♥ Såhär i juletid ;)
2011-12-04 @ 17:37:00
Recept
Permalink
JULENS KAKA FÖR HUSMÖDRAR 2011! ;)
Ingredienser:
• 1 box Blossa glögg 2011
• 1 kuvert sur saffran
• Ett ägghelvete
• Så lite smör som möjligt
• Socker
• Ingen jävla mandel i alla fall
• 2 dl bakpulver eller liknande, potatismjöl…?
• 1 pkt fula russin
• 1,5 dl allerginötter
• 1 dl tradigt vanillinsocker
• melon eller nåt
Så här gör man:
Mät upp 4 dl glögg. Drick ur. Vispa ägg och kakao och socker. Mät upp 4 dl glögg. Drick ur. Hacka nötterna. Skär dig. Släng nötjävlarna. Mät upp 4 del glögg. Drick ur. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Direkt i formen går fortare. Häll upp 4 dl glögg. Drick ur. Kör med elvispen. Funkar alltid. Blanda i de blöta ingredienserna. Kan göras tvärtom eller hur det nu var……Mät upp 4 dl glögg. Drick ur. Ser det konstigt ut häll alla ingredienser i en bunkjävel och kör med elvispen i en kvart. Mät upp 4 dl glögg. Drick ur. Skit i att smöra och bröa, kakhelvetet fastnar ändå. Släng smöret. Mät upp 4 dl glögg. Drick ur. Sätt in skålen i ugnen. Mät upp 4 dl glögg. Drick ur. Vänta på att kakjäveln ska grädda. Tar lång tid. Mät upp 8 dl glögg. Smutta lite. Häll upp 4 dl till. Smutta klart. Vänd upp kakan på ett fat. Skit i fatet. Mät upp 4 dl glögg. Drick ur. Garnera med melon, krossad och något i skåpet. Förslagsvis mannagryn, eller nå´t annat huschligt. Klart. Släng kakhelvetet genom fönstret, ropa på familjen, tänd levande ljus i massor, eld i granen, häll upp resten av glöggen och känn julfriden infinna sig. KLART!
;)
Ingredienser:
• 1 box Blossa glögg 2011
• 1 kuvert sur saffran
• Ett ägghelvete
• Så lite smör som möjligt
• Socker
• Ingen jävla mandel i alla fall
• 2 dl bakpulver eller liknande, potatismjöl…?
• 1 pkt fula russin
• 1,5 dl allerginötter
• 1 dl tradigt vanillinsocker
• melon eller nåt
Så här gör man:
Mät upp 4 dl glögg. Drick ur. Vispa ägg och kakao och socker. Mät upp 4 dl glögg. Drick ur. Hacka nötterna. Skär dig. Släng nötjävlarna. Mät upp 4 del glögg. Drick ur. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Direkt i formen går fortare. Häll upp 4 dl glögg. Drick ur. Kör med elvispen. Funkar alltid. Blanda i de blöta ingredienserna. Kan göras tvärtom eller hur det nu var……Mät upp 4 dl glögg. Drick ur. Ser det konstigt ut häll alla ingredienser i en bunkjävel och kör med elvispen i en kvart. Mät upp 4 dl glögg. Drick ur. Skit i att smöra och bröa, kakhelvetet fastnar ändå. Släng smöret. Mät upp 4 dl glögg. Drick ur. Sätt in skålen i ugnen. Mät upp 4 dl glögg. Drick ur. Vänta på att kakjäveln ska grädda. Tar lång tid. Mät upp 8 dl glögg. Smutta lite. Häll upp 4 dl till. Smutta klart. Vänd upp kakan på ett fat. Skit i fatet. Mät upp 4 dl glögg. Drick ur. Garnera med melon, krossad och något i skåpet. Förslagsvis mannagryn, eller nå´t annat huschligt. Klart. Släng kakhelvetet genom fönstret, ropa på familjen, tänd levande ljus i massor, eld i granen, häll upp resten av glöggen och känn julfriden infinna sig. KLART!
;)
Kommentarer
Trackback