Ny dag nya möjligheter!

Hej hopp vad mycket sömn det blev i natt, eller inte... tröttsamt. Borde varit lagledare idag då ordinare skulle vara ledig mestadelen av dagen. Nåväl, jag hade "nya" bilar att hålla kollen på hela dagen som skulle kontrolleras lite extra så det gick ingen nöd på mig. Det var min uppgift, fine liksom. Plötsligt fick jag telefonen, varsågod att vara lagledare oxå... öh... men jag har ett jobb redan! Sedvanlig *axelryckning* "gör vad du vill, jag går hem nu"... jaha... Outstanding planering som vanligt, not! *suck* Om man fått dubbel lön åtminstone ;) Chefen lyste med sin frånvaro idag oxå och ska så göra resten av veckan, så jag kunde inte säga vad jag tyckte heller. Det var bara att lösa det hela helt enkelt.
 
Det har förutom det varit mycket bättre idag än igår! =) Jobbar vidare på att det ska förbli så. Den som lever får se helt enkelt.
 
Roade mig med tvättstugan denna valborgsmässoafton. Men mellan tvättarna passade jag på att köra ett pass på Curves. Kändes helt okej idag oxå, bra!
 
Bloggat ikapp mig lite medan tvätten torkat, är dock sjukt trött så det får snart bli gonatten. Lediga i morgon, ska inte demonstrera, men det blir styrelsemöte mest hela dagen i Fritsla. Ser iofs mest fram emot att få träffa mina "barnbarn", ja eller iaf Hokus barn! ♥
 
Over and out!
 
Puss & Kram
 
 

Motigt

Helgen som gick var inte precis den roligaste jag haft, långt ifrån det faktiskt. Inga planer, ingen lust att ta mig ut i det fina vädret ens, vilket inte är så vanligt faktiskt. Men sent på lördags eftermiddag kom jag ut som hastigast, åkte på måfå, hamnade i Fiskebäck/Önnered.
 
Traskade runt en stund innan det överhängande regnet gjorde att jag raskade på stegen. Det är väldigt vackert att traska just här tycker jag. Det komiska var att när man tittade in mot stan, var det svart, det kom dock inget regn, men vem vågade chansa?
 
Tittade man däremot ut mot havet var det såhär fint! =) Kändes lite skumt.
 
Söndagskvällen bestod av fotoredigering, inte min favoritsyssla direkt, kroppen tycker inte direkt om det heller. Det blev lite sent i säng och sen kunde jag inte somna, löste inga världsproblem den här natten heller... det är ju för dåligt.
 
Sömnbrist och huvudbry gjorde att mycket gick på tok idag. Allt kändes verkligen motigt och besvärligt, inte undra på att man var tjurig! Brukar inte ha för vana att vara tyst på jobbet, men det gick verkligen bara inte att försöka verka vara glad. Pokerfejs? Inte direkt!
 
Åkte för att träna efter jobbet, inte jättepepp för det, men jag gick iaf dit. Möts av en tränande instruktör som gastar ifrån maskinerna att man ska jobba hårdare, eller för all del inte försöka se så snygg ut när man tränar, haha! Jo, tjena... det är precis det man försöker *asgarv* Vet inte vad som hände men plötsligt kändes det lite lättare och jävligt skönt att träna av sig lite negativitet. Det hjälper med skojiga instruktörer oxå! Till min förvåning kände jag mig lite "stark" igen efter förra veckans matthet, så det kändes sjukt skönt att ha tränat. Det var dagens fram till då enda positiva händelse!
 
Fick erkänt mina synder och det gjorde det aningen lite lättare, men jobbigt. Kan man gå i ide?
 
Glada Lotta återfås mot beskrivning ;)
 
Puss & Kram
 
 
 
 
 

Vart tog den vägen?

Måndag morgon hade jag sovmorgon som tur var, hade jag vetat hur trött jag skulle vara efter en utställningshelg i Malmö, hade jag tagit ledigt hela dagen och legat i soffan och pillat navelludd ;) Men så blev det inte...
 
Tisdag hade jag medarbetarsamtal med chefen. Det gick både bra och mindre bra. Fick massor av beröm för arbetet jag lägger ner som inte alla gånger ligger på mig, för att jag alltid kommer med nya idéer och fixar i största allmänhet. Men det där med att ge mig jobbet jag faktiskt borde ha med tanke på vad jag redan gör, verkade det värre med. Motiveringen till det var att jag skulle tröttna på det jobbet... öh?? Knappast innan jag fått det iaf va? Istället skulle jag satsa mot högre mål... jaha liksom. Jag skulle bara välja vilken inriktning jag ville jobba vidare med framöver... som om jag bara skulle kunna välja ett jobb sen... hm... tillåt mig tvivla. Visst är det trevligt att någon tror på en, missförstå mig rätt, men jag brukar sällan tro på något förrän jag ser det, speciellt när det gäller jobbet. Dessutom har jag svårt att jobba mot ett mål som jag inte ens kan se... Min chef borde blivit politiker så som det kan snackas runt saker ;) Så om jag blev klokare efter det mötet? Inte precis. Om jag blev motiverad att jobba i det "dolda" fortsättningsvis? Inte precis. Frustrerad? Som fan!
 
Resten av veckan rullade på, träningen har gått på halvfart... kanske inte så konstigt med tanke på att jag känt mig "utställningsbakis" hela veckan, kanske har det varit nåt annat oxå. Har inte bara varit trött, utan kroppen har känts helt orkeslös.... Motigt som bara den. Men när fredagen kom var det dags för ett pulspass på Curves varesig jag hade lust eller ej.
 
När jag kliver in på Curves var det som att kliva in i en nattklubb ;) Fredagsfest var det och temat var disco... med kulor, musik och utstyrsel ;) Det var sannerligen en prövning att utföra ett pulspass, inte bara för att det var motigt rent allmänt utan för att alla övningar skulle göras med en discotvist. Bröt ihop av garv flera gånger så att jag inte kunde utföra vissa övningar... herregud alltså... hahaha!!!
 
Vem säger att träning inte piggar upp?!?! ;) =)
 
Veckan liksom bara försvann... hann inte riktigt med... *poff*
 
Puss & Kram
 

Mera Malmö

Vi fick lite sovmorgon idag, iaf jag som sovit =) Nettan hade fullt upp med att passa min flörtande hankatt ;) Fick packat i ordning oss och sagt hejdå till lilla Mona innan vi begav oss mot Malmö för ännu en utställningsdag. Idag skulle jag ha samma domare som Kay hade igår, så det var ju lite nervöst. Trodde nog på en Ex2 idag då den som blev tvåa igår var så himla häftig. Men så blev det inte... Maccan vann klassen idag oxå, blev bäst i variant ungdjur/junior och nominerad till panel (finalen), så sjukt nöjd! =) Sen skulle det visa sig att han blev domarens favorit idag med, men den levererades senare, så den kom inte med i bilden nedan.
 
Kay skulle bedömas av farbror Raymond idag, det var lite nervöst vad det verkade som på Nettan ;) Men det gick hur bra som helst, hon vann sin klass av tre och blev dessutom bäst i variant! =) Hon var oxå uppe och tävlade om nomineringen, men den var det en annan snygg katt som vann... det fick väl gå ;)
 
Vi hann med att luncha ute i det strålande vädret, det var verkligen helt underbart! Det funkade fint med kycklingsalladen. Vi var dock tvungna att gå in igen, vi ville ju inte missa finalen liksom. Men vi kom in aningen för tidigt, så jag hann med en liten fotosession med Kay.
 
Svårt att fota mot vitt tycker jag... men några blev okej iaf. Men så är det ju en vacker katt som är lätt att ha och göra med oxå, det hjälper ju till. Maccan var inte riktigt lika kaxig, så det blev inte så mycket som gick att använda på honom från just det tillfället.
 
Det får bli ett foto från när vi kom hem istället =)
 
Efter finalerna var det två trötta och flamsiga tjejer som snabbt packade ihop sig för färden hem mot Göteborg igen. Hej och hå vad det gick fort hem, mest för att det stundvis skrattades hejvilt! =) ;) För att inte tala om hur roligt det är med felsägningar och uttryck man aldrig har hört förut!
Är det nån som har hört att det t.ex. "luktar brinn" ??? ;) =) Fattar precis innebörden, men har aldrig hört det förut (inte nån annan på jobbet heller när jag hört mig för efteråt). Det är nästan lika kul som "strumpfot" ;)
 
TUSEN TACK Mona för husrum och trevligt sällskap! Love you! ♥
Å självklart lika mycket TACK till alla andra galningar som förgyllt denna helg!
Sist men inte minst TACK till Nettan för att du är du och ger dig av hemifrån ibland och ger mig trevligt sällskap! ♥
 
Det var det från Malmö för denna gången, på återseende!
 
Puss & Kram
 
 

Malmö

Natten var inte god... magen var lite tjurig och jag kunde inte sova. Kanske slumrade jag stundvis, men det kändes som om jag inte sovit en blund. Men vad gjorde det när vi skulle på utställning?! ;) Anlände i grevens tid skulle det visa sig, bra att vara ute i god tid, då man fick lasta av utanför dörren och sedan åka och parkera en bit bort. Det var lugnt när vi kom om man säger så...
 
Det blev en lång dag... men en bra dag. Ljudnivån i lokalen var lite i högsta laget, inget som jag upplevt förut, men det var bara att stå ut. Solen var lite jobbig stundvis då den lös in på bedömningarna så man skulle behövt både keps och solglasögon för att se något ;) Men på det stora hela var det toppen!
 
Maccan skötte sig galant och lyckades charma domaren med elev såpass mycket att han vann klassen, blev bäst i variant och nominerad till panel (finalen) samt blev domarens favorit för dagen! ♥ Väldigt nöjd!
 
Syrran Kay fick oxå en kanonbedömning av en domare som inte någon av oss haft nångång innan. Trots lovord blev det ingen klassvinst denna gången... Men hon är vackrast hur som haver! ♥
 
Träffade såklart en massa trevligt folk och vackra katter på utställningen oxå! =) Mötte även de fruktade guldskorna, de gjorde till och med en liten dans för mig när de mötte mig första gången!!! *hjäääälp* ;)
 
I finalen fick Maccan elevens röst =) Men vann gjorde någon snygg maskad katt... har glömt vad/vem... Hade jag önskat något mer med Maccan hade det varit att han var lite mer villig att titta på domarna när de vill ha kontakt med honom, men man kan inte få allt ;) Jag är väldigt nöjd och glad att han är min iaf! ♥
 
Hade en kanondag med många flabb och kramar, ska inte klaga! =)
 
Var tillbaka i Helsingborg strax innan nitton. Satte fart med maten, det skulle bli grillad kyckling, sallad och guacamole. Det var gott med käk efter en lång dag =) Resterna blev en kycklingsallad på söndagen. På tal om mat, så hade vi plockat med oss räksallad till lunch idag, kändes lite lyxigt när vi dukade upp. Smakade finfint!
 
Det blev en tidig lördagskväll, var hur trött som helst faktiskt... men för säkerhetskull garderade jag mig med öronproppar. Vilket visade sig vara ett bra drag då Maccan kurtiserade (tydligen ljudligt) för Kay, vilket i sin tur gjorde Nettan en smula orolig så att hon inte kunde sova... själv var jag inte så orolig, även om det inte hade varit direkt önskvärt med syskokärlek ;)
 
Gonatten!
 
Puss & Kram
 

On our way

Efter flera dagar med lite sömn var det inte en pigg Lotta som åkte till jobbet denna fredag. Visste på förhand att jag skulle ha kontorstjänst så det kändes på något vis överkomligt. Hade det inte varit för att det väntades roadtripp till Malmö hade jag nog deckat av efter ett tag. Men så fort det vankas utställning så klarar man nästan vad som helst! Det gjorde ju inget att jag lyckades fixa en tidig hemgång heller =) Då hann jag ju till och med packa utan att stressa ihjäl mig ;)
 
 
Nettan hämtade upp mig, Maccan och all min packning strax innan sjutton. Hej å hå mot Malmö vi for, ja eller iaf mot Helsingborg ;) Kom till Varberg innan vi stannade, skakade av lite skit och tog en snabbfika ;) Inga större bekymmer på resan skulle jag säga.
 
Anlände Helsingborg och älskade lilla Mona och co. Installerade oss och katterna, lipade lite och slutligen babblade en massa medan vi smaskade på kvällens plockmat. Satt fint! =) Härligt avslut på en toppenkväll helt enkelt!
 
Klockan tickade iväg och det blev dags för kudden...
 
Puss & Kram
 
 

Inför Malmö

Varför vara ute i god tid, när man kan göra allt i sista stund? ;)
Det är ju inte precis som om jag inte vetat att jag skulle till Malmö, snarare tvärt om. Hade kunnat förbereda hur mycket som helst egentligen, som till exempel presenterna... men näää! ;)
 
När jag väl skulle börja så hittade jag inte limmet jag behövde till tavlan jag tänkt göra, typiskt. Så det var bara att åka på en liten shoppingrunda. Men sen kunde jag sätta igång med något jag aldrig gjort förut, det var riktigt roligt, men oxå lite trixigt så det är tur att jag gillar nya utmaningar, iaf när det gäller pyssel =)
 
Men trots att det var första försöket för den här typen av tavla, så måste jag säga att jag blev riktigt nöjd! =) (Att döma av reaktionerna när presenterna levererades så blev de uppskattade oxå, även om jag lyckas få folk till tårar hälften av gångerna ;))
 
Nu var det ju inte bara presenter som jag skulle fixa, det skulle förberedas mat för hela helgen oxå. Det tog en bra stund skulle man kunna säga. När klockan var halv elva på kvällen var det dags att göra dagens viktigaste, bada katten! Kan inte påstå att jag var så sugen på just kattbad, ja inget annat heller för den delen om jag ska vara helt ärlig. Jo, sova hade varit önskvärt! =)
 
Somnade efter en stund på spikmattan helt utmattad.
 
Puss & Kram

Hit & Dit

Vaknade kanske inte klockan sju som jag gissade på igår ;) Men tjugo över åtta var lite i tidigaste laget tyckte jag då jag somnade halv tre... men men, solen sken så jag klev upp.

Stekt falukorv och ägg till frukost. Kollade på en serie medan jag planerade lite mat inför kommande helg i Malmö. Kollade av med vårt boende och vad vi kunde tänkas sammanstråla med i matväg.

Drog på mig lite kläder och begav mig ut på shoppingrunda. Första stoppet blev wiselgrensplatsen och grönsaksaffären, det skulle inhandlas jalapenosar =)

Anhalt nummer två var Arken zoo, katterna skulle ju ha lite käk oxå, snällt va!? ;) När jag ändå var på den sidan Eriksbergs köpcentrum så gick jag in på Coop, älskar deras egen keso. Tyvärr hade de inte allt som jag skulle ha så det blev att kila över till Kvantum en snabbis för det sista. Kändes bra när jag äntligen var klar. Nu ska bara en del grejer förberedas innan fredag, så det lär bli fullt ös resten av veckan! =)

Väl hemma igen blev det lite spinnerijobb igen, innan jag fick väldigt brått till jobbet. Det var på håret att jag stämplade in i tid!

Ska bli skönt att få kila hem lite tidigare ikväll och ha lite sovmorgon i morgon.

Over and out!

Puss & Kram


Kvällstid

Idag skulle jag jobba kvällstid var det bestämt. Jobba var kanske iofs ett starkt ord ;) Jag ska kolla hur kvällsskiftet jobbar och vad de hittar för fel. Det är nämligen stora skillnader mellan skiften.

Men jag började dagen med att vakna redan klockan sju, kändes lite onödigt! Slumrade väl till en liten stund till innan jag klev upp klockan åtta.

Skulle vara i Tuve för att byta till sommardäck
på Grinchen. Skönt! Passade på att snattra med brorsan när jag ändå var där, trevligt! :)

Vad skulle jag göra sen då??? Kändes bara som om jag väntade på att klockan skulle gå så jag fick bege mig till jobbet. Fick gjort lite spinnerietjobb iaf, så det var ju bra! :)

Började lite tidigare idag då vi skulle på ett möte i skiftskarven. Sen började mitt "jobb" som övervakare ;) Kvällstidarna verkade taggade och tjoar på mig så fort de hittar nåt :)

Så på det hela taget går det bra, men jag saknar en del av mina dagtidare och kudden!

Har ju iaf sovmorgon i morgon :)

Puss & Kram


Vilosöndag?

Vaknade sju i morse oxå... vad ska man göra? Drog mig en stund innan jag klev upp. Sen var det bara att ta tag i dagens pappersarbete som skulle vara klart innan avfärd mot Borås och styrelsemöte. Pappersarbetet ville inte riktigt som jag ville idag, men skam den som ger sig ;) Det var på håret men jag hann.
 
Inte mycket till hjälp fick man av sekreterarassistenten Puss (bilden) heller, jäkla gottegris att ligga och njuta i solen! ♥
 
Det mesta som rör styrelsearbetet just nu kretsar runt vår kattutställning som går av stapeln den 25-26  maj. Det tar sina timmar helt klart. Idag gick det ändå ganska smidigt tycker jag. Eller så var det för att det var på en ledig dag och man slapp och oroa sig så mycket för att klockan går på en vardagskväll när man ska upp före tuppen dagen efter. Det är en hel del kvar att göra, men det börjar falla lite på plats nu iaf.
 
Efter mötet bar det av hemåt, men jag blev avsläppt på Wiselgrensplatsen. Skulle förbi Nettan och kolla till Kay (Maccans syster) inför kommande helgs utställning. Minstingen i familjen hade väntat på mig verkade det som, han berättade minsann att han ville komma hem till mig och hälsa på, mest som han sa för att klappa på Maccan och de andra katterna. Fast jag skulle tippa på att det inte skulle göra nåt om jag skulle råka vara hemma oxå ;) Han kan inte riktigt låta mig vara och vill väldigt gärna vara med på vuxenfikat, gullungen! ♥
 
Men för att återgå till varför jag var där, lite fix och trix (jag hade verktygen) skulle tränas på för Nettan, men hur det nu än var så plötsligt satt jag där med både sax och trimkviv i högsta hugg... vad hände där??? ;)
 
Vi försökte planera lite inför kommande roadtripp till Malmö nästa helg, med betoning på försökte... för inte kom vi fram till något, haha! Men det är ju flera dagar kvar så det ska väl hinnas med. Vi har ju iaf sängplats i två nätter, det är ju inte fy skam precis och en bra början =)
 
Efter fika och snattrande var det dags att bege sig hemåt, det regnade dock som bara den... jag som hade planerat att promenera hem kände mig plötsligt inte så lockad. Som tur är, så är Nettan en vänlig själ så hon skjutsade hem mig, tack!
 
Kommande vecka är lite annorlunda... kvällstid i två dagar! Det var några år sedan nu...
 
Längtar redan till fredag! =)
 
Puss & Kram
 
 

Inte den bästa av dagar

Förutom att jag var ute och traskade idag har jag nog inte gjort många rätt vad gäller mat idag... jo jag åt fantastiskt goda jordgubbar från Belgien idag ♥
 
Tror jag tryckt i mig all skit man kan tänka sig idag faktiskt, har till och med druckit Pepsi Max idag... *urk* Så är det, det är bara att erkänna och försöka ta nya friska tag i morgon!
 
Idag har jag gett upp, kämpar vidare i morgon! =)
 
Puss & Kram
 
 
 

Stora Amundön

Vaknade inte halv sju som jag skojade om igår, men väl klockan sju! Jösses vilken sovmorgon liksom ;) Låg och drog mig i en hel timme innan jag klev upp, hade värsta flytet i spelet Candy Crush Saga och betade av en hel del banor. Uppe på benen bara för att inta soffläge ;) Där blev jag liksom kvar... spanade in en ny serie: Girls. Smått skruvad men ganska kul. Innan jag visste vad som hänt hade jag betat av den första (iofs korta) säsongen. Det gjorde inte så mycket egentligen, vädret var grått och inte alls lockande så som soffan var ;)
 
Tröttnade dock på soffan så jag fick mig ett ryck och begav mig ut. När jag styrde mot Stora Amundön sprack himlen upp och blev klarblå, me like! ♥ Vet inte med mig att jag besökt stället i vuxen ålder faktiskt, kändes inte bekant. Det var lite knixigt att ta sig dit då det var värsta vägarbetet på väg ner mot hamnen och parkeringen. Men fram kom jag även om det var väldigt trångt vid möten med andra bilar.
 
Har upptäckt en fördel till med att besöka offentliga badplatser innan säsongen börjar... det är gratis parkering =)
 
Stegade iväg längs promenadvägen, upp över bergen, på stenar och vidare på stigarna. Det blev en timme ute i det underbara vädret! ♥ Hade gärna varit ute en stund till men ville inte gå samma runda en gång till...
 
Det var en härlig promenadväg som jag gott kan tänka mig igen!
 
Puss & Kram
 

Äntligen helg!

Vaknade till snötäckt gräsmatta idag... what? Men jag ska sannerligen inte klaga, de senaste två veckorna har varit helt fantastiska, med sol och blå himmel! ♥ Det var förvisso varit kallt, men hellre det än plusgrader och regn som nu. Det behövs iofs regn nu efter allt fint väder.  
 
Det har varit en seg vecka med alldeles för lite sömn på det hela taget och alldeles för mycket ont i magen. Veckan passerade på något sätt ändå... Men nu är det helg så det känns genast lite bättre =) Hoppas på att få sovmorgon i morgon, men jag vaknar säkert halv sju eller nåt ;)
 
Idag är det ju fredag vilket är lika med pulspass på Curves. Jag bara älskar det! Det är både jobbigt och svettigt, men satans skönt när det är över! =) Dessutom ger det tips till resten av veckans träningspass, på övningar/rörelser att göra mellan maskinerna alltså. Så det är kanon. Idag var det riktigt många som var med och körde, så det var lite extra kul. Får se hur benen kommer att må i några dagar framöver ;) Det gör det ju absolut ingentig att att ha en engagerande och peppande coach som tjoar på oss heller. Härligt! =) Det är roligt helt enkelt och man kan börja helgen med en skön känsla av att ha gjort något bra för sig själv! =)
 
Längtar faktiskt lite till att få plocka fram cykeln, har inte tittat till den efter vintern ännu, men det börjar bli dags nu helt klart. Gillar att cykla.
 
Nu är det soffhäng men fyrbeningarna till filmen Flight. Den verkar lovande. En spännande första halvtimme var det iaf, kanske är det ingen film för flygrädda...
 
Ha en skön helg alla!
 
Puss & Kram, kämpa på! ♥
 
 
 
 

Det blir bättre

Vid påsk kunde jag inte hålla mig ifrån att väga mig då det kändes riktigt bra, så jag tjuvkollade, ytterligare tre kilo minus visade vågen, kändes kanon och som om jag var på rätt spår. =)  Men sen ballade magen ur, har varit ett enda kaos, svullen och besvärlig helt enkelt. Samtidigt har jag känt mig helt orkeslös, vilket är något som jag inte uppskattar alls.
 
Så igår när jag skulle ha min uppföljning på Curves var jag inte direkt vad man kan kalla peppad. Kändes som om jag svalt en ballong som höll på att explodera, inte najs. =(
 
Som jag misstänkte och kände mig så skulle inte resultaten bli så bra som förra gången... hade nån frågat mig i påskas så hade jag definitivt sagt att resultaten skulle bli minst lika bra som förra månaden. Men det hände nåt den sista veckan, om det var magen som ställde till det eller att jag fått i mig för lite mat eller vad det nu var som gick fel vete fasen... kändes lite surt, speciellt som resultaten troligen skulle varit bättre för 1½ vecka sedan.
 
Men men... resultaten visade hur som helst var minus iaf. Så nu blir det till att testa och äta lite mer så jag får lite krafter tillbaka igen. Jag har som tur är inte tappat hoppet iaf, även om det är lite frustrerande stundvis. Det är bara att kämpa vidare!
 
Har varit fri från coca-cola i hela åtta veckor nu, vatten är fina grejer! =)
 
Något som gick riktigt bra förra månaden var träningen. 30 min om dagen eller 210 min i veckan var målet. Totalt 840 min/månad. Mitt resultat blev 1300 min/månad!!! Så nog har jag gett järnet alltid! NÖJD! Önskar bara att den sista 1½ veckan hade varit lika lätt som de 6½ första veckorna.
 
Men nu är det ny månad och nya tag som gäller och jag har inte tappat motivationen än iaf, nu blir det till att köra så det ryker ännu en månad framöver! =)
 
Just idag har magen varit lite snällare mot mig, så jag hoppas att den fortsätter så. Håller tummar och tår för det och för en del andra saker oxå ♥
 
Har fått gjort en hel del på min to-do-lista inför kommande utställning, så sakteliga börjar drivet inför arrangemanget vakna även om det har varit trögt ett tag, känns bra.
 
Puss & Kram på er!
 
 

Vårfina

Katterna har blivit vårfina i sina fina frisyrer ;)
De gillar det verkligen, Blir som kattungar på nytt, plus att jag slipper en del päls i fällningstid... vilket inte gör något precis.
 
Hej hopp!

Hovås

Söndagen var lite seg men helt okej, soffan var rätt trevlig. Det var dock fint väder så jag kände att jag bara måste ut och ta mig en sväng. Så vad passade bättre än att ta ett besök på en offentlig badplats. Körde lite på måfå och hamnade vid Askimsbadet med sin stora gräsmatta och sandstrand, men det var ju inte så mycket att se mer än just det. Så jag traskade söderut och hamnade vid Hovåsbadet vilket tilltalade mig mycket mer.
 
Det kan nog vara riktigt trevligt här en varm sommardag, även om det inte slår öarna ;)
 
Fick iaf en timmes härlig promenix ♥
 

Tjejerna

Veckan som gick har varit sisådär, rent kroppsligt. Har inte haft ont direkt utom en urballad mage, men kroppen har varit helt slut och orkeslös. Jag har iofs tränat och stått i oavsett, men inte riktigt med den vanliga energin om man säger så. Lite smått tröttsamt. Så det har inte blivit så mycket gjort den här veckan utom jobb och träning, samlat kraft så fort jag kunnat liksom.
 
Lördagen var jag tvungen att få lite energi varesig jag hade ork eller ej. Volvotjejerna från förr skulle komma på tjejmiddag. Bara den vetskapen gjorde iofs att jag fick lite fart, städade av, fixade lite, rakade tre katter och förberedde mat. Dock hann jag inte handla det sista så jag fick kvista över till affären efter att tjejerna hade anlänt, kom jag ihåg allt? Nope! Men det fick gå ändå, orkade inte med ytterligare vända till affären.
 
Jalapenosarna blev som vanligt en hit! =) Trots att jag glömt lite grejer, så blev vi både mätta och belåtna. Efterrätten fick jag svängt ihop medan vi snattrade till förrätterna, ja det fanns laxrullar oxå, men de glömde jag visst att fota. Kladdkaka skulle det bli a'la LCHF, det blev kanske inte sådär kladdigt som en vanlig, men det smakade fint.
 
Många timmars snattrande och flabbande senare var det roliga över för denna gången... until next time! =)
 
Tack för en toppenkväll tjejer! ♥
 
Puss & Kram
 
 
 

Energi!

Vaknade en timme senare än resten av helgen, yey! =)
 
Låg och läste en bra stund på morgonkvisten, i boken jag börjde på häromdagen. Har bara läst ca: en tredjedel. Men jag har gillat boken från första stund. Feelgood-bok trots att jag fällt en tår eller två redan vid flera tillfällen. Men det är ju djur med i boken och det är ju alltid ett lite känsligt oavsett om det är sorgligt eller glatt ;) Blödig much?!? ;)
 
Så här sägs det om boken:
 
"Feel good-roman om kärlek, vänskap och villkorslös lojalitet 

Rachel Fielding har på kort tid lyckats försnilla ett glamoröst jobb på en pr-firma, en attraktiv pojkvän och en chic våning i centrala London. Hon är trettionio år och framtiden ter sig tämligen osäker. Men en dag får hon ett oväntat besked. Hon har fått ärva sin mosters hus på landet, hennes bordercollie och ett hundstall fullt med herrelösa hundar. Med bävan flyttar Rachel dit men upptäcker att hon blir alltmer engagerad i sina fyrfota skyddslingar. Kanske beror det delvis på George, traktens buttre men rysligt attraktive veterinär ...

Ensamstående tvåbarnsmamman Zoe kommer till Rachel för att lämna en liten valp för omplacering. Besöket resulterar i något helt annat än hon tänkt sig. Och Natalie lever i ett lyckligt men barnlöst äktenskap med Johnny. När Natalie förlorar jobbet bestämmer de sig för att tillfälligt ta hand om Bertie, en glupsk och egensinnig basset, vilket visar sig medföra en minst sagt överraskande förändring i deras liv ? Ensamma hjärtan och hemlösa hundar och är en romantisk och varmt humoristisk berättelse om allt det man kan lära av människans bästa vän.

"Hjärtevärmande, rolig och romantisk. Marley och jag-fans kommer att älska den." Closer "Mysig och hjärtevärmande - detta är den perfekta läsningen en kall vinterkväll." News of the World"
 
Enkel frukost med winerkorv, köttbullar, jordgubbar och majo med senap. Satt fint!
 
Efter lite serietittande och bokande av bio var det dags att bestämma hur jag skulle ta mig till stan. Jag beslutade att ta en promenad, så jag fick lite bråttom. Det var ett helt makalöst väder idag, strålande sol, plusgrader och nästan ingen vind. Hade sällskap i telefonen mestadelen av vägen, trevligt med sällskap! =)
 
Tog en liten omväg via avenyn, var tvungen att få lite mat i magen innan bion. Det blev en dubbel cheeseburgare utan bröd från Burger King. Det tog 1 tim 40 min att ta mig till Bergakungen, kändes jäkligt skönt när jag kom fram.
 
Filmen som jag och Camilla skulle se vad Oz -The great and powerful
Den var riktigt bra!!! Rolig var den oxå =)
 
Efter filmen traskade jag hemåt igen, tog en lite snabbare väg, tjänade 12 minuter. Snattrade litegrann i telefonen på vägen hem oxå, vips var jag hemma igen och jag hade drygt tre timmar på aktiveringskontot idag, gött! =)
 
Nu väntar fortsättningen på boken...
 
Puss & kram