Chicago Fire

Serie nummer fyra för säsongen, Chicago Fire. Titeln säger väl egentligen allt ;) Livet runt ett gäng brandmän i Chicago. Påminner mycket om den för längesedan nedlagda Tredje Skiftet, så det bådar gott. Det är en del välkända ansikten med i serien.
 
Australiske Jesse Spencer som mest är känd från den australienska serien Neigbours och senare från serien House. Taylor Kinney känner vi från Fashion House, Trauma och The Vampire Diaries. Så det finns gott om ögongodis! =)
.

Emily Owens, M.D.

Serie nummer tre som jag kollat in är Emily Owens, M.D. Det är den serien jag hittills gillar bäst av de nya =) Det här kan bli den nya och rappare Grey's Anatomy. Känns som en variant av Grey's, fast med lite kvickare dialog, mer humor och elakheter ;) Me like!
 
Mamie Gummer som spelar huvudrollen är Meryl Streeps dotter, henne gillade jag redan i serien Off the map, som tyvärr lades ned, där hon oxå spelade läkare. Hon är mamma upp i dan kan man väl säga, med framtiden för sig skulle jag tro, hon har att brås på iaf. Sen återfinns ju snyggingen "Green Arrow" från serien Smalville i den här serien oxå, vilket inte gör nåt ;) Längtar redan till nästa avsnitt! ♥
 
The series follows the life of Emily Owens (Mamie Gummer), who is a first-year intern at Denver Memorial Hospital, where she realizes that her med-school crush Will Collins (Justin Hartley) and her high school nemesis Cassandra Kopelson (Aja Naomi King) also work. Emily is not only the new kid once again, but real life is also just as awkward as high school.

Revolution

Serie nummer två som jag kollat in är Revolution. Man undrar ju när man ser den här serien... då all elektricitet plötsligt bara dör... vad sjutton skulle hända då? Man blir lite nyfiken att se vad som komma ska när man tittar på den här serien, lite spännande sådär. Fem avsnitt senare känns det fortfarande som om jag vill se mer, det är bra =)
 
Skrämmande tanke att ha all den teknologin och kunskap som vi har nu, så går strömmen för evigt... där står vi med våra mobiler, smart-tv, datorer, ingenting blir plötsligt värt någonting! Back to basic liksom.
 
We lived in an electric world. We relied on it for everything. And then the power went out. Everything stopped working. We weren't prepared. Fear and confusion led to panic. The lucky ones made it out of the cities. The government collapsed. Militias took over, controlling the food supply and stockpiling weapons. We still don't know why the power went out. But we're hopeful someone will come and light the way.

Nashville

Satt och kollade runt på vilka nya serier som gjorts i år, kan ju ha missat nåt liksom ;) Läste först och främst om de serierna som tv-kritiker rekommenderade. Så jag började med Nashville. Med en av tjejerna från den numer nedlagda serien Heroes. Nu kanske countrymusik inte är det som jag brukar lyssna på, men jag får inte heller klåda i öronen av det. Det mesta kretsar såklart kring musiken, men oxå runt alla intriger... kan bli bra det här, men jag kan lika gärna tröttna fort. Får avvakta och se helt enkelt.
 
Rayna James is the established "Queen of Country" music. However, her latest album is not selling well and her tour is playing to half empty venues. Her record label suggests that she open for Juliette Barnes, the young and sexy best selling singer of bubble gum country. However, Juliette, seeing Rayna as washed up, purposefully alienates her and Rayna, who dislikes Juliette's style of music, rejects a joint tour out of hand. The two women come into conflict as both try to get guitarist Deacon Claybourne, Rayna's bandmate and former lover, to sign onto their tour. Rayna's life is further complicated when her estranged father, millionaire businessman Lamar Wyatt, convinces her husband, Teddy Conrad, to run for Mayor of Nashville.

Måndagsmys

Uppe ganska tidigt, lite fixande innan fru Jansson skulle anlända till lunch. Trodde inte tiden skulle räcka till, men jag fick till och med en liten stund över =) Det var första gången hon var här hos mig, fick en burk med Kronans cederpepparkakor, de är så mumsiga! =)
 
Katterna mötte såklart upp i hallen när det kom främmande, det är inte som om jag behöver skämmas för att de inte är sociala av sig *haha* Snarare tvärtom, besök brukar ha svårigheter att få lämna hallen ;) Det är ju extra spännande med nytt folk, det är nästan som om de aldrig har blivit gosade med innan... *för guds skull glöm inte att gosa med MIG!!!*  Vissa är såklart värre än andra ;)
 
Puss är inte precis blyg av sig, fläker upp sig och kräver GOS på magen!!! ♥
 
Lunchen avnjöts till snattrande i flera härliga timmar =) Mycket att ta igen nu när vi inte ses varje dag på jobbet... men ack så trevligt när vi nu ses!! ♥ Hon var tydligt imponerad av alla gosiga och trevliga katter. Jämförelsen med sin egen perser som inte direkt vill ligga i knät och gosa, även om han gärna gosar, kom på tal en del ;) Inget snack om att de älskar sin katt, men lite mer knäkatt hade de nog önskat, men man kan inte alltid få allt.
 
Så här sitter jag nu efter en toppendag och njuter av ny musik i högtalarna, bloggar ikapp, ljusen brinner och lägenheten är ren (iaf en stund ;)). MYS! ♥
 
Puss & Kram i rusket som råder idag...
 
 
 
 
 

Punkare

Gårdagen bestod förutom kalasande även av pälsvård... nu har jag tre punkare här hemma med fräck frisyr och som doftar blomma ;) Fox blev nog fräckast, han har så långa hårstrån som hänger neröver litegrann =)
 
Man får ju förnya sig lite liksom;)
 
Puss & Kram
 

Kalasdax

Bekantade mig med lite nya serier på morgonen. Fick gjort lite nytta på dagen innan jag begav mig mot Svenshögen och mor & far. Farsan fyllde år förra helgen men kalaset skulle ske idag. Jag fick slå in lite korv ;) När jag var i Borlänge på kattutställning sist fick jag köpt med mig lite Gustafskorv. Dalarnas egen korv liksom. Eftersom farsan har familjeband till Dalarna så har vi fått njuta av den här korven vid speciella tillfällen. Den går att få fatt i här nere oxå, men priset är något helt annat och ofta måste man specialbeställa.
 
Så självklart hade jag köpt på mig lite korvar när jag lämnade Borlänge, och det verkade vara en uppskattad present =) Han fick lite annat oxå, men korven var det viktiga =) Vill ni veta mer om korven så klicka på bilden.
 
Vi bjöds på ångkokt lax och potatisgratäng, gött! Äpplekaka och en citroncheescake blev det lite senare, blev minst sagt mätt och belåten!
 
Puss & Kram

Älskade Göteborg!

Det var en slapp dag idag. Fram på eftermiddagen fick jag dock lite fart. Vädret var även denna dag helt strålande. Det var förvisso rätt så kallt, men med dubbla och trippla lager med kläder så var jag rustad för en cykeltur. Hade till och med fått med mig vantar!!! *kors i taket*  Istället glömde jag halsduken.... ;) Alltid ska det vara nåt.
 
Cylkade rundan över broarna. Vilket innebär att jag först cyklade över älvsborgsbron och sen vägen längs älven i stan för att sedan gå över götaälvbron. Anledningen till det var att jag skulle kunna fota från bron då jag var tvungen att gå på fel sida av bron, alltså mot cyklister och gåendes körriktning. Det brukar inte vara så positivt att gå mot strömmen ;)
 
Cyklade vidare mot Lindholmen och hem över Bräcke. 1½ timme på Blixten kändes välbehövligt! Njöt i fulla drag av det fina vädret och alla fina färger som finns ute nu. Fler sådana höstdagar tack!
 
Puss & Kram

Brottsplats Las Vegas

Jag har troget följt tv-serien CSI, som håller till i Las Vegas, alltså orginalet. Älskat det från första avsnittet, även om man med åren kanske inte riktigt är lika fascinerad längre. Men det är bra skit ändå liksom! =)
 
Serien är inne på trettonde säsongen och lika många år har den sänts, det är en stund helt klart. Minns att det var tufft när huvudkaraktären Grissom försvann efter nio säsonger, men man vande sig...
 
Nu var det Marge Helgenbergers karaktär Willows tur att försvinna i säsong tolv. Det var två grymt bra avsnitt som hon avslutade sin CSI-karriär med. Trist att hon skulle försvinna, hon var en favorit. Vem skulle fylla hennes plats? Eller skulle serien läggas ned?
 
CSI Miami lades ner i år, vilket inte var någon större förlust även om jag sett alla de avsnitten oxå. Hade det inte varit för rödtotten som spelade huvudkaraktären hade den varit toppen oxå. CSI New York gillar jag dock mycket bättre, speciellt sen Sela Ward tog plats i serien. Men bäst är såklart CSI Las Vegas! =)
 
När jag först hörde att Elisabeth Shue skulle ta över efter Marge Helgenberger var jag väl lite skeptisk, kanske för att jag inte ville att Marge skulle sluta... Nu när jag sett resultatet får jag säga att jag faktiskt gillar bytet! =) Elisabeth Shue gör det bra och dessutom med glimten i ögat, så det var en positiv bekantskap, så nu ser vi fram emot nya avsnitt! =)
 
När jag nu sett Elisabeth Shue i CSI så måsta jag ju säga att hon är sig lik. Äldre javisst, men fräsch och lika snygg. Minns henne bäst från Cocktail med Tom Cruise (å vad man tyckte att den var bra!), måste nog se om den snart känner jag nu =) Men hon var ju framförallt grym i Leaving Las Vegas!
 
 
Så mer CSI åt folket! =)
 
Puss & Kram
 
 
 
 

Hälsomingel & sånt

Hade en skön dag igår, lugn förmiddag, ärenden och långpromenad på drygt 1½ timme i det soliga höstvädret, fantastiskt! =) Efter det var det dags att svida om, det skulle bli mingelkväll på Hälsofilen.
 
 
Det bjöds på smyckesvisning, B-H skola, antirynkbehandling, webshop samt vin och tilltugg. Bokade man någon behandling så fick man rabatt, najs! Här ska bli massage innan jul! Hälsofilen har många olika saker under samma tak, kolla hemsidan för mer info. Klicka på bilden för att komma dit.
 
Det är alltså här jag går på massage då Janas Massage och Friskvård finns inom Hälsofilen. Klicka på bilden för att komma till Janas sida.
 
Massage är finfina grejer! Synd inte plånboken fixar besök varje vecka bara... det hade varit gött helt klart!
 
Så vill ni ha en rejäl genomgång så kan jag rekomendera ett besök här! =)
 
Efter vinet, tittandet, och tilltugget kilade några stycken vidare till Ada's. Där Janas kille skulle spela, Västkusttrubadurerna kallar de två killarna sig tydligen. Allsång på hög nivå blev det ;) Mer folk dök upp, dans, tjo och tjim blev det innan jag fick ragg och traskade hem ;) Traskade dock hem själv... så det blev 45 minuters skön promenad extra idag, men lite kyligt var det och inga handskar... vad är det förresten med mig och inga handskar när det är kallt ute?!? Har jag inte fattat att det är kallt ännu... kan va.
 
 
Det var en kanontrevlig kväll!! =) TACK alla som var med!! ♥
 
Puss & Kram
 
 

Långledigt!

Veckan i stort har rullat på ganska bra på jobbet, inga större händelser, ganska trist men okej. Har börjat återhämta mig nu och vant mig så smått vid den nya verkligheten.
 
Igår var sista jobbdagen på tio hela dagar, ganska skönt om jag får säga det själv =) Det tråkiga är väl att man inte har obegränsat med stålar så man kunde roa sig kungligt. Men men, kroppen kommer att uppskatta avbrottet iaf. Det får bli lite besök här och var. Nån som vill ha besök? =)
 
Vi har varit lite bortskämda nu ett tag med att bara jobba fyra dagar i veckan, när vi kommer tillbaka efter den här långledigheten blir det till att jobba hela veckor igen... iaf första veckan. Känns lite jobbigt rent mentalt nu när man vant sig vid fyra dagars arbete i veckan, men det ska nog gå bra =) Värre blir det säkert till våren om de då ska kompensera (vilket inte skulle förvåna mig) och vi får jobba lördagar oxå... den är mindre kul.
 
Idag börjar jag ledigheten lite slappt med Greys Anatomy för att sedan springa lite ärenden, träna eller promenera... mingel, tjo och tjim ikväll på herkulesgatan. =)
 
Hej så länge!
 
Puss & Kram
 
 
 

Offer

Hade lite ärenden och ett besök hemma innan jag hade tänkt träna igår. Trött var bara förnamnet, men träna skulle jag oavsett. Även om jag hade velat fuska hade det inte gått ändå... *plingeling i mobilen*  "Undrar vart bästa Lotta håller hus?" stod det i ett sms. Bra med "personlig tränare" som har koll på en =)
 
Nu var jag bara lite senare än normalt ;)
I träningsringen stod det en ny tjej och presenterade sig, hon skulle hjälpa till ibland vad jag fattade för, hon brukar träna här på Curves annars.
 
Om vi säger såhär, jag gillar när folket på plats pushar på mig när jag tränar, det gör jag verkligen! ♥
Men det har funnits undantag, men då är det mer på ett "personligt" plan det inte funkar. Sen är jag förvisso inte sämre än att jag kan ändra åsikt efter tid.
 
Men till saken hör... ALLA nya instruktörer verkar välja ut mig (av alla som tränar just då) och köra med mig ;) Jag som till en början kan vara en smula skeptisk till nya människor och då försöker hålla mig på min kant... kommer INTE undan! ;) Kan vara lite jobbigt ibland, speciellt om det inte känns som om det ger något, utan bara blir irriterande.
 
Nu är det inte så att jag ska sitta här och klaga på pushningen som jag uppskattar!!! =) Men det är ju inte utan att jag undrar vad det är som gör att jag blir "påhoppad" gång efter annan liksom?!? ;)
 
Den här gången fick jag iaf en förklaring när jag höll på att stretcha och hon var på väg hem. Jag hade blivit hennes "offer" som hon sa, för att jag var så GLAD när jag klev in och började träna *haha* Sen hade jag tydligen blivit ännu GLADARE medan jag tränat, så det hade varit givet att jag skulle bli "offret" ;) Den här gången var det helt okej =)
 
Så då är ju frågan om det är därför alla andra är på mig oxå? Eller ser det bara ut som om jag behöver ha en spark i röven?? *haha*
 
Brukar iofs inte ha ett pokerfejs, men ett leende kan jag för det mesta bjuda på även om jag har ont som satan eller inte mår hundra. Minns när jag i flera veckor hade jättestora problem med en hörntand... sprang hos tandläkaren stup i ett, kunde knappt jobba och mådde totalt kasst efter alla värktabletter som knappt hjälpte iaf. Tandläkaren glömmer mig nog aldrig, de led med mig när jag kom, tanden skulle till sist rotfyllas, men såklart strulade det oxå, så jag har en delvis rotfylld tand *yey*
 
Det som jag skulle komma fram till var att tandläkaren och sköterskan som visste hur jag led av smärtan undrade hur jag trots det kunde kliva in i rummet med ett leende på läpparna?!? Tja, det är ju inte deras fel att jag hade ont... men sen hade jag stora förhoppningar om att det skulle lösa sig den här gången... =)
 
Nu har jag förvisso väldigt lätt till både leende och skratt, så det är inget jag behöver öva på. Förutom när jag är sur, för då är jag SUR! ;)
 
Nu ska mitt smajl och jag vara tyst för den här gången ;)
 
Puss & Kram
 

Klubbmästerskap!

Det kändes som långt innan tuppen gått upp när jag anlände till förrådet strax innan sex. Det var bara det att kortet som öppnade porten inte funkade!!! *panik* Det stod inte nånstans vilka öppetider det fanns, eller jo... när det stängde, men inte när det öppnade... märkligt. Väntade till klockan slog sex, funkade fortfarande inte... fem över testade jag igen... *tada* Drog en lättnadens suck och satte fart att trixa ut pallarna ur förrådet, såklart regnade det som skam oxå *yey* Så det var inte precis snyggfrillan som jag hade med mig resten av dagen ;)
 
Veterinären stod på låset och det fick bli lite provosoriska lösningar innan lastbilen anlände med alla grejer, men allt löser sig ;) När väl lastbilen kom hade vi glömt lite... men det löste sig ändå =) Alla hjälpte till att bygga upp den lilla utställningen, det gick i ett nafs!
 
Göran snodde min bil och åkte för att hämta upp domarna i stan som knappt blev utsläppta från hotellet då det blivit en miss i kommunikationen angående betalningen, helt och hållet hotellets fel. Men det löste sig det oxå! =)
 
Domarna anlände och bedömningarna skulle börja.
 
Annika var på plats från start och hade assistentansvar för Maccan idag ♥ Tack för att du kom!
Han tyckte att det var helt okej att vara på utställning, inga problem att vara i utställningsburen, inga problem hos domaren, inga problem med andra morrande och fräsande katter, allt gick kanon!!! *GLAD*LYCKLIG*NÖJD*
 
Resultatmässigt hade jag inga förväntningar, inte var det så noga heller faktiskt, det viktigaste var att han skulle tycka att det var okej med utställning. Så jag är mer än NÖJD faktiskt!!! =)))
 
Hur det gick? Jodå, han fick en kanonbedömning!!! =))) Vann sin klass och blev domarens näst bästa katt på hela dagen!!! Klaga? Inte det minsta!!! =)))
 
Herre på täppan hade vi oxå, där var vi med, eller iaf katten... jag var tvungen att avvika och få skäll av den ilskna vaktmästaren precis då... surgubbe! Nåväl, det löste sig det med ;)
 
Ungefär halv tre på eftermiddagen var klubbmästerskapet över för i år, halv fyra var vi ute ur lokalerna, snabba puckar! Piggast i stan var jag inte... deckade fint i soffan en sväng.
 
Tack alla för en trevlig dag där allt löste sig till det bästa! =)
Bilder kommer i morgon om ni har tur ;)
 
Å självklart ett STORT GRATTIS till ALLA VINNARNA!!! =)
 
Puss & Kram

Före och efter

Ska man på sin första utställning måste man göra sig fin, iaf tyckte jag det ;) Maccan tog både bad och blås fint! =) Snäll kille! ♥ Öron finns! ;)
 
Men resultatet blev iaf bra! =) Finaste!!! ♥

Fullspäckat

Det har gått i ett den här veckan, åtminstone på hemmaplan. Mest saker som skulle förberedas inför Spinneriets klubbmästerskap i helgen. Bedömningssedlar skulle knåpas ihop och skrivas, "katalog" skulle fixas och skrivas ut, priser skulle tillverkas till alla deltagande katter, veterinär kontaktas, nycklar upphämtas, katt badas och fönas... mm...
 
Jobbmässigt har det väl varit sisådär... Kunde inte i min vildaste fantasi drömma om att det skulle bli så trist på jobbet efter att två personer försvunnit. Känns som om hela avdelningen gått in i nån sort depression, även om det antagligen är jag som tar det hårdast. Ingenting känns kul längre, har ingen större lust att engagera mig i någonting just nu. Dessutom verkar det som om den sista livlinan oxå försvinner om inte allt för länge. Så det blir liksom inte bättre... får en känsla av att jag ska mantla en del uppgifter. Vet inte riktigt vad jag känner inför det. Just nu hade det känts bra att få börja om nån helt annanstans. Men men... Vem vet det kanske löser sig naturligt och jag hamnar på någon byggbana igen om det ska fortsätta att vara oroligt i världen.
 
Hur som haver, blir man påmind om hur viktigt det är med jobbarkompisar runt sig som man trivs med. Det påverkar helt klart då man tillbringar så mycket tid där. Kanske är jag extra känslig, inte vet jag... men jobbigt är det!
 
Det är iaf tur att man har underbara katter att komma hem till! ♥
 
Puss & Kram
 
 
 
 
 
 
 

Småfolket

Morgonmys i soffan med serier på skärmen och katter på magen, man kan ha det sämre! ♥ Syrran kom vid trettonsnåret och hade med sig trollen, Noah och Clara. De hade tjatat hela morgonen och undrat om de inte skulle åka snart? ;) Syrran fick heller inte avslöja att de hade tjatat till mig ;)
 
Det blev nåt så exotiskt som makaroner och falukorv till middag. Tanken var att det iaf skulle vara stuvade makaroner, men ingen ville gå till affären. Det fick gå ändå liksom. Sen började tjatet... när ska vi åka? Ska vi åka snart?
 
Vi åkte lite tidigare för att vi kunde och för att dämpa tjatet ;) Sen kom såklart... när är vi framme? Är vi framme snart? ;) Spårvagnsturen följdes av en liten promenad, som följdes av... är vi framme snart? Är det långt kvar? ;)
 
Självklart var vi snygga som få i våra 3D glasögon ;) Filmen var okej, inte mer. Ungarna tyckte nog den var okej oxå, även om det inte precis pratades så mycket om den efteråt. Den saknade på nåt vis minnesvärda ögonblick tyckte iaf jag.
 
Spårvagnsturen hem igen var det mer sport att stå upp och försöka hålla balansen =) Men lugna och fina under hela äventyret har de varit, inte det minsta problem att ha dem med. De fick till och med beröm från en man från Saudarabien som stod bredvid, han hade lämnat sin fru och dotter i ett halvår för studier. Han tyckte de uppförde sig exemplariskt i jämförelse med många andra barn, inklusive hans egen dotter. Man kan inte annat än säga att syrran har lyckats bra! ♥
 
Hemma blev det två tecknade filmer och rester av biogodiset innan kvällsmaten och kudden.
 
En hel del frågor har det varit idag, men ändå lugna gatan. Kul att ha dem här! ♥
 
Puss & Kram
 

Underbara fredag!

Ledig fredag, gött!
Efter en slapp morgon bar det av mot Björkö och ett besök hos fru Jansson ♥ Det vankades plockmat till lunch när jag kom fram. Mätta och belåtna begav vi oss ut i det helt fantastiska vädret =)
 
Det blev en promenad längs en slinga i underbar natur. Tranbär skulle plockas, men det var väldigt glest mellan bären, antagligen var vi inte de första som samlat bär ;) Men vad gjorde det när vi fick åtminstone två timmar ute i gassande sol! ♥
 
En toppendag har det varit helt klart!!! Tiden bara susade förbi, allt annat än den gjort på hela veckan skulle man kunna säga. Vi fick iaf babblat av oss några timmar, härligt! =) Tack för idag!!! ♥
 
Fler sådana härliga höstdagar med trevligt sällskap, ja tack!
 
Innan jag landade hemma åkte jag och hämtade ut morgondagens biobiljetter. Madagaskar 3 i 3D med syrrans små troll väntar i morgon.
 
Puss & Kram
 

Tråk!

Första veckan utan fru Jansson har varit förbannat trist!!! Ingen idé att hylma med att det varit jobbigt... det jobbigaste är väl egentligen inte att det är första veckan utan henne, utan att veta att det är första veckan som är början av många som är det svåraste. Men men, det rullar på ändå.
 
Det är inte bara jag som tycker att det är trist att det har blivit såhär. Våra flexpoolare undrade om det var nån som "dött" då hela avdelningen kändes deprimerad och trist. Inte ens att det var veckans sista arbetsdag märktes... inte minsta tjo och tjim här inte.
 
Men det var skönt att jobbveckan tog slut redan idag torsdag. Tvättstugan och besök väntade efter hemkomst.
 
Det gnagdes på kamben till filmen, Snow White and the Huntsman. Snygg snygg film! Hade kanske önskat att nån annan som spelat Snövit, nån med lite mer strängar på sin lyra.
 
Fixade en del foton från Borlänge... ett par stycken är det... ;) Jag vill inte lägga ut allt bara rakt av, måste gallra och fixa litegrann. Men sakta men säkert tar det sig framåt... så vem vet när det är dags. Det är lite myckat annat som stör bildredigeringen just nu.
 
Bland annat är det Spinneriets klubbmästerskap nästa lördag i Backa folkets hus, så det är en hel del som ska fixas inför det.
 
Puss o Kram
 

Mammaledig

Måndagen segade sig fram på jobbet... sömnen hade det varit si och så med. Blev en halv timmes övertid oxå. Men sedan begav jag mig mot Lödöselandet för att hämta en svart-vit liten krabat! =)
 
Det var inte alls meningen att jag skulle bli med katt egentligen, men eftersom jag åkte med Nettan när hon skulle hämta sin lilla sköldpaddstjej i fredags, så fick jag ju möjligheten att bekanta mig med en hel hög med kattungar, varav en hel drös med svart-vita grabbar! ♥ Vilket jag egentligen har velat ha hela tiden. Men att jag skulle bli med en just nu hade jag aldrig trott...
 
Tji fick jag, för jag föll pladask för en svart-vit skönhet vid namn S*Zygot's Mac Duff ♥
Vad ska man säga... det finns en mening med allt sägs det... så vi får hoppas att det är nåt bra! ;) Jag är iaf väldig glad för den här vackra grabben, han passar mig perfekt! ♥
Tack för förtroendet Annika!
 
Nu får vi bara hålla tummarna stenhårt för att han iaf tycker det är okej med kattutställningar, det är iaf min dröm! Visst, jag tycker det är helt okej att åka på kattutställning utan katt oxå, men det blir en annan dimension med katt.
 
Tisdagen hade jag tagit semester för att vara hemma med lillkillen, som till vardags kallas för Maccan ♥
 
Puss & Kram från en Lycklig Lotta =)

Fantastiskt

Idag blev det en promenad i Svarte mosse här i Biskopsgården, det är fantastiskt fint!  Speciellt en sådan här underbar höstdag ♥ Den blev faktiskt ännu bättre då min bästa fru Jansson ringde och uppdaterade mig på jobbfronten. Hon hade fått ett annat erjudande, som hon var mycket bättre lämpad för inne i målerifabriken. En lättnandes suck! Kommer såklart fortfarande att sakna henne enormt mycket, men nu vet jag att hon får det okej iaf, det känns bra!
 
På min väg fann jag ett helt hav med blommor, helt magiskt!!! ♥ Blev helt mållös, hur är det möjligt? Det är ju ändå oktober... Hur som helst, helt underbart!! =)
 
Har gått sönder mina stavar... de behöver nya tassar... igen! Men men, det blev en härlig promenad på knappt två timmar, kändes finfint! =)
 
Over and out... nu väntar en ny spännande vecka =)
 
Puss & Kram

Besök 2

 
Klockan elva stod jag utanför och väntade på skjuts mot Borås och kattungeträffen. Den här gången var det S*Little L's foderkull som skulle beskådas... det blir mycket kattungetittande de kommande veckorna då det finns kattungar överallt just nu verkar det som.
 
Det här var kanske inte nån kattunge, men väl en av de coolaste paddor jag vet! Kameran hade jag inte med mig heller... men det fanns tre fina killar och en tjej att klämma på, se bilder här.
 
Några trevliga timmars snattrande och gullande bar det av hemåt igen i det strålande vädret!
 
Ses snart igen alla!
 
Puss & Kram
 

Besök

 
Vaknade tidigt som vanligt. Slappade i soffan till serier och frukost. Tanken var att jag skulle ha följt med Jana till Valhalla och badat/simmat, men hon var lite krasslig så det blev inget. Så jag blev sittandes och lyssna på den senaste musiken jag skaffat samtidigt som jag började blogga ikapp mig...
 
Tog en promenad i det underbara höstvädret! Helt ljuvligt och välbehövligt! Stavarna var med såklart =) Varje gång önskar jag dock att jag hade fjädrande stavar... men de är en smula dyra tyvärr, drygt 1000 spänn. Får sätta upp dem på önskelistan tror jag! =)
 
När jag promenerar som bäst ringer telefonen, lite ändrade planer fram och tillbaka gör att jag får oväntat men trevligt besök av Nettan. Katterna fick ta hand om välkomnandet då jag stod i duschen, men jag tror det gick bra ;) Vi skulle till Annika (Zygots) och kika på kattungar samt hämta fina Mac Kay ♥
 
Fullständigt livsfarligt att åka dit.... det kryllade av svart-vita skönheter!!! *hjälp* Snacka om att jag blev sugen!! Kameran fick jobba en stund medan de andra snattrade på.
 
Det blev några trevliga timmar i trevligt sällskap, tack för det! ♥
 
Puss & Kram
 

Tungt...

Igår var det sista dagen för fru Jansson, halva dagen förlöpte ganska bra, men efter lunch blev det jobbigt. Jag kunde inte tänka att vi inte skulle få jobba ihop längre utan att bli ledsen i ögat även om jag lyckades hålla masken hyfsat. Själv var hon så tapper, vilket gjorde att jag verkligen försökte att inte bryta ihop. Det gick...
 
Ja, iaf tills vi kramades hejdå och gick åt var sitt håll hemåt... var helt slut när jag kom fram till träningen. Men det blev tränat och kändes temporärt bättre, men bara till dess att jag kom hem... kunde inte ens tänka på situationen utan att tårarna trillade ohämmat, helt knäckt!
 
Fick beklagat mig lite, tack! ♥
 
Det var ingen vacker syn som mötte mig i spegeln i morse precis... hualigen, svullen och snygg, yey!
 
Att komma till jobbet där alla skulle prata om det tog på krafterna och tårarna. Som tur var hade jag att göra på kontoret nästan hela dagen så jag slapp det värsta snacket. Trodde ärligt talat inte att jag skulle klara av att jobba hela dagen, men på nåt sätt gick det...
 
Det är en tung förlust och det är närmast sorg jag känner så fort jag tänker på det, samtidigt som jag tycker det är förjävligt och blir förbannad! Men det är bara att bryta ihop och försöka gå vidare, livet tar inte paus för det liksom. Det blir lättare med tiden. Håller oxå tummarna att hon hittar ett annat jobb än det tilltänkta! ♥
 
Efter en jobbig dag väntade tvättstugan och mat på Mister Tomato med fröken Lindfors, gött som vanligt! Ännu en som jag håller tummarna för vad gäller jobb. Vi hade några trevliga timmar och fick snackat ikapp oss =) Ett trevligt avslut på en jobbig dag. Tack! ♥
 
Puss & kram
 
 
 
 
 
 
 

Det är inte rätt!

Dagen efter... kom hem runt midnatt. Det första som brukar hända är att jag får söka av lägenheten efter vad som behöver röjas upp. Alltid är det nån som vält nåt, kräkts eller gjort sönder nåt... Men hur jag än tittade fann jag ingenting! Faktum var att det såg ut i stort sätt som när jag lämnade det, det har aldrig hänt förut!! Hade en ny kattvakt under helgen, det var helt klart en positiv upplevelse!! =) TACK bästa och härligaste Jana!!! ♥
 
Sov som en klubbad... i nästan tolv timmar, behövde det! ;) Nio timmars sömn på tre dygn är kanske inte det mest optimala, men vad gör det om hundra år?!?! Kul var det iaf! =)
 
Dagen segade sig fram, orkade knappt röra mig ur soffan på hela dagen, så det var väl en himla tur att jag hade tagit ledigt =)
 
På eftermiddagen ringde en uppgiven fru Jansson, hon hade precis fått beskedet att hon skulle bli förflyttad från vår rätt lugna avdelning till den avdelningen jag jobbade på innan, där jag verkligen gick sönder. Allt detta är för att vi ska sänka takten med några bilar och då är vi två personer för mycket. Det var två gubbar som skulle flytta på sig efter den vanliga turordningen. Men den ena lyckades i sista sekund slingra sig ur, varpå fru Jansson var näst på tur...
 
Det kändes som om jag hade fått en spark i magen när jag fick beskedet. Först och främst för att med min erfarenhet av den tilltänkta avdelningen sa mig att det aldrig skulle gå bra. Fina fru jansson på bandet i produktion för första gången vid femtiotre års ålder... njae, det skulle aldrig funka! Men personalen och chefen trodde att det skulle gå så bra så... hallå!?!?!?!
 
För det andra så blev jag väldigt ledsen för att vi inte skulle få jobba ihop längre, fru Jansson är min människa och min bundsförvant på vår lilla avdelning. Det kommer att bli sjukt tomt efter henne... ♥
 
Blir rasande på personalpolitiken som råder, det är inte bara ett namn på ett papper liksom... man måste ju se utefter förutsättningarna som varje individ har. Tror man att någon ska göra "karriär" på bandet vid femtiotre års ålder då är man ute och cyklar långt åt helvete faktiskt!
 
Det som gör det hela ännu mer idiotiskt, är att många runt oss har hamnat på någon form av övervintring på riktigt bra ställen, men eftersom vi jobbar inom kavalité istället för produktion så var det ingen som hade tänkt på oss, eller ens brytt sig...
 
Arg, ledsen och uppgiven, det är fan inte rätt!
 
Puss & Kram