och jag åkte vidare för att hämta upp mitt resesällskap. Vi kom inte så långt innan det blev näst intill tvärstopp strax innan tingstadstunneln. När det lossnade såg vi att det var en bil som haft riktigt otur, det såg ut som om den blivit överkörd... läskigt.

Men efter det så rullade det på bra även om det var en hel del trafik. Det mumsades på färdkost av varierande nyttighetsgrad ;) Vi mötte båda nya chokladsensationer. Jag hade såklart med mig Fazers med hasselnötter och av att döma av utlåtandet från Jana så var den mer än godkänd. Det var nåt om en orgasm i munnen, inte illa av en liten chokladbit! Haha! Jag har ju kört den med cashewnötter innan, den var kanon ända tills hasselnötterna gjorde entré, nu duger den knappt längre ;) Jag fick testat Lindh's med cocos, inte så dum den heller =)

Dessutom har jag idag testat skumtomtarna med polkasmak, de var inte precis äckliga om man säger så! Dumt! Det var inte min plan att testa dem just idag, jag hade nöjt mig med chokladen. Men jag fick den här påsen av Fru Jansson när jag kom till jobbet idag, tack! =)

I övrigt rullade vi på mot vårt mål. Mycket babbel och massor av garv, man kan ha det sämre helt klart =) Körde ju inte ens vilse, även om jag inte riktigt visste hur jag skulle ta mig tillbaka från där vi hamnade när jag skulle släppa av mitt trevliga resesällskap. Men det gick bättre än väntat faktiskt.

Efter allt mumsande idag så får det bli en lång promenadrunda i morgon som kompensation helt enkelt, men det gör jag så gärna! Det är så vackert här runt vattnet, med start på Liljeholmskajen.

Härligt att vara i storstan och hos Lena ("med benen" *fniss*) igen! =D Vi fixade lite käk. Det blev köttfärsbiffar av nåt slag, tomat och rödlökssallad samt morotstsatziki. Det serverades ris oxå, men det hoppade jag över. Höll knappt på att få i mig det här, det var hur gott som helst, så med lite paus gick det ner fint! =) Det  där med morotstsatziki alltså, det var sjukt gott!!!

Skala och riv två morötter, stek i lite smör tills morötterna blir lite mjuka (vi valde lite "aldente"), pressa i 1-3 vitlöksklyftor (valfri styrka liksom), låt svalna och blanda med ca 2 dl turkisk yoghurt, salta o peppra. Klart! Hellskotta så gott!!!

Dags för bingen nu, det har varit en lång dag, men en bra sådan!
Tack Jana för resesällskapet! =)

Pöss & Kram på er


Snart så...

I morgon blir det till att jobba halvdag för att sedan dra norr över och landa här! =)

Men det blir ju några timmar i bilen innan jag landar på Liljeholmskajen i Stockholm. Den här gången har jag för ovanlighetens skull fått sällskap på resan, najs! =) Ser sjukt mycket fram emot att få komma iväg och få träffa vännerna igen, längtar! ♥ Jag borde kanske packa lite? ;)

Fredagens höjdpunkt blir antagligen Lena Philipssons show på Cirkus, förväntningarna är höga! =) I övrigt får vi väl se vad som händer, men nån promenix ska jag väl få till runt vattnet, vackert är det. 

Packa var det ja... 

Tjolahopp tjolahej 


Ibland undrar man...

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Jobbat och tränat sen sist, typ ;)

Igår var det första gången som jag kände att jag kunde träna för fullt på över två veckor, härligt att det äntligen har vänt igen. Idag var det ännu bättre, första riktiga träningen, kändes verkligen kanon!! =) Fick upp flåset och pulsen rätt bra, svett blev jag med såklart ;)

Vilket tar mig till dagens ämne. Alltså svett. Eller för att vara exakt, gammal svett. De flesta blir svettiga av träning och det är mer än okej faktiskt (på riktigt), det är så det ska vara och jag har inga problem med det överhuvudtaget. Men.............. när det kommer folk som inte bytt träningskläder på evigheter, känns som flera veckor, det är fan inte okej!

Vid tre tillfällen har jag stött på en dam som verkligen stinker... såpass mycket att det känns tvärs över träningslokalen, idag hände det igen. *rys & urk* Vidrigt!!! I det här fallet hjälper det inte med att försöka hålla sig så långt borta som det bara går, då hon hoppar hej vilt mellan maskinerna. Fy fabian säger jag bara! Känner man inte nånting själv kan man undra?

Häromdagen var det en som luktade mögligt, det var väl iofs inte lika illa, men inte så trevligt det heller... Känslig, jag??! Nä, inte egentligen, men det finns gränser och en del saker jag inte fixar lika bra! ;))) När jag ändå är i farten så kan jag ju nämna att röklukt (nikotin), speciellt inpyrd sådan gör mig nästan illamående, har väldigt svårt för det helt enkelt. I övrigt har jag inga större problem med dofter. Sån är jag ;)

Puss & KramDet är inte okej

Köpte Amelia Jul häromdagen. När jag vaknade alldeles för tidigt i morse läste jag lite i tidningen. Det fanns en artikel med titeln -Mamma, varför luktar tomten sprit?

Jag kan inte bli annat än illa berörd. Svenskar tar ju allt som oftast till spriten, särskilt i juletid verkar det som. Barnens högtid riskerar att bli en flopp för att de vuxnas "julstämning" ska infinna sig, är det okej? Jag tycker definitivt inte att det är okej.
En förstöd jul sätter sina spår. Trots att jag haft mina mindre idialiska jular, så älskar jag ändå julen!

Eller, jag kan säga såhär... jag älskar tanken på julen och hur jag vill att den ska vara. Jag älskar att få plocka fram adventsljusstakarna och få det sådär mysigt som det bara blir när de står och lyser i fönstren. Känslan av att titta ut på hyreshusen runt omkring och se att det lyser i var och varannat fönster är härlig, blir alldeles varm inombords av bara tanken. =)

Liseberg i juletid är således ett givet besök. Det är så otroligt vackert! Bäst är besöket såklart om det finns snö oxå, då infinner sig den riktiga julkänslan. Jag kan inte annat än le stort när jag njuter av alla miljoner av ljus på både träd och hus mm. Snart öppnar det! =D

Så om jag tänker på det så är det nog tiden och myset innan jul som jag gillar mest! Själva julen har jag blandade känslor inför. Vissa år är julen riktigt bra och den blir lugn och fin. Andra år, not som much! Tyvärr kan man inte sia om hur julen ska bli från ett år till ett annat. Förra året var den kanon, fram till dess att vinet kom fram... så för mig är det en självklarhet att vara nykter på julafton, jag måsta kunna ta mig hem precis när jag känner att det är dags.

Mina erfarenheter har gjort att jag inte har så stor tolerans för suputer. Har lite svårt för det helt enkelt, mår dåligt. Med det sagt så är jag inte nykterist, men alkohol är inte så viktigt för att ha kul/trevligt för mig. Har oftast inga problem att festa loss med vänner heller faktiskt ;) Men en del borde inte dricka med tanke på hur de blir med alkohol i kroppen... alla blir tyvärr inte bara pratglada och upprymda.

Men för att återgå till barnens jul och artikeln. Det fanns en fråga.

"Måste jag bli nykterist när jag fått barn?
- Nej, det måste du inte, men tänk på att sinnena trubbas av snabbare än du tror när du dricker. Redan innan du själv märker att du är berusad trubbas hörseln av. Som ett tankeexperiment kan du också ställa dig följande fråga: Skulle det vara okej om mina barns barnvakt var lite småfull?"

Jävligt bra fråga! Det är inte okej!

Kram på er!

 

 

 


Röj!

Började min dag strax innan nio idag oxå, härligt med sovmorgon! =)


Dagens schema var lite flytande, jag visste att jag hade lite att göra hemma, men det kunde oxå vara så att ett besök skulle dyka upp under dagen. Så dagen var ganska öppen.

Äggröra och bacon till frukost, samt en värktablett, sen var jag redo för dagens övningar. Med musikmaskinen på max satte jag fart med att röja upp ordentligt efter den senaste renoveringen. Det behövdes kan man säga. Timmarna gick och röjningen blev till en nogrann städning av hela lägenheten. Det är så himla skönt när man hamnar i ett sånt tillstånd och inte riktigt kan sluta. Känslan när allt är klart är så härlig! =) Det blev inget besök, men jag hade som sagt var att göra ändå. Det får bli ett besök en annan dag helt enkelt.

Men som jag har njutit ikväll av den nystädade lägenheten, Så mycket bättre, tända ljus och spinnande katter ♥
 

Foto: Mattias Lidbäck

Vilken genial idé hon hade Eva Dahlgren, att auktionera ut en tavla och hjälpa en massa barn. Sist jag tittade så var den uppe i 85 000 kr!!! Undrar vad den kommer att sluta på? Gillar bilden! =)

För att inte tala om hur mycket jag gillar programmet! ♥ Idag var ett av de bästa avsnitten av alla (båda säsongerna såhär långt)! Laleh är Laleh och hon är det jävligt bra ;) Tjejen har talang helt klart! Det var många bra tolkningar av Evas låtar idag. Timbuktu var kanske inte riktigt i samma liga som de andras denna veckan heller... Ledin gav mig ståpäls idag, vem kan tro att han fyller 60 år nästa gång?? Man får säga att han är en snygg gubbe helt enkelt! =) Lena var grym idag oxå, E-Type var kul. Blir helt enkelt väldigt GLAD av det här programmet! =D Man längtar bara till nästa avsnitt liksom =)

Vilken tolkning tyckte ni var bäst?

Puss & Kram


 


Roadtrip

                                                                                                                                                                                Idag vaknade jag av klockan som ringde 05:15, jag var minst sagt trött så min första tanke var att snooooza i tio minuter till. Men som tur var dök nästa tanke upp... men va fan, jag ska inte upp idag, vi är ju lediga!!! Det var med ett leende på läpparna som jag sjönk ned i sömnen igen =)

Vaknade till liv strax innan nio, det var en mycket trevligare tid att slå upp mina blå =) Tvättstugan väntade, mindre roligt, men det måste göras. Lite ofrivillig shopping under tiden, datorlös är inget alternativ tyvärr...

Planen att träna kom av sig då jag fick frågan om att vara chaufför t&r Borås. Det kunde jag väl =) Husse och Katla hämtades upp i Keillers park strax innan 15. Hunden var hur duktig som helst i bilen båda vägarna, värre var det med husse... ;)

Efter att husse besökt tatueraren så satte vi kurs mot Tildas krog hemma i stan, ja eller iaf på Hisingen ;) Men det blev en liten lätt omväg genom Borås innan vi hittade ut dock... kan kanske inte säga att jag kan den stan utantill, men jag vet på ett ungefär hur jag tar mig runt i stan, men nu kom vi helt åt tjottahejti! När jag sen hittade ut till en större väg jag kände till kunde jag inte för mitt liv begripa hur vi kunde hamna där?!?! Nåväl, vi hittade hem till sist iaf ;)
 
Hunden fick inte följa med till Tildas, så husse fick klara sig själv och med mitt sällskap och av en annan som anslöt senare. Det verkade funka mer än bra... ;) Maten var kanon som vanligt! Mums!
Entrecote med det finfina vitlökssmöret... idag var köttbiten gigantisk!!! Salladen som jag valde till (inte på bild) var smaskig den med. Tack för maten! Lite gaggande blev det, sa jag att jag var nykter?!? ;) Mötte lite känt folk minsann =)

Over and out!

Kram & hej

 


Tintin

Försökte få biljetter till den här filmen redan i helgen som gick, men det var ju helt kört kan man säga... men idag så var det äntligen dags! =)

Vet egentligen inte så himla mycket om Tintin. Ja, eller jag har inte följt honom så mycket. Visst vet jag vad de flesta heter och så, men jag har ingen koll på vilka alla äventyr är. Men jag kände att jag måste se filmen hur som helst. Att det sen är Steven Spielberg och Peter Jackson som styrt det här skeppet i hamn kan väl inte vara dåligt... eller??? Har ju bara läst bra saker om filmen så förhoppningarna var trots allt rätt höga. Så vad tyckte jag då?

Först och främst var den gjord sjukt snyggt, all heder åt det arbetet. Det var full fart genom filmen. Men det känns inte som någon film jag vill se mer än en gång. Jag älskar tecknat och animerat, men det här var inte riktigt min grej. Men samtidigt kan jag inte säga att jag inte gillade filmen, för det gjorde jag. Men som sagt, ingen film jag kommer att spara på min egen favoritlista trots allt som var bra.

Men nu har jag iaf sett den! ;)

3½/5

L8


Tokigt ;)

De här senaste dagarna har jag haft mycket tid vid datorn på jobbet, skönt med lite omväxling helt klart =) Även om man blir trött i skallen efter ett tag. Kanske inte vill ha heldagar framför burken, men nåt pass här eller där säger jag inte nej till.

Träningen igår på Curves var maxad för första gången på över en vecka, kanske har förkylningen släppt sitt grepp och gett mig lite energi tillbaka =) Men jag ska inte klaga för mycket, det har varit en snäll förkylning. Idag var det träningsfritt som brukligt på torsdagar.

En annan sak som varit kanon den här veckan är värken, den har varit nästan helt borta *vågen* Det är verkligen fantastiskt! =D Mer sådana veckor säger jag!

Fick det här kortet till mobilen idag *mums*

När jag skulle visa att någon hade tjuvstartat med julskinkan för en på jobbet så såg hon ut som ett frågetecken... så jag fick förtydliga att det var en julskinka. Varpå hon utbrister: Jahaaa, ja det såg jag väl... men eftersom det kom från dig (på min mobil) så trodde jag att det skulle vara nåt snuskigt!!! *hahahahahahaha* Herregud vad jag flabbade och fick värsta hostattacken samtidigt (inte bra att vara förkyld samtidigt)... Där ser man, där var jag inplacerad i ett snuskfack *fniss*

Men jag bjuder på det, är väl kanske inte så värst pryd av mig helt enkelt ;)

När jag kom hem trodde jag att jag hade tvättstugan som vanligt på torsdagar, men icke... blev skitsnopen! Nåja, jag kunde få tvättstugan i morgon bitti istället så det ska väl bli tvättat iaf.

Nu blir det lite slappande innan Tintin väntar på Bergakungen =)

See ya!


Idag har det hänt...

...hittade skumtomtar... helvete!Det blev en liten påse idag, not good! Men faktum var att jag kände mig rätt nöjd med det och inte att jag ville ha fler, så det kanske bara var nyhetens behag eller vad man ska säga. Å andra sidan är de som säljs i lådorna godare av nån underlig anledning... ;) Men just nu känns det inte som om jag vill ha några fler, även om jag bara måste testa de nya med polkasmak.

Så det var väl tur att jag tog mig ett pass på Curves efteråt ;) Det var sjukt mycket folk (och väldigt varmt i lokalen) idag, vilket det inte brukar vara på tisdagar.

Grinchen fick på vinterskorna idag efter jobbet, skönt att ha det gjort även om det känns lite tidigt, men men. Kan ju vara bra att ha det gjort när jag ska norröver nästa helg. Stockholm väntar, längtar! =)

Kroppen har varit i riktigt bra form de senaste dagarna (peppar peppar...) vilket har varit en befrielse. Förkylningen är dock kvar. Är lite krasslig på morgonen helt klart, men det är bara att sjunga upp sig en stund så känns det bättre ;) Men trots att snoken droppar utan nässpray och halsen är lite hosting så mår jag rätt bra om än lite trött. Men det finns de som har det värre... det är många runt mig som är sjuka nu på ett eller annat sätt, inte kul... så jag klagar egentligen inte, konstaterar mest bara fakta. =)

På bättring folks!

Puss & Kram